SDN Galatasaray Kulübü

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
[MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] nereye gittin pikniğe :)

Reaksiyon puanı
31
6WkUT.jpg

Varmı daha ötesi...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Melo'dan yönetime mesaj var!

Felipe Melo, Galatasaray yönetimine mesaj yolladı. Sezon sonunda bonservisi Juventus'tan alınıp alınmayacağı merak edilen Felipe Melo, twitter hesabından sarı-kırmızılı kulüpte kalmak istediğini açıkladı.

melo3_1DI42.jpg

Felipe Melo, Galatasaray yönetimine mesaj yolladı. Sezon sonunda bonservisi Juventus'tan alınıp alınmayacağı merak edilen Felipe Melo, twitter hesabından sarı-kırmızılı kulüpte kalmak istediğini açıkladı.

Galatasaray'ın bu sezon en çok konuşulan isimlerinden Felipe Melo'nun sarı-kırmızılı kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyor. Juventus'tan 1 yıllığına kiralanan, sezon sonunda da 13 milyon euro'luk bonservisiyle satın alma opsiyonu bulunan Brezilyalı yıldız için Riera ile yaşadığı kavganın ardından sarı-kırmızılı kurmayların tavrı merak ediliyor.

Ancak kariyerinin en verimli sezonunu geçiren ve Galatasaray'da çok mutlu olduğunu dile getiren Melo, twitter hesabından da Florya'da kalmak istediğini ifade etti.
"Galatasaray'ı çok seviyorum ve burada uzun yıllar forma giymek istiyorum" şeklinde paylaşımda bulunan Melo, bir kez daha Galatasaray yönetimine mesaj gönderdi.

Manisaspor maçı öncesinde Felipe Melo ile Albert Riera kavga etmiş, teknik direktör Fatih Terim iki futbolcuyu önce kadro dışı bırakıp, ardından Süper Final maçları öncesinde cezalarını kaldırmıştı.

Son dönemde Avrupa basınında çıkan haberlerde de Juventus'un Melo'nun bonvervisini 13 milyon euro'dan 5 milyon euro'ya kadar indirdiği iddia ediliyor.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

Johan Elmander GSTV'ye Konuştu

Galatasaray'ın İsveçli yıldızı Johan Elmander GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Elmander Fenerbahçe derbisinde çok şanssız olduklarını belirterek her şeye rağmen avantajın kendi ellerinde olduğunu söyledi. Galatasaray Televizyonu’na konuşan Elmander şunları söyledi: "Fenerbahçe maçı beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Kazanmayı hak eden bizdik, ancak futbol böyle bir oyun. Bazen çok iyi oynasanız da kaybedebilirsiniz. Bence takım olarak çok iyi savaştık ancak sadece topu kaleye sokamadık. Trabzonspor karşısında çok zor bir maç bizi bekliyor. Trabzonspor çok iyi bir takım. Oynadıkları futbolla bunu gösterdiler. Bu nedenle zor bir maç olacak. Bizim Fenerbahçe karşısında oynadığımız futbolu ortaya koymamız ama bu sefer golü de bulmamız gerekiyor. Fenerbahçe ile aramızda hala 2 puanlık bir fark var ve her şey hala bizim elimizde."

Galatasaray.com

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49

Johan Elmander GSTV'ye Konuştu

Galatasaray'ın İsveçli yıldızı Johan Elmander GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Elmander Fenerbahçe derbisinde çok şanssız olduklarını belirterek her şeye rağmen avantajın kendi ellerinde olduğunu söyledi. Galatasaray Televizyonu’na konuşan Elmander şunları söyledi: "Fenerbahçe maçı beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Kazanmayı hak eden bizdik, ancak futbol böyle bir oyun. Bazen çok iyi oynasanız da kaybedebilirsiniz. Bence takım olarak çok iyi savaştık ancak sadece topu kaleye sokamadık. Trabzonspor karşısında çok zor bir maç bizi bekliyor. Trabzonspor çok iyi bir takım. Oynadıkları futbolla bunu gösterdiler. Bu nedenle zor bir maç olacak. Bizim Fenerbahçe karşısında oynadığımız futbolu ortaya koymamız ama bu sefer golü de bulmamız gerekiyor. Fenerbahçe ile aramızda hala 2 puanlık bir fark var ve her şey hala bizim elimizde."

Galatasaray.com

Ayy canım Elmanderimm fenerliler seni parçalicak diye çok korktum ben yaa :( .

