SDN Galatasaray Kulübü

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Süper lig için transfer yapmaya gerek yok.Biz avrupayı düşünelim.

Bu takım, İnönüde Beşiktaş'ı Kadıköy' de Fenerbahçe' yi yener.

O konuda bir sıkıntı yok.

Beşiktaş'ı yener ama, Fener sıkar kardeşim..

Daha melo yok ortada, neyle yeniyosun? Var mı alternatifi?

selim97

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne bu isyankarlık ya arkadaşlar adamlar yapacak transferleri biraz sabırlı olun lig biterken hepside söyledi zaten bu kadro bize yetmez diye

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Hocam Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olabiliriz ama bir gayemiz daha var.Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmak olamazsak bile başarılı olup çeyrek final,yarı final yüzü görmek
tamam işte, ben de onun için söylüyorum. şampiyonlar ligi standardında oyuncu almak kolay değil. aceleci davanmaya gerek yok. daha 2 ay var. elbet yönetim gerekli hamleleri yapacaktır. bence her türlü avrupa şampiyonasının bitmesi beklenecekti zaten.

ayrıca ünal aysal da söyledi; bu sene şampiyonlar liginde hedef gruptan çıkmak. çeyrek final, yarı final hayalleri kurmak gerçekçi değil.

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tamam işte, ben de onun için söylüyorum. şampiyonlar ligi standardında oyuncu almak kolay değil. aceleci davanmaya gerek yok. daha 2 ay var. elbet yönetim gerekli hamleleri yapacaktır. bence her türlü avrupa şampiyonasının bitmesi beklenecekti zaten.

ayrıca ünal aysal da söyledi; bu sene şampiyonlar liginde hedef gruptan çıkmak. çeyrek final, yarı final hayalleri kurmak gerçekçi değil.

Ama yine de çeyrek final görmemiş bir takım değiliz.İnşallah eski başarılarımızı tekrarlayabiliriz.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Hoca o adama isyan etmek yanlış olur.Adam fedakarlık yapıp ücretinde indirime gitti.İşte gerçek GALATASARAYLILIK budur!
bugün basında çıkan habere geöre indirim yokmuş. hatta kısmen zam yapılmış. hangi gazete unuttum. spor servisinde izlemiştim.

bu arada hıcal uluç'tan güzel bir tespit:

Türkiye çelişkiler ülkesi... İnsan hakikaten ne diyeceğini bilemiyor.
Bana sorarsan oynamalı... Adam gibi bir stadyum İstanbul'a yeter. Ama adam gibi bir Olimpiyat Stadyumu yapamadık.
Kuş uçmaz kervan geçmez bir yere çağ dışı bir stadyum inşa ettik ve orada bir ölü doğdu. Bedava hatta üstüne para verildiği halde Galatasaray orada oynamadı. Beşiktaş oynamak istemiyor. Yüz karası bir stat!
Madalyonun arka tarafını çeviriyoruz; Beşiktaş-Galatasaray maçı... Arena'da...
Galatasaray'ın stadı ama Galatasaraylı gitmesi yasak! Çünkü deplasman takımları derbilerde seyirci götürmüyorlar.
Arena'da oynanan bir Beşiktaş maçına o stadyum için yıllık peşin para ödemiş Galatasaray taraftarı gidemeyecek!
Hadi bunun mantığını bana bir anlatın!..
Kulüp yönetimlerinin, medyanın bir defa bu düşmanlığı ortadan kaldırması lazım. Devletin otoritesini stadyumlara getirmemiz lazım. Futbolda Şiddet Yasası'nı çıkardık uygulamadık.
Hâlâ uygulamıyoruz.

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bugün basında çıkan habere geöre indirim yokmuş. hatta kısmen zam yapılmış. hangi gazete unuttum. spor servisinde izlemiştim.

bu arada hıcal uluç'tan güzel bir tespit:

Hocam ben de geçen gün basında indirim yapıldı diye görmüştüm o yüzden böyle dedim

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hersey yalan dolan ya basına inanmayın

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Emmanuel Eboue, Takım doktoru Barış Çakır, Masörler Uğur Durul ve Sedat Peker ile tavadaki menemene ekmeğini götürüyor. Nando Muslera ocakta çayını tazeliyor. Engin Baytar'ın dolabının üstünde bir fotoğraf ve o kareye gönderme... Tomas Ujfalusi ise uçakta hiç elinden düşürmediği kitabı ile... Bunun adı "TAKIM OLMAK" ve bu takımın adı GALATASARAY! // Şampiyonluk Almanağı - 2012

602568_401415899917111_2107630551_n.jpg

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Aziz Yıldırım resmi siteden Ertuğrul Özkök'ün yazısını yalanladı. :)

Son birkaç gündür, dostlarımın ve sevenlerimin gösterdiği yoğun ilgi ve teveccüh nedeniyle herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunmak isterim.

