SDN Galatasaray Kulübü

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
SON DAKİKA: Menisküs yırtığı tespit edilen Tomas Ujfalusi, en az bir ay daha sahalardan uzak kalacak.
ntvspor

Adam tam kurtuldu derken...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_15715_B_14255_8B.jpg

spacer.gif

Sağlık Raporu: Tomas Ujfalusi

Beş ay önce sol diz ön çapraz bağ ve kıkırdak yaralanması nedeniyle Prag'da ameliyat olan oyuncumuz Tomas Ujfalusi'nin ameliyat sonrası rehabilitasyon ve sahalara dönüş çalışmaları, ameliyatı gerçekleştiren doktor tarafından verilen program doğrultusunda yapılırken perşembe günü düz koşu sonrası aynı dizinde ağrı ve batma şikayetinin başlaması üzerine yapılan muayene ve tetkikler sonucu sol diz iç menisküs yırtığı tespit edilmiş olup kulübümüz sağlık heyeti tarafından artroskopik ameliyat olmasına karar verilmiştir. Oyuncumuz yarın ülkesine gidecek, ilk ameliyatı yapan doktor ve ekibi tarafından operasyonu planlanacaktır.

Bu cerrahi işlem sonucu Tomas Ujfalusi'nin sahalara dönüşünün 4-6 haftayı bulacağı bildirildi.

http://www.galatasaray.org/mpsaglikraporu/haber/15715.php

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
tüh ya... tam ujfa dönüyor, stoper almaya gerek yok derken... :(

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sneijder gelmese bu kadar üzülmezdim.Ne diyelim inş kısa sürede takıma katılır.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_15724_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Bugün bazı medya organlarında, Başkanımız Ünal Aysal'ın İtalya kaynaklı "Skysport"'a beyanat verdiği haberleri yer almıştır.

Başkanımız Ünal Aysal'ın bu konuyla ilgili olarak, 8 Ocak'ta Galatasaray TV'de yayınlanan programdaki açıklamaları dışında İtalyan veya herhangi başka bir medya kuruluşuna bir demeç vermediğini kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yarın protokolün son günü;yarın gelmezse hiç gelmez.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Mehmet Aslan ‏@Aslnmhmt
Ve geri sayim basladi!! Her an aciklanabilir gozunuzu GStv den ayirmayin..

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sneijder gelmez arkadaslar bosuna ümitlenmeyin. Onun burnu havalarda..

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
10-01-sneijder.jpg

Sneijder müjdesi Aysal'la görüşen Altay'dan

UltrAslan grubunun lideri Oğuz Altay, twitter'dan Sneijder transferiyle ilgili detayları açıkladı.

Kendisine ait twitter hesabından mesajlar veren Oğuz Altay, şu ifadeleri kullandı: "Biraz önce sırf içinde bulunduğumuz durum için, Ünal Aysal başkanımızla birebir görüştüm. Sneijder transferiyle ilgili bizzat kendisinin ilgilendiğini, transfer için İnter kulübüyle zaten anlaşıldığını daha önce açıklamıştık. Artık Sneijder'le de anlaşma sağladık yani İnter ve kendisiyle bizim tarafımızda hiçbir pürüz kalmadı, anlaştık!"

'Perşembe veya cuma'

"Şu an geriye kalan tek pürüz oyuncunun İnter kulübü ile olan sözleşmesindeki detaylar. Beklememizdeki tek neden bu, şu dakikadan sonra sadece imza atmasını bekliyoruz. Tahmin ediyorum Perşembe veya Cuma günü bu iş bitmiş olur. Yazdıklarımız birebir Başkanımızla yaptığım konuşmalardır."

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=43823

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Medyaya bakma sen. Protokol 18 Ocak'ta bitiyor.

Er ya da geç Sneijder gelecek.

Dün neydi öyle ya. :D

Twitter birbirine girdi, ROK bas bas bağırdı gelecek gece diye. Cuma günü de Carlinhos imza atıcakmış..

Rezil oldular.

Sadakat derken beni kastettin sanırım:D Sarkat olacaktı:)

Adobe fireworks ile yaptım.

Hocam nette paylaşmayan kalmadı. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sallayın şu gereksizleri ya.

Alıyorlar emirleri ortalığı karıştırıyorlar.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bizim yöneticiler dahil hiç kimseye inanmayacaksın. Bu adamdan bir kaç gün daha ses çıkmayacak.

Görünen köy klavuz istemez demişler.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sabreden derviş muradından geberecek ama beklemeye devam. Güzel haberler gelecek inşallah.

Bu olay bombaydı ama. :D

Şenol Güneş: "Uğraş Özyurt sen Trabzonspor muhabiri değil misin? Nerelerdesin?"

Uğraş Özyurt: "Hocam Galatasaray'a geçtim."

Şenol Güneş: "Muhabiri bile alıyorlar!"

