SDN Galatasaray Kulübü

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sezonun bitmesine 8 hafta var, Muslera'nın hala golü yok.

Takımda bir düşüş var. :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ablanıza veda edin. Severdim kendisini. :P

Rosir Calderon Diaz Gelecek Sezon Yok

Galatasaray Daikin'in 1984 doğumlu ve 1.91 metre boyundaki dünyaca ünlü oyuncususu Rosir Calderon Diaz'ın gelecek sezon büyük ihtimalle Galatasaray Daikin'de olmayacağı öğrenildi.

rrrrr23082011_haber_3355_6455.jpg

http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=8111

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben de severim ama daha iyisi gelecekse gitmesine hayır demem. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yengem büyümüş büyümüş Pınar'la büyümüş. :D

proxy.jpg

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şampiyon olmuştuk ta ki uyanana kadar :)
Yalnız en yakın zamanda farkı açmamız lazım.
zoru zoruna kurtardık :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
O büyümüş de anası büyümemiş, kadın tez konusu olmalı

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_16419_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Son günlerde bazı voleybol internet sitelerinde Galatasaray Daikin Voleybol Takımı'na ilişkin bir dizi spekülatif dedikodu, "haber" kisvesi altında yayınlanmaktadır.

"Rosir Calderon Diaz Gelecek Sezon Olmayacak", "Gioli ile Yollar Ayrılıyor" vb. "çarpıcı" başlıklarla süslenerek yayınlanan bu "haberlerin" tümü tamamen asılsızdır.

Bu tip spekülasyonların, Galatasaray Daikin'in ligde oynayacağı önemli karşılaşmalar öncesinde başlatılması manidar ancak bizler için şaşırtıcı değildir.

Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bir tip spekülasyonlara prim vermemesini rica ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aç liderinin arabasının kapısını da rahat rahat inip gitsin aslanım. :D

KALAKO.jpg

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mou: Çok zor olacak

Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho, Kayseri seyahati, G.Saray eşleşmesi ve Fatih Terim hakkında önemli açıklamalar yaptı.

mou4.jpg

G.Saray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Real Madrid’in teknik direktörü Jose Mourinho, sarı-kırmızılı temsilcimiz hakkında açıklamalarda bulundu.
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki eşleşme, Kayseri’de yaşadıkları ve Cimbom’un performansı hakkında konuşan Mourinho, eşleşmenin çok zor geçeceğini söyledi.

ÜLKENİN EN İYİ TEKNİK ADAMI

Kayseri’de izlediği G.Saray’ın, Şampiyonlar Ligi’ni iyi bilen ve iki Avrupa kupası sahibi olduğunun altını çizen ünlü teknik adam, Drogba, Sneijder, Eboue, Melo, Riera ve Muslera gibi tecrübeli oyuncuların takımda olduğunu başlarında ise Türkiye’nin en iyi teknik adamı olduğunu ifade etti.

ÇOK KÜÇÜK BİR AVANTAJ

Karşılaşmanın İstanbul’dan 700 kilometre uzakta oynadığını hatırlatan Mourinho, tribünlerdeki 15 bin G.Saray taraftarı olduğunu belirtti. “Çok zor olacak. İlk maçta bir şeyler elde edebilmek için çabalayacağız” ifadelerini kullanan Mourinho, “Bu eşleşmeye çok küçük bir avantajla gidiyoruz” diye konuştu.

DROGBA BAŞKA BİR DÜNYADAN

“Drogba, Drogba isminden daha büyük” diyen Jose Mourinho, bunu gazetecilere söylemekten rahatsızlık duymadığını ifade etti. “Birini seçmem gerekirse Drogba’yı seçerim. O başka bir dünyadan. İmkansız şeyleri yapabilen bir oyuncu” diyen Mourinho,”Kayseri’de onlarlaydım. Sneijder’leydim, Hamit Altıntop’laydım. Çok eğlenceliydi” ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM’E ÖVGÜ

Cimbom’un teknik patronu Fatih Terim ile çok özel bir ilişkisi olduğunu dile getiren ünlü teknik adam, Terim’in kendisini maça 15-20 dakika kala soyunma odasına aldırdığını belirterek, “Bu sadece iyi bir ilişkin olan insanla mümkün olabilir. Bu tecrübemden çok memnun kaldım” diye konuştu.

http://amkspor.com/2013/03/19/mou-cok-zor-olacak.html

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tablettir belki bilemeyiz. :D

Arda'da da imajı hakkında konuşmuş:

Annem küçükken saçları kıvırcık kıvırcık oluyormuş, onu hatırlatıyorum. Annem mutlu olunca; ben de mutlu oluyorum, biraz da özlem var... Tip olarak da bir beklentim olmadığı için; hani saçlar uzunmuş kısaymış farketmiyor. Burak'ın yanında Selçuk'un yanında bizim tipimizin konuşulacak hali yok. İnsanlar tipime sallayıp mutlu olacaklarsa sallasınlar, tip göreceli bir şey, benim için hiç problem yok, böyle komplekslerim yok. Şimdilik böyle iyi gidiyor, kesilse ne olur kesilmese ne olur?