Buna karşın, bu ziyaretler sırasında dost sohbeti şeklinde geçen diyalogların, iradem ve bilgim dışında, 'haber' adı altında yazılı ve görsel medyaya taşındığını üzülerek görmekteyim.

Bilinmesini isterim ki, bu ziyaretler sırasında karşılıklı yapılan konuşmalarda hiçbir kişi, kurum veya oluşum adı kullanılmadığı gibi, yine hiçbir kişi, kurum veya oluşum hakkında övgü ya da yergi niteliğinde ifadeler kullanılmamıştır.

Bu bağlamda, kamuoyundan beklentim ve talebim, bu tür yazı ve haberlere, tarafımdan bizzat yapılmadıkça itibar edilmemesidir.

Saygılarımla,

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29789

Özkök ne yazmıştı:

GÜLEN HAREKETİNE CEMAAT DENMESİ YANLIŞ

Özellikle Fethullah Gülen'e çok öfkeli.
Görüşlerini hiçbir sansüre tabi tutmadan, isim vererek, açıkça söylüyor.
Onlar hakkında "cemaat" kavramının kullanılmasına içerliyor. O yüzden bizzat Gülen'in adını vererek tarif ediyor.
İçerde bu konuda epey de çalışmış.
Yakınları, bu konuda konuşmamasını tavsiye ediyorlar. "Herkes susmuş, kenara çekilmiş, bir tek biz mi mücadele edeceğiz" diyorlar.
Onun görüşü ise şöyle:
"Tek başıma kalsam da mücadele edeceğim. Bu yargılamalar artık Türkiye'nin meselesidir."
Başbakan Erdoğan'ı ayrı bir yere koyuyor.
Onunla bir meselesi yok gibi konuşuyor.
Basın toplantısının havasına gelince...
Görüşlerini sakin bir dille anlatmaya kararlı.
Kırıcı değil, yapıcı bir eleştiriyi tercih edecek gibi görünüyor.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13868_B.jpg

spacer.gif

[TD="width: 65"][/TD]

Açıklama

Bugün bazı haber bültenlerinde, internet sitelerinde ve yazılı basında birçok farklı oyuncunun ismi, transferleri konusunda kulübümüzle ilişkilendirilmiştir.

Sadece bugün medya organlarında yer alan isimlerden Dimitar Berbatov, Gonzalo Higuain, Alexandre Pato, Andrei Arshavin gibi birçok oyuncunun transferiyle ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Taraftarlarımızı resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken konuyu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13868.php

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
2 kanat bir sol bek 1 forvet 1 de Selçuk'un önünde oynayacak araya pas atabilen ve dikine onayabilen transferler lazım

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
3.liglerden ezik büzük oyuncuları toplarız son gün rahat olun :) Şaka gibi transfer politikamız ...

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
aysalın tarih vermesi çok yanlıştı zaten oyunuclar ve menejerleri için avantaj oldu onlar açısından el mecbur 25 hazirana tarih verdiler istedğimiz rakamdan inmeyelim oldu buna bağlı olarak melo da haliyle kabul etmedi hala.ayrıca tahminime göre yani tahminide aştı gsda transferde bir çift başlılık görüyorum bülent tulun ayrı bir koldan ,f.terim ise ayrı bir koladan transfer yapmak istiyor tulunun anlaştığı hiç bir topçuyu f.terim istememiş(milito,berbatov,demba ba gibi).zaten geçen sezon başından beri bu ikili arasında soğuk rüzgarlar esiyor.(bence b.tulunun görevine son verilmeli).Ayrıca şu zamana kadar Fatih Terimdende bir açıklama gelmedi henüz çok iyi sabrediyor ama yurt dışı kampına kadar transferler yapılmazsa fatih hocada tepkisini ortaya koyacaktır diye düşünüyorum bu takım ş.liginde mücadele etcek ama daha doğru düzgün bir transfer yok !!

