SDN Galatasaray Kulübü

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
@Silence @by efsane @-Beneficence- @ua23ua @Alnair Alsad

5300j.jpg

Elazığlééé :D:D

--- Mesaj Güncellendi ---

Ege'li olan var mı bizden?

Denizli ♥

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Gaabeeeşşş nedir yahu :D

Müdürüm inan gülmekten yanaklarım ağrıdı :D:D:D

Elazığlı'nın Şahitliği

Elazığlı bir bacı ile kardeşini Elazığ Adalet Sarayında mahkemeye şahitlik için çağırırlar. Bacıyı şahit kürsüsüne çıkarırlar. Bacı iyice örtünmüş. Sadece bir gözü görünmektedir. Hakim kimlik tespiti yapmak için;
-“Ayşe hanım sen misin?”
-“Hı hı.”
-“Kırk beş yaşındasın değil mi?”
-“Hı hı.” Sorular devam eder ve cevaplar; "Hı hı" değişen bir şey yok!
Neyse mahkeme bittikten sonra gardaşı:
-“Bacı sen yalancı şahitlik ettin” der.
Bacısı kızarak:
-“Ana niye?”
-“Senin yaşın kırk beş mi?"
Bacısı hiç bozuntuya vermeden:
-“Ana niye gosgoca hakimi yalancı mı çıharadım...”

:D:D:D Gabeeeeeeeeeeeş :D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Belki İzmir Karşıyakalı'dır hani 35.5 yazıyor ya ondan dedim. [MENTION=167734]ua23ua[/MENTION]: Rahatla artık. :D [MENTION=84327]deatmania[/MENTION]: Egeli arıyordun ya.. :P

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
:D:D:D
oda birşeymi ben size bi fıkra anlatim gülmekten ölürsünüz:D:D
birgün elazığlıyla izmirli bi parkta karşılaşmışlar.İkisininde köpeği varmış.
İzmir demişki bizim Max ne desem yapıyo.Su getir desem getiriyo,dans et desem dans ediyor,sözümden asla çıkmıyor.

Elazığlıda altta almayacakya hemen yapıştırmış :D

oooo oda bişey mi ben bizim köpeğe para verim diyim git bana lahmacun al parayı ali iki üç adım sonra geri döni ne diyi bilimisin??

Mamoş abe kendimede alam mı:D:D:D:D:D:D:D:D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İzmir demişki bizim Max ne desem yapıyo.Su getir desem getiriyo,dans et desem dans ediyor,sözümden asla çıkmıyor.

oooo oda bişey mi ben bizim köpeğe para verim diyim git bana lahmacun al parayı ali iki üç adım sonra geri döni ne diyi bilimisin??

Adam King Dağılın. :P

Yeni Mesajlar Bölünümde Sırf SDN Galatasaray Kulübü Dolmuş. Vay Anasını Sayın Seyirciler :P

Reaksiyon puanı
31

Bir kayserili ve iki çorumlu bir gün trende karşılaşır ve konuşmaya başlarlar...çorumlular derki;biz çok zekiyizdir trene bineceğimiz zaman hep bir başka çorumlu arar buluruz ve beraber bineriz trene sonra biletçi gelince ikimizde bir tuvalete girip biletçi bileti isteyince bir bilet veririz...kayserili gülmüş buna ve demiş ki;bende bi trene bineceğim zaman hemen iki tane çorumlu ararım,sonra bakarım onlar ne zaman tuvalete gidiyorsa takılırım o zaman peşlerine ve kapı kapanınca biletçi gibi gelir alırım biletlerini,bedavaya binmiş olurum..:D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
- Palu'lunun alacağı olan adam, borcunu ödeyemeden ölür. Bizim Palulu alacağını alamadığı için son derece kızgındır. Kızgınlığını belirtmek için her nereye getse ölen adama küfür etmektedir. Duyan arkadaşları Paluluya:
- "Ula gardaşım ayıpdır. Niye küfür edisin? Nasıl olsa gavuşmi." Palulu biraz düşünür ve:
- "Ula siz ölenin arhasından Fatiha ohuyup, elizi yüzüze sürisiz, o gavuşi de, benim ettiğim küfürler niye gavuşmi? demiş...
:D:D:D:D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
- Palu'lunun alacağı olan adam, borcunu ödeyemeden ölür. Bizim Palulu alacağını alamadığı için son derece kızgındır. Kızgınlığını belirtmek için her nereye getse ölen adama küfür etmektedir. Duyan arkadaşları Paluluya:
- "Ula gardaşım ayıpdır. Niye küfür edisin? Nasıl olsa gavuşmi." Palulu biraz düşünür ve:
- "Ula siz ölenin arhasından Fatiha ohuyup, elizi yüzüze sürisiz, o gavuşi de, benim ettiğim küfürler niye gavuşmi? demiş...
:D:D:D:D

