SDN Galatasaray Kulübü

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_17822_B_11272_B_7326_B_6143_GSKLOGO_B.jpg

Açıklama

Son günlerde futbolcumuz Burak Yılmaz’a özellikle 2 önemli İtalyan kulübünden yapılan transfer teklifleri konusunda medya organlarında asılsız ve yanıltıcı yorumlar yer almaktadır.

Geçtiğimiz sezon sarı kırmızı formayla gerek Türkiye’de gerekse Avrupa’da üstün bir performans sergileyen futbolcumuzun Avrupa’nın elit kulüplerinin dikkatini çekmesi son derece doğaldır ve bizi gururlandırmaktadır. Üstelik bu teklifleri geri çevirerek futbola Galatasaray’da devam etme arzusu ve kararı hepimiz için ayrı bir sevinç kaynağı olmuştur.

Burak Yılmaz’ı, bu sezon daha da üstün başarılara imza atacağı inancıyla, kararından dolayı tebrik ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17822.php

s9tw5.png

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hem Kral ile Hem İmparator ile Hem Başğan ile uğraşıp duruyorlar...
Bakalım nereye kadar devam edebilecek bu adi haysiyetsiz satılık basın...

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[h=1]BRUMA İÇİN FLAŞ İDDİA?[/h]
bruma-transfer-galatasaray-milli-takim-turkiye-vatandaslik-606400h.jpg

Spor - 05 Eylül 2013 10:10
[h=2]G.Saray'ın dünya devlerinin elinden kaptığı Bruma için dün müthiş bir iddia ortaya atıldı.[/h]İddiaya göre; G.Saray ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Portekizli oyuncuya Türk vatandaşlığını teklif etti. 18 yaşındaki süper yıldız Bruma'nın da hocasından gelen bu cazip teklifi hiç düşünmeden hemen kabul ettiği öğrenildi. Böylelikle Terim, Bruma transferiyle adeta bir taşla iki kuş vurmuş olacak.
Fotomaç

Bu Fotomaç çok mu sallıyor yoksa doğruluk payı var mıdır?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Resmi siteden:

gazetecilik ahlak ve meslek ilkelerine aykırı tutumları nedeniyle futbol takımımızın idmanlarına dahi alınmayan Fotomaç Gazetesi...

Erman'ı Eskişehir'e verecekler galiba.

Onlar da Erkan'ı versinler.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Erman'ın hayalleri yıkıldı kendince haklı bence.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kendilerini Yılmaz Vural'la avutanlar var yahu. :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
konudan konuya geçişler olmuş yakaladım :P
avutma değil korpe hocam merak etmiş ekledim ben.
yılmaz hocayı anlatmaya gerek yok adam reklam derdinde. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O konuyu bilmem ben. Başka bir konu açılmış. :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Kazım'ı yolladık, üstelik bize her transferde kıllık yapan Bursaspor'a...
Erman'ı da yolladık..Üstelik onu da hepimiz malumu sözünden dönen eskişehir gibi bir klübe...Ve bu Necati olayı ile onlara yapılan 2. kıyak oluyor... Tabii parayı veren oyunucuyu alır ama... 200 000, 250 000 gibi fiyatlara bu oyuncuların bonservisini vermek ne kadar akıl kârı, ben, bir türlü anlamış değilim... Üstelik Yerli futbolculara bu kadar ihtiyaç duyulan bir zamanda...

Kendisine takım dâhi bulamayan Aydın, Aykut gibi isimleri kadroda tutup Kazım ve Erman gibi isimleri yollamak tıpkı Necati'yi yolladığımız zamandaki gibi bana mantıklı gelmiyor.
Var mı bu işten birşey anlayan...?

Bu arada Tüm SDN ailesine ve Renkdaşlarıma Hayırlı Cumalar...

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Hayırlı Cumalar ahali.

Ermana yazık oldu ama zaten oynayamazdı.

