SDN Galatasaray Kulübü

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
simart-bizi-baskan-cikart-bizi-bastan-robinho.jpg

"Volkan UEFA'dan Beşiktaş'a ceza gelmesine tepki gösterdi : Platini'ye söyleyin onu yazdım. evinden aldıracağım onu."

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
AA muhabiri: Galatasaray ile anlaştınız mı? Hamit Altıntop: Anlaştığım doğrudur.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13643_B.jpg

spacer.gif

[h=1]Vladimir Nikolov Galatasaray’da[/h]
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Bulgaristan Milli Takımı’nın önemli oyuncularından Vladimir Nikolov ile anlaşmaya vardı.

3 Ekim 1977 Sofya doğumlu olan Nikolov, profesyonel voleybol kariyerine 1995 yılında ülkesinin takımlarından Levski Siconco başladı. 1997 yılında burada ilk şampiyonluğunu yaşayan Nikolov bu tarihten sonra 2002 yılında Levski Siconco’dan ayrılana kadar üst üste beş defa Bulgaristan Şampiyonluğu yaşadı. 2002 – 03 sezonunda Türkiye’de Erdemirspor’a transfer olan deneyimli sporcu bir yıl sonra Fransa’ya Tours VB takımına gitti. 2004 yılında Fransa'da lig şampiyonluğu yaşayan Bulgar oyuncu, bir sonraki sezon Fransa Süper Kupası, Fransa Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşadı. Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk yaşadığı sene aynı zamanda turnuvanın en iyi oyuncusu da seçildi. 2006 yılında Tours VB forması altında Fransa Kupası'nda şampiyonluk yaşayan Nikolov sezon sonunda Japonya’ya Taray Arrows takımına transfer oldu.

Japonya’da bir sezon kaldıktan sonra tekrar Avrupa’ya İtalya’ya dönen Vladimir Nikolov burada sırasıyla Diatec Trentino ve Lannutti Cuneo takımlarında oynadı. Buradaki kariyerinde iki İtalya Şampiyonluğu, bir Süper Kupa Şampiyonluğu, bir Lig Kupası Şampiyonluğu yaşayan Nikolov aynı zamanda, 2009 senesinde Lannutti Cuneo takımıyla Cev CUP Şampiyonluğu yaşadı.

2 metre boyundaki sporcunun smaç yüksekliği 3.45, blok yüksekliği ise 3.25 metre.

Vladimir Nikolov’a Galatasaray formasıyla başarılar dileriz.

http://www.galatasaray.org/voleybol/erkek/haber/13643.php

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Daha sonra Akın'ın bir cami hocası ile yaptığı telefon konuşması salonda dinletildi.
Telefon görüşmesinde, "Hocam bir menajer arkadaş aradı gol atmasın 100 bin dolar para verilim dedi" sözleri dinletildi.
Bu ses kaydının ardından cami hocası olduğu belirtilen kişinin sözlerine yorum yapan Mahkeme Başkanı, "Burada hoca seni parayı almaya ikna ediyor gibi" sözleri salonu güldürdü.
İbrahim Akın ise ,"Söyleyecek bir şey yok. Gerçekten çok cahilce..." Akın'ın, cami hocası ile yaptığı görüşme salondakileri bol bol güldürdü.

Söz konusu telefon görüşmesindeki konuyu kafasından uydurduğunu, konuşmadaki menajer ve para konularını uydurduğunu belirten Akın'a mahkeme başkanı, "İfadelerin çelişkili. Ya şimdi de uyduruyorsan nasıl inanalım sana?"diye sordu. Akın da, "Ben bir şey yapmadım. Ben şike yapmadım" dedi.

bu işler bu kadar basit mi... uydurdum diyor adam :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Şereftir seni sevmek, senle ağlayıp senle gülmek . . . Kadıköy Fatihi!

[video=youtube;NakJ3ja_-Yg]http://www.youtube.com/watch?v=NakJ3ja_-Yg[/video]

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
dün facete maç sonu görüntüleri izledim.Baktım Melo ağlıyor ben onları görmemiştim hiç yaw:)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ben aklıma geldikçe izlerim, belki 18 kere bu tadı yaşadık ama, KADIKÖY de bir başka :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aynen valla ama ben mac bitince direk floryaya gittiğim için hiç görmemiştim o görüntüleri dün ilk defa izledim:D:D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
umarım galatasaraya en azından euroleague ön eleme oynama şansı verirler. direk katılma hakkı vereceklerini sanmıyorum. aynı şehirden 4 takımı birden zor alırlar.

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, olağan dışı bir çok gelişmenin yaşandığı bir sezonu, 18. şampiyonluklarına ulaşarak tamamladıklarını hatırlatarak, bu başarının kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti.

AYSAL_1_92NAL.jpg

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, olağan dışı bir çok gelişmenin yaşandığı bir sezonu, 18. şampiyonluklarına ulaşarak tamamladıklarını hatırlatarak, bu başarının kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti.