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
hznpk.jpg

Bu bi sitede gördüm ve biraz geliştirdim:) Tabakta çilekte olabilirdi hani. Portakal kabak tadı verdi yav:)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Sabreden derviş muradından geberecek ama beklemeye devam. Güzel haberler gelecek inşallah.

Bu olay bombaydı ama. :D

Şenol Güneş: "Uğraş Özyurt sen Trabzonspor muhabiri değil misin? Nerelerdesin?"

Uğraş Özyurt: "Hocam Galatasaray'a geçtim."

Şenol Güneş: "Muhabiri bile alıyorlar!"

haha :D bombaymış :D

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[h=1]SNEİJDER TRANSFERLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU[/h]
sneijder-galatasaray-inter-moratti-galatasaraya-transfer-458010h.jpg

Spor - 16 Ocak 2013 11:12
[h=2]Ara transfer döneminin en çok konuşulan ismi Sneijder Galatasaray'a transferi konusunda ilk kez konuştu.[/h]FC İnter'in yıldızı Wesley Sneijder, günlerdir Galatasaray'ın transfer teklifini neden yanıtlamadığını, ilk kez kendi ağzından anlattı.
Sneijder, "Sorun sanıldığı gibi para değil, hayatımla ilgili" dedi. Sneijder, karar vermek için acelesinin olmadığını da belirtti.
La Gazzetta dello Sport'a bir röportaj veren 28 yaşındaki Sneijder, FC İnter Başkanı Massimo Moratti'ye, kendisine baskı yapmamasını söylediğini belirtti. Sneijder, sadece saatler içinde karar vermesi için üzerine gidilmesine ilişkin, "Bakın, tüm futbolcular bu transfer döneminde, 31 Ocak'a kadar ne yapacaklarına karar vermelidir. Ben de öyle yapacağım. Acelem yok ve acele etmek de istemiyorum" dedi.
Spor basınında da sıkça yer alan, cevap vermek için bu kadar beklemesinin nedeninin, Galatasaray'ın ücret teklifi olup olmadığına açıklık getiren Sneijder, "Hayır bu teklifle alakası yok. Sadece tüm yaptıklarımdan sonra acele davranmak istemiyorum. Sanki hayatımı ilgilendiren bir konuda derhal karar vermeliymişim gibi. Sorun parayla ilgili değil" diye konuştu.
BENİ SIKIŞTIRMASINLAR
Başkanı Massimo Moratti'nin, "Wesley, bugün (Pazartesi) içinde karar verirse, ne kadar ciddi olduğunu göstermiş olur" sözlerini de değerlendiren Sneijder, "Son aylarda olanlardan sonra, diğer takım arkadaşlarımla beraber tarih yazdıktan sonra beni sıkıştırmalarını istemiyorum" dedi.
Sneijder, Türk taraftarların havalimanında saatler süren bir bekleyiş gerçekleştirdiklerini öğrenmesi üzerine ise, "Gerçekten birileri benim İstanbul'a gideceğimi mi söylemiş? Hayır buradayım işte" dedi.
GALATASARAY'A GELMESİ İÇİN BİRAZ İNANCININ ARTMASI LAZIM
Röportajı gerçekleştiren muhabir Matteo Dalla Vite, Sneijder'in daha önce tatil için bulunduğu İstanbul'a, yükselişte olan Galatasaray'a gelmek için acele etmeyeceğini, babasıyla da bu durum hakkında değerlendirmelerde bulunduğunu not düştü.
"Her şey olabilir. Sadece onun zihninin biraz açılması, inancının artması gerekiyor. Türkiye O'nu, o da biraz zaman istiyor" diye yorumunu sürdüren muhabir, Hollandalı futbolcunun, diğer Avrupa takımlarından da teklif bekliyor olma ihtimalini de belirtti.

Öte yandan, kararı merakla beklenen Sneijder'in Milano'daki evinin önünde bir gazeteci yoğunluğu yaşanıyor.

dha

Açıklama yapmış

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ünal Aysal: Fatih Terim'le çok sık görüşüyoruz, aramızda hiçbir sorun yok. Fatih Terim camiamıza çok faydalı bir elemandır. (Başkanın eleman lafına hastayım. :D)

Ünal Aysal: Sneijder'in bonservisi konusunda Inter'le 7.5 Milyon Euro'ya anlaştık. Sneijder teklifimizi kabul ederse alacağı ücret yıllık 5.5 Milyon Euro'nun çok altında olacaktır. Oyuncu şu an kendi hesabını yapıyor. Ayrıca oyuncunun peşinden koşmuyoruz.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hamit transferi bile kaç hafta sürdü. sneijder işinin uzaması normal. ama medya taraftarı çok gaza getiriyor. ha geldi, ha gelecek, yok vazgeçmiş, x kulüp devreye girmiş... insanlar da sıkılıyor haliyle... sabırlı olmak lazım.