Günaydınnn

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Adam top kaybediyor.Geliyor alıyor pres yapıyo yatıyo kalkıo zıplıo :D:D:D:D adamda herşey mevcut

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
4vu38.jpg

Başsağlığı Mesajı

Dün akşam Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasının devre arasında kalp krizi geçiren 25 yaşındaki gencecik taraftarımız Fatih Çalışkan’ı ne yazık ki kaybettik.

Galatasaray Spor Kulübü olarak büyük üzüntü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, camiamıza ve tüm spor dünyasına sabır diliyoruz.

Stadımızda yaşanan bu çok acı olay ile ilgili olarak, kulübümüzün yetkili birimleri, yaşandığı belirtilen ihmaller zinciri ile ilgili gerekli araştırmayı başlatmıştır.

Galatasaray Spor Kulübü

KAYNAK

--- Mesaj Güncellendi ---

Adam top kaybediyor.Geliyor alıyor pres yapıyo yatıyo kalkıo zıplıo :D:D:D:D adamda herşey mevcut

Müfettiş Gadget Gibi Adam Valla :P

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[h=1]TOPUZ'DAN TERİM'E: GOYDUK EĞLENİYORUZ![/h]
mehmet-topuz-fatih-terim-aykut-kocaman-kayseri-sive-kangal-galatasaray-fenerbahce-super-final-derbi-mac-kutlama-galibiyet-349647h.jpg

Spor - 25 Nisan 2012 08:56
Derbi galibiyeti sonrası Fenerbahçe’nin koridordaki sevincine müdahale eden Fatih Terim, Mehmet Topuz’un yanıtıyla şaşkınlık yaşadı...
Fenerbahçe'nin Türk Telekom Arena'daki galibiyeti sonrası soyunma odası koridorlarında yaşanan bir olay, Ali Can imzasıyla Vatan gazetesinde yer aldı.
Habere göre 2-1’lik zaferi sahada yaptığı 'Kangal' taklidiyle kutlayan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz, soyunma odası koridorlarının da yıldızıydı.
Mutluluktan adeta havalara uçan tecrübeli futbolcu, sevinci fazla abartınca karşısında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i buldu. Fenerbahçeli futbolculara “Bak burada Galatasaraylılar da var. Ne yapıyorsunuz?” diyen Fatih Terim, Kayserili şivesiyle konuşan Topuz’dan hiç beklemediği şu yanıtı aldı:
"Ne mi yapıyoruz? Goyduk eğleniyoruz."
Terim bu cevap karşısında şok olaarak söylene söylene takımın soyunma odasına doğru yönelirken, araya Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman girdi. Futbolcularına, "İçeriye girin, kapıyı kapatın ve orada sevinin" diyen Kocaman, yaşanması muhtemel gerginliğin önüne geçti.
Eğer Allahın izni ile şampiyon olursak bu fenerlileri iyi bi rezil etmek gerekiyor anlaşılan. Bunlar bu hareketleri ile bunu hakketti.

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Edep sahibi bir sevinme şekli değil.. Ama açıkçası Fenerbahçeli bazı oyunculardan bu tarz hareketleri ne yazıkki bekliyor insan.. Galatasaray Gazetesi'nde ''Aklınıza Sokun!'' başlıklı bir yazı okumuştum, bulursam burada paylaşacağım.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yazdığım mesaj silinmiş.. İyi bişey demiyorum. Yorum yapmak yok demekki. Futbol ile ilgili muhabbetlerimizide öbür tarafa bırakalım. Bende Mehmet Topuz u Allaha havele edeyim.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Saçma sapan şeyler yazarsanız yorumda silinir cezada alınırsınız. Hala da devam ediyorsun beyazayeb.
Yaptığınız şey için madalya mı bekliyorsunuz taktir mi bilemiyorum!

Şurada saygı çerçevesi içinde tartışmak fikir alış verişinde bulunmak varken bu sinir harbi niye?
Allahaşkına sakin olun biraz.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Siz Mehmet topuz un Fatih Terim e öyle bişey diyebileceğine inanıyo musunuz hele bi de fırça yemişken,kusura bakmayın da sıkar o biraz

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Saçma sapan şeyler yazarsanız yorumda silinir cezada alınırsınız. Hala da devam ediyorsun beyazayeb.
Yaptığınız şey için madalya mı bekliyorsunuz taktir mi bilemiyorum!

