SDN Galatasaray Kulübü

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hamit transferi bile kaç hafta sürdü. sneijder işinin uzaması normal. ama medya taraftarı çok gaza getiriyor. ha geldi, ha gelecek, yok vazgeçmiş, x kulüp devreye girmiş... insanlar da sıkılıyor haliyle... sabırlı olmak lazım.

bırak Hamit'i Süperligden bir adamı bile 1-2 haftada alamazsın...

bizim sorunumuz (bence doğrusu, benim açımdan sorun değil) KAP olayını ciddiye almamız , yani borsaya bildirim konusunda şeffaf olmamız..

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[h=1]TAFFAREL'DEN ÇOK SERT SNEİJDER AÇIKLAMASI[/h]
taffarel-sneijder-transfer-480391h.jpg

Spor - 16 Ocak 2013 09:04
[h=2]Cim-Bom’un kaleci antrenörü Taffarel, “Sneijder buraya tatile geldiğini zannetmesin. Türkiye, bir arap ülkesi değil. Burada taraftarlar, futbol ile yatıp kalkıyor. Eğer imza atıp gelirse formayı giymek için çok çalışmak zorunda” dedi.[/h]Taffarel’den Sneijder’e sert uyarı. Galatasaray’ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel, İtalyan La Gazzetta dello Sport’a yaptığı açıklamada, Hollandalı oyuncu için, “Wesley Sneijder gelsin ama tatile değil. Burası tatil yapılacak bir lig değil. Burayı Arap Ligi mi sanıyor” dedi.
Brezilyalı antrenör şunları söyledi:
“Galatasaray olarak Wesley’yi bekliyoruz ama tatile değil. Şu anda ne olacağını kimse bilmiyor. Fatih Terim’in onu istemediği şeklindeki haberler kesinlikle doğru değil. Wesley gibi bir oyuncunuz olursa sahada çok şeyi değiştirebilirsiniz. Özellikle Başkan Ünal Aysal, Sneijder’i çok istiyor. Buraya gelmek Wesley için de iyi bir fırsat olur. Camia büyük, taraftarlar ve atmosfer harika, aynı zamanda da Şampiyonlar Ligi’nde oynama şansı... Bunun yanı sıra İstanbul harika bir şehir, Galatasaray da harika bir kulüp. Taraftarları inanılmazdır. İnsana kendisini iyi hissettirir. Fakat Wesley burayı Arap ülkesi, ligi de tatil yapılan Arap Ligi sanmasın.”
http://www.aktifhaber.com/taffarelden-cok-sert-sneijder-aciklamasi-720522h.htm

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi karşılaşmasında Galatasaray, Beşiktaş'ı 76- 63 mağlup etti.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mehmet Ali Birand'ı Kaybettik

Galatasaray Spor Kulübü üyesi ve Galatasaray Sportif A.Ş. Denetim Komitesi üyesi Mehmet Ali Birand'ın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Türk basın tarihinde unutulmaz yerini yaşarken alan Mehmet Ali Birand pek çok gazetede ve televizyon kanalında uzun yıllar çalışmış, büyük beğeni toplayan Galatasaray'ın 100. yıl belgeselleri, 32. Gün gibi birçok başarılı işe imza atmıştı.

Merhuma Tanrı'dan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Neden tanrı demelerinde sorun var? Tanrı ilah anlamına gelir ve dinimizce caizdir... Boyle ufak seylere takılmayın bence...

Allah'ın 99 tane adı varken neden 100. ismi kullanalım? Neyse takımla alakalı bi durum değil, "modern" çağının getirdikleri işte.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Allah'ın 99 tane adı varken neden 100. ismi kullanalım? Neyse takımla alakalı bi durum değil, "modern" çağının getirdikleri işte.

Eski Türk lerde Yaratıcı ya Tengri denirdi.Modern çağ da Tanrı olmuş olabilir.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İnter Sneijder'in gideceğine kesin gözüyle bakıyor,Fenerbahçe'ninde transfer listesinde bulunan Belhanda'yı alternatif olarak düşünüyormuş. Umarım Sneijder'in tercihi biz oluruz. Ancak bu kadar uzun sürmesi açıkcası canımı sıktı.

