SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Verin adamın formasını. :(

drogba_b.jpg

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aydın Yılmaz'la sözleşme uzatılmadı halen, benim için en büyük transfer bu olsa gerek. Hamitten'de kurtulduk mu bayram havası olur

Muslera'yı özledi taraftar, Slovenya kampı başlasada yüzünü görsek

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de güreşçi Amrabat gittiğinde bayram yapacağım.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Lincoln'ün kıymetini bilmediniz bunu Amrabat'a yapmayın bari

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Lincoln'e de ayrı bir uyuzdum zaten.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sen bir de Elmander'in takımda kalmasını istiyorsundur şimdi. Adamı gönderip bi sağ açık almayı akıl edemedi şu yönetim, forvet de olur gerçi. Her türlü kârda oluruz

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Lig bittiğinden beri en az 50-60 tane oyuncuyu bizim takıma getirdiler, lakin durum ortada. Kap sayfamıza baktım yeni bir şeyler yok halen.

Yani Melo'da büyük ihtimalle takıma katılacağına göre, bu saatten sonra tek yapabileceğimiz transfer Elmander'i gönderip yerine ya bi forvet alırız ya bi sağ kanat.

Ama Kazım geldi dediğin gibi, bu durumda bi forvet almak daha mantıklı olabilir.

Tabi Nani gelirse başka :)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Muslera, eboue, chedjou ,melo ,sneijder, drogba sahadaki 6 yabancımız olur. Riera, elmander,dany amrabat tribün için çok lüks bence. Bu takıma tribünde oturabilecek, yeri geldiğinde oynamasını bilen genç yabancılar lazım. Riera yerine ıraklı ali alınabilir mesela. oturdugu yerden 3m€ alıcak adam. Amaaa Yabancı kalitemiz ihtiyac, sakatlık durumunda epey düşecek birde olayın bu yönü var.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sneijder'in 10 numarayı giyeceği kesinleşti. Sıra Drogba'nın 11'i almasına geldi. :D

Bizde olan forma satış rekorunu daha da ileriye taşımalıyız bu sene.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray'a küfrettiği tweetler ortaya çıkınca Twitter'ı kapattı eleman.

İnşallah almazlar bu gereksizi.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Melo önce 3 yıllık kiralıktı, bugün de Bonservisi ile geldi dendi..
Dün kiralık olduğu için kötü oynadığında hemen Juventus'a yollayabiliriz dendi, bugün de, ya kötü oynayıp başımıza kalırsa deniyor..
Dün sadece Riera'ya verilen 3 milyon € nun hesabı yapılıyordu bugün ise Melo nun toplam 12 milyon € luk maliyeti..
Gerçekten, ciddi ciddi soruyorum. Bilen kardeşlerim varsa söylesin..Noldu şimdi? Bizimkiler Melo konusunda doğru mu yaptı yoksa Juventus'tan kazık mı yediler?
Benim için Melo, olmazsa olmaz bir oyuncu.. Ayrıca bu sezon geçen seneki gibi ilk yarıyı kötü oynarak geçireceğini de sanmıyorum ama maliyet konusunda yanlış adımlar mı attı bizimkiler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu sene de kanatlar pek sağlam değil gibi. Nani ve farfan paraya kıyılıp alınsaydı keşke.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Ben Meloyu sevmiyorum. Bizde hadi hadi bir sene daha iyi oynar. 3 yıllık anlaşma fazla olmuş bence.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Adamların tek derdi Ab vatandaşı göstermek bizim oyuncuları. Arkadaş senin elinde gönderilecek yabancı futbolcu varken sen düşmüşsün yabancı oyuncuların statü derdine. Önce gönder Elmander'i al bi forvet veya sağ kanada oyuncunu. Zaten pazartesi savcılığa dilekçe versen 10-15 güne ara karar çıkar ondan sonra gene ihtiyacın varsa alırsın 3-4 yabancı daha. Çok garipleşiyor bizim yönetim bazen

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Melo'da yarı yarıya bir fiyat indirimi yaptık.

2 sene öncesine göre 4'te 1 fiyatına almış olduk. (Kiralama bedeli haricinde bonservisi 13 Milyon Euro idi.)

Müthiş bir transfer başarısıdır bu.

Elmander'i gönder, şunu gönder demek kolay. Adamlar gitmek istemiyorsa ne yapacaksın?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu adama illa ki 1.1 1.2 milyon euro senelik ücret verecek bir kulüp vardır.

Deseler ki artık seninle çalışmak istemiyoruz ya 1.8 milyon eurona alıp sezon boyunca zorunlu antrenmanlara çıkacaksın ya da şu şu paraya gidip aktif şekilde futbol oynayacaksın eminim 2.seçeneği seçecektir.

Elmander bu kadar karaktersiz bi oyuncu değil.

Hadi diyelim onu da kabul etmedi, bu adamın son sezonu zaten bizde. Bonservisinden alıcağın paranın bir miktarı ile 1.1-1.2 milyon euronun üzerini 1.8 e tamamlarsın olur biter.

Demokraside çareler tükenmiyor.

Başarı istiyorlarsa gereken hamleleri yapmaları lazım.

Ayrıca şu yaşıma gelene dek öyle gereksiz futbolculara para verdiki bu takım, bonservis+ yıllık ücretleri toplansa 2 Messi bonservisi eder.

Bari kalıcı başarılar için şimdi biraz para harcasınlar tarihe adımızı yazdıralım.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kazım Kayserispor'la görüşüyor.

Takımdan gitmesini açıkça istemiyorum. Hele de Kayserispor'a gitmesini hiç istemiyorum.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kanat oyuncusu ama çok ağır. Pres nedir bilmiyor, savunması çok kötü. Hamit gibi eboue gibi savunma yapmayı çok iyi bilen oyuncular lazım kanatlara. Zaten genel olarak defansımız zayıf birde bu adam yüzünden açık vermeyelim bol bol. Kadro derinliği için çok iyi olur, sağ kanatta forvette oynayabiliyor. Yedekten öteye gitmemeli. 70. dk dan sonra yorulan defanslara karşı belki iş yapar. İyi yedek olur.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Kazım Kayserispor'la görüşüyor.

Takımdan gitmesini açıkça istemiyorum. Hele de Kayserispor'a gitmesini hiç istemiyorum.

Bencede eğer Burak ta gidecekse. Kazım tutulmalı, ne kadar kişilik olarak sevsemde bu şartlarda Elmander gönderilmeli.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

998536_514639278606577_949717029_n.jpg

971571_514649631938875_368307519_n.jpg

Bu ne la :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Adamlar leğende yüzüyo ya la

Elmanderin çorapla denize girmesi de ayrı bi olay

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Elmader suda ayakları üşümesin diye giymiş :D

Yalnız kova pozu sakat olmuş :D

mchee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese günaydın Aslan kardeşler:)
Kayseriye giden varmıdır

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Manchester United'ın yeni menajeri David Moyes: Şampiyonlar Ligi'nde 'Onlar zaten favori ve kazanırlar' düşüncesine katılmıyorum. Beklenmedik başarılar çıkabiliyor. Geçen sezon birçok insanın beklemediği bir Galatasaray örneği var.