SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İşte o yüzden benim ilk tercihim Carlinhos. :)

Ama hoca neler düşünüyor bilemeyiz.

Şu da bir gerçek ki, bizim asıl transferlerimiz gerçek formlarına ulaşırlarsa Selçuk, Melo ve Hamit olur.

Umarım kendilerine gelirler.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gitsin zaten. :)

[video=youtube;pCcEEQSVLBE]http://www.youtube.com/watch?v=pCcEEQSVLBE[/video]

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
GSTV ile ilgili yine net birşey söylenmedi. Kanalın bütçesi artırılmış. 2014 yılından önce istenilen noktaya gelecekmiş. Ama türksat için tarih belli değil.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ünal Aysal: Benim görev sürem boyunca diğer kulüpler hakkında çok fazla söylemim olmadı.Biz kaçmaya çalıştıkça Galatasaray olarak tartışmaların içine çekildik.Henüz yapmak istediklerimizin yüzde 25'ini bile yapamadık.Geldiğimizde her şeyiyle hazır bir stat bulduğumuzu düşünüyorduk.Cluj maçında yaşananlar bizim için de çok kötü bir tecrübe oldu.Sahanın yapılışından itibaren drenaj sisteminin yanlış olduğu ortaya çıktı.Türk Telekom Arena Beşiktaş maçına yetişmezse Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız.Galatasaray'da çalışma tempom iş hayatımın üç katına çıktı.Doğru anlatılırsa Galatasaray'ın kurumsallaşmayı kabulleneceğini düşünüyorum.Taraftarın kulübe katkısı kadar etkisinin de temsil edilmesi gerekiyor.Üyelik tüzüğü şu anda öncelikli konularımdan değil.107 Yıllık üyelik sistemini bir günde değiştirme imkanım ve hakkım yok.Kapalı bir basketbol ve voleybol sahası öncelikli projelerimiz...Basketbol ve Voleybol sahalarını stadımızın yanına yapmak istiyoruz.Hentbol şubesini şimdi olmasa da hayata geçireceğiz.İtalya'da Morratti ile çok önceden konuşulmuş bir öğle yemeği için bulundum.Sneijder için müzakereler başladı ancak her şey önümüzdeki günlerde netleşecek.Sneijder için istediğimiz fiyat indirimlerinin yapılacağını düşünüyorum.Galliani benimle görüşmek istedi. Bu nedenle buluştuk...Chadli, Carlinhos ve Sneijder transfer listemizdeki isimler...Ekonomik planlarımızın yalnızca yüzde 10'u Şampiyonlar Ligi'ne ait.Rıdvan Dilmen'i bahsettiğimiz sağlıklı diyalog ortamını başlatmak için davet etmiştim.Hocamız Fatih Terim'le tecrübemiz gereği zaten bir sorun yaşamamız söz konusu değil.Fatih Terim'in bir gün Galatasaray Başkanı olması için hiçbir engel yok...Fatih Terim'i her zaman diğer teknik direktörlerden farklı bir yere koydum.Yeşil sahanın için Fatih Terim'in dışındaki her şey benim işim...Bugünün şartlarında Fernando Muslera'yı satmamız söz konusu değil.Fatih Terim bizden iki pozisyon için mümkünse takviye yapmamızı istedi.10 numara bölgesine transfer yapmak istiyoruz. Sneijder çok uygun bir isim...Adnan Öztürk'ün bugüne kadar bana ilettiği şahsi bir sorunu olmadı. Sorunu olsa şapkasını alıp gidecek kadar medeni bir insan.İtalya seyahatinde gördüğüm saygı bana Galatasaray'ın büyüklüğünü gösterdi.Galatasaray'ın tarihi ve yapısı, Milan ve İnter'de de büyük hayranlık uyandırdı.Florya'dan taşınmak, birkaç büyük projelerimizden biri..Selçuk İnan serbest vuruş kullanırken heyecanlanıyorum.Transferde Şampiyonlar Ligi'nde başarı getirecek isimler istiyoruz.Kulüplerle sıkıntılarımız şahıslara bağlı: İlerde tüm sorunlar çözülecektir.Schalke'yi küçümsemek söz konusu değil ancak Almanya'da oynama avantajımız var.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başlık yakıyor. :P

t53Jh.png

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hryyd.jpg

[video=youtube;M1XlOqio2_8]http://www.youtube.com/watch?v=M1XlOqio2_8&feature=youtu.be[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sporx'in ateşli topuna hastayım. :P

F8BWN.png

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bakalım. :P

Bu açıklamayı bu akşam bekliyordum zaten. Yalansa [MENTION=376]pesimist[/MENTION]'e sor. :D

Çünkü işin ucunda yine ceza var.