yeterrrrrrrrrr:D:D:DD:D
patron işten kovacak valla ya çok güldüm bugün:D:D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bir uçakta 58 laz ile 1 kayserili yolculuk yapıyorlarmış kaptandan bir ses gelmiş uçaktaki ağır eşyaların hepsini atın yoksa düşecez bunun üzerine tüm ağır eşyalar atılmış. 10 dak sonra kaptan tekrar seslenmiş uçağın sağ kanadını koparmak zorundayız yoksa düşecez kanadıda koparmışlar. sonra kaptan tekrar seslenmiş sol kanadıda koparacaz. uçak kanatsız ilerlerken kaptan seslenmiş kusura bakmayın ama uçağın alt kısmını kesmezsek hepimiz ölecez tüm yolcular yukarıdaki tutacaklara tutunmuşlar ve alt kısım kesilmiş. yolculuk devam ederken kaptan bu son isteğim malesef kontrolü sağlayamıyoruz o yüzden içinizden 1 kişinin atlaması lzım der bunun üzerine 58 laz kayseriliye döner kayserili ise şöyle der başını sallayarak tamam tamam anladım ama hani alkış der laz larda alkışlar.

Kayseriliyle Uğraşılmaaz ! :D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] : Bozarsak BAN mı vercen :D [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] :P

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
@Silence ve @by efsane, şu an öğle yemeği molasındayım, evimdeyim, ultraAslan Robin'imle beraber birşeyler yiyeceğiz. Sizinle kozları başka ortamlarda paylaşıciiim. :sleep:
@-Beneficence- : Bu sefer de Elazığlı'nın biri kızar bana. Ben böyle kalayım. Değil mi? @Silence? :D

Oluuurrrr senle herşeyi paylaşabilirim bana uyar yani örtmenim :D . Ama seni robinle paylaşmayı sevmiimm :D .
Elazığlı [MENTION=52555]by efsane[/MENTION] ve [MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] dışında kimse yok hayatımda onlarda sana kızamaz benden korkarlar diğmi gençlik :D .

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Adamın biri kayseri meydanında ayakkabı boyatıyormus ayakkabısı nı boyayan cocukla dalga gecmek istemiş
-kayserililer esseği boyayıp satarlarmıs olemi ? demiş

cocukta ole demiş yarı hidetli adam daha dalgalı bi şekilde nasıl yapıyorsunuz deyince boyacı cocuk elindeki fırcayı daha hızlı ayakkabıya sürterek

-işte böyle efendim demiş :D

Reaksiyon puanı
31
Adamın biri kayseri meydanında ayakkabı boyatıyormus ayakkabısı nı boyayan cocukla dalga gecmek istemiş
-kayserililer esseği boyayıp satarlarmıs olemi ? demiş

cocukta ole demiş yarı hidetli adam daha dalgalı bi şekilde nasıl yapıyorsunuz deyince boyacı cocuk elindeki fırcayı daha hızlı ayakkabıya sürterek

-işte böyle efendim demiş :D
Memleketim bir başkadır ya :D:D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13352_GSKLOGO_B.jpg

spacer.gif

[TD="width: 65"][/TD]

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan Önemli Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bugün açıkladığı kararlar, kamuoyu vicdanında büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Bu kararlar Türk kamuoyunun zekâsıyla alay etmek, adalet duygusunu hiçe saymak ve uluslararası kuralları görmezden gelmektir.

TFF bu tutumuyla Türk futbolunu telafisi mümkün olmayan bir çıkmaza götürmektedir.

Başından itibaren Galatasaray’ı şike çamuruna bulaştırma çabası ve “bu sürece Galatasaray’ı da dahil edebilirsek işin içinden daha kolay çıkarız” zihniyeti bugün somut biçimde ortaya çıkmıştır.

Bu durum açıkça göstermektedir ki, TFF yönetimi artık Türk Futbolunu temsil eden, haklarını savunan, futbolumuzu ileriye götürmeye çalışan bir organ olma niteliğini kaybetmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü bu nedenlerle TFF yönetiminin Türk futboluna daha fazla zarar vermeden derhal istifa etmesinin zorunlu olduğuna inanmaktadır.

