SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İmparator kabul etmezse ondan sonra seyredin şamatayı.

Fena gelecekler üstümüze.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
BSLjifyCYAAbX_r.jpg:large

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fatih Terim: Galatasaray'ı bırakmam!

GALAAA.jpg

TÜRK futbolunda sıcak saatler… Milli Takım ile kötü sonuçlar alan ve 2014’te Brezilya’nın düzenleyeceği Dünya Kupası’na gitme şansını Kaf Dağı’nın ardına bırakan teknik direktör Abdullah Avcı gönderildi. Peki Avcı’yı görevine bırakmaya götüren süreç nasıl gelişti?

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e ait yayın gruplarında Milli Takım teknik direktörlüğü için Fatih Terim’e teklif götürüleceği haberleri çıktı. Federasyonun sitesinden daha önce bu tip haberlere gelen yalanlama da bu sefer ‘doğal olarak’ yapılmadı.

Ardından Demirören, Abdullah Avcı’yı çağırdı ve yollarını ayırdı. “Beni 40 yıldır tanıyorsunuz. Takımın başında bir hoca varken kimseyle görüşmem” diyerek Türk Milli Takımı’nın başına geçeceği haberlerini yalanlayan Fatih Terim’in önündeki son engel de kalkmış oldu. Öğleden sonra yaşanan bu gelişmelerin ardından 19.25’te Ünal Aysal’ın telefonu çaldı.

Arayan TFF Başkanı Yıldırım Demirören’di ve isteği belliydi: “Başkanım, müsade ederseniz Milli Takım için Fatih Terim ile görüşmek istiyorum”

“GALATASARAY’DA KALACAĞIM!”

Haberin duyulmasının ardından Terim’in telefonları susmadı, evi ziyaretçi akınına uğradı. İmparator, G.Saraylılar’ın yüreğine su serpecek açıklamayı yaptı: “Burada daha işim bitmedi. 4. yıldızı almak istiyorum. Ayrılmayı da hiç düşünmüyorum. Benim G.Saray’a bir sözüm var. G.Saray’da kalacağım”

HALUK YÜREKLİ / AMK ÖZEL

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Her ne kadar bazı kararlarını çok eleştirsemde, egosunu çok çok yüksek bulsam da bu oyuna gelmemesini istiyorum Fatih Terim'in.

Yabancı sınırlamasını her ne kadar desteklesem bile( Türkiye'de ki şekilde değil) niye geldiğini hepimiz biliyoruz, aynı mihraklar bu projeyi başlattı. İnce ince işliyorlar şimdi medya aracılığıyla, yönetimin el atması lazım bu duruma.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şu eş durumundan tayin olayını Neslihan Darnel'de kullanamadık burda kullanalım bari.Cenk Akyol-Naz Aydemir

BSN2xoOCIAA31YZ.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İyi bir paraya gitmişti zaten.

Ama Neslihan'dan sonra en sevdiğim ablamızdır. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Akıllı olun şöyle.

Bu tür oyunlarla bizi bitiremezsiniz.

:D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[SDNTV]http://sporxtv-p.mncdn.com/flv/2012/08/10/3bdb56237a774727170f6d0169a1d784.mp4[/SDNTV]

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yalnız karar müthiş stratejik.

1-Ünal Aysal'la Fatih Terim'in arası bozuk diyenleri

2-Fatih Terim Galatasaray'ı bırakacak diyenleri

3-Para almayacağını açıklayarak da milli dava milli dava diye ağlayanları

susturdular.Hem yukardan gelen baskıdan da kurtulunmuş oldu :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şunu yine koyalım. :)

"Ben Galatasaray’ı yaşıyorum. Galatasaray’la yaşıyorum. Aslolan Galatasaraydır..." Fatih TERİM!

BSQ3ohMCcAAyEbY.jpg:large

Bu da bugünkü sponsorluk anlaşmasından.

Candan Erçetin başkan ne kadar da asil duruyor yahu. :)

B_0d9fe566af3aa1904fffa58fb9638a2a.jpg

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hep siz mi yollayacaksınız bi kere de biz yollayalım :D

@aziz_ustell
Başkan ve Hoca TFF'yi 4 maçlığına tribüne yolladı!!

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Nihayet rahat bir nefes aldık...

Yalnız, denildiği üzere gerçekten ÇOK STRATEJİK KARARLAR alınmış. Her bir madde, sanki gitmesi gereken yerlere yollanan anlamlı birer mesaj gibi duruyordu. Helal olsun, Aslanlarıma..