Umarım kesinleşir.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Başkan alır, sıkıntı olmaz. Tek sıkıntı olacak şey, oyuncunun ailesi. Türkiye şartları vs.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Abi sneijder nerede oynuyacak onu anlamadım ben hala melonun yerine mi ? ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Abi sneijder nerede oynuyacak onu anlamadım ben hala melonun yerine mi ? ?

Melo'nun yerinde oynarsa Selçuk defansif mi oynayacak?

Forvet arkası, yani 4-4-2'nin ofansif orta sahası olarak da kullanabilir. 2. Forvet niyetine.

Umut veya Elmander'in yerine yani.

Terim'in vardır bir bildiği.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
4-2-3-1 diye düşünüyorum.

Muslera
Eboue - Semih - Dany(Ujfalusi) - Riera
Hamit - Melo - Selçuk - Emre Çolak
Sneijder
Burak

Sneijderi Forvet arkası oynatır yani anladım hocam aslında mantıklı forvette son vuruşlarımız çok kötü iyi gelebilir

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
4-2-3-1 diye düşünüyorum.

Muslera
Hamit - Melo - Selçuk - Emre Çolak
Sneijder
Burak

Ben de 4-3-2-1 düşünüyom :D

Muslera
Hamit - Melo - Emre
Sneijder - Selçuk
Burak

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Samuel nerden çıktı şimdi

Galatasaray'ın ikinci bombası Samuel!

tsn_haber_detay.asp

Sneijder transferinde büyük mesafe kat eden Galatasaray, İnter'den Hollandalı oyuncunun takım arkadaşı Walter Samuel'i de kadrosuna katmak istiyor.

Ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, İnter'den Sneijder ile büyük ölçüde anlaşma sağlarken, İtalyan ekibinden bir başka isimle de temasa geçti. İnter'de 2005 yılından bu yana başarıyla forma giyen Arjantinli savunma oyuncusu Walter Samuel ile görüşüldü.

İtalya'ya giden ve İnter Başkanı Massimo Moratti ile görüşen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'in de istediği Samuel için resmi teklif yaptı.

Samuel kendisine yapılan teklifi kabul ederken, İnter ile Sneijder pazarlıklarının yanı sıra Samuel içinde temasların devam ettiği öğrenildi.

34 yaşındaki Samuel, 1.83 boyunda ve savunmada görev yapıyor. Kariyerine Arjantin'in Newell's Old Boys takımında başlayan Samuel, sırasıyla Boca Juniors, Roma, Real Madrid'de forma giydi. 2005 yılında transfer olduğu İnter'de sezon başında yaşadığı sakatlığın etkilerini de atlatan başarılı savunmacı, son maçlarda forma şansı buldu. UEFA Avrupa Ligi'nde İnter forması giymesine rağmen statü gereği Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giyebilecek.

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=504

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ben bu adamı istemiyorum arkadaş. Takımda dengeyi bozacak cinsten. Yararı olabilir ama oynadığı mevkideki oyuncularımızdan ne artısı var ki göze çarpan. Benim çarpmıyor gözüme, halbuki gözlerimde iridir :P

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yengemiz demiş ki: "Istanbul gerçekten harika. Daha önce bir çok kez orada oldum, İstanbul'u seviyorum. Şimdi ne olacak gerçekten bilmiyorum. Tek söyleyebileceğim Wes Inter'i halen daha seviyor..."

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_15674_b.jpg

spacer.gif

Zemin Çalışmalarında Son Aşamaya Gelindi

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da 26 Aralık 2012 Çarşamba günü başlayan zemin yenileme çalışmasında son aşamaya gelindi.

Yapılan çalışmalar sonucunda drenaj çalışması ve zemin ısıtma sistemi tamamlandı. Drenajın üzerine çakıl taşı ve suyu emme özelliğine sahip kum serildi. Çim tohumu ekimi yapılan zeminle ilgili çalışmaların bir sonraki aşamasında Hollanda'dan getirilecek olan çimler serilecek.

http://www.galatasaray.org/turktelekomarena/haber/15674.php

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Başkan, beşiktaş maçına yetişmeyebilir dedi. Derbiyi Olimpiyatta oynayabiliriz.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_15683_B_10846_b.jpg

spacer.gif

Ceyhun Gülselam’ın Geçici Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel oyuncularımızdan Ceyhun Gülselam’ın Kayserispor’a geçici transferi için görüşmelere başlandığı duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Profesyonel futbolcularımızdan Ceyhun Gülselam'ın Kayserispor Kulübü'ne 2012-2013 sezonu 2. yarısı için geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmınştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.”

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/15683.php