27 Ocak tarihli TFF Genel Kurulunda büyük bir çoğunlukla alınan 58. maddenin değiştirilmemesi yönündeki kararının hiçe sayılmış olması etik kuralların ne denli benimsendiğinin açık bir göstergesi olup, en üst organı olan Genel Kurul kararının aksine hareket etmekle TFF yönetimi daha da ağır maddi ve manevi sorumluluklar almış ve ülke futbolu adına çok büyük riskler altına sokulmuştur.

Tekrar belirtmekte yarar görmekteyiz : Galatasaray Spor Kulübü olarak bugüne kadar hiç bir kulübün, hiç bir şahsın cezalandırılması ya da verilecek cezanın şu ya da bu şekilde olması yönünde ne açık, ne de kapalı kapılar ardında bir talebimiz olmamıştır. Arkasında durduğumuz ve taviz vermeyeceğimiz tek ilke, sürecin adil, hukuka uygun ve inandırıcı biçimde yönetilmesi, futbolumuz adına kamu vicdanının tatmin olacağı kararların alınması yönünde olmuştur. Ancak bugüne kadar sabır ve iyi niyetle izlediğimiz süreçte gelinen nokta ne yazık ki, gerçeklerin “halı altına süpürülmesinden” başka bir sonuç doğurmamıştır.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak tüm camiamızın ilk günden itibaren sürdürdüğü soğukkanlı duruşundan taviz vermeyeceğine, herhangi bir provokasyona alet olmayacağına inancımız tamdır.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13352.php

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bizimkiler başta yanlış yaptılar..
Yıldırım Demirören den söz almışlar falan.....
Adamın ne olduğu fenerbahçemiz dediğinde ortaya çıkmıştı zaten.
Şimdi istifaya davet edin bakalım b.. istifa eder..

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13350_ann_B.jpg

spacer.gif

Ann Wauters Galatasaray Medical Park'ta

Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz sezon İspanya'nın Ros Casares Valencia takımında forma giyen pivot Ann Wauters ile bir senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

12 Ekim 1980'de Belçika'nın Sint-Niklaas şehrinde dünyaya gelen oyuncu daha önce Fransa'dan US Valenciennes Olympic, Rusya'nın VBM SGAU Samara, CSKA Moskova, UMMC Ekaterinburg formalarını da giymişti.

2000 WNBA Draftında Cleveland Rockers tarafından birinci sırada seçilen ve bu organizasyonda yer alan ilk Belçikalı olan Wauters, New York Liberty ve San Antonio Silver Stars'da da oynadı.

Tecrübeli isim bu yaz için Seattle Storm ile anlaştı. 7 sezon WNBA organizasyonunda yer alan Wauters 10,9 sayı, 5,6 ribaund ortalamaları tutturdu. 14,7 sayı, 7,5 ribaund ortamalasıyla oynadığı 2008'de San Antonio Silver Stars'ın finale çıkmasında büyük pay sahibi oldu.

Geçtiğimiz sezon İspanyol ekibiyle Euroleague ve lig şampiyonlukları yaşayan Belçikalı oyuncu, Euroleague'de 20 maçta 14,6 sayı, 7,5 ribaund ortalamalarıyla oynadı. Ros Casares ile Galatasaray Medical Park karşısında ilk maçta 8 sayı, 15 ribaund ve ikinci maçta 6 sayı, 10 ribaund, 5 asist içeren performanslar sunmuştu. Wauters İspanya Ligi'nde de 29 maça çıktı ve 14 sayı, 7,1 ribaund ortalamaları yakaladı.

Ann Wauters, Euroleague organizasyonuyla özdeşleşmiş birisi. Belçikalı pivot 3218 sayıyla Euroleague tarihinin en çok sayı atan, 1562 ribaund ile en çok ribaund alan ikinci, 6213 dakika ile en çok süre alan, 209 maç ile en çok maça çıkan ikinci oyuncusu konumunda. Oyuncunun Euroleague kariyer ortalamaları 15,3 sayı ve 7,4 ribaund şeklinde.

Belçika Milli Takımı'nın da formasını giyen yıldız oyuncu FIBA tarafından düzenlenen organizasyonlarında 14,8 sayı, 8,5 ribaund ortalaması yakalayıp istikrarını bu platforma da yansıtmıştı. İtalya'da düzenlenen 2007 Avrupa Şampiyonası'nda 19,7 sayı, 8,1 ribaund ortalamalarıyla takımını yedinciliğe taşıyabilmişti.

32 yaşındaki 1,95 metre boyundaki oyuncu beş numaralı pozisyonda görev alıyor.

http://www.galatasaray.org/basketbol/bayan/haber/13350.php