SDN Galatasaray Kulübü

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
ve şimdi evden cıkıyorum Emekçi arkadaşlarımın yanına gidiyorum.Ve unutulmasın ki Türkiyedir Galatasaray....
Bana ulaşmak isteyen arkadaşlar 09000 900 :D:D:D:D:d neyse hadi can dostlar Keke kaçar

Galatasaylıysan Gurur Duy Değilsen Saygı Duy Diyosun :D

Kolay gelsin @ua23ua ..
Bizim içinde taş at :)
Seni polisler götürsün bende kurtulurum :)

Yahu ne taktın Allah etmesin lazım o bize ona bişey olmasın

düşmana bak ya taş at seni içeri alsınlar dio banban ban:D:D:D:D:D

Dikkatli ol tek parça halinde geri gel lütfen :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Napalım hocam renkdaşlarla birbirimize sataşıp duruyoruz.. :)

Buyur sende katıl.. gerçi sen kızarsan banlarsın :)

Ben öyle banlama taraftarı değilimdir.Ne kadar kızarsam kızayım birine zor ceza veririm.

Çünkü karşıdaki de insan.Bazen sinirler gerilebiliyor.Bu doğal bir şey.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ben öyle banlama taraftarı değilimdir.Ne kadar kızarsam kızayım birine zor ceza veririm.

Çünkü karşıdaki de insan.Bazen sinirler gerilebiliyor.Bu doğal bir şey.

Vallahi ben öyle bi insanım 2 kişi var kendilerine karşı sabrımı 2dir zorluyorum :) .

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
50 Trabzonspor taraftarı 1100 Beşiktaş taraftarı ve 18.000 Galatasaray taraftarının LİG TV üyeliğini iptal ettirdiği öğrenildi.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13359_B_10846_b.jpg

spacer.gif

[TD="width: 65"][/TD]

TFF'ye Gönderilen İhtarname

Galatasaray Sportif AŞ'nin Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği ihtarnameyi yayınlıyoruz.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANLIĞI’NA,

30.04.2012
Konu: Federasyonunuzca alınacak kararlarda 5894 sayılı yasanın 3.maddesinin (c),(f) ve (g) bentleri hükümleri uyarınca ülkemizin dahil olduğu uluslararası futbol örgütleri talimat ve regülasyonlarının gereklerinin yerine getirilerek; (a)Türk futbolunun ve spor kulüplerimizin gelecekte mağduriyetine yol açabilecek nitelikte idari kararların alınmasına sebebiyet verilmemesi, (b)TFF Genel Kurul’unun almış olduğu kararlara aykırı olarak alınan kararlardan doğacak sorumlulukların hatırlatılması, (c) haksız olarak PFDK ya sevk edilen Şirketimizin uğrayacağı her türlü maddi ve manevi zararın tarafınızdan talep edileceği ve (d) hakkınızda her türlü cezai ve hukuki yaptırımın uygulanması için gerekli tedbirlerin alınacağının ihtarı hakkındadır.

Açıklamalarımız:
1) Ülkemiz kamuoyunda “şike soruşturması” olarak adlandırılan bir dizi hukuki ve cezai soruşturma kapsamında düzenlenen savcılık fezlekesi neticesinde, Türk futbolunun hukuki ve idari regülasyonuyla sorumlu olan Başkanlığınızca konu hakkında idari karar verilmesi aşamasına gelinmiştir.

2) Söz konusu kararın verilmesinde Başkanlığınızın sahip olduğu takdir yetkisinin öncelikle FİFA ve UEFA disiplin regülasyonları başta gelmek üzere, 5894 sayılı yasa,Türkiye Futbol Federasyonu Ana Statüsü ve nihayet Futbol Disiplin talimatı hükümleriyle sınırlı bir yetki olduğu ve Başkanlığınızca alınacak her türlü idari kararda söz konusu bu düzenlemeler hiyerarşisine bağlı kalınma yükümü bulunduğu izahtan varestedir.

3) Sayın Federasyonunuzun UEFA ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde UEFA tarafından Sayın Federasyonunuza yazılı bir belge verdiği açıklanmış, bu belgede Futbol Disiplin Talimatının 58. Maddesinin değiştirilebilmesi ve bunun uluslararası normlarda kabul edilebilmesi için TFF Genel Kurulunun onay vermesi gerektiğinin ifade edildiği tüm kulüplerle paylaşılmıştı.

4) Nitekim Sayın federasyonunuz UEFA’nın bu yazısı üzerine 27.01.2012 tarihinde Ankara’da bir genel kurul toplamış ve uzun süren görüşmeler ve tartışmalar neticesinde anılan maddenin değişmemesi yönünde büyük bir çoğunluk kararı alınmıştır.

