Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spor - 15 Mart 2013 14:43
[h=2]Ahmet Çakar'dan Şampiyonlar Ligi kura çekimi ile ilgili çok önemli bir iddia geldi...[/h]Sivri dilli spor yorumcusu Ahmet Çakar, Şampiyonlar Ligi kura çekiminde 'tezgah' yapıldığını iddia etti. Çakar'ın iddiasına göre favori olan ekipler korunarak finalin daha çekici olması sağlanılıyor.
Galatasaray'ın Real Madrid'le eşleştiği Çeyrek final kura çekimi sonrasında bir tweet atan Çakar, "Yine tezgah kura 4 favori 4 az favori ile eşleşti aynı ülkeden takımlar eşleşmedi. Biz de yedik" dedi.
Cabau, "Bu eşleşmeden dolayı çok mutlu oldum. Galatasaray, Real Madrid'den kat kat daha üstün. Real Madrid'in kıçına tekmeyi basacağız." şeklinde değerlendirmede bulundu. Modacı Abazoğlu da "Ben de Galatasaraylıyım" diyerek Yolanthe'ın söylediklerine destek verdi.
Yolanthe; "Şimdi onun için çok da ilginç bir eşleşme. Çok sevdiği arkadaşları var Madrid'de. Çok istekli hakikaten mahvetmek ve sahadan silmek istiyor" dedi. Maçtaki skorla ilgili gelen soruya ise; "Bu çok zor bir soru. Umarım 3-0 olur" diyerek sözlerine son verdi.
İstemiyoruz abicim hatta indirmeyin 3 maç yapın.Şimdi millet Galatasaray'ın defansı yoktu o yüzden indirip ertelediler diyecekler ki ben olsam ben de öyle düşünürdüm,haklılar.Durduk yere malzeme çıktı millete :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:
Gökhan Zan'a indirim ve erteleme!
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaraylı Gökhan Zan'a PFDK tarafından verilen 2 maçlık cezasını 1 maça indirdi ve bu cezayı da 1 yıl süreyle erteledi.
Tahkim Kurulu'ndan Gökhan Zan'a müjde.
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, sarı-kırmızılı takımın tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Zan'a verilen 2 maçlık cezayı 1 maça indirdiğini açıkladı.
Tahkim Kurulu, bu cezayı da 1 yıl süreyle erteledi.