SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
4239_1000_kinama2.jpg

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
La gelip bizim maçımızı izlemeyi biliyorlar...Taraftarı germeye ne gerek var ? Zaten derbilerde belirli bir olay var.Sen neden çıkıp böyle konuşuyorsun ki!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Engin Baytar'ı dinledim az önce. Adamın anlattığı her şeye sonuna kadar inanıyorum.

Hiçbir medyaya ve kulübe yem etmemek lazım Engin'i.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
emre_colak_3454.jpg

Emre Çolak 'Terim' dedi!

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Türk Telekom Arena'da Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 2 asist yaparak yıldızlaşan Emre Çolak, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Gaziantep'ten gelen şehit haberlerden dolayı üzgün olduğunu belirten Emre daha sonra performansı hakkında yorum yaptı.

Rakibe çok fazla pozisyon verdiklerine değinen yetenekli futbolcu, "Bana güvenildikçe benim de güvenim artıyor. Orta sahada daha derli toplu oynadım. Fatih Terim bana çok güveniyor ben de onun güvenini boşa çıkarmamaya çalışıyorum" dedi.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/emre-colak-terim-dediSXHBQ292173SXQ

13-08-engin-baytar.jpg

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa karşılaşmasında kırmızı kart gören Engin Baytar, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa karşılaşmasında kırmızı kart gören Engin Baytar, TV8 ekranlarında yayınlanan Telegol programının moderatörü Serhat Ulueren'e konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'a ilişkin suçlayıcı ifadeler kullanan başarılı futbolcu, "Kırmızı kart yemeden önce ona hiç bir şey söylemedim. Kesinlikle küfür etmedim. Yanımda 4-5 tane takım arkadaşım vardı. Hepimizin söylediği ortak bir nokta vardı. Ofsayt olduğunu düşünüyorduk, Baroni topu elle aldı dedik. Baroni topu elle alarak kendisine avantaj sağlıyor. Ona bunu söyledim. Ama kesinlikle ona küfür etmedim." ifadelerini kullandı.

"ALEX'E FARKLI, BİZE FARKLI DAVRANIYOR"

Karşılaşma sırasında Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt ile bir tartışma yaşadığını ifade eden Engin, "Kuyt bacak aralarıma dirsek attı. Hocaya söyledim, bana 'Gördüm çok mu ağrıyor?' dedi. Cüneyt Hoca Alex'in arkasından kaptan kaptan diye dolaşıyor. Bizim üzerimize geliyor. Alex'e farklı bize farklı davranıyor." şeklinde konuştu.

Kırmızı kartın ardından sinirlerini kontrol edemediğini belirten Engin; "Kartı gördükten sonra ben de kendimi kaybettim. Çok pişmanım yaptığım hareketten. Kesinlikle vurma gibi bir niyetim yoktu zaten. Sonradan izleyince ben de çok üzüldüm. Cüneyt Çakır sevdiğim bir hakemdir, her maç konuşuruz şakalaşırız. Kendisinden de tekrar özür diliyorum." dedi.

"FATİH HOCA BABALIĞINI GÖSTERDİ"

Engin Baytar, saha içerisinde sık sık kontrol problemi yaşayıp yaşamadığına ilişkin gelen bir soruya; "Geçen sene güzel bir sezon geçirdik. Geçen sene daha ağır tepkiler vardı ve daha çok provoke etmeye çalıştılar. Ama kendimi tutmayı başarmıştım." şeklinde yanıt verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisine ne tepki gösterdiğinin sorulması üzerine, Engin; "Fatih Hoca'nın hakkını asla ödeyemem. Bana her zaman sahip çıktı, babalığını gösterdi. Süper Kupa'yı aldık sadece benim olayım konuşuldu. Bundan dolayı da çok pişmanım. Maçtan sonra arkadaşlarımdan tek tek özrü diledim ve onlara teşekkür ettim." ifadelerini kullandı.

"BENİMLE ÇOK UĞRAŞIYORLAR"

Sahadan çıkarken dördüncü hakemle yaşadığı tartışmaya ilişkin açıklamalarda da bulunan Engin, "Sahadan çıkarken çok üzgündüm, çok kızgındım, kendimi kaybettim. Yardımcı hakeme ben küfür etmedim diyorum, bana bakış tripleri falan içeri geç şeklinde olunca daha da sinirlendim. Ama kesinlikle kırmızı kart öncesinde küfür etmedim ben." şeklinde konuştu.