Seviyoruz Seni, İMPARATOR :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Federasyona adam soktuk. :D

Gelsin kupalar. :P

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Şimdi Federasyon bu kıyağımıza yabancı olayını tekrar ele alır mı? Sanmam Tüpçü'den böyle şeyler beklemek hayalperestlik olur...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fatih Terim:Ben Galatasaraylılara bir söz verdim.Galatasaray benim ailem insan ailesini terketmez

[video=youtube;Z08EcKbBw6g]https://www.youtube.com/watch?v=Z08EcKbBw6g[/video]

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Portekiz Tahkim Mahkemesi Bruma'nın Sporting Lizbon'la 1 sene daha sözleşmesi olduğuna karar vermiş

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Brumaya biz 8 milyon, Monaco da 16 milyon euro önermiş. İş sarpa sardı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ergin Ataman: Obradovic 7 kez Euroleague şampiyonluğunu yaşamış bir koç. Bu sezon da inşallah Euroleague’de başarılı olurlar. Ama bu sezon Türkiye Ligi’nde şampiyon yine biz olacağız. Obradovic fazla heveslenmesin. Bizlerin burada olması yabancıların buraya gelmesine büyük katkı sağlıyor. Nasıl ki ben onun 7 Euroleague şampiyonluğundan etkilenmiyorsam o da benim 3 kupamdan etkilenmiyordur. G.Saray, bir gün Euroleague’i kazanacak.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ünal Başgan ‏@UnalBasgan
Canın sağ olsun Fenerbahçe. :(

BSs73qCCIAA0Hcy.jpg

G.Saray'ın kasası doldu

arsenal-fenerbahce-1.jpg

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Türkiye’nin yayın geliri havuzunu tek başına Galatasaray’a bıraktı. Sarı-kırmızılılar şimdiden 20 milyon euroyu garantiledi.

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalamaması, en çok Galatasaray’ı sevindirdi. Cim-Bom, sarı-lacivertlilerin elenmesiyle yaklaşık 20 milyon euroluk kazancı şimdiden garantiledi.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplara doğrudan katılma hakkı elde eden sarı-kırmızılı ekip, ilk etapta ayak bastı parası olarak 8,6 milyon euroyu hanesine yazdırdı. Gruplarda alacağı her galibiyet için 1 milyon euro, beraberlik için ise 500 bin euro kazacak olan Aslan, gruptan çıkması halinde 3,5 milyon euro, çeyrek finale kalması halinde 3,9 milyon euro, yarı finale kalması halinde 4,9 milyon euro, finale kalması halinde 6,5 milyon euro daha kazanabilecek. Şampiyonlar Ligi’nde sezonu şampiyon tamamlayan ekibe ise 10,5 milyon euro daha ödeme yapılacak. Fenerbahçe’nin elenmesi sonrası Türkiye’nin yayın geliri havuzundan alacağı paya tek başına sahip olan sarı-kırmızılı ekip, 10 milyon euronun üzerinde yayın gelirine ulaştı.

Gruplara kalarak 8,6 milyon euroyu kasasına koyan Galatasaray, yayın havuzu payıyla birlikte yaklaşık 20 milyon euroluk kazancı şimdiden garantiledi.

Lig TV

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[h=1]Burak adım adım Lazio'ya[/h]
Milli oyuncu için Galatasaray'a en son 11 milyon euro öneren Lazio'nun bu teklifini 15 milyon euro civarına yükseltmesi sarı-kırmızılı kulübü harekete geçirdi.

[h=3]Burak adım adım Lazio'ya[/h]

Galatasaray'ın Sportif Direktörü Bülent Tulun, başkan Ünal Aysal'ın talimatıyla bu sabah Roma'ya gitti. Tulun Lazio kulübü yetkilileriyle pazarlık masasına oturacak. Burak için 20 milyon euro isteyen Galatasaray, Lazio'nun bu teklife yaklaşmasıyla transfere şu an için sıcak bakıyor.
Roma'daki görüşmeler sonucunda Burak Yılmaz'ın bu sezona Galatasaray formasıyla mı yoksa Lazio formasıyla mı devam edeceği netlik kazanacak.
Galatasaray'da geçtiğimiz sezon 24 gol atarak gol kralı olan Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'e bu sezon da iyi başladı. Milli futbolcu ilk 2 haftada Gaziantepspor ve Bursaspor filelerini havalandırdı. Burak ayrıca Gana ile oynanan hazırlık maçında da 1 gol kaydetmeyi başardı.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/92949/burak-adim-adim-lazioya