SDN Galatasaray Kulübü

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sizin yaptıklarınızı söylesene bi !!

Çıkart şu Fener formasını by REDFOKS . . . .

Bizim yaptıklarımız ortada çocuk bıçaklamadık. Bilerek kışkıtılan taraftarın yapmasını istediklerini yaptılar çok iyi yaptılar demem ama bunun olmasını bilerek istediler ve oldu.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Şükrü Saraçoğlu Fethi o :D

İmparatorun Aslanları : 22 kişi
55.000 kişiyi feth etti :D

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Evet 12 yaşında çocuğu bıçaklayan taraftarınız var ne mutlu size.

Polis arabasını yakıp devlet malına zarar veren istediğiniz olmayınca etrafa saldıranda sizsizniz.

Aziz iniz hapisten çıkartılmayınca polise saldırın , şampiyon olamayınca sahaya inin ortalığı ateşe verin , kupayı kadıköyde almamıza karşı çıkıp sokakları cehenneme çevirin insanların hayatını hiçe sayın ondan sonrada siz şöylensiz siz böylesiniz diyin. BU ülkede sizin istediğinizmi olacak hep. !

Birazcık kabullenmeyi ve rakibe saygı duymayı ve tebrik etmeyi öğrenin..!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bizim yaptıklarımız ortada çocuk bıçaklamadık. Bilerek kışkıtılan taraftarın yapmasını istediklerini yaptılar çok iyi yaptılar demem ama bunun olmasını bilerek istediler ve oldu.

Gel bu konuda konuşalım.

Var mısın?

HODRİ MEYDAN [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] . . . Hadi

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49

Kesin varya bu çirkin iftirayı atmak için onuda Fenerliler yapmıştır . Malum çirkeflikte sınır tanımıyolar :D

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evet 12 yaşında çocuğu bıçaklayan taraftarınız var ne mutlu size.
"Mod "

sun bunu biz yazınca tahrik diyorsun banlıyorsun!!!!!

bu mu senin adaletin ??!!!!!!!!!!!!!!

stad dışında olanlara Fenerbahçe taraftarına mal etmemek lazım dedim senin yaptığına bak...!!!!!!!!!

taraftarlar arasında ilk defamı kavga oluyor ? ilk defamı adam bıcaklanıyor ? bırakın bu 12 yaşında cocuk geyiğini denize girersen su yutmayı göze alacaksın... ne işi var o bebe nin kavganın içinde? dışarıda 12 yaşında çocuklar adam kesiyor...

hiç bir olay bir tarafla başlamaz...o kavgada gücü yetseymiş bıçaklanan bıcaklayanı bıcaklardı emin ol...

sokakta kavga eden serseriler kendini bağlar... ben stada bakarım...

üzerine forma geçirmiş tonla p...ç var.. her takımdan...

mod sun ya düzen sağlaman gerekiyor ve burada

devletin polisine hakaret edilıyor ..

ve sen konuyu alakası yere çekiyorsun...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Gel bu konuda konuşalım.

Var mısın?

HODRİ MEYDAN @REDFOKS . . . Hadi

TEKRAR DİYORUM . ..

Var mısın?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ortada kocaman bir yanlış anlaşılma var.Dün geceki olaylarla GS nin şampiyon olmasının hiçbir alakası yoktur. Kimse şampiyon olamadık diye sahaya inmedi olay çıkarmadı. Bilmediğiniz konularda ileri geri konuşmayı çok seviyorsunuz.
O polis arabaları şampiyon olamadık diye yanmadı.
Şimdi size ne anlatsam, sen de polise saldırdın polis istediğini yapar isterse vurur öldürür diyeceksiniz adım gibi biliyorum.
Ama şunu bilin orda hiç kimse şampiyonluktan ötürü olay çıkarmadı. Sorun sizle değil yani siz rahat olun şampiyonluğunuzu kutlayın.
Ayrıca tebrik ederim

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Ortada kocaman bir yanlış anlaşılma var.Dün geceki olaylarla GS nin şampiyon olmasının hiçbir alakası yoktur. Kimse şampiyon olamadık diye sahaya inmedi olay çıkarmadı. Bilmediğiniz konularda ileri geri konuşmayı çok seviyorsunuz.
Şimdi size ne anlatsam, sen de polise saldırdın polis istediğini yapar isterse vurur öldürür diyeceksiniz adım gibi biliyorum.
Ama şunu bilin orda hiç kimse şampiyonluktan ötürü olay çıkarmadı. Sorun sizle değil yani siz rahat olun şampiyonluğunuzu kutlayın.
Ayrıca tebrik ederim

Teşekkürler tebrikin için kardeşim... Bencede o olaylar fener şampiyon olamadı diye çıkmadı, galatasaray o kupayı orada almasın diye birileri tarafından çıkartıldı... Çünkü Fener camiası için çok büyük bir hicap durumudur...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Gel bu konuda konuşalım.

Var mısın?

HODRİ MEYDAN @REDFOKS . . . Hadi

TEKRAR DİYORUM . ..

Var mısın?