Öncelikle düşüncenize saygı duyduğumu belirtmek isterim. Ancak, Allah Arapça kökenli bir sözcük olup Türkçe'de Tanrı kelimesine karşılık gelmektedir. Belirtilen 99 yüce ismin hepsinin Türkçe'de karşılığı vardır. Benim düşüncemi sorarsanız Tanrı demekle Allah demenin hiçbir farkı yok. Şöyle ki, siz günlük hayatınızda Arapça mı konuşuyorsunuz? Hayır. Dolayısıyla Türkçe karşılığını kullanmak doğru bir tercih olacaktır.

Bundan ziyade, '' modern çağın getirdikleri '' ifadesi de pek doğru bir tabir değil. Zira Tanrı kelimesi 'Tengri' den gelir ki bu da asırlar öncesine dayanmaktadır.

Düşüncelerimi saygısızlık olarak algılamayın, mevzu açılmışken nacizane fikrimi beyan etmek istedim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[video=youtube_share;C4ibwKW-rXg]http://youtu.be/C4ibwKW-rXg[/video]

-Galatasaray'la anlaşmaya yakın mısın?

-Evime yakınım. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Milletin işi gücü biz olmuşuz arkadaş. :D

Bu arada Sercan resmen kiralandı.

Profesyonel futbolcularımızdan Sercan Yıldırım'ın 2012-2013 sezonu 2.yarısı için Sivasspor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Sivasspor Kulübü Derneği, Şirketimize 150.000 EUR ödeyecektir.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=256841

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Snejder snejder diye diye takımın durumunu göremedik şuraya bak dağılmış bizim defans orta saha ! Bir tane bile doğru dürüst organize gelemdik !

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
İkinci yarıya kötü başladık. 1-0 öne geçtik ama 2 gole engel olamadılar. Defans hala Ufa' nın yokluğunu kabak gibi hissediyor. Snejder filan değilde sağlam bir defans lazım. Bu ne böyle...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fatih Terim maç sonu bombaladı

Fatih Terim:Ben genel olarak sessiz kaldım sessizlikte bence iyi bir yanıt.Sessiz kalarak ancak gündemden kopmadan olayları ve insanları izleyerek söylenenleri takip ederek herşeyi daha iyi anladım.Ben sanıyordum ki başarısızlıkta futbol klüpleri karışır.Bu kadar başarıya rağmen bir camia durduk yere içerde çözülebiliyor ya da karışabiliyormuş.Önüme çıkarılan ve uğraşmak zorunda bırakıldığım şeylerden artık çok sıkıldım ve çok yoruldum.Buradan herkese sesleniyorum herkes cok dikkatli dinlesin.Bir GS aşığı olarak bu klübe 40 yıl hizmet etmiş, divan kurulu uyesi GS'in elemanı olarak rahat ve huzurlu calışacağım.Sahayla ilgilenebileceğim bir ortam rica ediyorum saniyorum bunu hem ben hem de oyuncularim hem de gercek Galatsaraylilar istiyor.Bana baskan sunu dedi bunu dedi demeyin yeterince malzeme olduk bi sure susalim degerlendirelim.Sustugum icin suana kadar rahat degilim ancak dusunmek zorunda olduğum takimim var.Unutmamiz gereken onemli bir gercek var ne oyuncular ne yoneticler ne baskan ne de transfer edilmesi gereken futbolcular.Hicbiri GS'dan buyuk degil en basta ben olmak uzere...Bir tek gercek vardir Aslolan Galatasaray'dir"

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[video=youtube;1lD8WxEEUkk]http://www.youtube.com/watch?v=1lD8WxEEUkk&feature=youtu.be[/video]

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Ortam fena gerilmiş. Başkan Sneijder e takmış gözü başka bişey görmüyor. Önce elde olanlarla, huzur sağlanmalı.

Fatih Terim de resmen manifesto gibi konuşma yapmış. Bu kadar mı kötü arkadaş. Herkes birbirine laf çarpmasa olmaz sanki. Ne teknik direktör ne başkan ne yöneticiler hiç kimse kulüpten üstün değil.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Ortam fena gerilmiş. Başkan Sneijder e takmış gözü başka bişey görmüyor. Önce elde olanlarla, huzur sağlanmalı.