Bir çok maçta kendisi ile çok fazla uğraşıldığını belirten Engin, "Adam geliyor bana dirsek atıyor. Biri geliyor suratıma elini vuruyor. Sonra agresif olan ben oluyorum. Saha içerisinde benimle çok uğraşıyorlar. 50 tane şey geliyor başıma her maç." dedi.

"ALEX'İN GOLÜNDEN ÖNCE 4 TANE FAUL YAPILDI"

Galatasaray'ın attığı ikinci golden önce faul olup olmadığının sorulması üzerine Engin, "Fenerbahçe bundan mı şikayet ediyormuş. Alex'in attığı Fenerbahçe'nin ilk golünden önce bize 4 tane faul yapıldı ama hiç biri verilmedi. Biz de buna mı isyan edelim." dedi.

Maç sonrası tesislere gittiğini ve sabaha kadar uyuyamadığını belirten Engin Baytar, kulüpten gelecek her cezaya razı olduğunu sözlerine ekledi.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/olay-adam-konustuSXHBQ292180SXQ

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
emre_colak_3454.jpg

Emre Çolak 'Terim' dedi!

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Türk Telekom Arena'da Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 2 asist yaparak yıldızlaşan Emre Çolak, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Gaziantep'ten gelen şehit haberlerden dolayı üzgün olduğunu belirten Emre daha sonra performansı hakkında yorum yaptı.

Rakibe çok fazla pozisyon verdiklerine değinen yetenekli futbolcu, "Bana güvenildikçe benim de güvenim artıyor. Orta sahada daha derli toplu oynadım. Fatih Terim bana çok güveniyor ben de onun güvenini boşa çıkarmamaya çalışıyorum" dedi.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/emre-colak-terim-dediSXHBQ292173SXQ

13-08-engin-baytar.jpg

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa karşılaşmasında kırmızı kart gören Engin Baytar, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa karşılaşmasında kırmızı kart gören Engin Baytar, TV8 ekranlarında yayınlanan Telegol programının moderatörü Serhat Ulueren'e konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'a ilişkin suçlayıcı ifadeler kullanan başarılı futbolcu, "Kırmızı kart yemeden önce ona hiç bir şey söylemedim. Kesinlikle küfür etmedim. Yanımda 4-5 tane takım arkadaşım vardı. Hepimizin söylediği ortak bir nokta vardı. Ofsayt olduğunu düşünüyorduk, Baroni topu elle aldı dedik. Baroni topu elle alarak kendisine avantaj sağlıyor. Ona bunu söyledim. Ama kesinlikle ona küfür etmedim." ifadelerini kullandı.

"ALEX'E FARKLI, BİZE FARKLI DAVRANIYOR"

Karşılaşma sırasında Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt ile bir tartışma yaşadığını ifade eden Engin, "Kuyt bacak aralarıma dirsek attı. Hocaya söyledim, bana 'Gördüm çok mu ağrıyor?' dedi. Cüneyt Hoca Alex'in arkasından kaptan kaptan diye dolaşıyor. Bizim üzerimize geliyor. Alex'e farklı bize farklı davranıyor." şeklinde konuştu.

Kırmızı kartın ardından sinirlerini kontrol edemediğini belirten Engin; "Kartı gördükten sonra ben de kendimi kaybettim. Çok pişmanım yaptığım hareketten. Kesinlikle vurma gibi bir niyetim yoktu zaten. Sonradan izleyince ben de çok üzüldüm. Cüneyt Çakır sevdiğim bir hakemdir, her maç konuşuruz şakalaşırız. Kendisinden de tekrar özür diliyorum." dedi.

"FATİH HOCA BABALIĞINI GÖSTERDİ"

Engin Baytar, saha içerisinde sık sık kontrol problemi yaşayıp yaşamadığına ilişkin gelen bir soruya; "Geçen sene güzel bir sezon geçirdik. Geçen sene daha ağır tepkiler vardı ve daha çok provoke etmeye çalıştılar. Ama kendimi tutmayı başarmıştım." şeklinde yanıt verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisine ne tepki gösterdiğinin sorulması üzerine, Engin; "Fatih Hoca'nın hakkını asla ödeyemem. Bana her zaman sahip çıktı, babalığını gösterdi. Süper Kupa'yı aldık sadece benim olayım konuşuldu. Bundan dolayı da çok pişmanım. Maçtan sonra arkadaşlarımdan tek tek özrü diledim ve onlara teşekkür ettim." ifadelerini kullandı.

