SDN Galatasaray Kulübü

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Şu bilet işlerini sonra konuşsanız. Sneijder'i beklemekten beynime arılar girdi.

Kenetlenelim şu meseleye. :D

Sneijder'in karısının oynadığı kısa film youtube'tan kaldırılmış. Türkiye'ye geleceğine dair bir işaret mi bu :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O meseleyi de açma şimdi. Çünkü bazıları transfer resmileştikten sonra operasyona başlayacakmış. :)

ernesto_che

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biz kenetlenince gelir miki:) Valla gelise gelir gelmezsede kendisi bilir bizim Aslan gibi Selçukumuz var bize yeter.
Ama gelse ii olur Allah var şimdi:):)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sneijder yakın, meşaleyi yakın. :P

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ula yeter yavf 3 gündür ömrümden ömür gitti açıklansaydı iyiydi :hammer:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Manavdan "Portakal" mı alıyorsunuz? :D

Az daha bekleyin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu çilek değil, portakal. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Abdurrahim Albayrak kulüple de oyuncuyla da anlaşıldı ama Sneijder ailesiyle görüşecek ve bu geceye kadar bize geri dönecek dedi.

Bir de son saniyeye kadar her şey olabilir, ben Burak'ı tam imza atacakken gittim Rusya'nın dağlarından kaçırdım dedi. :D

Yalnız pek mutlu değildi.

Bu saatten sonra sıkıntı istemiyorum hocam!

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Abdurrahim Albayrak kulüple de oyuncuyla da anlaşıldı ama Sneijder ailesiyle görüşecek ve bu geceye kadar bize geri dönecek dedi.

Bir de son saniyeye kadar her şey olabilir, ben Burak'ı tam imza atacakken gittim Rusya'nın dağlarından kaçırdım dedi. :D

Yalnız pek mutlu değildi.

Bu saatten sonra sıkıntı istemiyorum hocam!

Kesinlikle.

Bu defa da alamazsak pes derim. Uğraşıyoruz uğraşıyoruz olmuyor arkadaş.

İnşaAllah gelcek.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sorun uğraşmakta değil. İş bitti.

Ama hem oyuncunun menajeri durmuyormuş hem de Fatih Hoca istemiyor sanki. Bu yüzden uzuyor bu konu.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[h=1]Soren Lerby:
"G.Saray'la anlaşma yok"[/h]
[h=2]Galatasaray'ın transferini bitirmek için büyük mesai harcadığı Wesley Sneijder'in menajeri, Abdürrahim Albayrak'ın, "Biz Sneijder'e bir ücret sunduk, futbolcu da büyük ihtimal kabul etti" söyleminin ardından sıcağı sıcağına bir açıklama yaptı.[/h]

12 Ocak 2013 Cumartesi - 00:06
Sporx.com dış haberler

Galatasaray Kulübü'nün Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak'ın, "Biz Sneijder'e bir ücret sunduk, futbolcu da büyük ihtimal kabul etti" açıklamasından sonra futbolcunun menajeri Soren Lerby'den kafa karıştırıcı bir açıklama geldi. Hollanda basınından Voetbal International'a demeç veren Serby, sarı-kırmızılıların yöneticisinin aksine Galatasaray ile anlaşmanın olmadığını vurgulayarak kafa karşıtırıcı ifadeler sarfetti.
"GALATASARAY'LA GÖRÜŞMEDİK!"

Gerek Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, gerekse Inte'in patronu Massimo Moratti'nin Sneijder konusundaki olumlu demeçlerine karşılık, sarı-kırmızılı kulüpler bir temasa girmediklerini vurgulayan yıldız oyuncunun menajeri, "Bu imkansız. Galatasaray ile sözleşme konusunda görüşmedik. O yüzden anlaşma gibi bir durum yok." ifadelerini kullandı.

