SDN Galatasaray Kulübü

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Riera'nın yerine mutlaka gerçek bir sol bek almamız lazım. Derbi maçta rakibe 2 tane asist yaptı. Biri gol oldu, diğerini M.Topal dışarı vurdu. Adam gibi vuran birinin önüne düşse o pas da gol olurdu.

Bence Riera bu saatten sonra gönderilirse yanlış olur.

Amrabat ve Emre'nin yedeği olabilir.

Derbide ilk yarı Amrabat'tan çok çalıştı.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Bence Riera bu saatten sonra gönderilirse yanlış olur.

Amrabat ve Emre'nin yedeği olabilir.

Derbide ilk yarı Amrabat'tan çok çalıştı.
ben de gönderilsin demiyorum ama gerçek bir beke de ihtiyaç var. lakin riera yedekte oturtmak için de çok pahalı bir oyuncu. :)

zaytung... :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Belediye'den Gökhan'ı alıp Riera'yı önüne koydun mu sol kanatta sıkıntı yaşamayız.

Amrabat'la Emre yedekte sohbet ede ede maç hayırlısıyla biter. :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Zemin yenileme nedeniyle Beşiktaş maçını TT Arena da oynayamayacakmışız

B_15470_GSKLOGO_B.jpg

spacer.gif

[TD="width: 65"][/TD]

Kamuoyuna Duyuru

Bilindiği üzere Galatasaray – Cluj Şampiyonlar Ligi karşılaşması sırasında yağan yağmur ve yaşanan drenaj sorunları üzerine Kulübümüz derhal çalışmalara başlamış ve elde edilen sonuçları kamuoyu ile paylaşacağımız daha önce ilan edilmişti.
Kulübümüzün yaptırmış olduğu çalışmalar neticesinde elde edilen bulgular ve raporun tamamı ekte sunulmaktadır. Buna göre;

1- Yağışlar esnasında saha şartları hızla kötüleşmekte ve sporcu sağlığını tehdit eder bir durum arz etmektedir.

2- Sahanın uluslararası standartlara uygun hale getirilmesi için tamamiyle yenilenmesi ve bu bağlamda tüm drenaj katmanlarının yeniden ve yeni malzemelerle yapılması bir zorunluluk arz etmektedir. Dolayısı ile kısa vadeli ve palyatif tedbirler istenilen sonucu elde etmeye yeterli değildir.

3- Gerek sporcu sağlığı, gerekse uluslararası oyun standartları açısından uygun olmayan bir sahada üst düzey bir performans elde edilebilmesi mümkün ve sürdürülebilir gözükmemektedir.

4- Bir sahanın tamamen yenilenmesi için gerekli olan asgari süre önümüzdeki bir buçuk yıllık zaman diliminde ancak 2012-2013 süperlig devre arasında mevcuttur. Zira 2013 yılı Haziran ayı sonunda ülkemizde düzenlenecek olan FİFA U 20 dünya kupası maçları sebebiyle asgari yenileme süresine uymamız mümkün görünmemektedir. Bir diğer deyişle şimdi yapılmadığı takdirde saha yenilemesi ancak 2014 yılı yaz döneminde yapılabilecektir.

5- Yönetim Kurulumuz yukarıda belirtilen sebeplerden ötürü, süperligin ikinci devresinde oynayacağımız ilk iç saha maçı olan Galatasaray – Beşiktaş maçına yetişmesinin çok zor olduğunun bilinci ile, ve fakat takımımızı iki sezon boyunca gerek lig, gerek kupa ve gerekse şampiyonlar ligi maçlarında standart dışı bir sahada oynatmamak adına, sahanın derhal ve tamamen yenilenmesine karar vermiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15470.php

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_15442_B_14482_B_14232_B_13812_B_10512_B_10056_b%5B1%5D.jpg

Başkan Ünal Aysal'dan Tebrik Mesajı

Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda ülkemizi ve kulübümüzü başarıyla temsil eden tüm sporcularımızı tebrik eder, bu hafta yapılacak olan Türkiye Kulüplerarası Yüzme Şampiyonası'nda başarılarının devamını dilerim.

