SDN Galatasaray Kulübü

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13674_GSKLOGO_B.jpg

spacer.gif

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü'nün en ufak bir şekilde centilmenlik dışı işlerle alakası olamaz. Geçen sene devre arasında Amrabat'a olan ilgimizi Kayserispor Kulübü'ne bildirmiştik. Kendileri de bu futbolcuyu henüz satmaya veya kiralamaya niyetleri olmadığını ve bir süre daha takımda kalmasını istediklerini söylemişlerdi. Biz de o açıklamalarından sonra ısrarcı olmadık. Bu tip iyi oyuncularla Galatasaray'ın ilgisinin olması, bu tip kaliteli oyuncuların da gelişimlerini Galatasaray'da aramaları çok doğaldır ve normal karşılanmalıdır.

Ancak bir futbolcu Galatasaray Spor Kulübü'nün ne kadar ilgisini çekerse çeksin, kulübümüz kendi etik ve geleneklerinin dışına çıkmaz. Kayserispor Kulübü'nün açık rızası olmadan hiçbir oyuncusuna direk teklif götürmez. Bu bakımdan yanlış anlaşılmalara neden vermemek için bu konunun kamuoyu tarafından tüm açıklığıyla anlaşılmasını istiyoruz.

Amrabat ilgimizi çekebilecek bir oyuncu, ancak Kayserispor Kulübü'nün bilgisi ve onayı olmadan gündeme alınması söz konusu olamayacağı gibi, Galatasaray’ın önceliği bütün kulüpler ile olan dostane ilişkilerini korumaktır.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13674.php

Madonna Konseri Hazırlıkları

251899_419952208044896_441871569_n.jpg

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben Haldun Üstünel'i özledim. Abi adam alıcam dediğini alıyordu. Bu ne ya, konuşmadığımız adam kalmadı güya ama ortada transfer yok.

Hamit gelmeyecek görürsünüz..

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese günaydın Aslan kardeşlerim

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yaw cok yoruluyorum işte akşamları direk yatağa :D:D bide kombineyle uğraşıyorum uAdan haber bekliyorum:):)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13682_B_13425_SRD_7424_B.jpg

spacer.gif

[TD="width: 65"][/TD]

ÜST ÜSTE ALTINCI KEZ ŞAMPİYONUZ!

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, TSB Süper Ligi Play-Off Final serisi ikinci maçında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Ahmet Cömert Spor Salonu'ndaki mücadeleyi 60-81'lik skorla kazanan takımımız seride durumu 3-0'a getirdi ve ligde üst üste altıncı kez şampiyon oldu.

2005 yılında eski başkanlarımızdan rahmetli Özhan Canaydın ve Sinan Kalpakçıoğlu liderliğinde kurulan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, antrenör Sedat İncesu yönetiminde ilk sezonunda Birinci Ligi zirvede tamamlayıp Süper Lig'e yükselmiş ve 2006-07 sezonundan itibaren üst üste beş sezon şampiyonluğa erişmişti. Takımımız bu şampiyonlukla birlikte üst üste ve toplamda altıncı kez şampiyon oldu. Galatasaray altı şampiyonluğun beşinde finalde Beşiktaş ile karşılaşmış, birinde ise grup maçları oynanmıştı. Altı şampiyonluk ile ligde en çok şampiyonluk kazanan takım olma ünvanına sahip olan Galatasaray'ı, dört şampiyonlukla İzmir BŞB. ve iki şampiyonluk ile Beşiktaş izliyor.

1. ÇEYREK: 11-22
2. ÇEYREK: 24-18 (35-40)
3. ÇEYREK: 12-10 (47-50)
4. ÇEYREK: 13-31 (60-81)

http://www.galatasaray.org/basketbol/tekerleklisandalye/haber/13682.php

B_13681_MedicakPark-B.jpg

spacer.gif

Sağlık Raporu: Semih Kaya

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Ukrayna ile oynadığı hazırlık maçında sakatlık yaşayan profesyonel futbol takım oyuncularımızdan Semih Kaya’nın sol el bileğindeki scafoid kemikte ayrılmayan kırık tespit edilmiştir.

Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde el bileği MR ve CT’leri çekilen Semih Kaya’nın tedavisine başlanmıştır. El bileği yaklaşık altı hafta kadar alçıda kalacak oyuncumuzun daha sonra brace (koruyucu) ile oynamasında sakınca yoktur.

http://www.galatasaray.org/mpsaglikraporu/haber/13681.php

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ümraniye civarını bilen birileri aranıyor :)

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Semih geçmiş olsun iyi ayaktan sakatlık geçirmedi sakatlığın iyisi kötüsü olmaz ama iyi bir zamana denk geldi maç yokken .

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Semih'te kırık var!
Türkiye'nin Ukrayna ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sakatlanan Semih Kaya'nın el bileğinde kırık tespit edildi..

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Ukrayna ile oynadığı hazırlık maçında sakatlık yaşayan profesyonelfutbol takım oyuncularımızdan Semih Kaya’nın sol el bileğindeki scafoid kemikte ayrılmayan kırık tespit edilmiştir.
Medical Park Hastanesi’nde el bileği MRI ve CT’leri çekilen Semih Kaya’nın tedavisine başlanmıştır. El bileği yaklaşık altı hafta kadar alçıda kalacak oyuncumuzun daha sonra brace (koruyucu) ile oynamasında sakınca yoktur..#

semih_kaya_5.jpg

WEBASLAN

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkese günaydın Aslan kardeşlerim

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Günaydınlar herkese :) İşi astım bugün, keyfim pek yerinde hahaha :D

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bunaldım yoğunluktan biraz izin verdim kendime... İşyerinde çalışanların bile hafta sonları yıllık izinleri var, iş veren olunca sorumluluklardan dolayı kendine vakit ayıramıyor insan.. Yazlığıma gitcem birazdan, Uzancam hamağa bol orman kokusu alıp kuş sesi dinlicem akşama kadar, belki birde mangal yaparım :D Evett bugün hayat bana güzel hahaha :D (Kötü adam gülüşü gibi oldu ama değil :D )

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bunaldım yoğunluktan biraz izin verdim kendime... İşyerinde çalışanların bile hafta sonları yıllık izinleri var, iş veren olunca sorumluluklardan dolayı kendine vakit ayıramıyor insan.. Yazlığıma gitcem birazdan, Uzancam hamağa bol orman kokusu alıp kuş sesi dinlicem akşama kadar, belki birde mangal yaparım :D Evett bugün hayat bana güzel hahaha :D (Kötü adam gülüşü gibi oldu ama değil :D )

benide al benide al:):):):):)