SDN Galatasaray Kulübü

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
+Napıyosun aşkım?
-Transfer bekliyorum.
+Günün nasıl geçti.
-Transfer'i bekleyerek.
+Annenler napıyor?
-Ailecek transfer bekliyoruz :)

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
AÇIKLAMA!

Bilindiği üzere geçtiğimiz cuma günü Taksim Gezi Parkı'ndaki ağaçların kesilmemesi için yeşile ve doğaya duyarlı insanlar tarafından bir direniş sergilendi, kendi semtimizdeki bir Park olan Taksim Gezi Parkı’ndaki bu direnişe ultrAslan olarak destek olmak için bir yürüyüş düzenledik, diğer taraftarınlarında yer aldığı bu yürüyüşe ultrAslan binlerce taraftarıyla öncülük etmiştir. Cuma ve cumadan sonraki günlerde de doğayı koruma adına gösterilen bu sivil direnişe münferit olarak katılan binlerce taraftarımız desteğini sürdürmüştür.
Sonraki günlerde Gezi Parkı'nda doğa adına eylemini sürdürenlerin yanı sıra maalesef "parkın sınırları dışına çıktığınızda" siyasi eylemlerin de oluşturulmaya başlandığını herkes gibi bizlerde üzüntüyle izledik. Olayların siyasi bir noktaya taşınmak istenmesini ve bazı kesimlerin sahiplenmeye çalışmasını kabul etmemiz mümkün değildir.

Günlerce hiçbir koşul gözetmeksizin Taksim Gezi Parkı adına hassasiyetlerini gösterenlere saygımız sonsuzdur.

Şunu bir defa daha ifade etmekte fayda görüyoruz. ultrAslan Bağımsız Taraftar Oluşumu olarak Gezi Parkına destek verirken kimseden icazet almadığımız gibi bugün orada olmamak içinde kimseden telkin almadık, almayız!

Herkesin siyasî düşünce ve görüşüne saygı duymakla beraber, ultrAslan olarak hiçbir siyasî görüşle ilgili bir duruş sergilemediğimiz gibi hiçbir siyasî hareketle bir bağlantımız, bir yakınlığımız olmamıştır ve hiçbir zamanda olmayacaktır, unutulmasın ki anlayışla karşılanması gereken çok önemli bir husus daha var o da, Galatasaray ve ultrAslan şemsiyesi altında farklı düşünce ve ideolojide arkadaşlarımızın mevcut olduğudur ve bizim hiç kimsenin düşüncesine de saygısızlık edemeyeceğimiz gibi herkesin düşüncesine de saygılı davranılması gerektiğinin ön şart olarak bilinmesini isteriz.
Son olarak hiç kimse ultrAslan’ı siyasi bir taraf olarak görüp sınamaya ve kullanmaya kalkmaması gerektiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

ultrAslan

başından beri söyleniyor bu bir siyasi olay değildir.siyasi bir organizasyonda değildir.arada birkaç provakatör çıktı diye bu büyük taraftar grubunun geri adım atması bana göre hiç yakışmadı.birkaç taraftar olay çıkarıyor diye maça gitmekten vazgeçtiniz mi ?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Gerektigi kadar ekili olamadık,Çarşı ve Genç Fb nin gölgesinde kaldık demiyolarda :P Birde öncülük etmişler :D

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arada birkaç provakatör çıktı diye
birkaç provakatör mü ?
haftasonu Ankara'daydım.. akşam eve zor gidebildim .. kızılay ve çevresi iptal araç geçmiyor.. yaya gitmek cesaret işi.. her köşede yüzü maskeli elinde taşlar olan kişiler var...
geçen hafta taksim civarıda aynıydı..
bizde protesto ettik ama artık olayın rengi değişti...

bu nedenle Ultraslan'ın kurum kimliği ile bu olayların bağlantısını kesmesi iyi oldu..
şahsen ben Galatasaray bayrağı ile, forması ile taş atan , dükkan yakan bir görüntü istemem...

heleki..

pkk bayrakları arasında Galatasaray bayrağını da içeren bir resim karesi istemem...