Fatih Terim de resmen manifesto gibi konuşma yapmış. Bu kadar mı kötü arkadaş. Herkes birbirine laf çarpmasa olmaz sanki. Ne teknik direktör ne başkan ne yöneticiler hiç kimse kulüpten üstün değil.
aslında başkanın kötü bir niyeti yok. onun tarzı, üslubu böyle. ama terim yakın çevresi ve medyanın dolduruşuna gelmiş belli ki... hem ortalık sakinleşsin istiyor hem de zehir zemberek açıklama yapıyor. artık medya bize hiç rahat vermez. dedikodu kazanı kaynar da kaynar... bu kazanı durdurmanın tek yolu transfer ve gelecek başarılı neticeler...

olur da haftaya beşiktaşa yenilirsek seyreyleyin gümbürüyü...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Terim'in beratını Aysal verecek!

tsn_haber_detay.asp

Galatasaray'da dün akşam oynanan Kasımpaşa maçından sonra yaptığı açıklamalarla gündemi değiştiren Fatih Terim, yarın Divan Kurulu Üyeliği Beratı alacak.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılacak olan ve saat 10:30'da başlayacak törende Galatasaray'da 25 yıllık üyeliğini dolduran isimlerin Divan Kurulu Üyeliği Beratı verilecek.

Törende teamüller gereği yeni Divan Kurulu üyelerine beratlarını Galatasaray Başkanı dağıtıyor. Yarın yapılacak törende de Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e beratını Galatasaray Başkanı Ünal Aysal verecek.

Törende Terim'in yanı sıra Mustafa Sarıgül, Müfit Erkasap ve Bülent Ünder de berat alacak.

Galatasaray Lisesi'nde yapılacak törenden çıkacak olan Başkan
Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terim, Mehmet Ali Birand'ın cenaze törenine katılacak.

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=1213

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
İkinci yarıya kötü başladık. 1-0 öne geçtik ama 2 gole engel olamadılar. Defans hala Ufa' nın yokluğunu kabak gibi hissediyor. Snejder filan değilde sağlam bir defans lazım. Bu ne böyle...

Kesinlikle doğru defans da boru gibi boşluklar oluşurken Fatih Terim'in bu forvet sevdası bitmiyor! daha kaç tane forvet alcak (10 tane alıp hepsini saaya sürebilir), defansa bi çare bulamazsa şampiyon olma fırsatını rakiplerine hediye edecek.

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sneijder defolsun gelmesin artist. Konuşmalara bak. Kaldırııyoruz bir taraflarını paramızla. Bizim defansa ihtiyacımız var. Schalke yer bizi böyle...

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Öncelikle düşüncenize saygı duyduğumu belirtmek isterim. Ancak, Allah Arapça kökenli bir sözcük olup Türkçe'de Tanrı kelimesine karşılık gelmektedir. Belirtilen 99 yüce ismin hepsinin Türkçe'de karşılığı vardır. Benim düşüncemi sorarsanız Tanrı demekle Allah demenin hiçbir farkı yok. Şöyle ki, siz günlük hayatınızda Arapça mı konuşuyorsunuz? Hayır. Dolayısıyla Türkçe karşılığını kullanmak doğru bir tercih olacaktır.

Bundan ziyade, '' modern çağın getirdikleri '' ifadesi de pek doğru bir tabir değil. Zira Tanrı kelimesi 'Tengri' den gelir ki bu da asırlar öncesine dayanmaktadır.

Düşüncelerimi saygısızlık olarak algılamayın, mevzu açılmışken nacizane fikrimi beyan etmek istedim.

Bana göre Allah özel bi isim. Ve özel isimler başka dillere çevrilemez (: neyse sıkıntı yok, zaten aslan yenildi, moraller yerde (:

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[video=youtube;OdoGF7udZfU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OdoGF7udZfU[/video]

BA9088rCcAAC0s0.jpg:large

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bozulmazda zaten Ünal Aysal'ın Fatih Terim'e eleman demesinin arkasında bir art niyet aramıyorum zira kendisi yabancı kökenli ve zaman içerisinde ilgi çekici yerine sexy kelimesi kullanması halen aklımızda. Zaten demeçlerde Fatih Terim'e duyduğu saygıyı herkes biliyor.