"YOLANTHE VE WESLEY'E BAĞLI"

Hollandalı fubtolcunun nereye transfer olacağı konusunda politik konuşan Lerby, Sneijder'in nereye imza atacağı konusunda hemen karar vermeyeceği ve tüm teklifleri dinledikten sonra karar vereceklerini belirtti. Serby, Herşey mümkün. İlerleyen zamanlarda tüm teklifleri dinleyip tek tek değerlendireceğiz. Bu Sneijder ve Yolanthe'nin vereceği karara bağlı" şeklinde konuştu. Yıldız oyuncunun menajeri 28 yaşındaki futbolcu için Galatasaray'ın 10 milyon Euro bedele Inter'le anlaştı sorusu üzerine: "Hiçbir fikrim yok bu konuda. Inter beni bu konu hakkında bilgilendirmedi. Kısa zaman içinde bir gelişme olacağını ve Sneijder'in imza atacağını düşünmüyorum" dedi.

KAFALAR KARIŞTI

Ünal Aysal 8 Ocak Salı günü GS TV'de katıldığı Başkanın Ajandası programında Wesley Sneijder'in transferi konusunda çok önemli ivme kazanıldığını açıklamış ve ertesi gün Inter Başkanı Massimo Moratti, Sneijder'in durumu ile ilgili yaptığı açıklamada Galatasaray'ın teklifini mikrofonlara doğrularken; "Evet Galatasaray'dan bir teklif aldık. Her şey Wesley'e bağlı. Henüz onunla konuşmadım. Eğer takımda kalmak isterse bu bizim için harika olur" açıklamasında bulunarak Galatasaray'ın teklifini doğrulamıştı. Son olarak Abdürrahim Albayrak'ın 11 Ocak cuma günü verdiği, "Sneijder transferi özellikle başkanın ilgilendiği bir transfer. Kulübüyle kesin anlaşma var, sadece futbolcunun anlaşmaya varması söz konusu. Inter'den aldığı ücret çok yüksek, böyle bir para veremeyiz. Çok değerli arkadaşlar var kadroda ve hepsini düşünüyoruz. Biz ona bir ücret sunduk, futbolcu da büyük ihtimal kabul etti." demesinin ardından oyuncunun menajerinin anlaşmadan haberinin olmadığını açıklaması kafalarda soru işareti yarattı.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasarayla-anlasma-yokSXHBQ310626SXQ

24 saat süresi de doldu. Gelmezsen gelme dedirtecek en sonunda...:(

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Herhangi bir terslik olmazsa Sneijder bizde artık sanırım. :)

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
SON DAKİKA

Galatasaray, C.tesi ve Pazar günleri için 15:00 Milano-İstanbul uçağına 3 kişi

11:40 Amsterdam-İstanbul uçağına 2 kişilik yer ayırttı!

Bilgi : Ersin Düzen

ernesto_che

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vay arkadaş ya ne haberler dönüyor.Hergün bişey yazılıyor valla:)
Ama en güzeli abovvv kebaptı:):)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
SON DAKİKA! Irmak Kazuk :Galatasaray Sneijder ve İnter ile anlaştı.Tek detay Sneijder'in İtalyadaki
sponsorluk anlasmalari !

Ntvspor'da
da aynısı yazıyor...
Galatasaray, Sneıjder'in imzası için gün sayıyor. Sarı-kırmızılılar, İnter ve Hollandalı yıldız ile her konuda anlaşmaya vardı. İmza için beklenen süreç ise Wesley Sneijder'in Milano ekibiyle olan imaj hakları anlaşmasıyla ilgili detayları çözüme kavuşturması.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Doğruluk payı olabilir ama bu adamın şimdiye kadar cevap vermemesinin nedeni, Galatasaray'ı cepte olarak görmesi. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Daha öncede sorduğum gibi eğer bu oyuncu gelirse şampiyonlar liginde oynatabilecek miyiz ?

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
evet şampiyonlar liginde oynayabiliyor gelirse

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
NtvSpor'da Son Dakika!
Galatasaray, Inter'den Wesley Sneijder ile her konuda anlaşmaya vardı.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hadi hayırlı olsun Bakalım

Sneijder, inşAllah alacağı paranın hakkını verir

Dipnot: NTVSpor un server darmadağın : ))))

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaray, Sneıjder'in imzası için gün sayıyor. Sarı-kırmızılılar, İnter ve Hollandalı yıldız ile her konuda anlaşmaya vardı.
5.3 milyon euro yıllık ücret maç başına 25 bin euro.

Kaynak

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şampiyonlar liginde oynatabiliriz yanılmıyorsam 3 oyuncu ekleme hakkı var takımların transfer arasında.