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Gerektigi kadar ekili olamadık,Çarşı ve Genç Fb nin gölgesinde kaldık demiyolarda :P Birde öncülük etmişler :D

GALATASARAY taraftarının yeri hiçbir zaman anarşik faaliyetler vs nin yeri olmamıştır. Varsın ultrAslan bu konularda sizin gölgenizde kalsın.. Olanları görünce zaten elinize su dökemeyeceğimiz de ortada..

DEMOKRASI DEMOKRASI diye yırtınanların DEMOKRASI anlayışını, biz üniversitelerden SIRF Başları Kapalı diye TEKME TOKAT atılan genç kızlar zamanında görmüştük zaten... O yüzden bu palavraları ancak taşeronluğunu yaptığınız kesime anlatabilirsiniz..

Neyse...Burası SİYASET yeri değil zaten. Sırf şu taksim gezi parkı konusu yüzünden bir haftadır doğru dürüst foruma giresimiz yokken bir de burada LÜTFEN siyaset olaylarına girmeyelim. gezi parkı sıktı artık... Nemalanmak isteyenlerin hepsi yeterince nemalanıp yakıp yıktı ortalığı.. Doymadıysanız da ilerideki seçimlerin sonucunu bekleyin de, o sonuçlara göre bir yapay bir kriz daha çıkarıp tekrar yakıp yıkarsınız... Bu sefer yahudi abileriniz daha çok yardım eder ülkeyi karıştırmanız için...

Tüm GALATASARAYlı kardeşlerime Günaydınlar, iyi haftalar dilerim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu konuları ilgili konudan tartışalım arkadaşlar.

Burası yeri değil.

Kolay gelsin. :)

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Size de günaydınlar aslanlar bugün basket maçı var yeneriz inşallah.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Size de günaydınlar aslanlar bugün basket maçı var yeneriz inşallah.

Yine kafalar kollar yarılmazsa, sakatlıklar olmazsa inşAllah u önümüzdeki 2 maçlık seriden 1 tanesini yenebiliriz diye düşünüyorum, Hocam...
Ama yine de büyük konuşmamak lazım. Banvit son birkaç yılda istikrarını koruyarak, bu sene finale haklı bir şekilde gelmiş sağlam bir takım. Bakalım neler olacak.
Yemilmez Armada'ya sonsuz başarılar.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yine kafalar kollar yarılmazsa, sakatlıklar olmazsa inşAllah u önümüzdeki 2 maçlık seriden 1 tanesini yenebiliriz diye düşünüyorum, Hocam...
Ama yine de büyük konuşmamak lazım. Banvit son birkaç yılda istikrarını koruyarak, bu sene finale haklı bir şekilde gelmiş sağlam bir takım. Bakalım neler olacak.
Yemilmez Armada'ya sonsuz başarılar.

inşallah bir sakatlık çıkmaz, ama ben ikisinide alacağımızı düşünüyorum. İzleyelim ve görelim :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ender Arslan'ın 4 saniye kala attığı 3 lükle 71-72 kazandık seri 3-0 oldu

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Başka forumlar da da yazdım buraya da gururla yazıyorum. UltrAslan provakatörlerin oyununa gelmeyerek Galatasaraylılığın farkını ortaya koymuştur. Tebrikler ve Sonsuz teşekkürler UltrAslan

Not: Yazıda gerekçe çok net bir şekilde açıklanmışken hala bu konuda spekilasyon yapılması Galatasaraylılara yakışmamaktadır. Bu bağımsız ve güçlü duruş herkesi gururlandırmalıdır.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Arda Barcelonanın transfer listesine girmiş ama çizilmiş :D

fft16_mf3363989.Jpeg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hakan Şükür'ün Twitter'daki profil resmi.

