SDN Galatasaray Kulübü

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ah olaydı eyiydi :D

Hava alanına taraftarları sakinleştirmek için gelmişti peki o ne yaptı?

A8F6-jkCcAA_YM-.jpg:large

Helal olsun be :D :D Adam kendini tutamıyor :D

Reaksiyon puanı
10,315
Bunlar kafayı iyice sıyırmış. :D

12 Numara ‏@12numaraorg
Galatasaray'ın rakiplerinden Cluj'a Acıbadem, bugün ise Manchester United'a Denizbank sponsor oldu. YAZIKLAR OLSUN!

12 Numara ‏@12numaraorg
ŞİKE'yi sponsporlar üzerinden, yasal olarak mı yapıyorsunuz?

12 Numara ‏@12numaraorg
Fenerbahçe'nin rakiplerine Türk firmaları sponsor olsaydı her gün bu konu irdelenmiş, Polis operasyon yapmıştı. YAZIKLAR OLSUN!

12 Numara ‏@12numaraorg

Denizbank, hangi amaçla kendisine EN ÇOK BORCU BULUNAN Galatasaray'ın rakibi olan Manchester United'a sponsor olmuştur?

Kimse de demiyor ki aga Koçların Yapı Kredi'si Şampiyonlar Ligi'ne 30 Milyon Euro verip neden sponsor oluyor? Sonra Acıbadem'in sahibi kim? :D

[MENTION=19025]AliA[/MENTION], ben mi yanlış anlıyorum, yoksa sen mi yanlış anladın?

şimdi bu bankalar galatasaraya sponsor olsa da, fenerbahçeliler bunu kınasa reaksiyonunu anlarım, hak veririm de...

tam tersine,

adam "cluj takımını bir türk bankası niye destekliyor, yazıklar olsun" diyor...

bir başkası da, "galatasarayın rakibi olan MANU takımını denizbank niye destekliyor?" diye soruyor.

kötülük bunun neresinde ki, bunu fenerbahçe camiasını vurmak için bir koz olarak kullanabildin?

hakkaten meraktan soruyorum bunu, belki ben bişeyleri yanlış anlamış olabilirim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
ŞİKE'yi sponsporlar üzerinden, yasal olarak mı yapıyorsunuz?

Masumluk bunun neresinde şimdi? :) Tabii ki Galatasaray'a belden aşağıya vurmak için yazılmış bunlar. Bankalar, yukarıdaki cümleyi örnekleme amaçlı. :)

Şike yapıyormuşuz bankalar sponsor olunca.

Berke_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ashley youngu arıyor ve testere edasıyla Welcome To Hell diyor uA dan kendisi Helal olsun. :hammer: :devil: :devil2:

[video=youtube;1E-JapzsqGc]http://www.youtube.com/watch?v=1E-JapzsqGc&feature=youtu.be[/video]

Ben olsam fergusona gidip nasıl biyere getirdin bizi moruk deyip dönerdim.

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Aptallıktan başka bir şey değil neyi kanıtlayacak ki bu havaalanı'nda yapılanla aynı zihniyet işte

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Garip insanlar ya böyle şeyler yapınca "havalı" mı oldular şimdi iyi birşey mi yapıldı. Bence aksine hem takımı hem de kendilerini utandırıyorlar.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ashley Young da kazayla bir gol atıp tribünlere telefon hareketi çekerse ben halinizi düşünemiyorum :))) Siyah adamla şaka olmaz :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
adamlara bi yumurta atmadığınız kaldı gelenler hep çoluk çocuk hadi rooney persie kagawa schools gigs olsa atın havanızı çocuklardan nee istiyorsunuz inş yenerssiniz yoksa rezil olacaksınız

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
komik bir şaka o kadar....

havalanındaki olaylar ile ilgisi, alakası, benzerliğide yok...

herşeyi çok abartıyoruz.. kimsenin kimseye rezil olduğu yok .. daha doğrusu bunun gündem filan olduğu yok...

biz Türkiyede çıkan bir haberi, olayı, durumu sanki bütün dünyanın takip ettiğini ...bizim dünyanın gündemşnde olduğumuzu v.s. sanıyoruz...

bir sır vereyim.. kimsenin bizimle ilgilendiği yok...

herkes kendi dünyasında...

