Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hem evimizdeyiz hem rakipte eksik çok bu şansı iyi değerlendirmek zorundayız. Hayırlısıyla üstesinden gelir bizim çocuklar, başaramamaları için hiçbir neden yok
Sabri Sarıoğlu:Arkadaslar Galatasarayin buyuklugu ile basedemeyenler maksatli yalan haberlerle huzuru bozmaya calisiyorlar.Yalan haberlerle duzenimizi ve huzurumuzu bozmaya calisanlara inanmayin, onlarin emellerine alet olmayin.Takimimizda tam bir uyum ve huzur var kimsenin bozmasina izin vermeyin Dikkat edin arkadaslar her onemli karsilasma oncesi yalan haberlerle karisiklik yaratilmaya calisiliyor Her zamankinden daha dikkatli olmaliyiz. Her zamankinden daha cok birbirimize kenetlenmeliyiz.19 yildir gururla tasidigim Galatasaray formasi altinda bugune kadar hicbir zaman yerli veya yabanci ayrimi yapmadim yapmam da.Bu benim ne karakterime ne de Galatasarayliligima yakismaz boyle yalan haberlere itibar etmemenizi rica ederim herkese saygilar...
Ünal Başgan ‏@UnalBasgan
Süper Lig'deki ikincilik mücadelesine imrenmeye başladım. Her hafta başka bir takım oluyor. Biz olduğumuz yerde durduk kaldık.
Bugün bazı sosyal medya unsurlarında ''Selçuk İnan'dan taraftarı kızdıran tweet'' ve benzeri başlıklarla sunulan haber,tamamen kamuoyunu yanıltmak üzere kurgulanmış,Galatasaray'ın iç huzurunu bozmak ve beni de bunun içine dahil etmek için planlanmış GERÇEK DIŞI bilgilere dayandırılarak hazırlanmış bir haberdir.
Görevi gerçek bilgiye dayalı haber yapmak olan medya mensuplarının, bana ait twitter hesabını resmi olarak açıkladığımdan şahsıma ait olmadığını bildikleri bir twitter hesabından yapılan paylaşımları benim ağzımdanmış gibi haber yapmaları ne kadar gazetecilik etiğine ve vicdanına uyduğunu kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyorum.
Bu vesile ile iftiraya ve yalan habere konu ve hedef olmanın ne kadar rahatsız edici ve yıkıcı olabileceği gerçeğini tüm kamuoyuna tüm Galatasaraylılara ve tüm medya mensuplarına tekrar hatırlatmak istiyorum.
Tek isteğimiz her meslek grubunun meslek ahlakına ve onuruna uygun davranmasıdır. Sanırım bu da en doğal hakkımızdır.