SDN Galatasaray Kulübü

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bir de Gidecekler kısmı var tabii ki... Acaba Urfalujsi, Riera, Elmander'de son durum nedir..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bir de Gidecekler kısmı var tabii ki... Acaba Urfalujsi, Riera, Elmander'de son durum nedir..

Ujfa'nın sözleşmesi zaten bitti.

Amrabat'ın kiralık verilmesi söz konusu olabilirmiş Reading'e.

Hoca halen memnun değilmiş, Amrabat'ın kendi istediği taktikte oynayabileceği bir takıma kiralık verilebilirmiş.

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu oyuncuyu pek fazla takip etme ve izleme şansım olmadı.. benim gözümde kapalı bir kutu.. peki sizin görüşleriniz nelerdir.. bilen varsa görüşlerini katarsın..#

attachment.php

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hoca bu kadar ısrar ediyorsa bence alınmalı.

[video=youtube;tOAe2W3zGsM]http://www.youtube.com/watch?v=tOAe2W3zGsM[/video]

Sadece youtube videolarıyla futbolcu hakkında yorum yapılmaz ama görünen o ki ayaklarına hakim.

Ama daha önce Brezilya dışında top koşturmamış olması futbol medyasının acaba diye düşünmesine neden oluyor.

Bence elimizdekilerden iyidir.

Ayrıca ben önümüzdeki sezon Hakan'ın en iyi sezonunu yaşayacağına inanıyorum.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ujfa'nın sözleşmesi zaten bitti.

Amrabat'ın kiralık verilmesi söz konusu olabilirmiş Reading'e.

Hoca halen memnun değilmiş, Amrabat'ın kendi istediği taktikte oynayabileceği bir takıma kiralık verilebilirmiş.

Bu Amrabat'ı neden beğenmedi İmparator bir türlü anlamadım gitti... Daha doğru dürüst bir şans bile vermedi adama -ki şans bulduğu kısa zamanlarda da neler yaptığı ortada.. Biz mi farklı görüyoruz acaba.. Bir türlü anlamadım..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Amrabat oyuncu moyuncu değil.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
1 yıla yakın süredir izleniyor...

hep istediğimiz şey buydu , scout ekibi... izlemek , raporlamak , restgele atlamamak...

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
5 Haziran Çarşamba
20:30 Galatasaray Medical Park – Banvit (Abdi İpekçi S.S.)

7 Haziran Cuma

10 Haziran Pazartesi
20:00 Banvit – Galatasaray Medical Park (Banvit Kara Ali Acar S.S.)

12 Haziran Çarşamba

15 Haziran Cumartesi (Gerekirse)
18:00 Galatasaray Medical Park – Banvit (Abdi İpekçi S.S.)

18 Haziran Salı (Gerekirse)

21 Haziran Cuma (Gerekirse)

Dostlar şimdi sormak istediğim, bu seriyi 4 galibiyet alan mı kazanıyor? 7 maç planlanmış o yüzden soruyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

4 maçı alan şampiyon olacak. :) En az 4, en fazla 7 maç oynanacak.

Tamam şimdi gördüm bu mesajı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adamın dibi ya. :)

[video=youtube;8HQaIJbs3OI]https://www.youtube.com/watch?v=8HQaIJbs3OI[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bolusporlu Emre Kılınç Galatasaray'da.

Kaliteli gençler artıyor takımda.

Taylan ve Okay da var listede.

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Açıklama

B_17170_b.jpg

Bugün bazı yayın organlarında yer alan “Karşımdaki Cephe 1’di, 3 Oldu” ifademi konu alan yazılara Ali Dürüst ve Adnan Öztürk’ü kastettiğim gibi son derece yanlış yorumlar eklendiğine tanık oldum. Her iki dostum ve çalışma arkadaşıma karşı böyle bir ifadeyi kullanmadığım gibi birlikte çalıştığımız dönemde verdikleri desteği küçümsemem de mümkün değildir.
Yeni yönetime de desteklerini esirgemeyeceğinden emin olduğum değerli arkadaşlarımın birer hasım ya da cephe olarak gösterilmesini ciddi bir saygısızlık örneği olarak görürüm.

