SDN Galatasaray Kulübü

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Avrupa kadromuz:

Kaleciler: Muslera, Ufuk Ceylan

Defans: Cris, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboué, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu

Orta saha: Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Felipe Melo, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam

Forvet: Johan Elmander, Milan Baroš, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Nordin Amrabat, Sercan Yıldırım.

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Urfa hiç mi oynamıycak ? Bu sene avrupa da yoksa daha sonra sakatlığı geçince gireblir mi ?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ujfalusi 2.yarı oynamaya başlıycak. Yani olurda 1.turu geçersek , 2.turda ujfa nın ismini verebilicez şubat ayındaki 2.tur maçı için

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Avrupa kadromuz:

Kaleciler: Muslera, Ufuk Ceylan

Defans: Cris, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboué, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu

Orta saha: Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Felipe Melo, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam

Forvet: Johan Elmander, Milan Baroš, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Nordin Amrabat, Sercan Yıldırım.
fena değilmiş yeter herhalde başka istemem:laugh:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
telegolde çiğ köfte reklamı... bunu yeni gördüm. :D

[video=youtube_share;-mm-4_P9cLo]http://youtu.be/-mm-4_P9cLo[/video]

[video=vimeo;33337085]http://vimeo.com/33337085[/video]

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beyler ön yargılı olmayın ya koşamaz felan diyoruz ama en azından semihe yardımcı olur tecrübe açısından :)

Hayırlı olsun maçlar başlasada bitse bu heyecan :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
CRIS İSTANBUL'DA

Ujfalusi’nin beklenmedik sakatlığının ardından Galatasaray'ın Lyon'dan transfer ettiği Brezilyalı savunma oyuncusu Cris, İstanbul'a geldi. Tecrübeli futbolcuyu havaalanında Galatasaraylı taraftarlar karşıladı.

Sarı-kırmızılı kulübün 1 yıllık sözleşme imzaladığı tam adı Cristiano Marques Gomes olan Cris'e, Atatürk Havalimanı'ndaki Galatasaraylı taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

Bazı taraftarlarla fotoğraf çektiren Cris, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Galatasaray'ın yeni transferinin bugün sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Galatasaray, Çek oyuncusu Ujfalusi'nin sakatlığı sonrası Fransa'nın Lyon Kulübü'nden Cris ile sözleşme imzalamıştı.

"POTANSİYELİ YÜKSEK BİR TAKIMDAYIM"

Galatasaray'ın yeni transferi Cris, potansiyeli olan bir takıma geldiğini belirterek, ''Buradaki en büyük amacım şampiyonluklar kazanmak'' dedi.

Brezilyalı oyuncu, sarı-kırmızılı kulüpten gelen teklifi değerlendirdiğini ve önemli bir camiaya imza attığı için mutlu olduğunu söyledi.

Cris, kariyerinde yeni bir adım attığını belirterek, ''Benim için yeni bir dönem başladı. Galatasaray formasıyla yeni bir döneme giriyorum. Önemli ve potansiyeli olan bir takıma geldim. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek ve kadrosunda Melo, Baros, Elmander gibi futbolcuları bulunduran bir takıma geldim. Takımdaki bazı oyuncularla beraber oynadım, bazılarına karşı mücadele ettim'' diye konuştu.

Takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki mücadelesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Brezilyalı oyuncu, ''Grubumuzu zor olarak değerlendirebiliriz. Manchester United önemli bir rakip. Braga da aynı şekilde tehlikeli. Buradaki en büyük amacım şampiyonluklar kazanmak. Galatasaray'a maksimum şekilde yardım etmek istiyorum. Sarı-kırmızılı formayla mücadele etmek için sabırsızlanıyorum'' dedi.

Yeni transfer, taraftarlarla ilgili soruyu ise ''Bir an önce Galatasaray'da çalışmalarıma başlayıp Lyon'daki kararlılığımı ve mücadelemi sergileyerek, taraftarların gönlünü kazanmak istiyorum. Sahaya çıkıp mücadele etmeyi arzuluyorum'' şeklinde yanıtladı.

CRIS'İN KARİYERİ

1995 yılında Corinthians'ta futbola başlayan 35 yaşındaki oyuncu, Cruzeiro, B. Leverkusen gibi takımlarda oynadı. 2004 yılından beri Lyon'da kariyerini sürdüren Cris, Brezilya Milli Takımı'nda da forma giydi.

[video=youtube_share;7KBJbVMJJXs]http://youtu.be/7KBJbVMJJXs[/video]

Kaynak

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eskişehirspor oyuncularından Ediz Bahtiyaroğlu geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etmiş.Allah rahmet eylesin

527005_459127667460683_1501574056_n.jpg

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Allah rahmet eylesin, yaşı çok genç.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_14302_B_9057_GSKLOGO_B.jpg

spacer.gif

[TD="width: 65"][/TD]
Başsağlığı Mesajı

Eskişehirspor’un genç futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu’nun, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Ediz Bahtiyaroğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Eskişehir Spor Kulübü’ne ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14302.php

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Erman Toroğlu: "Braga'yı Beşiktaş yendi bizde yeneriz diyen galatasaraylılar, Beşiktaş sizide yeniyordu hakem sayesinde kurtuldunuz."