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kazım'ı yolladık, üstelik bize her transferde kıllık yapan Bursaspor'a...
Erman'ı da yolladık..Üstelik onu da hepimiz malumu sözünden dönen eskişehir gibi bir klübe...Ve bu Necati olayı ile onlara yapılan 2. kıyak oluyor... Tabii parayı veren oyunucuyu alır ama... 200 000, 250 000 gibi fiyatlara bu oyuncuların bonservisini vermek ne kadar akıl kârı, ben, bir türlü anlamış değilim... Üstelik Yerli futbolculara bu kadar ihtiyaç duyulan bir zamanda...

Kendisine takım dâhi bulamayan Aydın, Aykut gibi isimleri kadroda tutup Kazım ve Erman gibi isimleri yollamak tıpkı Necati'yi yolladığımız zamandaki gibi bana mantıklı gelmiyor.
Var mı bu işten birşey anlayan...?

Bu arada Tüm SDN ailesine ve Renkdaşlarıma Hayırlı Cumalar...
Şöyle düşün oynatmadan çatır çatır her sene Kazım'ın parasını verecektin ki hazırlık maçlarında gördük döküldü.
Eskişehir yönetimi değişti, bu yönetim diğeri gibi dansöz değil, zaten geldikleri gibi Erkan Zengin hakkında Fener'e ve Ersun Yanal'a ayar verici mesaj gönderdiler. Üstelik bu iki oyuncuda yanılmıyorsam bedavaya gelmişti.
Aydın ve Aykut olayına gelince. Eray mevcut maç temposunu kaldıracağını sanmıyorum. Nispeten tecrübeli bir isim Aykut. Aydın olayı ise bildiğim kadarı ile Şampiyonlar Ligi'ne kadro verirken alt yapıdan 4 oyuncu ismi vermek gerekiyor tahminimce Aydın bu yüzden takımda tutuldu ve kadroda ismi verildi.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Şöyle düşün oynatmadan çatır çatır her sene Kazım'ın parasını verecektin ki hazırlık maçlarında gördük döküldü.
Eskişehir yönetimi değişti, bu yönetim diğeri gibi dansöz değil, zaten geldikleri gibi Erkan Zengin hakkında Fener'e ve Ersun Yanal'a ayar verici mesaj gönderdiler. Üstelik bu iki oyuncuda yanılmıyorsam bedavaya gelmişti.
Aydın ve Aykut olayına gelince. Eray mevcut maç temposunu kaldıracağını sanmıyorum. Nispeten tecrübeli bir isim Aykut. Aydın olayı ise bildiğim kadarı ile Şampiyonlar Ligi'ne kadro verirken alt yapıdan 4 oyuncu ismi vermek gerekiyor tahminimce Aydın bu yüzden takımda tutuldu ve kadroda ismi verildi.

Eyvallah Hocam, sağolasın. Yazdıkların gayet mantıklı bilgiler. Bilgilendirme için teşekkürler. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Amkspor ‏@Amkspor
Erman Kılıç: Galatasaray'da yeteri kadar şans bulamayacağımı anlayınca ve Eskişehirspor'dan da teklif gelince kabul ettim.

Amkspor ‏@Amkspor
Erman: Fatih hoca ile görüşmem olmadı. Şampiyonlar Ligi kadrosunda olmadığımı görüncü gitmek istediğimi söyledim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Oğulcan Çağlayan... Bu elemandan çok umutluyum. Çok efendi, olgun davranıyor.

Hayırlı olsun camiamıza...

BTfPzL3IQAAXApc.jpg:large

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
hocam arada problemler vardı bursa da açıklamalar yapmış.
nedir durum ?
doğrusu harika bir futbolcu kazandı galatasaray.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Problem mroblem yok. Çocuk amatör oyuncu. Bursanın söz söylemeye hakkı yok.

Ayrıca Oğulcan'ın kendi Twitter hesabını ekleyeyim. Orada kendisi de menajerinin açıklamalarını RT yapmış.