"BENİMLE ÇOK UĞRAŞIYORLAR"

Sahadan çıkarken dördüncü hakemle yaşadığı tartışmaya ilişkin açıklamalarda da bulunan Engin, "Sahadan çıkarken çok üzgündüm, çok kızgındım, kendimi kaybettim. Yardımcı hakeme ben küfür etmedim diyorum, bana bakış tripleri falan içeri geç şeklinde olunca daha da sinirlendim. Ama kesinlikle kırmızı kart öncesinde küfür etmedim ben." şeklinde konuştu.

Bir çok maçta kendisi ile çok fazla uğraşıldığını belirten Engin, "Adam geliyor bana dirsek atıyor. Biri geliyor suratıma elini vuruyor. Sonra agresif olan ben oluyorum. Saha içerisinde benimle çok uğraşıyorlar. 50 tane şey geliyor başıma her maç." dedi.

"ALEX'İN GOLÜNDEN ÖNCE 4 TANE FAUL YAPILDI"

Galatasaray'ın attığı ikinci golden önce faul olup olmadığının sorulması üzerine Engin, "Fenerbahçe bundan mı şikayet ediyormuş. Alex'in attığı Fenerbahçe'nin ilk golünden önce bize 4 tane faul yapıldı ama hiç biri verilmedi. Biz de buna mı isyan edelim." dedi.

Maç sonrası tesislere gittiğini ve sabaha kadar uyuyamadığını belirten Engin Baytar, kulüpten gelecek her cezaya razı olduğunu sözlerine ekledi.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/olay-adam-konustuSXHBQ292180SXQ

bu adama yazık valla :S

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
engin baytar iyice arabeske bağlamış. alex ne alaka? emre, lugano dese hadi neyse. sen kimsin ki kendini alex ile kıyaslıyorsun? tabi ki hakem alex'e farklı davranacak. zamanında hagi'ye de farklı davranırlardı. bunlar yaşarken efsane olmuş oyuncular. peki sen nesin? 29 yaşına gelmiş, hala adam edilmeye çalışılan, sözde futbolcu...

böyle açıklamalar yaparak taraftarın gözüne girebileceğini sanıyorsa yanılıyor. benim için engin baytar diye bir oyuncu artık yok. eminim benim gibi düşünen çok taraftar vardır.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Arada paylaşırız bu videoyu. Müthiş bir komedi dönüyor. :)

[video=youtube;lpTIJXeQdD0]http://www.youtube.com/watch?v=lpTIJXeQdD0[/video]

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
engin baytar iyice arabeske bağlamış. alex ne alaka? emre, lugano dese hadi neyse. sen kimsin ki kendini alex ile kıyaslıyorsun? tabi ki hakem alex'e farklı davranacak. zamanında hagi'ye de farklı davranırlardı. bunlar yaşarken efsane olmuş oyuncular. peki sen nesin? 29 yaşına gelmiş, hala adam edilmeye çalışılan, sözde futbolcu...

böyle açıklamalar yaparak taraftarın gözüne girebileceğini sanıyorsa yanılıyor. benim için engin baytar diye bir oyuncu artık yok. eminim benim gibi düşünen çok taraftar vardır.

çok ağır olmuş , bizim oyuncumuz sonuçta böyle bi anda silmek bize yakışmaz

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_14197_SRD_5518_B.jpg

Özge Yavaş Galatasaray'da

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Özge Yavaş ile 2 + 1 senelik anlaşmaya varmıştır.

Özge Yavaş

27 Haziran 1991'de İzmir'in Konak ilçesinde dünyaya gelen Özge Yavaş basketbol kariyerine Mavişehir Spor Kulübü'nde başladı.