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[h=1]Cimbom'dan transfer sürprizi..![/h]05.09.2012 16:28:05 Galatasray transfer döneminin bitmesine saatler kala flaş transfer yapmaya hazırlanıyor! Radyospor'a konuşan Abdurrahim Albayrak, "Önümüzdeki saatlerde flaş bir transfer açıklayabiliriz. GSTV'yi takip edin!" dedi..
abdurrahim-albayrak-gs-54213_501.jpg

önceki haber sonraki haber
[h=3]diğer haberler[/h]

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın Konuğu olan G.Saray yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, transferle ilgili soruya, "Galatasaray'da transfer bitmez, daha zamanımız var. Çok önemli bir transfer çalışması üzerindeyiz. Daha fazla detay veremem. Bu konuda söyleyebileceğim tek şey şu; GSTV'yi izleyin! Önümüzdeki saatlerde bu flaş transferi açıklayabiliriz" cevabını verdi.
Albayrak, "Başkan Ünal Aysal'ın Çilek transferi gerçek mi oluyor, ünlü bir oyuncu mu geliyor?" sorusuna da "Galatasaray her zaman önemli transferler yapar. Taraftarımız merak etmesin. Biz gerekeni yapıyoruz." şeklinde cevap verdi.

http://spor.mynet.com/haber/cimbomdan-transfer-surprizi/54213

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Furkan Özçal Galatasaray'da!

Galatasaray, transferin son gününde Kayserispor'un genç oyuncusunu kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılı takım, 22 yaşındaki Furkan Özçal ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını borsaya bildirdi.

2_8BVWX.jpg

Galatasaray, Kayserispor forması giyen 1990 doğumlu Furkan Özçal'ı kadrosuna kattı.

Transfer döneminin bitmesine saatler kala Furkan'ı renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılı takım, transferi borsaya bildirdi.

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Furkan Özçal ile 2012-2013 futbol sezonundan itibaren 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 futbol sezonları için sırasıyla 700.000 Euro, 550.000 Euro, 650.000 Euro ve 750.000 Euro sabit transfer ücreti ve 7.000 Euro, 8.000 Euro, 9.000 Euro ve 10.000 Euro maç başı ücreti ödenecektir" denildi.

1990 Almanya doğumlu Furkan, 2008-09 sezonunda Kayserispor'a transfer oldu. 4 sezonda 70 Süper Lig maçına çıkan orta saha oyuncusu, rakip filelere 6 gol bıraktı.

Kaynak

[video=dailymotion;xm5d2z]http://www.dailymotion.com/video/xm5d2z_furkan-ozcal-bjk-kayserispor_sport[/video]

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Benim gibi herkes youtube'da adını aratmış, neyin nesidir diye. tek yorum yokken 2 sayfa yorum olmuş :D

[video=youtube;Z6C2zDSHJr8]http://www.youtube.com/watch?v=Z6C2zDSHJr8[/video]

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Grande

IMG_6343m_2_.v1346864250.jpg

B_14262_B.jpg

spacer.gif

[TD="width: 65"][/TD]

Galatasaray Genoa CFC ile Dostluk Maçı Yapacak

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilecek arada İtalya’nın Genoa CFC takımıyla bir dostluk karşılaşması yapacak. 7 Eylül 1893 günü kurulan Genoa CFC kulübünün 119. yıldönümü dolayısıyla 7 Eylül 2012 akşamı, TSİ 22.30’da başlayacak olan maç, Stadio Luigi Ferraris’de gerçekleşecek.

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/14262.php

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_14309_sergi-b.jpg

"Çifte Kavrulmuş" Fotoğraf Sergisi

Galatasaray’ın 18. Şampiyonluğunu Bir Kez Daha Yaşama Fırsatı:
“Çifte Kavrulmuş” Fotoğraf Sergisi

Galatasaray futbol takımının 18. Spor Toto Süper Lig şampiyonluğuna ulaştığı 2011-2012 sezonundan en heyecan verici anlar bir kez daha izleyici karşısında.

Şampiyonluğa giden zorlu lig ve play-off serüvenini spor fotoğrafçılarının gözünden yeniden yaşatan bu sergide, 2011-2012 sezonu boyunca yapılan Haftanın Basın Fotoğrafı Yarışması’ndan alınan eserlerin yanı sıra Galatasaray Kulübü fotoğrafçılarının çektiği fotoğraflar da sergileniyor. Sergide toplam 58 fotoğraf yer alıyor.

GSÜ Kültür ve Sanat Merkezi Tarihi Beyoğlu Postanesi’nde, 6 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında açık kalacak sergi, Pazartesi hariç her gün 10.00 – 18.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Gündüz Kılıç’ın deyimiyle “bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp hep birlikte sevinmesini bilenlerin takımı” Galatasaray’ın bu unutulmaz enstantaneleri, 18. Şampiyonluğu bir kez yaşama fırsatı sunuyor.

Galatasaray.org

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
yeni alınan furkan özçal da kim ya ben adını bile duymadım başarılı olursa ne mutlu

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Furkan, Fatih hocanın en beğendiği genç isimlerden biri.

Geçen sezon Arena'daki maçta bizi zor durumda bırakmıştı. İkinci yarı hoca Furkan için özel önlem almıştı. :D

İyi bir oyuncu. Defansif özelliklerini de geliştirirse bir Emre Belözoğlu olabilir.