Togutay Yarar (Ogulcan'in menajeri): GS, Ogulcan icin tum resmi girisimlerde bulunmustur. Bursaspor'dan hicbir yapici cevap alamamistir. Ogulcan Caglayan amator futbolcudur ve su anda hareketini engelleyecek herhangi bir durum soz konusu degildir. Ogulcan Caglayan Galatasaray'in futbolcusudur.

@CglynOgulcan

Bir de şu takıma bedavaya oyuncu veriyoruz arkadaş. :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
yetiştirme parası da verilmediyse bedavaya çok iyi olmuş. :)
bursadan konu açılmışken enes avrupaya gitmediği için pişman olacak.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hocam yine çok güzel ayar verdi hayalperestlere

Fatih Terim:"Lütfen tahminini, rüyasını, fikrini bilgiymiş gibi sunan hatta bunun için size olmayan kanıtlar süren dedikoduculardan uzak durun.Haber alıyorum, öğrenmek istiyorum veya öğrenirim sanıp büyük bir yanılgı içine düşmeyin. hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz."

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sponsor manyağı olduk. :P

B_17867_B_17539_B_9057_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Spor Kulübü ile Türkiye’nin lider tur operatörü Etstur arasında imzalanacak “Galatasaray Spor Kulübü Resmi Seyahat Sitesi www.gstravel.org” anlaşmasının imza töreni, 11 Eylül 2013 Çarşamba günü, saat 11.00’da, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecektir.

İmza törenine; Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Sayın Lutfi Arıboğan, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sedat Doğan ve Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ersoy katılacaklardır.

İmza törenini takip etmek isteyen medya mensupları akreditasyon için en geç 10 Eylül 2013 Salı günü saat 18.00’a kadar basinoperasyon@galatasaray.org e-posta adresine başvuruda bulunmalıdır.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

Program

Tarih: 11 Eylül 2013, Çarşamba
Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Basın Toplantı Odası
Saat: 10.00 Karşılama - 11.00 Basın Toplantısı

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/17867.php

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Zemin müthiş görünüyor. :P

Cuma akşamı bir de maç sırasında görelim.

37db7bo.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_17879_B_16809_3b.jpg

Geçmiş Olsun Ümit Davala

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı yardımcı antrenörlerimizden Ümit Davala bu sabah saatlerinde sağ dizine menisküs yırtığı ve kıkırdak hasarı tanısıyla Liv Hospital Ulus'ta ameliyata alınmıştır.

Operasyon gayet başarılı geçen hocamız ameliyat sonrası istirahat etmektedir. Geceyi önlem olarak hastanede geçirecek olan hocamızın yarın taburcu olması bekleniyor.

Kendisine geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.

Galatasaray

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sponsora doymadık :D

B_17876_GSKLOGO_B.jpg

Medya Bilgilendirme

Galatasaray Spor Kulübü ile dünyanın en büyük uluslararası medya kuruluşu Fox International Channels arasında imzalanacak reklam satış anlaşması imza töreni, 12 Eylül 2013 Perşembe günü, saat 11.30’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecektir.

Galatasaray TV, Galatasaray Dergisi ve Galatasaray Resmi Sosyal Medya Hesapları’nın reklam satış haklarının devredileceği imza törenine; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Sayın Lutfi Arıboğan, Fox International Channels Güneydoğu Avrupa, Kafkaslar ve Orta Asya Kıdemli Başkan Yardımcısı Adam Theiler, Fox International Channels Türkiye Reklam Satış Başkanı Sayın Mehmet İçağasıoğlu ve Hollanda Birinci Ligi Eredivisie’nin CEO’su Alex Tielbeke katılacaklardır.

İmza törenini takip etmek isteyen medya mensupları akreditasyon için en geç 11 Eylül 2013 Çarşamba günü saat 18.00’a kadar basinoperasyon@galatasaray.org e-posta adresine başvuruda bulunmalıdır.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17876.php

SPK'nın reddettiği 2.sermaye artırımını yeniden düzenlemişiz ama küçük yatırımcı
:crying:

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=309782