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_15442_B_14482_B_14232_B_13812_B_10512_B_10056_b%5B1%5D.jpg

Başkan Ünal Aysal'dan Tebrik Mesajı

Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda ülkemizi ve kulübümüzü başarıyla temsil eden tüm sporcularımızı tebrik eder, bu hafta yapılacak olan Türkiye Kulüplerarası Yüzme Şampiyonası'nda başarılarının devamını dilerim.

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

bir tarafta, maça neden gitmediği sorulunca "Başkan olarak her maça gitmem gerekmiyor, bazı maçlara gidebilirim, bazılarına gitmem. Bu konular çok fazla önemli değil. Önemli olan Galatasaray'ın kurumsal bir yapıya sahip olması ve profesyonel bir şekilde yönetilmesidir" diyen böyle bir başkan....

diğer tarafta ama biz sizi 6-0 yendik diyen, esas kareogrefiyi 33 hafata göreceksiniz diyen başkan.....

kalite,mantalite farkı bu olsa gerek...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
33 hafta koreografiyi göreceksiniz diyen bir başkanımız olsun istemezdim :) Senin ayakkabı benim ayakkabıyı geçer demek gibi bir şey :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Beşiktaş maçını İzmir'de oynayalım bari. Seyircimiz orada da çok nasılsa. Hem İzmir bir Süper Lig derbisi görmüş olur.

Bugün bir sürü maçımız var. Hepsini de almalıyız.

#bugungunlerdenGalatasaray

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[h=1]G.SARAY'A BREZİLYA'DAN SOL BEK[/h]
galatasaray-carlinhos-taffarel-fatih-terim-transfer-466039h.jpg

Spor - 19 Aralık 2012 10:14
[h=2]Fatih Terim'in yardımcısı, kaleci antrenörü Taffarel, bu hafta içinde Brezilya'da 25 yaşındaki Carlinhos ile görüşecek.[/h]Bu transferin önündeki en büyük engel, Fluminense'nin Carlinhos'u bırakmak istememesi. Fluminense ile bu sezon şampiyon şampiyonluk yaşayan Carlinhos'un milli takıma kadar yükselip sergilediği performans da fiyatının yükselmesine neden oldu.
Ancak bu olumsuzluklara karşın sarı-kırmızılıların avantajları da var. En önemli koz Taffarel. Ayrıca Carlinhos'un Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteği de önemli.Ayrılmak isteyecek.
"BENİ BIRAKIN G.SARAY'A GİTMEK İSTİYORUM"
Taffarel aracılığıyla G.Saray'a gelmeye ikna edilirse Carlinhos kulübüne "Beni bırakın, G.Saray'a gitmek istiyorum" diyecek ve transferde büyük bir yol katedilmiş olacak.

http://www.aktifhaber.com/gsaraya-brezilyadan-sol-bek-706573h.htm

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Ben artık internette 6-0 geyiği yapan taraftarlara kızmicam. Balık baştan kokar. :)

bu Carlinhos ismi yazın da baya yazılmıştı. Bu kadar iyi bir oyuncu mu?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Brezilya Ligi şampiyonunun sol beki burada iş yapar hocam. :)

Milli takıma da seçiliyormuş.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Değişiklik olsun dedim. :)

Serdar Aziz ismi dillenmeye başladı. Acilen alınmalı.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Abi, eskiden sen söylerdin, Haldun abi alırdı.

Yine söyle de alsınlar ya :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Twitter'da 2 Milyon olmuşuz. Senelerdir öndeyiz. :)

adiNI.png

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Ünal Başgan UnalBasgan
Basketbol'da alınan yenilgiden sonra yarın GSTV canlı yayınındayım. Ayrıca konfeti show nasıl yapılır herkes Abdi İpekçi'deki maçta görecek!

:D :mrgreen:

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aysal: Gönlümden geçen takım geldi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kurayı NTV Spor'a değerlendirdi. Schalke'nin gönlünden geçen takım olduğunu söyleyen Aysal, transfer için ön çalışmalarının olduğunu fakat kesin raporu Trabzonspor maçının ardından alacakları ifade etti.

aysal_haberici_TG86V.jpg

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'de temsil eden Galatasaray, ikinci turda Almanya'nın schalke takımıyla eşleşti. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, eşleşmeyi NTV Spor'a değerlendirdi.