Daha sonra Antalya Kolejliler'e geçen ve 2007-08 sezonuyla birlikte A Takımda forma şansı bulan Özge TKB2L'de 16 maça çıkıp yaklaşık 31 dakika süre aldı; 18,0 sayı, 2,6 ribaund, 2,8 asist, 2,0 top çalma ortalamaları yakaladı. Ordu'da düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda da takımını taşıyan Yavaş finalde Kayseri TED Koleji'ni 66-69'luk skorla geçerken 23 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile oynayıp maçın yıldızı olmuştu. 15 yaşından itibaren Milli Takım alt kategorilerinde de görev alan Özge Slovakya'da düzenlenen 18 Yaş Altı 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Tuğçe Canıtez ile birlikte Türkiye'nin en değerli oyuncularından biri olarak gözüktü ve turnuvayı 15,4 sayı, 3,1 ribaund ve 4,3 asist ortalamasıyla tamamladı. 18 Yaş Altı 2009 Avrupa Şampiyonası'nda da kadroda kendisine yer bulan Yavaş 17,4 sayı, 4,0 ribaund ve 3,3 asist ile oynadı.

2009-10 sezonunda Kadınlar Bölgesel Ligi'ndeki Bodrum Belediyespor ile beş maça çıkan 14,6 sayı, 4,0 ribaund, 4,8 asist istatistikleri tutturan Özge, Antalya Koleji'yle TKB2L'de 14 maç oynadı ve 17,4 sayı, 4,0 ribaund, 6,7 asist üretti. 3 Mart'ta oynanan Burhaniye Belediye maçında 29 sayı, 10 asist kaydederken sonraki gün gerçekleşen Güre Belediye mücadelesinde de potaya 31 sayı bıraktı.

Genç yaşına karşın performansıyla birçok kulübün ilgisini çeken Özge Yavaş 2010-11 sezonunda TKBL takımlarından Tarsus Belediyesi'ne transfer oldu. 2 Ocak'ta oynanan Burhaniye Belediye maçında 19 sayı kaydedip kariyer rekoruna 18 yaşında erişti. Derya Özyer'in çalıştırdığı Optimum TED Ankara Kolejliler'e transfer olan oyuncu geçtiğimiz sezonu burada sürdürdü. Eurocup tecrübesi de edinen ve 7 maça çıkan genç isim 10,1 sayı ortalaması yakalamayı da başardı ve bu seviyenin de üstesinden gelip kariyerine bir önemli dönem daha eklemiş oldu. Çifte lisans ile Burhaniye Belediyesi için de ter döken Özge Yavaş 6 maça çıktı ve 13,6 sayı, 3,1 ribaund ve 3,1 asist ortalamalarıyla oynadı.

Sırbistan'da düzenlenen 20 Yaş Altı 2011 Avrupa Şampiyonası'nda Ayşe Cora ile birlikte Türkiye'nin en etkili iki isminden biri olan Özge Yavaş turnuvayı 14,8 sayı, 4,1 ribaund ve 3,0 asist ortalamalarıyla tamamladı.

1,74 metre boyundaki Özge Yavaş oyun kurucu pozisyonunda görev alıyor ve genç yaşında pek çok farklı organizasyonda özel performanslar sergileyerek tecrübe edinmiş, potansiyeli yüksek bir oyuncu olarak göze çarpıyor.

Galatasaray

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5

kafasına sıksaydın...

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Abi ne ettin.Hepimizin aşırı sinirli olduğu zamanlar olmuştur.Bence maç içinde kuyt engini ateşledi... Hakem de öyle yapınca bence takımı 10 kişi bırakıp fener maçını tamamayamama sinirinden öyle bir durum oldu.kendine kızdı hakeme sardı büyük hata.kariyerinde bir damga olarak kalır bence ama futbola geri döndürmek lazım :yes:

Arada paylaşırız bu videoyu. Müthiş bir komedi dönüyor. :)

[video=youtube;lpTIJXeQdD0]http://www.youtube.com/watch?v=lpTIJXeQdD0[/video]

hehehe :D 45 dk oynarım hocam! :D:D :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eric Cantona uçan tekme attı bu kadar tepki görmedi valla ya:)

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bence de öyle bir kalemde silmek çok ağır olur.

Sonuçta biri birilerine "pis zenci", o birinin kasıtlı tekme attığı bir ligdeyken, Engin'e bu kadar yüklenilmesi çok ağır.

