Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye şartlarına alışmasın diye Galatasaray'a vermediler.Federasyon ve Abdullah Avcı çalışma yapmalı.Emre Can'ı Türkiye Milli Takımında oynaması için ikna etmeleri gerek.
Bir dönem Galatasaray formasını giymiş eski milli futbolcularımızdan Selçuk Yulanın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve başta yıllarca formasını taşıdığı Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz.
Bu arada Hamit Altıntop'un ptt 1.lig de bile oynayacak kapasitesi olmadığını farkeden tek ben miyim ? Yoksa başka farkeden ademoğlu var mı?
Yahu geldiği ilk günden beri ne yapmaya çalıştığını anlayamadım, düşünün artık bir yılı geride bıraktık. Bu adama niye bu kadar para verip niye istisnasız her maç ilk 11 de oynatıyoruz ?
Aydın Yılmaz ne zaman oynasa yeteneksizliğini gösterir tepki toplardı lakin bu adama tepkide gösteren yok.
Real Madrid'den geldi oynatmazsak üzülür diye adamı ilk 11 alıyorlar.. Keita bu adamı görse futbol oynamasını yasaklardı herhalde.
Hayret Amrabat şöyle iyi oynadı, böyle iyi oynadı dememişsin.
Ben bu akşam Amrabat'ın biraz etkili oynayacağını zaten düşünüyordum. Çünkü karşısında Mehmet Topuz gibi bir adam vardı. Ben oynasam ben de belini kırardım Topuz'un.
Hamit bildiğin el freni. Bildiğimiz Hamit gibi oynasa ondan iyi yok ama çok eskide kalmış o günler.
Ama takım iyi yolda ya. Bu sene de ligin tozunu attıracağız inşallah.