Ünal Aysal
Kaynak

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kewell, Avustralya'nın Melbourne Heart takımına transfer olmuş.

art-353-wbSOCkewellherart-300x0.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
NTV Spor'da Galatasaray muhabirliğine Irmak Kazuk'un yerine Evren Göz getirilmiş.

918-cut990x460.jpg

Irmak Kazuk Spor Gecesi programını sunuyor uzun zamandır. Yerini boş bırakmamışlar. Ama Irmak iyiydi be. :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Irmak Kazuk'u dün akşam Spor Gecesi programında izledim.
Epey heycanlıydı ve dili birçok yerde sürçtü..
Alışacak zamanla.. :)

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Emek Ege ve Özgür Buzbaş beraber sunuyorlardı

Sonra Nisan ayında Özgür Buzbaş Ntvspor Spor Haber Müdürü oldu

Emek Ege tek sunuyordu..

Artık Irmakla beraber sunacaklar..

Hadi ya ee Fuat Akdağ bıraktı mı işi o noldu ? Bildiğim kadarıyla oydu spor müdürü..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hadi ya ee Fuat Akdağ bıraktı mı işi o noldu ? Bildiğim kadarıyla oydu spor müdürü..

Edit: Tamam yanlış okumuşum :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Drogbam benim

[video=youtube;V9I9RSQyfqQ]http://www.youtube.com/watch?v=V9I9RSQyfqQ&feature=youtu.be[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
melo3_C1VDL.jpg

Galatasaray, transfer girişimlerini hızlandırdığı Felipe Melo konusunda, artık mutlu sona çok yaklaştı. Sarı-kırmızılılar, bu defa Melo transferini erken sonlandırmak istiyor.

Yıldız futbolcunun menajeri Jose Rodriguez Baster'i İstanbul'a davet eden Sarı-kırmızılı kulüp, yapılan görüşmelerden olumlu ayrıldı.

Felipe Melo'ya yıllık 2.5 milyon euro teklif eden Galatasaray, yaptığı öneri karşısında olumsuz bir tepki almadı. Ancak Brezilyalı futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Juventus Kulübü'nün, Galatasaray'dan 7 milyon euro civarında bir bedel talep ettiği gelen haberler arasında.

Bu transferi yaklaşık 4 milyon euro'ya bitirmeyi planlayan Sarı-kırmızılılar'ın, Juventus'la anlaşma zemini sağlaması bekleniyor.

NTV Spor

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] Arda ile ilgili bir takım yazılıp çizilen haberler okudum Fenerbahçe ile ilgili. Doğruluk payı nedir? Var mı bir bilgin?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yalçın Dümer haberiymiş o. Yalçın'ın nasıl haberler yaptığını bilmeniz lazım. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Lütfi Arıboğan: Felipe Melo'nun takımda kalması için elimizden geleni yapıyoruz, transferin geçen sezonki gibi uzamasını istemiyoruz. Wesley Sneijder için bize bir teklif gelmedi.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
AÇIKLAMA!

Bilindiği üzere geçtiğimiz cuma günü Taksim Gezi Parkı'ndaki ağaçların kesilmemesi için yeşile ve doğaya duyarlı insanlar tarafından bir direniş sergilendi, kendi semtimizdeki bir Park olan Taksim Gezi Parkı’ndaki bu direnişe ultrAslan olarak destek olmak için bir yürüyüş düzenledik, diğer taraftarınlarında yer aldığı bu yürüyüşe ultrAslan binlerce taraftarıyla öncülük etmiştir. Cuma ve cumadan sonraki günlerde de doğayı koruma adına gösterilen bu sivil direnişe münferit olarak katılan binlerce taraftarımız desteğini sürdürmüştür.
Sonraki günlerde Gezi Parkı'nda doğa adına eylemini sürdürenlerin yanı sıra maalesef "parkın sınırları dışına çıktığınızda" siyasi eylemlerin de oluşturulmaya başlandığını herkes gibi bizlerde üzüntüyle izledik. Olayların siyasi bir noktaya taşınmak istenmesini ve bazı kesimlerin sahiplenmeye çalışmasını kabul etmemiz mümkün değildir.