Hakemin adam kayırma gibi bir durumu olmamalı bu ister C. Ronaldo olsun ister Alex ister Hagi...

Herşeyden önce onlarda insan, sinirlenebilir, kendileri kaybedebilirler bizim gibi, ki Engin ben küfür etmedim diyor.

Ve o bizim futbolcumuz her zaman yanında olmalıyız, başkaları ne derse desinler, onlar önce kendi futbolcularına baksınlar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başkanları yetmedi bir de Aybaba çıktı piyasaya.

Samet Aybaba, ortaya atılan takas iddialarına tepki gösterdi, “Versinler Umut’u, alsınlar Quaresma’yı... Ya da bizim istediğimiz bir oyuncuyu... Ama Baros asla” diyerek Çek futbolcuyu istemediğini gösterdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, yaklaşık bir aydır spor kamuoyunda tartışma konusu olan ‘Baros - Quaresma’ konusuna son noktayı koydu, takasa “Hayır” demediğini ancak bunun Milan Baros olmasının mümkün olmadığını dile getirdi.

Takas olayının kendisi dışında geliştiğine de dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “Kesinlikle Baros olmaz. O zaman, versinler Umut’u, alsınlar Quaresma’yı... Ya da bizim istediğimiz bir oyuncu da olabilir. Ama Baros asla” diyerek tepkisini dile getirdi. Umut’un Galatasaray’da kiralık olarak oynadığını bilen Aybaba, sarı-kırmızılıların son dönemdeki yıldızı gibi bir değer karşılığında bu transferin gerçekleşebileceğini dile getirdi.

http://skorer.milliyet.com.tr/baros...esiktas-galatasaray/detay/1584417/default.htm

Biri haddini bildirsin Terim’in!..

Sen ne yaptın Fatih Hoca’m?.. Fıstık gibi başlamışsın Süper Lig’e. Almışın galibiyeti. Koymuşun üç puanı cebe.
Nereden çıktı kana bulanan Gaziantep’le empati kurmak falan!..
Bize yasak o işler...
Şehite yanmak, terör mağdurlarına ağlamak, üzülmek, dertlenmek, kahrolmak yasak!
Söylenmek, hepten yasak.
Kanun, kural yok ama “usul” böyle.

Sen, ben, futbolun içindekiler hele...
Görevimiz, “yokmuş gibi” yapmak. Milletin evine ateş düşse de gole sevinmek, mağlubiyete ağıtlar yakmak.
Örnek olmak. Böyle nesiller yetişsin diye çabalamak!
Cambaza baktırmak.
Hem biliyor musun, bazılarına göre terörün ekmeğine yağ sürdün sen.
Neden?
Tepki verdin!
“Ne olacak bu memleketin hali” diye bir fikri futbolla uyuşmuş beyinlere sokmaya çalıştın.
Olmadı.
“Lay lay lom” diyeceksin hocam.
Kaka gelir mi?.. Kaça gelir?
Merak etme; yarın bir “ikaz” gelir:
“Herkes işine baksın”!

Ayrıca yine bazılarına göre bölücülük yapıyorsun sen!..
Ne demek “böyle bir günde futbol konuşmak içimden gelmiyor”?..
Bir de “Türk olup üzülmemek mümkün değil” cümlesi.
Kime bozuk atıyorsun yani?
Milletvekillerimizin boynuna sarıldığı spor pabuçlu keskin nişancı tiplere mi?
Kimin adına adam öldürdüklerini iddia ediyor onlar? Bu halkın bir kısmının...
İşte onları karşına aldın.
Böldün bizi Hoca’m.

Dalgamıza taş attın.
Acılara işaret edip memleketin dirliğini düzenliğini tehlikeye düşürdün.
En kötüsü de “aman etliye sütlüye karışmayalım diye” dünya yansa solbek ile sağaçık arasında ahkam kesen gazetecilik refleksinden nasipsiz, “plaza tipi” futbol yorumcularını ters köşeye yatırdın.
Hayatında “haber” yazmamış, izlememiş, Anadolu’yu görmeden Avrupa’yı ezberlemiş, şehit yangınını evine gelen gündelikçiden öğrenmiş “futbol guruları” apıştı kaldı.
Alacağın olsun.
Ama sorarlar hesabını.

http://skorer.milliyet.com.tr/ercan...sin-terim-in-/YazarYazisi/1584470/default.htm

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
engin geçen sene çok çabaladı gerçekten tamam hata yaptı ama takımdan gönderilsin filan demek bence olmuyo

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sonuna kadar arkandayız engin ne olduklarını biliyoruz o hakemlerin !