Neyi tartışacaksın benle ?? buyur maçı izledinmi ?? Maç oynayırken olaylar yaşanırken oradamıydında tarışacaz senle ? Bana tv gördüklerini anlatacaksan anlat herkes o masalı dinlesin

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
[FLASH]http://www.senoku.com/wp-content/uploads/2012/05/Galatasaray-Marsi-Cim-Bom-Bom-YouTube-320x240.swf[/FLASH]

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Neyi tartışacaksın benle ?? buyur maçı izledinmi ?? Maç oynayırken olaylar yaşanırken oradamıydında tarışacaz senle ? Bana tv gördüklerini anlatacaksan anlat herkes o masalı dinlesin

Oradaydım. . .

Var mısın yok musun?

Sen bunu söyle . . .

Dediğim gibi, HODRİ MEYDAN.

Reaksiyon puanı
31
Ayrıca tebrik ederim
[video=youtube;cCpdMOCcfao]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cCpdMOCcfao[/video]
İnsanlıkmı şimdi bu...?

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49

Konumuna yakışır biçimde davran !

Senden beklenen erdemi göstermiyosun kimseyle tartışılacak bişey yok ortada ! . 9 puanla lider lig kapattık 6 maç ekstradan verdik sonuç değişmedi .

Yok çocuk bıçaklamışlar yok bilmem ne , Galatasaray taraftarı bile yok ortada sen ne anlatıyosun ? .

Oynadık yendik hakkıımızı aldık bitti ! .

Söz bitti serhat 23:55 De saraçoğlunda Terime o kupa teslim edildiğinde söz bitti .

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Silence dedi ki:
2257714 Konumuna yakışır biçimde davran !

Senden beklenen erdemi göstermiyosun kimseyle tartışılacak bişey yok ortada ! . 9 puanla lider lig kapattık 6 maç ekstradan verdik sonuç değişmedi .

Yok çocuk bıçaklamışlar yok bilmem ne , Galatasaray taraftarı bile yok ortada sen ne anlatıyosun ? .

Oynadık yendik hakkıımızı aldık bitti ! .

Söz bitti serhat 23:55 De saraçoğlunda Terime o kupa teslim edildiğinde söz bitti .

Boşver @Silence fazla söze gerek yok GALATASARAY bütün herkese gereken yanıtı verdi

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Olanların Gs ile alakası yok diyorum hala kendinizle ilgili bişeyler olduğunuzu sanıyorsunuz. Siz bazı şeyleri birebir yaşamadan anlamayacaksınız bizim ne demek istediğimizi.

Fb kulübünde de paylaştım burda da paylaşayım bütün olayların sorumlusu :

9kil91

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@checkirge

acıklama yapmana gerek yok.. bizim birşey sandığımız filanda yok....

bir kez yazdın okudu herkes , tekrar yazarak uzatmaya da...

kendi taraftar grubuna ait sayfanda paylaş açıkla...

herkese göre değişir bu olayların sorumlusu..

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ceremesimi neden GS çekti biz neden karanlık stadda 23:55 e kadar bekledik ? neden soyunma odasında kupa verilmek istendi ? .

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ceremesimi neden GS çekti biz neden karanlık stadda 23:55 e kadar bekledik ? neden soyunma odasında kupa verilmek istendi ? .

Bana sorma o sopayı sallayan, 10bin kişilik tribüne el kol sallayan polise sor.
Siz 23:55 e kadar beklediniz ben evime 4 e doğru gidebildim.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Olanların Gs ile alakası yok diyorum hala kendinizle ilgili bişeyler olduğunuzu sanıyorsunuz. Siz bazı şeyleri birebir yaşamadan anlamayacaksınız bizim ne demek istediğimizi.

Fb kulübünde de paylaştım burda da paylaşayım bütün olayların sorumlusu :

9kil91

Bizde yedik.
Gösterdiğin tekbir resimle olaya noktayı koymuşsun....!
Allah bilir poliste Galatasaray taraftarıdır.
Bu kadar da çamur olmaz arkadaş.
Başarısızlıklarınızı hep başkasından biliyorsunuz.

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@checkirge

acıklama yapmana gerek yok.. bizim birşey sandığımız filanda yok....

bir kez yazdın okudu herkes , tekrar yazarak uzatmaya da...

kendi taraftar grubuna ait sayfanda paylaş açıkla...

herkese göre değişir bu olayların sorumlusu..

Aynen gelip de burda açıklama ben sizin taraftar grubunuzda birşey dedim git kendi sayfanda yaz dediniz hadi siz de şimdi kendi sayfanıza gidin hadi yallah

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bizde yedik.
Gösterdiğin tekbir resimle olaya noktayı koymuşsun....!
Allah bilir poliste Galatasaray taraftarıdır.
Bu kadar da çamur olmaz arkadaş.
Başarısızlıklarınızı hep başkasından biliyorsunuz.

kapıyı kapatmaya çalışıyorlar görmüyormusun

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bence polis kapıyı kapamaya çalışıyor, kimseyi provake etmiyor... Bakış açısı tabi...