Siz iki toprak uğraşın durun benle böyle valla çağırırım bende hemşerilerimi ki kadın dayanışması yaparsak sizden üstün oluruz sizdebiliyosunuz![]()
@Alnair Alsad , help me baby![]()
Ordu toplasanız ne yazar

Siz iki toprak uğraşın durun benle böyle valla çağırırım bende hemşerilerimi ki kadın dayanışması yaparsak sizden üstün oluruz sizdebiliyosunuz![]()
Ordu toplasanız ne yazar![]()
![]()
Sloganımız belli sana gelmediğim gün adı bilinmeyenlere gittiğim gündür gülüm![]()
![]()
yürü be keke kim tutar seni![]()
Günaydın Arkadaşlar.
Olm keke diyince aklıma şu türkü geliyor
[video=youtube;49cE48EZss4]http://www.youtube.com/watch?v=49cE48EZss4[/video]
Ben küçükken ara sıra trt çalardı. Yakalamak için başından kalkmazdım. Ahh ah. Şimdi keke yaz Youtube'a çıksın.![]()
GünaydınlarGünaydın Arkadaşlar.
@ua23ua Ben furkanla uğraşıyorum sen furkanı savunuyosun o zaten benle baş ediyodu çifte kavrulmuş oldunuz , hıh siz bilirsiniz Gidiyorum ben Fenerbahçe kulübüne , Siz sevmeyin beni :dil: elazığa falanda gelmiyorum zaten Dünyanın en güzel şehrindeyim siz çatlayın hasetinizden![]()
@ua23ua Ben furkanla uğraşıyorum sen furkanı savunuyosun o zaten benle baş ediyodu çifte kavrulmuş oldunuz , hıh siz bilirsiniz Gidiyorum ben Fenerbahçe kulübüne , Siz sevmeyin beni :dil: elazığa falanda gelmiyorum zaten Dünyanın en güzel şehrindeyim siz çatlayın hasetinizden![]()
Bu arada arkadaşlar, akşam sonuç ne olursa olsun, sakin oluyoruz !