- Reaksiyon puanı
- 530
Söylemişlerdi önceden. 
Candan Erçetin'i seviyorum valla.

Candan Erçetin'i seviyorum valla.

Mason başkanımız açıklama yapmış.
"Bu cezalar sadece iki güzide kulübümüz için değil, bütün kulüplerimiz ve Türk futbolu için de son derece üzücüdür. Bu tip olaylar karşısında rekabetçi duygulardan kendimizi soyutlayamazsak büyük hata yaparız"
Mason başkanımız açıklama yapmış.
"Bu cezalar sadece iki güzide kulübümüz için değil, bütün kulüplerimiz ve Türk futbolu için de son derece üzücüdür. Bu tip olaylar karşısında rekabetçi duygulardan kendimizi soyutlayamazsak büyük hata yaparız"
Bu adam eğer biraz daha azimli olursa efsane olur, tek yapması gereken biraz çaba sarfetmek, bu haliyle bile ayrı bi dünya. Galatasaray'a gelmiş bileği çok sağlam ender oyunculardan biri. Lincoln ve Elano'yu unutmamak lazım tabi. Ve şu an takımda olan Riera.
Bu sezon sol kanatta aktif olarak oynarsa, Nani'de sağ kanada alınırsa çok sağlam bi sezon bizi bekliyor ofansif olarak.
Onu herkes söylüyordu bizim başkan söylemiş çok mu?
Hem görüntülerin tamamını izleyin. Adam süreci iyi yönetemediler, ceza alacaklar diyor.
Bu arada elinden gelen neymiş ve ne yapmış?
geyik sanmıştım ama doğruymuşİstanbul Valisi Mutlu UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği cezayı, "Avrupa'da Türkiye'yi en iyi Galatasaray temsil ettiği için problem yok." şeklinde değerlendirdi.![]()
Videoyu kaldırdığımdan oldu o. Bu adam dediği benim nefret ettiğim Amrabat.![]()
[MENTION=30137]komoon[/MENTION]Hem sen iki takımında ceza alması için elinden geleni yapıyon.ceza alacaklar diye açıklamaya yapıyon.1 hafta sonra UEFA ceza veriyor.aaa tesadüfe bak.ikili oynama adam gibi çık.Fenerbahçenin ceza almasının mutluluğunu yaşıyorum de.
Videoyu kaldırdığımdan oldu o. Bu adam dediği benim nefret ettiğim Amrabat.![]()
Günün sorusu,
Fenerbahçe'nin bugün düzenleyeceğini duyurduğu basın toplantısında Galatasaray'ın adı kaç kez geçecek
a- hiç geçmez ne ilgisi var GS ile,
b- 3-5 yerde bağlaç olarak kullanılır,
c- Başka konuşulacak ne var ki ?
d- hangi basın toplantısı ?