Ne kadar yükseğe sıçradığını iyi biliyoruz da benim gözüm Balta'ya takıldı. :D

3cee60207253937ac999d2b6e706e0ad.jpeg

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şeref Aydın Aleksandar Kolarov diyor.. teklif var diyor.. :)

var mı bildiğin bişi [MENTION=19025]AliA[/MENTION]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Carlinhos olmazsa O da var alternatif olarak.

Şahsen futbolcuyu bilen taraftar Carlinhos yerine Kolarov'u tercih eder.

Ama hoca Carlinhos konusunda feci ısrar ediyor. :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Çin - Hollanda hazırlık maçında Sineijder ne güzel gol atmış öyle ya..
Şimdi izledim Ntv Spor'da.
Bu adam çok iyi işler yapıcak İnşallah Galatasarayda..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Avrupa'daki en çok seyirciye oynayan 30 takım içinde Türkiye'den sadece Galatasaray var.

1 - Borussia Dortmund (Almanya): 80 bin 482

2 - Manchester United (İngiltere): 75 bin 530

3 - Barcelona (İspanya): 71 bin 350

4 - Bayern Münih (Almanya): 71 bin

5 - Real Madrid (İspanya): 68 bin 867

6 - Schalke 04 (Almanya): 61 bin 171

7 - Arsenal (İngiltere): 60 bin 079

8 - Hamburg (Almanya): 52 bin 916

9 - Nawcastle United (İngiltere): 50 bin 517

10 - Ajax (Hollanda): 50 bin 490

24 - Galatasaray (Türkiye): 43 bin 262

http://www.gazetesport.com/haber/121869/listeye-giren-tek-turk-takimi

Dün bazı takımlar kendilerini birinci gösteriyordu kendi gazetelerinde. :P

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Olur böyle vakâlar [MENTION=19025]AliA[/MENTION] hemen yakalar. :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Küçük yatırımcı :crying:

B_17217_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Sportif A.Ş 'den Duyuru

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ünal Aysal ve Galatasaray Sportif A.Ş.yetkilileri aleyhine, bir kısım şikayetçi tarafından 2011-2012 yıllarına ilişkin olarak bilgi bazlı manipülasyon ve piyasa dolandırıcılığı suçlarının işlendiği iddiasıyla Sermaye Piyasası Kanununa muhalefet nedeniyle yapılan suç duyurusuna ilişkin olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun incelemeleri neticesinde, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 13.06.2013 tarihli kararı ile suç unsurları bulunmadığından soruşturma konusu iddialarla ilgili olarak kovuşturmaya geçilemeyeceğinden "Kovuşturmaya Yer Olmadığına" karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17217.php

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Luis Fabiano haberleri çıkıyor sürekli renkdaşlar. Ne iştir bileniniz var mı? Bu adam bize gerekli mi? AliA

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_17223_B_17220_B_10846_b.jpg

Zorunlu Açıklama

Bugün bazı yayın organlarında Ziya Erdal, Cristian Molinaro ve Michal Kadlec isimli oyuncuların transferleri için kulübümüzün girişimlerde bulunduğu iddia edilmiştir.

Gerçekle herhangi bir ilgisi olmayan söz konusu haberlerde adı geçen oyuncuların transferleriyle alakalı olarak kulübümüzün hiçbir tasarrufu bulunmamaktadır. Transfer mevsimlerinde sayıları hızla artan hayal ürünü haberler konusunda Türk basınının meslek etiğine yakışır şekilde hareket etmelerini önemle rica ederiz.

Taraftarlarımızı ise resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri noktasında bir kez daha uyarırken konuyu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Sportif A.Ş.

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17223.php

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Alıyorlar dandik adamları, sonra Galatasaray'da peşindeydi diye haber çıkartıp, taraftara malzeme vermeye çalışıyorlar ama yemezler. :)

Ne işimiz olacak bunlarla?

Hedef olarak ŞL'de en kötü yarı final diye hedef koymuşuz zaten. :D