• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Galatasaray Kulübü

Bence hem Muslera, hem de Hamit. Semih de çok iyiydi.

Çeyrekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Finallllllllllllllllll oooooooooooooooooooooooooooooo Hadiyin kutlamayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aslında bu hakem bi faciaydı ha. Burağın posziyonu kesin penaltıydı. Onların attığı golde de Drogbaya faul var gibiydi.

Ama Allah yardımcımız oldu.

602186_460107220726450_389363788_n.jpg

Böyle Adam Gibi Adamlar da Var...

İşte avrupa'da, ele güne karşı görmek istediğimiz tablo bu.. :)

[h=1]GALATASARAY KASASINI DOLDURDU[/h]
galatasaray-sampiyonlar-ligi-kazanc-gelir-para-haber-haberler-spor-haberleri-494352h.jpg

Spor - 13 Mart 2013 00:04
[h=2]Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden tek takım olan Galatasaray, UEFA'dan büyük bir kazancın sahibi oldu.[/h]Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden tek takım olan Galatasaray, çeyrek finale yükselme başarısı göstererek, UEFA'dan gelen büyük de bir gelirin sahibi olmuş oldu.

Gruplardan çıkma başarısı göstererek, UEFA'dan 28.5 milyon Avro'luk bir gelirin sahibi olan sarı-kırmızılılar, Schalke'yi eleyerek, Arena'da alınan 1-1'lik beraberlikten 500 bin ve Almanya deplasmanında galip gelerek de 1 milyon Avro ve çeyrek finale yükselme primi olarak da 3.9 milyon Avro kazandı.

Toplamda, 5 milyon 400 bin avroluk bir gelirin sahibi olan sarı-kırmızılıların şampiyonlar liginde ülkemizi tek temsil eden takım olduğu için, Galatasaray'ın toplam kazancı yaklaşık 8 milyon avroyu bulacak.

Çeyrek finale yükselme geliriyle, Galatasaray'ın toplam kazancı yaklaşık 34 milyon avroyu buldu.

Bu gece kazanacağımızdan ve turu geçeceğimizden o kadar emindim ki.

Allah yüzümüzü kara çıkarmadı.

Sıradaki hedef yarı final...

Draxler Dünya futbolunda çok önemli yerlere gelicek gibi. Ve sadece 1993 doğumlu. Umarım transfer etme imkanımız olur.

O biraz zor. :)

Müthiş bir futbolcu cidden.

Ohh bee..

Hamit'in Allah'ına kurban oliyim.

Perşembe Cuma oruç beni bekler, vadettik tutucaz..

Ama süper ya.. :D

aslanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

B_16351_B_15582_b6703.jpg

Başkan Ünal Aysal’dan Teşekkür Mesajı

Galatasaray’ımızın UEFA Şampiyonlar Ligi organizasyonunda yoluna devam ederek Çeyrek Final’e yükselmesinde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen vefakar taraftarımıza, Camiamiza ve ülkemize bu başarıyla büyük mutluluk yaşatan futbolcularımıza, teknik heyetimize, yurt dışındaki maçlarımızda bizi her zaman destekleyen Galatasaraylılara ve bütün sporseverlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Tweetda Hamit Geyikler.:D

*Hamit'in gol attığı yerden taksi tutsak 20 TL yazar..

*Elin yabancı direkleri hiç üzmüyor.. Hemen içeri alıyor.. Bizim ülkemizde ki direkler çok nazlı :) - Hamit

*Hamit'in topa vurduğu yerden kaleye tek vesayetle gidiliyor mu? Yoksa Zincirlikuyu'da aktarma mı yapalım?

*Sabri’den açıklama: Ben de Hamit gibi artık şanssızlığımı kırmak istiyorum.

*Ali Ağaoğlu: "Hamit'in vurduğu yerle kale arasına ben 20 tane gökdelen dikerim."

*Adamın direğisin Hamit !
*Hamit'in fabrika ayarları Almanya'ya göre tabii :)

*Hamit_gol_indir_direk_indir_full_indir_hd_indir

*Hamit Altıntop'un sorunu belli oldu. Çocuk yakından atamıyormuş.

FM'de Draxler'i Galatasaraya transfer ettim. 15 milyon avro verdim. :D

Süper topçu yalnız. Adam yağ gibi ele avuca sığmıyor.

Buda mı tesadüf?

12 Mayıs Kadıköy
12 Ağustos Erzurum
12 Mart Gelsenkirchen

Dünkü maçtan kareler...

[SDNTV]http://ntvmsnbc.mncdn.net/NtvSpor/a7a5cc97-6030-4353-b7c2-33e5ec96f6c6.flv[/SDNTV]

Kaynak

Hamit'in golüne Fatih Terim'in de dediği gibi ''takdiri ilahi''.
Direğe çarpıp gol olması baya anlamlıydı. :)
735237_10151501060909265_1805340475_n.jpg

hamitin attığı golde şutu çekerken drogbaya çok dikkatli bakın. topun geçeceği yeri o kadar iyi biliyor ki, o istikametteki adamı yaka paça kenara çekip kendi de eğiliyor :)

amrabat sağda oynasa nasıl olur çook merak ediyorum :D ama hazır hamitte ortaya geçmişken ligde tek forvet sağda amrabat oynayabiliriz :D