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mancherster'lı Ashley Young'a ''Welcome to Hell'' diyen Galatasaraylı.

[video=youtube;jf9DmVP6lk8]http://www.youtube.com/watch?v=jf9DmVP6lk8&feature=g-all-u[/video]

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Rahat olun bizimle kimse başa çıkamaz:):):)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_15091_688sale_B.jpg

GSStore’da Bugüne Özel 4 Fırsat Ürünü Birden!

GSStore, sadece bugüne özel olarak birbirinden şık dört ürünü %30 indirimle satışa sunuyor!

Tüm GSStore’larda ve www.gsstore.org ‘da geçerli olan kampanyamız 20 Kasım 2012 Salı günü (bugün) 00.00 itibariyle sona erecek.

Bugüne özel indirim fırsatını yakalamak için siz de mağazalarımıza uğrayın ya da hemen www.gsstore.org adresimizi ziyaret edin!

Kampanya Detayları

• Kampanya, 20 Kasım 2012 Salı günü gerçekleşecek Galatasaray – Manchester United maçına özel olup saat 00.00 itibariyle sona erecektir.

• Kampanya; GS Çift Taraflı Mont, GS Sensiz Olmaz Erkek Sweatshirt, Forever Erkek T-Shirt ve GS Kadın T-Shirt’ten oluşan GSStore ürünlerini kapsamaktadır.

• Kampanya çerçevesinde seçili ürünlere %30 indirim uygulanacaktır.

• Kampanya, tüm GSStore’larda ve www.gsstore.org ‘da geçerlidir.

• Kampanya stoklarla sınırlı olup başka kampanyalarla birleştirilemez.

• Hediye çekleri bu kampanya kapsamında kullanılamaz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Jennifer Lopez'i de Galatasaraylı yaptık. :D

xa-300x225.jpg

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_15095_2b.jpg

spacer.gif

20.11.2012 15:33

[TD="width: 35"][/TD]
[TD="width: 65"][/TD]

[h=1]Jennifer Lopez Galatasaray’da[/h]
Manchester United yöneticileri ile Les Ottomans Oteli'nde yemek yiyen Galatasaray yöneticileri Sedat Doğan ve Emir Sarıgül, dünyaca ünlü popstar Jennifer Lopez’e Galatasaray Spor Kulübü’nün dünyanın önemli kulüplerinden bir tanesi olduğunu anlatarak, kendisine üzerinde ismi yazılı olan Galatasaray forması hediye ettiler.

Aldığı hediye için yöneticilerimize teşekkürlerini sunan Jennifer Lopez, Galatasaray’ı bildiğini ve böyle bir hediyeyi almaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15095.php

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fatih Terim'in olduğu programın bir kısmını izlememiştim, şimdi izliyorum.

A2'den takıma girebilecek bir oyuncu yokmuş.

Ama Fatih Hoca A2'nin altındaki gruplardan 2 tane oyuncuyla özel olarak çalışmaya başlamış. 16 yaşındaymış çocuklar. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
o sözleri benim de dikkatimi çekmişti. demek merthanı da pek beğenmiyor imparator.

avrupa gecemiz galibiyetle başladı. :)

Dinamo Romprest Bükreş: 1 - Galatasaray Daikin: 3

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mertan'ı geçtim Berk İsmail Ünsal gibi bir forvet var. O da mı beğenilmiyor acaba? :)

Geçen sezon 44 maçta 28 gol atmış çocuk.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[video=youtube;W48TbOseFKw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W48TbOseFKw[/video]