Alnair Alsad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
Hayırlı olsun. 

Bizimkiler başta yanlış yaptılar..
Yıldırım Demirören den söz almışlar falan.....
Adamın ne olduğu fenerbahçemiz dediğinde ortaya çıkmıştı zaten.
Şimdi istifaya davet edin bakalım b.. istifa eder..
bizimkiler bildiri yayınlamayı bildikleri kadar icraat yapamayı da bilse keşke. bildiri yayınlamakla olmuyor maalesef. bu saatten sonra boş.
istanbulda değilim maalesef.O zaman senide bekliyoruz
2 MAYIS ÇARŞAMBA 16:00 GALATASARAY LİSESİ ÖNÜNDE TOPLANIYORUZ! #CarsambaGunuTaksime
Yürüyüşümüz Başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerimizde ve Avrupada temsilciliğimiz olan ülkelerde eş zamanlı olarak gerçekleşecektir.
İstanbuldaki Programımız 2 Mayıs Çarşamba saat 16:00 da Galatasaray Lisesi Önünde toplanılacak, Taksime kadar yürünecek, Taksimde yapılacak basın açıklamamızla son bulacaktır, eş zamanlı olarak TFF önüne siyah çelenk bırakılıp basın açıklaması yapılacaktır.
Herkese günaydın arkadaşlar![]()
sana birazdan ayrıca günaydın diyecem merak etmeherkese yani bana ayrıca yok öyle mi![]()
Günaydın![]()
Herkese Günaydın..
Şimdi kızarsın sen Sana ayrıca günaydın![]()
Aleyküm selam.. Seni bugün görmem belki diye içimde bir umut vardı.. Daha sabahın köründe öldürdün umudumu. Sağol ara bozucu renkdaş![]()
Aleyküm selam.. Seni bugün görmem belki diye içimde bir umut vardı.. Daha sabahın köründe öldürdün umudumu. Sağol ara bozucu renkdaş![]()
Taksim felan demiş [MENTION=66965]Silence[/MENTION] ne iş dikkat et içeri almasın polisler
Bende iki defamı cevap yazsam napsam
Dün neler çektirdi senin yüzünden bana bir sor kendisine istersen..
Bir insan renkdaşına bunu yaparmı ..![]()
İstanbul'da olsam beraber giderdik bunlara inatyok keke bize bişey olmaz gidip emekçi kardeşlerimizle biraz takılıp gelecez
Numarana kurbanve şimdi evden cıkıyorum Emekçi arkadaşlarımın yanına gidiyorum.Ve unutulmasın ki Türkiyedir Galatasaray....
Bana ulaşmak isteyen arkadaşlar 09000 900:d neyse hadi can dostlar Keke kaçar