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
tulun gitsinde kim gelirse gelsin :D takım çalışmalara başladı taraftar sabırsızlandı hergün başka bir isim bari bu kadar bekletiyosun iyi bir transfer yap 33 34 yaşında adamlar gelcekse hiç gelmesin daha iyi

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yarın 16.30 da Robinho yu açıklıyomuşuz:lol:
yalanlanan isimler arasında o yok bak, bir işaret olabilir D:
3.liglerden ezik büzük oyuncuları toplarız son gün rahat olun :) Şaka gibi transfer politikamız ...
örnek var mı ? misal :D
aysalın tarih vermesi çok yanlıştı zaten oyunuclar ve menejerleri için avantaj oldu onlar açısından el mecbur 25 hazirana tarih verdiler istedğimiz rakamdan inmeyelim oldu buna bağlı olarak melo da haliyle kabul etmedi hala.ayrıca tahminime göre yani tahminide aştı gsda transferde bir çift başlılık görüyorum bülent tulun ayrı bir koldan ,f.terim ise ayrı bir koladan transfer yapmak istiyor tulunun anlaştığı hiç bir topçuyu f.terim istememiş(milito,berbatov,demba ba gibi).zaten geçen sezon başından beri bu ikili arasında soğuk rüzgarlar esiyor.(bence b.tulunun görevine son verilmeli).Ayrıca şu zamana kadar Fatih Terimdende bir açıklama gelmedi henüz çok iyi sabrediyor ama yurt dışı kampına kadar transferler yapılmazsa fatih hocada tepkisini ortaya koyacaktır diye düşünüyorum bu takım ş.liginde mücadele etcek ama daha doğru düzgün bir transfer yok !!
Tarih vermek acemice bir hareketti...
Bülent Tulun - Fatih Terim olayı basının gazı.. kaldıki farklı posizyonlar herkesin sorumluluğu farklı kimse diğerine birşey diyemez...
Fatih Terim transfer için şikayet edemez.. komitede oda var...
bu sene transfer komitesi beceriksizliğin ötesinde 10 yıldır fm oynarım gidip ben başvursammı diye düşünüyorum :D daha iyi transferler yaparım :D
işte gerçek hayat FM , CM gibi sanıldığı için her sezon, ronaldinho, kaka, henry ,Gonzalo Higuain, Alexandre Pato transfer edilemedi diye eleştiri getirilir...
tulun gitsinde kim gelirse gelsin :D takım çalışmalara başladı taraftar sabırsızlandı hergün başka bir isim bari bu kadar bekletiyosun iyi bir transfer yap 33 34 yaşında adamlar gelcekse hiç gelmesin daha iyi
hem iyi olsun hem hızlı olsun hem genç olsun hem yıldız olsun hem ucuz olsun hem v.s. v.s. google da bulamadım bu kriterde birini :)
illaki transfer eleştirilecek.. kimi yaşlı , kimi genç kimi yıldız değil v.s. diyecek...

iki ay var aceleniz ne... zaten iyi bir iskelet var..
bir defansa bir forvete trransfer yapıldı... Culio da sayılır üç...

muhtemelen 2-3 oyuncu daha alacaklar.. bir kanat bir forvet....

dikkatlice seçmek lazım...

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Galatasaraylı futbolcunun ayağı kırıldı

galatasarayli_futbolcunun_ayagi_kirildi13415084720_h899433.jpg

Galatasaraylı futbolcu tatilde voleybol oynarken ayağı kırıldı.Galatasaraylı futbolcu Yiğit Gökoğlan'ın, tatilde voleybol oynarken ayağı kırıldı. Genç oyuncu, uzun bir süre sahalardan uzak kalacak.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Manisaspor'dan transfer edilen Yiğit, sarı-kırmızılı takım adına 8 maçta sahaya çıkarken, 1 gole imza attı.

http://www.haber7.com/spor/haber/899427-galatasarayli-futbolcunun-ayagi-kirildi

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Galatasaraylı futbolcunun ayağı kırıldı

galatasarayli_futbolcunun_ayagi_kirildi13415084720_h899433.jpg

Galatasaraylı futbolcu tatilde voleybol oynarken ayağı kırıldı.Galatasaraylı futbolcu Yiğit Gökoğlan'ın, tatilde voleybol oynarken ayağı kırıldı. Genç oyuncu, uzun bir süre sahalardan uzak kalacak.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Manisaspor'dan transfer edilen Yiğit, sarı-kırmızılı takım adına 8 maçta sahaya çıkarken, 1 gole imza attı.

http://www.haber7.com/spor/haber/899427-galatasarayli-futbolcunun-ayagi-kirildi

bu adamı niye almıstık madem oynatmıyacaz ?
gerçi iyi oyuncu :D