SDN Galatasaray Kulübü

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
45616_468602526543586_1222088401_n.jpg

Hakem iki penaltıyı yedi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bizi yakan bence Eboue oldu.

Atacaktı o golü.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Forvette basamadı hocam. Drogba bu yaşta bile Burak'tan daha etkili idi. Direk Umut ile başlanmalıydı. Hatta sen Ambrabatı beğenmiyorsun ama Ambrabat bu maçın adamıyı oynamalıydı bence.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Amrabat'ı beğenmiyorum ve beğenmeyeceğim de. :D

Yalnız bu maçta ikinci yarı başlamadan hoca yine 14-53 yapar dedim ama Gökhan'ı görünce ne oluyoruz dedim. :)

Oradaki amacı sanırım kimse anlamamıştır. İlk yarı hiç fena değildik.

Vallahi adamlar hiçbir şey yapmadan 3 gol atıp gittiler.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Fatih Terim: ''Hakem bence Real Madrid isminden biraz korktu. Ne verdiği kararlar ne de duruşu bu seviyeye ait değil...''

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Fatih Terim'in maç sonrası yaptığı açıklama:

"Bütün çalışmalarımıza rağmen, böyle bir zamanda böyle goller yemeyi beklemiyorduk. Oyuncularımızla konuşmamıza rağmen kolay goller yiyiyoruz; sonra da çıkarmak zor oluyor. Zaten Real Madrid bizden üstün takım kabul ediyorum ama Real Madrid'in hakemlere ihtiyacı yok. Birçok kararı yanlış verdi. Konumuz hakem değil. 1 gol bulmamız çok önemliydi. Ama maalesef olmadı. TT Arena'da elimizden geleni yapacağız ama Real Madrid tura yakın. Zaten kupanın da favorilerinden biri. İstanbul'daki maç zor geçecek fakat keyfini çıkaracağız. İsterdik ki iyi bir sonuç alalım ama olmadı. Oyuncularım elimden geleni yaptı.

Türkiye şunu bilmeli ki bu seviyede oyunlar böyle oynanıyor. Bulduğunu atacaksın. Bu bir realite; işin duygusal kısmını bir kenara bırakalım. Herkes 'Biz ümitliyiz' diyor; tamam çok güzel. Ama rakibimizde dünyanın en iyi oyuncuları var. Bir de Norveçli hakem, amatör bir hakem gibi, nereden çıktı anlamış değilim. Bizi mağlup etmedi ama o kadar güzel düdükler çalıyor ya da çalmıyor ki... Real Madrid dünyanın en iyi takımlarından birisi ama biz de karşı mücadele etmeye çalışıyoruz. Sneijder ilk yarıda çok mücadele etti, ikinci yarı o yüzden kenara aldım.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Türk takımlarının avrupadaki maçlarında rakip takımı destekleyen adamları gördüğümde yapmak istediğim

morbid_c19631_4470407.gif

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu olayın mantığını ben de çözemedim. Atıyorum Akçaabat Sebatspor gitse Avrupa'ya Madrid'le eşleşse yine Akçaabat'ı destekleyeceğiz. Milliyetçilik mantığı bunu gerektirmiyor mu? Ya da ben hiç fanatik bir Galatasaraylı değilim.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17

Fatih hocaya katılmıyorum, AMATÖR demiş, hayır,hakem Galatasaray'ı ince ince ince doğrayan tam bir PROFESYONEL!

Galatasaray defansına iki takviye yapıp takımın geri kalanını korumalı. Bu şeklide önümüzdeki sene çok güzel işler yapar bu takım.

Hayırlısı olsun ve ülkemizi şu ana kadar gayet güzel temsil ettikleri için TEŞEKKÜRLER ASLANLAR!

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
galatasaraya 3=0 iteledilermi benmi yanlis gordum?
ya bizim futbolcular capkinlik luks pesinde disiplin yok karsi taraf amac pesinde olunca oluyor boyle seyler gecmis olsun hepimize

- - - Mesaj Güncellendi - - -

birakiyorum ya bu takimi

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
ya bizim futbolcular capkinlik luks pesinde disiplin yok karsi taraf amac pesinde olunca oluyor boyle seyler gecmis olsun hepimize

birakiyorum ya bu takimi

Ne olursun bırak. Tek maçlık taraftara ihtiyscı yok bu takımın.

oynadığın yer Şampiyonlar ligi Çeyrek finali.

oynadığın takım Real Madrid. Gereksiz gazlara gerek yok. Teşekkürler Aslanlara

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17

birakiyorum ya bu takimi

Zaten tutmuyordun ki bırakacaksın, İTELEDİLER mi diyebilen birisi ben galatasarayı tutuyorum diyorsa o zaten dünyanın en yalancı kişilerinden birisidir.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17

birakiyorum ya bu takimi

Aman kardeşim, bir an önce bırak zaten..Belki GALATASARAYımız için ilk ve tek FAYDALI işini yapmış olursun..Taraftarlık; senin gibi Pazara kadar değil, MEZARA kadar olur..

MaşAllah nickname ine bakıyorum da ..yandan hemşerin olan, dünkü hakemin forması belliydi..sende o formaya geç bence..

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
şampiyonlar liginde de hakem hatası yapılıyorsa teknoloji devreye girmeli. Artık hak yenmesin...

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bir gün real madrid, fenerbahçe'yle maç yapmak için istanbul'a gelecekmiş. Binmişler uçağa, real madrid'li oyuncular çok üzgün.

Ronaldo sormuş:
- Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça?

Futbolcular demiş ki:
- Ya abi fenerle oynamayı hiç istemiyoruz.

Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Ronaldo arkadaşlarına;
- Siz gidin istanbul'u gezin, ben fenerbahçe'yle tek başıma maç yaparım demiş.

Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar istanbul gecelerine. Maç başlamış. Devre arası real madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar real madrid 1:0 önde. Demişler bi laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Ronaldoyu kutlamaya, ancak Ronaldo almış başını iki elinin arasına ağlıyor.

- Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey.

Ronaldo cevap vermiş;
- Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzülüyorum. :P

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir gün real madrid, fenerbahçe'yle maç yapmak için istanbul'a gelecekmiş. Binmişler uçağa, real madrid'li oyuncular çok üzgün.

Ronaldo sormuş:
- Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça?

Futbolcular demiş ki:
- Ya abi fenerle oynamayı hiç istemiyoruz.

Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Ronaldo arkadaşlarına;
- Siz gidin istanbul'u gezin, ben fenerbahçe'yle tek başıma maç yaparım demiş.

Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar istanbul gecelerine. Maç başlamış. Devre arası real madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar real madrid 1:0 önde. Demişler bi laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Ronaldoyu kutlamaya, ancak Ronaldo almış başını iki elinin arasına ağlıyor.

- Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey.

Ronaldo cevap vermiş;
- Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzülüyorum. :P

Yalnız aynı fıkranın belki 150 milyon farklı versiyonunu gördüm herhalde en saçma gelenide budur. :)