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[video=youtube;I1IyWEmThmc]http://www.youtube.com/watch?v=I1IyWEmThmc[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
umut_selcuk_elmander003232232.jpg

Selçuk İnan devleri geride bıraktı!

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı takıma katıldığı günden bu yana sergilediği performansla tribünlerin sevgilisi olmayı başaran Selçuk İnan'a bir büyük onur da uluslararası spor sitesi Bleacher Report'tan geldi.

2011-2012 sezonunda Galatasaray forması ile tam 5 frikik golüne imza atan usta ayak, dünyaca ünlü internet sitesinin derlediği 11 frikik uzmanı listesinde kendisine yer buldu.

Selçuk'un geçen sezon attığı frikik gollerinin yer aldığı bölümde, yıldız futbolcunun birbirinden güzel gollere imza attığının altı çizildi.

Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo ve David Beckham gibi isimlerin arkasında 6. sırada yer alan Selçuk İnan için 'Turkish Xavi' benzetmesinin yapılması dikkatlerden kaçmadı.

Başarılı oyuncu, Juventus'un İtalyan yıldızı Andrea Pirlo ve CSKA Moskova'nın Japon yeteneği Keisuke Honda'yı da geride bıraktı.

Sitenin derlediği 11 Frikik Uzmanı listesinde şu isimler yer aldı:

1) Cristiano Ronaldo
2) Lionel Messi
3) Xavi
4) David Beckham
5) Zlatan Ibrahimovic
6) Selçuk İnan
7) Andrea Pirlo
8) Benat Etxebarria
9) Keisuke Honda
10) Santi Cazorla
11) Sebastian Larsson

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/selcuk-inan-devleri-geride-biraktiSXHBQ292328SXQ

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray'ın Real Madrid'in Brezilyalı süper yıldızı Kaka Leite ile ilgilendiğini Türk basınında duyuran ilk gazete olan AMK yeni bilgilere ulaştı. Günlerdir Galatasaray'ın gündeminde olan Kaka için sarı kırmızılıların 1 numaralı ismi tarih verdi.

AMK 'ya konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Türkiye'yi ayağa kaldıracak transfer bombasını 9-10 gün içinde sonuçlandırmayı umduklarını söyledi.

Israrlı sorularımız üzerine açıklamalarda bulunan Aysal ''Şu an fazla detay vermek istemiyorum. Ancak ibre tamamen bizden yana. Kaka Leite 'de önemli aşama kaydettik. Bildiğiniz gibi 31 Ağustos'a kadar transfer süremiz var. Biz de bunu iyi kullanmak istiyoruz. ''28-31 Ağustos arası bu iş biter'' diye konuştu.

503334dd353045.84217717.jpg

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
engin baytarın ilk vukuatı olsa ben de sahip çıkarım. ama bu adamın ne olduğunu sağır sultan bile duydu artık. gerçek bir taraftarsak engin, emre gibi adamlara sahip çıkmak değil; onları içimizden temizlemek lazım. kötü örnek, örnek değildir...

bugün süper kupayı aldığımız için çoğunuz ona sakip çıkıyorsunuz. hatasını takım arkadaşları telafi etti ne de olsa... yarın birgün, başka bir maçta aynısı olursa ve bu defa telafi edemez isek hepiniz benim bulunduğum noktaya geleceksiniz. ama iş işten geçmiş olacak...

enginin adı çıktı bir kere... her maçta rakipler onun üstüne gelecek. faul yapcak, küfür edecek, sinirlendirmeye çalışacak... bu rakiplerin değil, enginin hatası... kötü şöhretin bedeli... kötü şöhret de kendi eseri. kimseyi suçlamasın. dolayısyla da fenerbahçe maçındaki tablo mutlaka tekrarlanacak. bunun kaçarı yok...

umarım bu adamdan mümkün olan en az hasarla kurtuluruz.