komoon
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8

"Volkan UEFA'dan Beşiktaş'a ceza gelmesine tepki gösterdi : Platini'ye söyleyin onu yazdım. evinden aldıracağım onu."
Daha sonra Akın'ın bir cami hocası ile yaptığı telefon konuşması salonda dinletildi.
Telefon görüşmesinde, "Hocam bir menajer arkadaş aradı gol atmasın 100 bin dolar para verilim dedi" sözleri dinletildi.
Bu ses kaydının ardından cami hocası olduğu belirtilen kişinin sözlerine yorum yapan Mahkeme Başkanı, "Burada hoca seni parayı almaya ikna ediyor gibi" sözleri salonu güldürdü.
İbrahim Akın ise ,"Söyleyecek bir şey yok. Gerçekten çok cahilce..." Akın'ın, cami hocası ile yaptığı görüşme salondakileri bol bol güldürdü.
Söz konusu telefon görüşmesindeki konuyu kafasından uydurduğunu, konuşmadaki menajer ve para konularını uydurduğunu belirten Akın'a mahkeme başkanı, "İfadelerin çelişkili. Ya şimdi de uyduruyorsan nasıl inanalım sana?"diye sordu. Akın da, "Ben bir şey yapmadım. Ben şike yapmadım" dedi.
uysa da uydurdum, uymasa da.bu işler bu kadar basit mi... uydurdum diyor adam![]()