Şunu da eklemiş:

Çok iyi bir Galatasaraylıyım ve takımımla gurur duyuyorum. O kadar mutlu oluyorum ki kalbim ve yüreğim hep onlarla...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Drogba'nın Şampiyonlar Ligi Magazin programına yaptığı açıklamalar. :)

[video=youtube_share;PBgim49Ryqk]http://youtu.be/PBgim49Ryqk[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Drogba'yı Galatasaray formasıyla gördüğüm her an tüylerim diken diken oluyor. Hala bizde oynadığına inanamıyorum. :D

Çok büyük bir oyuncu.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Drogba, ya formsuz yada harbiden yaşlandı :D koşamıyor zaten ama vuruşları da kötü.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Drogba'yı Galatasaray formasıyla gördüğüm her an tüylerim diken diken oluyor. Hala bizde oynadığına inanamıyorum. :D

Çok büyük bir oyuncu.

Ligde oynanan maçlarda kalitesi çok net görülüyor. :)

Yaşlı veya formsuz olduğuna katılmıyorum açıkçası. Hatta Schalke deplasmanda harika oynamıştı. O tempoya bile ayak uydurdu adam.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Millet bahane aramaya çalışıyor işte. Son maçlrda müthiş top oynadı. Tek eksiği goldü ama onu da atacak. :)

Real maçıyla ilgili ben de rüya gördüm. :D

Çok iyi top oynuyoruz Bernabeu'da. Bir pozisyonda Pepe bizim oyuncunun birine arkadan yapıştırıyor tekmeyi ve hakem penaltıyı veriyor.

Penaltıyı gol yapıyoruz ve maçı 1-0 kazanıyoruz.

Lakin golü atan adam güzelim rüyanın içine ediyor. :D

Aydın Yılmaz. :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Türk futbolunun unutulmaz ismi, Fatih Terim'in ilk hocası, Ali Hoşfikirer'i saygı dua ve rahmet ile anıyoruz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Burak Yılmaz ile Mercurial Hız Sürüşü

[video=youtube;q7_uGNr1ggU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q7_uGNr1ggU[/video]

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
BFzKk5cCIAAs2Bq.jpg:large

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Ünal Aysal: “Yükselişimiz engellenemeyecek”

unal_aysaldan_sneijder_aciklamasi_h7128-300x174.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sarı – Kırmızılı kulübün Divan Kurulu üyelerine seslendi. Çalışmalarına sadece dışarıdan değil, içeriden de engel olmak isteyenler olduğunu vurgulayan Aysal, “Durmayacağız, yüzmeye devam edeceğiz” dedi.

Divan Kurulu Üyelerine seslenen Aysal, “Geçenlerde ekonomi yazarlarıyla bir araya geldik. Orada saygın bir köşe yazarı durumu özetledi. Aranın açılmasını izin vermezler dedi” ifadelerini kullandı. Aysal, “Kimler izin vermez bilmiyoruz ama biz bu görevi 108 yıl önce üzerimize aldık. Ne kadar örgütlenseler örgütlensinler, engellemeye çalışsalar da Galatasaray’ın yükselişi engellenemeyecek” dedi.

İyi işler yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Aysal, “Bu işlerimizin iyi gittiğinin net olarak algılanmasıdır. Bunca saldırıya karşı bizim planımız karşı saldırı değildir. Galatasaray olarak rakipleri aşağı çekmek ve mutluluklarını engelemek değildir. Buzim görevimiz, sadece Galatasaray için çalışmaktır. 3 yıl aradan sonra şampiyon olmuş, 6 yıl aranın ardından Şampiyonlar Ligi’ne katılmış, 18 yıl aradan sonra borçlarımızın azaltılması sonucu, neden zafer konuşması yapamıyorum? Mesnetsiz saldırılar sadece dışarıdan gelmiyor. Borçlarımız azaldıkça, sportif başarılarımız dışarıda ses getirdikçe; maalesef içeriden de saldırılar oluyor. Dostlarımız sadece medyada değil, devlet kademesinde de bizi zor durumda bırakmaya çalışıyor. Eleştirmek, daha iyisini istemek hepimizin görevi. Ancak mali genel kurula bir kaç hafta kala televizyon kanallarına çıkıp, ‘Galatasaray’ın 150 milyon dolar’ı nereye gitti, arıyoruz bulamıyoruz’ demeleri üzücü. Galatasaray’ın tüm gelir gideri kayıt altındadır. Verilecek cevabın iyi anlaşılması için tüm genel kurul üyelerinin orada olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Aysal “Sevgili Galatasaraylılar, dostlarım; şampiyonluklar, başarılar, Galatasaray için ara duraktır. Galatasaray’ın yolculuğunda, misyonu bellidir. Bizler bu misyona sadık kalarak, mümkün olan en kısa sürede bu yolu almak istiyoruz. 2020 yılına kadar kulübümüzü Avrupa’nın en saygın 10 kulübünden biri yapmak istiyoruz. 30 Mart itibariyle genel kurulda geldiğimiz aşamayı paylaşacağız. Muhtemelen o paylaşımlar sonucu bazı dostlarımız yine üzülecek. Ancak bilsinler ki; yüzmeye devam edeceğiz. Bizler Ali Sami Yen’in atalarıyız. Bizlerin gücü atalarından geliyor” diyerek sözlerini bitirdi.

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/unal-aysal-yukselisimiz-engellenemeyecek.html

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]