• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Galatasaray Kulübü

Melo başka yav :D Goll geliyor :D

Golllllllllllllllllll :D

Umut ağları deldi :D :D

Bursa çok iyi kapanıyor

Yayın gitti bi an bende hadi be atın golü dedim yayını açtım gol olmuş :D

Zayıf yönümüz belli oldu .s

çok kolay gol yiyoruz hala.

ve kolay golleri kaçırıyoruz..

Avrupada böyle oynarsak işimiz zor.

Gerçi bursa da kötü takım değil.

herşeye rağmen 3 puan cepte :)

Hamit hariç tebrikler aslanlarımıza. Ama şampiyonlar liginde işimiz çook zor bu hamitle. Adam bizi batırmaya gelmiş resmen :D

:D :D yüklenmeyin hamite :D Maçı izlemek yerine ızgara balığı tercih ettim.Pişmanım :D İzşemediğim maçlarda hep olumsuz eleştiriler oluyor :D

aykut erçetin haberturk tvde bizim stadyum programına katılmış. ben başından izleyemedim. hangi takımla anlaşmış, bilen var mı?

resmi site yazmadan inanmam.

o bölge için yabancı stoper almak bana pek mantıklı gelmiyor. gökhan zan da var elimizde. ayrıca muslera, dany, yeni yabancı stoper olursa 6 yabancı hakkımızın 3 tanesini geri blok için kullanmış oluruz. melo, elmander, amrabat da oynayan oyuncular zaten...

o bölgeye alınacaksa bir yerli stoper alınsın bence. ama bu saatten sonra zor tabi.

eyvallah. sağol. hoşbulduk. :)

kolo'nun kalitesini tartışmam ama şöylede bi durum var afrika kupasınada en az 3 oyuncu göndeririz ozaman ne yapıcaz bu haldeyken bile nasıl zorlanıyoruz.:confused1: neyse elbet bi bildiği vardır fatih hocanın :)

sol bek alaydık iyiydi, hakan baltayla bu sezon bitmez.. hamit son kozlarını oynuyor, enginin 11 maçlık cezası olmasa şimdiden yedek kulübeyi boylamıştı..

ayrıca amrabat'ı ilk 11 de oynatmamız gerektiğini bu maçta bir kez daha anladık

Link icin tesekkur ederim maci izledim Galatasaray iyi oynamis sanssiz goller yemisiz.Bu arada kolo toure cok iyi bir oyuncu haber gercekse iyi bir transfer

Kolo Toure çok iyi olur ama nedense çoğunlukla son dakika transferleri elde patlamıştır.

Aykut Kocaman Issız Bir Adaya Düşse Yanına Alacağı Üç Şey Nedir?

A) Selçuk Şahin.
B) A.
C) B.

aahahha :D

Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu moraller tavan :) [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] hoşgeldin hocam

Teşekkürler [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] ve [MENTION=75364]dgncn[/MENTION] :)

Herkese günaydın :)) Bu yeni gelen adam kimdir neyin nesidir.:D :D biraz anlatın ya :D iyi mi :D

Burak rakibin yaptıgı hatada gol atmamalıydı futbolculugundan utanıyorum.

-Rıdvan dilmen
:D :D