Günlerce hiçbir koşul gözetmeksizin Taksim Gezi Parkı adına hassasiyetlerini gösterenlere saygımız sonsuzdur.

Şunu bir defa daha ifade etmekte fayda görüyoruz. ultrAslan Bağımsız Taraftar Oluşumu olarak Gezi Parkına destek verirken kimseden icazet almadığımız gibi bugün orada olmamak içinde kimseden telkin almadık, almayız!

Herkesin siyasî düşünce ve görüşüne saygı duymakla beraber, ultrAslan olarak hiçbir siyasî görüşle ilgili bir duruş sergilemediğimiz gibi hiçbir siyasî hareketle bir bağlantımız, bir yakınlığımız olmamıştır ve hiçbir zamanda olmayacaktır, unutulmasın ki anlayışla karşılanması gereken çok önemli bir husus daha var o da, Galatasaray ve ultrAslan şemsiyesi altında farklı düşünce ve ideolojide arkadaşlarımızın mevcut olduğudur ve bizim hiç kimsenin düşüncesine de saygısızlık edemeyeceğimiz gibi herkesin düşüncesine de saygılı davranılması gerektiğinin ön şart olarak bilinmesini isteriz.
Son olarak hiç kimse ultrAslan’ı siyasi bir taraf olarak görüp sınamaya ve kullanmaya kalkmaması gerektiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

ultrAslan

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Ünal Aysal Nani transferine ne dedi ?

270520120900480936784_2.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İngiltere'nin Manchester United takımında forma giyen Portekizli futbolcu Nani'nin transferi konusunda herhangi bir girişimde bulunmadıklarını ve bu futbolcunun gündemlerinde olmadığını söyledi.

09.06.2013 14:21

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen geleneksel Pilav Günü etkinliğine katılan Aysal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Nani ile ilgili bugüne kadar kendisinin herhangi bir görüş belirtmediğini anlatarak, "Nani'nin transferi konusunda şu etapta herhangi bir şey yok. Transferler için hassas ve ciddi çalışıyoruz. Bizim iki senedir oluşturulmuş yepyeni ve güzel bir takımımız var. Burada bir iki eksiğimiz varsa bunlar tamamlanmaya çalışılıyor. Diğer kulüplerde olduğu gibi toplu bir değişim, toplu bir hareketlenme yok bizde. Sadece eksikllerimizi tamamlıyoruz. Bunu da çok dikkatli olarak tamamlıyoruz. İhtiyacımız olmayan yerlere oyuncu almak niyetinde değiliz" diye konuştu.

