SDN Galatasaray Kulübü

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Hamit , Burak , Amrabat ve sıradaki;

images
messi olsun. :cool:

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
DURMAK YOK BİZE SON ANA KADAR
KUPALARIN SAHİBİSİN GALATASARAY
PEŞİNDEYİZ BİZ ÖLENE KADAR
HAYDİ BASTIR ŞANLI BÜYÜK GALATASARAY

<span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif; font-size: 12.727272033691406px; line-height: 15.454545021057129px; text-align: left; ">[video=youtube;Y1wogKx7Ddo]http://www.youtube.com/watch?v=Y1wogKx7Ddo&amp;feature=player_embedded#![/video]

Tüm Aslan kardeşlerime gelsin....

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
B_dd7f457ab75c1a0ced04b6d825860c99.jpg

bu abdurrahim albayrak ne kadar samimi bi adam seviyorum bu adamı hamite sanki oğlu gibi sarılmış.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Elmader, Umut, Burak, Ambrabat yahu forvette kimi oynatacak Terim merak ediyorum. Baros da kalırsa bak şenliğe:)

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Real'den Hamit'i,Trabzondan Burak'ı,Kayseri'den Amrabat'ı,Kadıköy'den Kupa'yı,Volkan'ı evinden aldırırız!! Amrabattık Artık:D

emrebilge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sondan 2. hafta fb deplasmanındayız yani bu demek oluyorki Allah nasip ederse bu senede kadıköyde kupa kaldırbiliriz çok acı olacak onlar için yeni sezonda belki yine 5 maç ceza alabilirler :))

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese günaydın Aslan Yürekliler:)
Bu sene herssey çok güzel olacak herş daha mükemmel olacak:) Ambrabat kesin olarak gelirsse taraftarın gözbebeği olacak 2.Melo olabilir

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
[h=1]Şener G.Saray'a sert çıktı[/h]
sadrisener.jpg

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Burak'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili konuştu. Şener "Burak transferi sonrası Galatasaray'la dostluğumuz bitti. Dost kalmamız daha önemliydi. Galatasaray ve Burak defteri kapanmıştır"

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Galatasaray'ın Galatasaray'dan başka dostu yoktur! Ne üfürüyor yine bu!

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Tünaydın Avrupa Fatihi Galatasarayımın Asil Taraftarı..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Riera'nın Şampiyonlar Ligi heyecanı

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Albert Riera, takımdaki her futbolcunun aklında yeni sezonda katılacakları UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının olduğunu söyledi.

riera3_BBBPK.jpg

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Albert Riera, takımdaki her futbolcunun aklında yeni sezonda katılacakları UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının olduğunu söyledi.

GS TV'ye açıklamalarda bulunan Riera, sarı-kırmızılı takımın uzun süredir UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemediğini hatırlatarak, ''O yüzden biz de tabir-i caizse bunun açlığını yaşıyoruz diyebilirim. Herkes bir an önce Şampiyonlar Ligi'nin gelmesini istiyor, bir an önce orada mücadele etmek istiyor'' dedi.

İspanyol futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin önemine dikkati çekerek, ''Her futbolcunun oynamak istediği bir turnuva. Bir an önce gelmesini istiyoruz tabii ki. Onun haricinde bizim için önemli olan lig de var. Geçen sene şampiyon olmuş bir Galatasaray ve bu şampiyonluğunu devam ettirmek isteyen Galatasaray var. O yüzden hem ligin, hem Şampiyonlar Ligi'nin başlamasını istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Avusturya kampının çok yararlı geçtiğini vurgulayan Riera, ''Bir futbolcu için hazırlık kampları çok önemlidir. Geçen sezon hazırlık kampına katılamadım. İki aylık bir süre, yüklemeler, fiziksel olarak hazır olmanız, takımı tanımanız, arkadaşlarınızı tanımanız açısından çok önemli hazırlık kampları. Bu sene katıldım, hazırlık kampına takımla beraberim. Bu benim için büyük bir avantaj olacaktır. Sonuçta artık takımımı çok iyi tanıyorum, arkadaşlarımı çok iyi tanıyorum, şehri iyi tanıyorum, İstanbul'u çok iyi tanıyorum. Bunlar tabii ki çok büyük bir avantaj, futbolcu için. Yeni geldiğiniz zaman her şey farklı, bambaşka bir kültüre geliyorsunuz. Mutlaka bir alışma süreciniz oluyor ama artık bunu tamamen bitirdim diyebilirim'' dedi.

Ntv Spor

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Alo ben Hamit...Fatih Hoca'yla çalışmak istemiyorum!

H: Alo kardeşim...?

X: Naber Hamitciğim...
H: Yaa n’apalım şu takım işini düşünüyorum...
X: Ne oldu ki?
H: Şimdi beni Galatasaray istiyor ama...
X: Ama?
H: - Yaa ben Fatih Hoca’yla çalışmak istemiyorum...
X: Niye?
H: Yaaa biliyorsun, gurbetçileri pek sevmiyor... Senden rica etsem beni Aykut Hoca’yla görüştürür müsün? Onunla çalışmayı çok istiyorum...
X: Tamamdır kardeşim...

Bu telefon konuşması, Hamit Altıntop ile Fenerbahçeli bir futbolcu arasında geçti. Fenerbahçeli oyuncunun ismi bende saklı... Daha sonra Aykut Hoca’yla Hamit görüştü, her konuda anlaşıldı ve... Ve’sini biliyorsunuz... Hamit Altıntop, çalışmak istemediğini söylediği Fatih Hoca’nın oyuncusu oldu. Yani neymiş? Galatasaray’a transfer olmadan önce, Fenerbahçe’yle görüşüp, transfer ücreti artırılabilinirmiş... Aykut Hoca kullanıldık diyor... Ben de ‘Hamit Altıntop duruşu’ diyorum. Transferi hayırlı olsun.

Ercan SAATÇİ
bunlar herkesi kendi gibi zannediyor. allah akıl fikir versin. yanına da azıcık utanma. :)