SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
:D

[video=youtube;ZoYAnvL3C3g]http://www.youtube.com/watch?v=ZoYAnvL3C3g[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
AYSAL: ŞOV YAPACAĞIZ

G.Saray Başkanı Ünal Aysal da yabancı futbolcuların bu girişiminin sonucunu bekliyor. 15-20 gün içinde ‘yürütmeyi durdurma’ kararının çıkma ihtimali yüksek. Aysal yakın çevresine “Yasak kalksın, G.Saray’a art arda yıldızlar yağacak” diyor.

Amkspor

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Abovv yolante ne demiş öyle la üçlü müçlü töbe töbe.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bize ne? :D Yengeye laf yok ayrıca. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
:D

u1f.gif

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[SDNTV]http://distilleryvesper4-8.ak.instagram.com/3b179964f6c511e28b2822000aa80213_101.mp4[/SDNTV]

100 defa izledim hala sıkılmadım :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Onun konusu vardı. Maç yarın akşam. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O mesajın hemen altında var. :D

YouTube'dan da ekleyelim bari. :D

[video=youtube;0XVirsXCyqM]http://www.youtube.com/watch?v=0XVirsXCyqM[/video]

Kazım'ın hunharca gülüşü, Sabri'nin en arkada yine olay yaratması, Sneijder'in Melo'nun şortunu indirişi ve de Melo'nun dansı hepsi ayrı bir efsane olmuş. :D

Bu sezon her galip geldiğimiz maçın konusuna ekleyeceğim bu videoyu. :D

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
O mesajın hemen altında var. :D

YouTube'dan da ekleyelim bari. :D

[video=youtube;0XVirsXCyqM]http://www.youtube.com/watch?v=0XVirsXCyqM[/video]

Kazım'ın hunharca gülüşü, Sabri'nin en arkada yine olay yaratması, Sneijder'in Melo'nun şortunu indirişi ve de Melo'nun dansı hepsi ayrı bir efsane olmuş. :D

Bu sezon her galip geldiğimiz maçın konusuna ekleyeceğim bu videoyu. :D

Bende gözükmüyordu o. Youtube gözüktü. Süpermiş yaa :D :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
BQSs1jwCEAEVS4C.jpg

Galatasaray SK
‏@GalatasaraySK
Ölümsüz kurucumuz, ilk başkanımız ve ilk sporcularımızdan Ali Sami Yen'i ölümünün 62. yıldönümünde saygı ve özlemle anıyoruz...

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK
Ali Sami Beylerin, Hasnunların, Metinlerin ahvadıyız. Bu ülkede hem sporun, hem irfanın ecdadıyız... #SonsuzaKadarAliSamiYen

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK
“MAKSADIMIZ, İNGİLİZLER GİBİ TOPLU BİR HALDE OYNAMAK, BİR RENGE VE BİR İSME MALİK OLMAK VE TÜRK OLMAYAN TAKIMLARI YENMEKTİR!” Ali Sami Yen

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sponsor yağıyor takıma. :)

Galatasaray Spor Kulübü ile dünyanın lider teknoloji firmalarından Hindistan merkezli HCL ME Tablet arasında imzalanacak sponsorluk anlaşmasının imza töreni, 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü, saat 14.00’da, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecektir.

HCL ME Tablet’in Galatasaray Spor Kulübü Resmi Sponsoru olacağı anlaşmanın imza törenine; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal, HCL Infosystems Ltd. EMEA Bölge Başkanı Sayın Srinath Nagarajan, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Sayın Lutfi Arıboğan ve Proline Teknoloji (HCL Türkiye) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serkan Hüseyin Şefik katılacaklardır.

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17539.php

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Elmander'in ışık hızıyla gönderilip yerine forvet alınması şart.

Dany'e gözdağı verip emirates kupasında Semih oynatılmalı.

Mümkünse Hamit'te elden çıkartılmalı, bu adamın oynaması demek seyirciye stres demek. Biz yoruluyoruz izlerken, sıkıntı tamamen.

Ayrıca Umut, Emre, Sabri, Hamit, Elmander'e o paraları vermelerini kimse akla mantığa sığdıramaz. Millet 800 tl maaş için ömürlerini yiyor arkadaş, bu adamlarda krallar gibi yaşıyor. Neymiş Fatih Terim'in manevi evlatlarıymış... Helal para değil bu.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
hagimanset.jpg

Tam 17 sene olmuş...

Amerika 94'te Romairo ile birlikte hayran olduğum birisiydi Hagi.

Transferini alt katta oturan arkadaşımdan öğrenmiştim. Çocuk elinde gazetesiyle bana bağırıyordu Hagi'yi almışız diye.

Koşa koşa aşağıya inmiştim. :D

İdol olarak görebileceğim 2 kişiden birisi bizim takımdaydı artık. Var mı ötesi? :P

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
hagimanset.jpg

Tam 17 sene olmuş...

Amerika 94'te Romairo ile birlikte hayran olduğum birisiydi Hagi.

Transferini alt katta oturan arkadaşımdan öğrenmiştim. Çocuk elinde gazetesiyle bana bağırıyordu Hagi'yi almışız diye.

Koşa koşa aşağıya inmiştim. :D

İdol olarak görebileceğim 2 kişiden birisi bizim takımdaydı artık. Var mı ötesi? :P

12-13 yaşlarındaydım. Babam gazete aldırmaya gönderirdi beni, fanatik fotospor fotomac o dönemin spor gazeteleri aklımda yok ama hepsini alırdım. Internet yok tabı.Sabahı beklemek ayrı bir zevkti ya :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
90'lar öyle bir şeydi işte. :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
dogru216.jpg

Emre Florya’ya doğru
Guardiola kapıyı gösterdi, transferin resmiyet kazanması an meselesi...

Bayern Münih’te 21 futbolcunun süre aldığı maçta 1 dakika bile oynamayan Emre Can ayrılıyor. Alman devi ile pazarlıkları sürdüren Cimbom, oyuncuyu tapusuyla almak istiyor.

Bu transfer döneminde geçmiş yılların aksine suskun kalan Galatasaray hazırlık maçlarında iyi sinyaller vermedi, yönetim harekete geçti. Teknik heyetin raporu doğrultusunda yerli oyuncuları gündemine alan yöneticiler, Arda Turan-Emre Can ikilisi gözüne kestirdi. Arda transferi ile Ünal Aysal ilgileniyor, Emre için de sarı-kırmızılılar dört koldan saldırıyor.

KİRALAMAYA ‘HAYIR’

Öyle ki Fatih Terim’in meslektaşı Guardiola’yı aramasından sonra Erdal Keser de Bayern Münih Sportif Direktörü Sammer ile iletişime geçti. Görüşmeler olumlu gidiyor ama bir noktada tıkanıyor. Çünkü Alman ekibi, ‘geleceğin Ballack’ı olarak gördüğü Emre Can’ı bonservisiyle vermek istemiyor. Galatasaray ise kiralamaya sıcak bakmıyor.

TEŞEKKÜRLER GUARDIOLA

Ancak Almanya’dan gelen son haberler, sarı-kırmızılıların lehine. Guardiola, Sao Paolo’ya 2-0 yendikleri maçta 21 oyuncusuna görev verirken, Emre Can’a 1 dakika bile şans tanımadı.

Sözün özü Emre’nin Bayern’de devam etme ihtimali kalmadı. Bundesliga’dan aldığı teklifleri reddeden 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, Devler Ligi faktörü ile Galatasaray’ı istiyor, geri sayım sürüyor.

Egehan ŞENGÜL/AMK

http://amkspor.com/2013/08/02/emre-floryaya-dogru.html