Şartların uygun olması durumunda Portekizli futbolcuyu transfer etmeyi düşünüp, düşünmediklerinin sorulması üzerine Aysal, "Bunu isterseniz daha sonra konuşalım. Benim önceliklerim arasında olan bir pozisyon değil. Ancak çok iyi bir gelişme olursa... Bunları da ara sıra yapıyoruz, farkındasınız. Hiçbir şeye katiyetle olmaz dememek lazım. Ancak bir yerde eksikliğimiz varsa ve kuvvetlendirmek istiyorsak, gayet tabii hemen masa başında oturup, değerlendiriyoruz. Şu anda benim masamda önüme gelmiş böyle bir dosya, böyle bir teklif, böyle bir ilişki yok" ifadelerini kullandı.
-"Melo'yu tutmak istiyoruz"
Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımda son iki sezondur kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'yu kadrolarında tutmak istediklerini anlatarak, "Melo için çalışıyoruz, tutmak isteriz" dedi.
Galatasaray'da yüksek bedelle oynayan Albert Riera'nın geleceğiyle ilgili soru üzerine Aysal, "Riera bu sene aldığı parayı hak etti. Hiç kimsenin aldığı parada gözümüz yok, helal olsun. Riera bu sene faydalı oldu ama aynı yere hocamız değişik bir profil düşünüyorsa, onu da değerlendiririz. Ancak bizim için önemli olan eksik yönlerimizi kuvvetlendirmek. Bu tamamen teknik bir karar, yöneticiler olarak teknik gereksinimleri uygulanır hale getirmek bizim görevimiz" diye konuştu.
-"Fatih hocayı mutlu çalışırken görüyorum"
Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, teknik direktör Fatih Terim'in mutsuz olduğuna yönelik haberlerin sürekli gündemde yer alması hakkında, "İki senedir ben bunu duyuyorum, Fatih hocayı da son derece mutlu çalışırken görüyorum. Artık bu sorulara cevap vermek istemiyorum. Aslında bu sorunun muhatabı ben değil Fatih hoca olmalı. Fatih hocaya sorun, o size açık yüreklilikle ne düşündüğünü, mutlu olup olmadığını söyleyecektir" değerlendirmesinde bulundu.
-Yabancı oyuncu kontenjanı
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu kontenjanı konusunda aldığı kararla ilgili olarak, şunları kaydetti:
"Geçen sene alınmış böyle bir karar yok. Bir kere Kulüpler Birliği'nin, müşterek olarak hepsinin imzası altında olan bir karar gerekir. Böyle bir karar yok önümüzde. Federasyonun tek başına bir önerisi olarak algıladık geçen seneki olayı. O gün de karşısında olduğumuzu söyledik, bugün de aynı şeyi söylüyoruz. Türk futbolunun lehine olan hiç bir şeye biz hayır demeyiz. Bu kararın katiyetle Türk futbolunun lehine olduğuna inanmıyoruz."
Aysal, kulübün 22 Haziran Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda, yönetimde ciddi bir değişiklik olmayacağını anlatarak, "Sadece bazı arkadaşlarımızın yerine yenileri giriyor. Bu bir görev değişimi. Galatasaray çok geniş bir camia, herkes burada görev almak ister. Benim de görevim bittiği zaman yerime bir arkadaşım gelecek. Bu zaman içinde yaşanan bir gelişim" şeklinde konuştu.
-Gezi Parkı eylemleri
Taksim Gezi Parkı eylemlerinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının birlikte hareket etmesinin maçlara nasıl yansıyacağının ve Fenerbahçe ile oynayacakları TFF Süper Kupa maçını iki takım taraftarlarının birlikte izleme fikrinin sorulmasını üzerine, Ünal Aysal, şunları kaydetti:
"Aslında sahada bir rekabet yaşıyoruz. Bunun saha dışına taşmaması gerektiğini her vesileyle söylüyorum. Taraftarlar da son günlerde bunun çok güzel örneklerini verdiler ve vermeye de devam ediyorlar. Yöneticiler olarak taraftardan aldığımız işareti değerlendirmek ve gerçekleştirmek görevimiz. Bana düşen bir görev varsa bunu memnuniyetle yaparım. Ancak şu kadarını söyleyeyim, Gezi Parkı hareketlerini, bugün artık son derece pasifist, dostane ve tamamen bir toplum psikolojisini en uyumlu şekilde aksettiren bir hareket gibi görüyorum. Hepimiz de buna destek veriyoruz. Bu destek bir yerde kulüplerin birbirleriyle dostluğu kadar, ülkenin, Türk insanın kendi arasındaki dostluk, kardeşlik ilkelerini de çok güzel ifade etmekte."
Aysal, Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon maçlarını Türk Telekom Arena ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamak istemesiyle ile olarak da, "Bundan evvel bu konu konuşuldu, görüşüldü. Neden olmayacağı konusu iki yönetim arasında paylaşıldı. Bu bir inatlaşma değil, Beşiktaş'a karşı katiyetle negatif bir tutum değil. Lütfen bunu böyle anlayın. Sadece ileride çıkabilecek sorunların bugünden öngörülmesi ve bazı risklerin hesaplanmadan alınmaması için bir çalışmaydı. Seçim sonrası gerekirse tekrar oturur, konuşuruz. Çıkar yol bulunursa, bulunur. Ancak bir risk görüyorsak, katiyetle bu yola girmeyiz" şeklinde görüş belirtti.
KAYNAK:AA