derken gece gece ne içtin sen eleştirmeninde bir üslubu adabı var haddini bil.Beşiktaş 2 - Galasatasaray 2 Tebrik ederim arkadaşlar siziSon maç kadiköy'e kalır umarım bol adrenalinli,bol eğlenceli bi şampiyonluk mücadelesi yaşanır inş.
3.5 derken gece gece ne içtin sen eleştirmeninde bir üslubu adabı var haddini bil.
Sinirle alakası yok hocam yazdığını görünce çok sinirlendim aynı şeyi ben senin taraftar grubuna yapsam nasıl karşılardınPardon dalgınlığıma gelmiş. Twitter'da yorumları okurken ordan kalmış aklımda düzelttim. Gerçi sinirine bakarsak neyse
2 Dakikacıkbırakalım sevinsinler.![]()
Collina: Türk futbolu bundan sonraki hayatını tamamlamış bitkisel hayattaki bir ölüdür..!
Canal Spor 1 İsveç "UEFAnin Avrupa vizesi vermediği
Fenerbahçeye Türkler rütbe takmaya hazırlanıyor"
İngiliz The Guardian: "Türk Futbol Federasyonu, şike skandalı sonrası kulüpleri cezalandırmadan serbest bıraktı.
İngiliz TV kanalı BBC: "TFF Türk kulüplerini temize çıkardı"
Amerikan Sky Sports News "TFF Şampiyonlar Liginden kovulan Feneri akladı"
İtalyan Corriere Dello Sport: "Türkler kanunları kendilerine göre düzenlediler."
Alman Der Tagesspıegel: "Türkler harika işler yapıyor. Türk futbol tarihinin en büyük rüşvet skandalı büyük bir incelikle çözüldü"
Almanya - SPOX | Türkiyede şike skandalında ceza yerine takımlar kurtarıldı. Adalet ve cehalet!
ESPN | Türkiyedeki şike skandalında kulüpler temiz, 2 oyuncu ceza aldı.
Avusturya - SKY | Türkiye Futbol Federasyonu şike skandalında karar verdi; Kulüpler temiz, 2 oyuncu suçlu..
Reuters | Türkiyede şike skandalında cezalar verildi. 2 oyuncu ceza aldı, kulüpler temiz!
İngiltere - The Guardian | Türkiye Futbol Federasyonu şike skandalındaki kulüpleri cezasız bıraktı.
Twıtterda ali koç ile yd'nin telefon görüşmeleri yankılanıyor bakalım ne çıkıcak altından