-Beneficence-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 31
Sorma müdür ya bağ işleri felan kayısı elma vs.Sen nerdesin nerde özledim seni kral ya![]()

Sorma müdür ya bağ işleri felan kayısı elma vs.Sen nerdesin nerde özledim seni kral ya![]()
Sorma müdür ya bağ işleri felan kayısı elma vs.![]()
Sana kayısı fabrikası satın alırım ne diyosun sen müdür ayıp ediyonözelden adresi yollayayım o zaman:
Sana kayısı fabrikası satın alırım ne diyosun sen müdür ayıp ediyon![]()
Sana kayısı fabrikası satın alırım ne diyosun sen müdür ayıp ediyon![]()
İstemeden olmuş bilBende azcık müdür sayılırım bişeyler isteyebilirmiyim bende![]()
İstemeden olmuş bil![]()
İstemeden olmuş bil![]()
Bizim biraz bağ bahçe var hocam elma kayısı ceviz üzüm vs.neler oluyor burdakayısı filan
Bizim biraz bağ bahçe var hocam elma kayısı ceviz üzüm vs.![]()
Gel onu bide bana sor toplaması ilaçlanması ağaç diplerinin bellenmesi pazardan marketten almak bence en kolayıhobaiyimiş ya
Gel onu bide bana sor toplaması ilaçlanması ağaç diplerinin bellenmesi pazardan marketten almak bence en kolayı![]()
Gel onu bide bana sor toplaması ilaçlanması ağaç diplerinin bellenmesi pazardan marketten almak bence en kolayı![]()
Madem bu kadar çok düşünüyon beni seneye bekliyorum kayseriyeben senin gibi emekçinin elinden yemek isterim keke![]()
Madem bu kadar çok düşünüyon beni seneye bekliyorum kayseriye![]()
Şu anda izliyorum hesabıma 100 tl yatır link sendeBeyler hazırlık maçı linki olan var mı![]()
Şu anda izliyorum hesabıma 100 tl yatır link sende![]()
![]()
Bak bu anın ekran görüntüsünü alıyorumgelemyen fenerli olsun![]()
Biriniz özelden yollayabilirmi linki
Hazırlık maçlarını bile parayla izliyoruz işe bakbari hazırlık maçalarını bedavaya izlesek
![]()
Biriniz özelden yollayabilirmi linki
Hazırlık maçlarını bile parayla izliyoruz işe bakbari hazırlık maçalarını bedavaya izlesek
![]()