Ünal Aysal, Galatasaray Dergisi'nin haziran ayı sayısında, ''Türk sporu için bir yeniden doğuş fırsatı'' başlığıyla bir yazı kaleme alırken, ''Kongreler, şike soruşturmaları, transferler, UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri, Kulüpler Birliği, Süper Lig sezonu, play-off derken, hemen her şeyin olağan dışı olduğu bir sezonu, 18. şampiyonluğumuza ulaşarak geride bıraktık. Galatasaray için arzuladığımız ve planladığımız geleceği kurmak açısından son derece değerli ve önemli bir şampiyonluktu bu. Uluslararası başarıda süreklilik hedefimizin adeta vizesiydi. Üstelik iki defa hak ettiğimiz, gerektiği gibi olmasa da kutladığımız, gururunu yıllarca taşıyacağımız bir şampiyonluk oldu'' ifadelerini kullandı.

Aysal, kendilerini yeni sezonda Avrupa maçlarında sınavlar beklediğini vurgularken, ''Kuruluş misyonumuzdan ve geleneğimizden gelen Galatasaraylılık ruhuyla daha büyük başarılar peşinde koşacak, bu amaçla ter akıtacağız. Bunu başaracağından en ufak kuşku duymadığım ekibimize yeni değerler, yeni güçler katmak, önümüzdeki haftaların en önemli görevi olarak bizleri bekliyor'' şeklinde görüş belirtti.

Galatasaray'da sadece futbol değil, amatör branşlarda da önemli bir ivme yakalandığına dikkati çeken başkan Aysal, dışardan görülmese de kulüp içi yeniden yapılanma modelini tamamladıklarını anlatarak, ''Mali açıdan güçlü, sportif açıdan emin ellerde, yönetim açısından rakiplerinin çok ilerisinde bir Galatasaray'ı kurma çabalarımız, emin olunuz ki Türk futbolu için örnek alınan bir konuma ulaşmak üzeredir. Umarım spor dünyamız, Galatasaray örneğini bir yeniden doğuş fırsatı olarak değerlendirir'' dedi.

kaynak

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
"Oktay Mahmuti Krizi" İçin Açıklama!

Galatasaray Medical Park Sportif Direktörü Murat Tümen, Oktay Mahmuti ve Lakovic'in ayrılık haberleri hakkında Sporx.com'a açıklamalarda bulundu.

oktay_mahmuti_ceo_mu_olacak_1329309228.jpg

Galatasaray Medical Park'ta yaşandığı iddia edilen Oktay Mahmuti krizi hakkında Murat Tümer açıklamalarda bulundu. Oktay Mahmuti ile herhangi bir sorun yaşamadıklarını ve medyada çıkan 'ayrılık' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Tümer, "Hiçbir sorun yok" dedi.

Mahmuti ile aralarında hiçbir sorunun olmadığını dile getiren Galatasaray Medical Park Sportif Direktörü Murat Tümer, "Oktay hoca ile daha önceden de görüşerek anlaşmaya varmıştık. Şimdi ise ufak bazı pürüzler var, onları da halledeceğiz. Hocanın takımdan ayrılması gibi bir durum şu anda mümkün değil." dedi.

EUROLEAGUE KONUSU...

Galatasaray'a Euroleague'ye başvurduğunu ve bu konuda gelecek olan sonucu beklediklerini ifade eden Tümer, "Bu konuda bir başvurumuz oldu ve sonucunu bekliyoruz. Büyük ihtimalle Galatasaray'ın da Euroleague'e eleme turundan katılacağını düşünüyorum. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da yine bir süre yurtdışı seyaheti bizi bekliyor. Euroleague olmazsa Eurocup'a katılacağız ve mücadelemizi orada sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

LAKOVIC KALACAK MI?

Andric ile yolların ayrılmasından sonra Lakovic'in de takımdan gönderileceği yolunda çıkan haberleri yalanlayan Tümer, Lakovic ile kapalı bir sözleşmelerinin bulunduğunu ve oyuncunun ayrılmak istemesi durumunda bunu yönetimin değerlendirip bir karar vereceğini belirterek, "Lakovic'in 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Şu ana kadar kendisinden bize ulaşan bir talep bulunmuyor" ifadelerini kullandı.

HABER - Fatih ŞAMLIOĞLU

Sporx

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu sezonda transfer konusunda son günlere kalmadan haziran- temmuz gibi tüm transferleri bitiririz umarım .

Reaksiyon puanı
31
"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun egenlerden kil, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çikar, bize ibadet usüllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zira, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen'sin." (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile​
Hayırlı Cuma'lar dostlar...

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Günaydın Beyler & Bayanlar;
Hayırlı Cumalar.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
2007 yılından bu yana Galatasaray forması giyen milli futbolcu Servet Çetin, sözleşmesinin bitmesinin ardından sarı-kırmızılı ekipten ayrıldı.

Haberin devamı . . .

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Artık yeter zaten yerine genç ve iyi bir alternatif olacak birisi alınması lazım Serdar Aziz gibi çünki urfalı'nın açılması vardı 1 sene daha oynayacağım sonra bırakacağım diye.

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Ronaldinho, kulübü Flamengo'dan alacaklarını bir türlü alamadığı için serbest kaldı ve kulupten ayrıldı...
Türk basınından önce biz Galatasaray'lı fotoğrafını paylaşalım dedik :D

Hi1mF.jpg

kaynak gsgazetesi

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yolun açık olsun servet. hizmetlerin için teşekkürler. kadroda kalmasını isterdeim. form tutması durumunda çok iyi bir defans oyuncusu.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yolun Açık olsun Türkü Baba verdiğin emeğe terlettiğin formaya layık oldun.Herşey için teşekkürler Türkü Baba...