• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Galatasaray Kulübü

394571_10151070340546843_1594789960_n.jpg

Güzel uçak içinde özel aşçı ve mutfakta olacakmış

Günaydın aslanlar.
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] bi msn vardı uzakta, noldu ona?

:D

[video=youtube;WhLUYi3ohnU]http://www.youtube.com/watch?v=WhLUYi3ohnU[/video]

Bi an aklıma düştü çok fenaaaaa çokkkkkkkk

Gözleri dolan beğensin dolmayan sayfaya bir daha girmesin:):)

Sercan ve Baros napıcak bakalım . Olan onlara oldu .. bi futbolcunun bir sezonu boş geçirmesi kadar kötü birşey olamaz herhalde , top oynamadıktan sonra aldıkları paraya sevineceklerini sanmıyorum sonuçta bu onların mesleği ve bir sezonu boş geçirmek onlar için büyük eksiklik olucak .

Rierada bi takım bulur kendine umarım , çok yetenekli fakat bizim takımda yer edinemedi bi türlü

Sercan ve Baros napıcak bakalım . Olan onlara oldu .. bi futbolcunun bir sezonu boş geçirmesi kadar kötü birşey olamaz herhalde , top oynamadıktan sonra aldıkları paraya sevineceklerini sanmıyorum sonuçta bu onların mesleği ve bir sezonu boş geçirmek onlar için büyük eksiklik olucak .

Rierada bi takım bulur kendine umarım , çok yetenekli fakat bizim takımda yer edinemedi bi türlü

Sercani bilmemde baroşa yazık oldu..
harcadılar yetenekli oyuncuyu..

Sercan gidecek gibide Baros kazığı iyi çaktı. Ama şehitlere 50 bin TL bağışlamış, çoğu futbolcunun yapmadığını yapmış helal olsun. Tabi gizliden verenlere de.

Günaydın Renktaşlar :)

Şampiyonlar Liginde oyuncularımız hatan yapmadan oynarsa bence gruptan çıkarız inşallah Fatih Terime güveniyorum ben çıkarız çıkar :D