Karargaht
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 112
İş güç şükür, herkes aynı yoğunlukta sanırım bayram öncesi
Aynen, sanırım artık Google amcayı huzur evine bırakmanın zamanı geldi.![]()
Bence güzel değilGoogle hala favorim
![]()
Yandex sadece göz boyamaya çalışıyor.
Sağ üst köşedeki ayar simgesine tıklayıp açlılan menürden Settings'e tıkla. Açılan sekmeden Show advance settings... bağlantısına tıkla. Ardından aşağıdaki "Languages and spell-checking settings..." butonuna tıklayınca açılan pencereden en üstteki "English (US)" olanı seçip OK tuşuna tıkla. Dil ayarı ingilizce olacaktır.ya ben yandexi indirdim ama rusçanasıl düzeltecez
![]()
sitelerin ayarı kendi içindedir. bir linki sitene eklerken, kullanıcı o linke tıkladığında aynı pencerede mi açılacak, farklı pencere veya sekmede mi açılacak; buna sayfayı tasarlayan kişiler karar verir. hepsinin ayarı vardır.ok düzelttim saolun ama yeni sekmeden açmanın bir ayarı vardır illaki
sitelerin ayarı kendi içindedir. bir linki sitene eklerken, kullanıcı o linke tıkladığında aynı pencerede mi açılacak, farklı pencere veya sekmede mi açılacak; buna sayfayı tasarlayan kişiler karar verir. hepsinin ayarı vardır.
tarayıcı ile alakalı değil yani.![]()
ok düzelttim saolun ama yeni sekmeden açmanın bir ayarı vardır illaki
onların sayfasına geç de sana biraz ders versinler. ne de olsa uzmanlar bu konuda.Alıntı yapayım dedim, elime yüzüme bulaştırdımYapmıyorum arkadaş
![]()
onların sayfasına geç de sana biraz ders versinler. ne de olsa uzmanlar bu konuda.![]()
onlarda bu azim varken istesek de edemeyiz zaten.Bence biz buraya yazmayalım, fark açılsın rekabet etmeyelim durduk yere![]()