Kurayı değerlendirerek sözlerine başlayan Aysal, "Hayırlısı olsun. Benim gönlümden geçen ilk Schalke ile oynamaktı. Çünkü Almanya’da kendi taraftarlarımız ağırlıkta ve eşit güçlerin mücadelesi olacak. Bu kuradan memnunum, inşallah devamı gelir, başarılı olacağımıza inanıyorum, takımımıza ve teknik kadromuza güveniyorum. İnşallah her şey planladığımız, düşündüğümüz ve stratejimize göre gelişir" dedi.

"TRANSFER İÇİN ÖN ÇALIŞMAMIZ OLDU"

Transfer konusuna değinen başkan Aysal, "Trabzonspor maçının ardından hocamızdan hangi bölgelere kimleri istediği konusunda bir rapor alacağız. Bu rapor doğrultusunda, önümüzdeki süreç çok kısa olmasına rağmen, o bölgelerin ihtiyacı olan en iyi oyuncuları takviye etmeye çalışacağız. Yönetim olarak bunu dışında bir şeyimiz yok, görevimiz; teknik kadroya yardımcı olacak girişimleri zamanında ve en uygun şekilde ayarlamak... Bazı ön çalışmalarımız oldu ama Trabzonspor maçının ardından doğru kararları
alacağız" diye konuştu.

"KADROYA EN FAYDALI OLANINI SEÇMEMİZ ÖNEMLİ"

"Büyük isimler peşinde koşmak yerine hangi oyuncunun bize faydalı olup takıma uyum sağlayabileceğini tespit etmemiz lazım" diyen Ünal Aysal, "Geldiğimiz noktada büyük isimler peşinde koşmak yerine, takımımıza hangi oyuncunun bu kurgu içerisinde faydalı olacağını iyi tespit etmemiz gerekiyor. Bazen çok büyük isimler geldikleri Galatasaray tipi kadrolarda başarılı olamıyorlar. Böyle bir takıntı içerisinde olmamak lazım, önemli olan; devreye girer girmez takıma faydalı olacak oyuncuları sokmak olacaktır. İsim ve şöhret bağlantısı içerisinde olmayalım. İsimden ziyade, kadroya en faydalı olanını seçmemiz önemli..." ifadelerini kullandı.

Başkan Ünal Aysal son olarak Türk Telekom Arena'nın zeminini yenileme kararını Beşiktaş maçını yakalayamama riskine rağmen aldıklarını söyleyerek konuşmalarını sonlandırdı.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/78857/aysal-gonlumden-gecen-takim-geldi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Heyecanlandırmayın milleti. :D

O sitede şöyle bir çakallık varmış.

Sahte site, gerçek siteye yönlendiriyor. :D

Ricardokakaleite.com biraz bekledikten sonra ricardokakaonline.com oluyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Oltaya gelenler var. :D

Kaka Galatasaray'da

Şampiyonlar Ligi'nde hemen herkes tarafından iyi bir kura olarak kabul edilen Schalke eşleşmesi ile mutlu olan Galatasaray taraftarına bir iyi haber de Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaka'dan geldi. Sarı kırmızılıların transfer listesinde olduğu bilinen Kaka'nın internet sitesinde formasını giydiği kulüplerin arasına Galatasaray logosunu da koyması kafaları karıştırdı. Bu logoya rağmen yıldız futbolcunun internet sitesinde transferle ilgili hiçbir açıklama yok. Galatasaray Kulübü'nden de konuyla ilgili açıklama gelmiş değil.

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/12/20/kaka-galatasarayda#

emrebilge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[h=1]Kaka Galatasaray'da[/h]
Kaka’nın internet sitesinde oynadığı takımlar arasına Galatasaray logosunun da konması, “bu transfer artık tamam” dedirtti.

506841931149.jpg

Şampiyonlar Ligi'nde hemen herkes tarafından iyi bir kura olarak kabul edilen Schalke eşleşmesi ile mutlu olan Galatasaray taraftarına bir iyi haber de Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaka'dan geldi. Sarı kırmızılıların transfer listesinde olduğu bilinen Kaka'nın internet sitesinde formasını giydiği kulüplerin arasına Galatasaray logosunu da koyması kafaları karıştırdı. Bu logoya rağmen yıldız futbolcunun internet sitesinde transferle ilgili hiçbir açıklama yok. Galatasaray Kulübü'nden de konuyla ilgili açıklama gelmiş değil.

506130718031.jpg

KAYNAK:http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/12/20/kaka-galatasarayda#