5) Bu kere 30.04.2012 tarihinde, TFF Genel Kurulunun iradesine ve, kuralları ile uygulamalarına Kanun gereği bağlı olduğunuz UEFA’nın taleplerine aykırı olarak Futbol Disiplin Talimatının 58. Maddesini Yönetim Kurulu kararı alarak değiştirmiş bulunmaktasınız.

6) Bu kapsamda, ülkemiz futbol camiasını ve özellikle de spor kulüplerimizi zaten yeterince mağdur etmiş bulunan söz konusu soruşturma sürecinde yaşanan olumsuz gelişmelerin yanı sıra, Başkanlığınızca konuyla ilgili olarak alınacak olan idari kararda, yukarıda sayılan ulusla arası futbol örgütlerince regüle edilmiş kurallar ile uluslararası uygulama ve teamüllere aykırı bir tutum içine girmesi sebebiyle özellikle de uluslar arası alanda mücadele etmeye aday spor kulüplerimiz başta olmak üzere ülkemizin tüm futbol ve spor camiası büyük bir kaos ve telafisi imkansız zararlarla karşı karşıya kalabilecektir.
7) Sayın Federasyonunuz bununla da kalmayarak Şirketimiz aleyhinde en ufak bir suç unsuru yok iken anlaşılamaz bir biçimde PFDK ya sevk ederek şirketimizin itibarına zarar vermiştir.
Bu itibarla, netice olarak, Başkanlığınızın uluslararası futbol kural, ilke ve uygulamaları ile teamüllere ve ayrıca TFF Genel Kurulunun almış olduğu kararlara aykırı bir karar vermiş olması sebebiyle, yine alacağınız kararlarla Türk futbolunun uluslar arası alanda yaptırımlarla karşılaşması halinde, Galatasaray Sportif ve Sınayi Ticari Yatırımlar A.Ş. ve iştirakleri olarak uğrayacağımız tüm müspet ve menfi zararların Başkanlığınız ve tüm yönetim kurulu üyelerinin şahsi sorumluluğu kapsamında talep edileceği ve ayrıca uluslar arası yükümlere uyulmaması nedeniyle de birer kamu görevlisi olarak görev yapmakta olan tüm yönetim kurulu üyeleri hakkında hukuki ve yasal süreci işleteceğimiz hususunu bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/13359.php

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese selam dostlar nasılsınız:)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kadın Basketbol Takımımızın koçu Ceyhun Yıldızoğlu yla yollar kesin olarak ayrıldı

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İyi Akşamlar Gençler.

--- Mesaj Güncellendi ---

İyiyiz sen ?

eyw kardeşim iyiyim çokşükür:D
Bu arada yarın büyük bir yürüyüş var taksimde TFF ye karşı ayrıca maçta eğer gerçekleştirirlerse futbolcular 58 dk. 1 dk kimse topa dokunmayacak

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

Açıklama

Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı’nda son iki sezondur baş antrenörlük görevini yürüten Sayın Ceyhun Yıldızoğlu ile kulübümüzün yolları ayrılmıştır.

Sayın Ceyhun Yıldızoğlu göreve başladığı 2010-11 sezonundan itibaren Kulübümüz ile çok uyumlu bir çalışma yürütmüştür. Bu dönemde Sayın Yıldızoğlu’nun yönetiminde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Orta ve uzun vadede bu anlamlı çalışmaların somut göstergelerini daha çok göreceğimize dair inancımız tamdır.

Milli Takımımızda da baş antrenörlük görevini yürüten Sayın Ceyhun Yıldızoğlu ile Kadın Basketbol Takımız bu dönemde iki Türkiye Kupası ve bir Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci tatmıştır.

Sayın Ceyhun Yıdızoğlu’na bugüne kadar Kulübümüze yaşattığı başarılar ve her şeyden önemlisi Galatasaraylı duruşunu şahsında ve sporcularımızda en doğru şekilde yansıttığı için en samimi duygularımızla teşekkür ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Selamun Aleyküm renktaşlarım. Hayırlı Akşamlar.

İşe başlamam dolayısıyla 1 haftadır sadece akşam yarım saat filan foruma bakıp önemli konulara yorum yapıp çıkıyorum sonrada erkenden yatıyorum.

Dedim ki daha fazla devamsızlık yapmayalım, girip hatırlarını sorayım.Unutmasınlar sonra beni :)

Hepinize tekrardan Hayırlı Akşamlar...

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Iyi geceler.

--- Mesaj Güncellendi ---

Hosgeldin kardesim,