Şurada saygı çerçevesi içinde tartışmak fikir alış verişinde bulunmak varken bu sinir harbi niye?
Allahaşkına sakin olun biraz.

Cezada alabilirim yorumumda silinebilir ancak yazdıklarımın saçma sapan olduğunu düşünmüyorum..
Madalya yada takdir beklentim yok.

Bir konu hakkında fikrimi belirttim mesajım silindi. mesajımın silinmesinide haksız buldum bunuda dile getirdim.
Çocuk azarlar gibi konuşmana gerek yok ses sus diyince susacak değilim.

Bundan sonra yazdıklarıma dikkat ederim kimsenin kalbini kırmak istemem.
İyi forumlar..

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Siz Mehmet topuz un Fatih Terim e öyle bişey diyebileceğine inanıyo musunuz hele bi de fırça yemişken,kusura bakmayın da sıkar o biraz

O gece o hareketleri yapan bir kişiliğe o sözleride söylemesine bir engel yok....

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Cezada alabilirim yorumumda silinebilir ancak yazdıklarımın saçma sapan olduğunu düşünmüyorum..
Madalya yada takdir beklentim yok.

Bir konu hakkında fikrimi belirttim mesajım silindi. mesajımın silinmesinide haksız buldum bunuda dile getirdim.
Çocuk azarlar gibi konuşmana gerek yok ses sus diyince susacak değilim.

Bundan sonra yazdıklarıma dikkat ederim kimsenin kalbini kırmak istemem.
İyi forumlar..

Azarlama gibi bir şey değildi sadece ısrarla oyuncunun ismini manalı bir şekilde yazmaya devam ettiğin için sinirlendim.
Azarlama gibi algıladıysan özür dilerim.

Mesajımıda spor konularında aşırı gergin arkadaşları baz alarak yazdığımı belirtmek isterim.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Azarlama gibi bir şey değildi sadece ısrarla oyuncunun ismini manalı bir şekilde yazmaya devam ettiğin için sinirlendim.
Azarlama gibi algıladıysan özür dilerim.

Mesajımıda spor konularında aşırı gergin arkadaşları baz alarak yazdığımı belirtmek isterim.

Fatih Terime o şekilde saygısızlık yaptığı idda edilen arkadaşa benim bir tepkimdi. Bunun bir sorun olabileceğini düşünmedim. Onun için mesajın silindiğinide anlamadım. Yoksa tekrar aynı şekilde yazmazdım.

Bu arada sizin sinirlenmeye hakkınız yok daha soğukkanlı olmak zorundasınız..
Anlayışınız için Teşekkür ederim..

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
4 hafta sonra Mehmet Topuz u görürüm ben .

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar, sizden bir rica da bulunayım.

Şu adamın ismini, manalı bir şekilde yazmayın.Bu bize yakışmaz.

Zaten herkes nasıl biri olduğunu biliyor.

Ben Beşiktaşlıyım diyen, sonra da Fenerbahçe'ye imza atan adama adam denmez.

@ua23ua

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
devam edin devam kimse okumuyor bu sayfaları devam edin

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Fatih Terime o şekilde saygısızlık yaptığı idda edilen arkadaşa benim bir tepkimdi. Bunun bir sorun olabileceğini düşünmedim. Onun için mesajın silindiğinide anlamadım. Yoksa tekrar aynı şekilde yazmazdım.

Bu arada sizin sinirlenmeye hakkınız yok daha soğukkanlı olmak zorundasınız..
Anlayışınız için Teşekkür ederim..
Rica ederim. Ama bildiğiniz gibi makine değil insanız bizde. Sinirlenmemiz de gayet normal. Ama bunu moderasyona yansıtmıyoruz :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
KAMUOYUNA DUYURU!

22 Nisan Pazar günü oynadığımız Fenerbahçe maçı sonrasında stadımızın koridorlarında Fenerbahçeli futbolcu ve idarecelilerle sarmaş dolaş çılgınlar gibi galibiyeti kutlayan yayıncı kuruluş Lig Tv'nin Fenerbahçe muhabiri Loran Vayloyan'ın Ali Sami Yen SK TT Arena sınırları içerisinde ve Galatasaray adının olduğu her yerde muhabirlik mesleği sona ermiştir!

Görevinin gerektirdiklerini ve haddini aşan Loran Vayloyan, kurumsal bir kimliği olmasından dolayı hiç bir açıklaması olmayan bu hareketi, bağlı olduğu yayıncı kuruluş Lig TV'nin bu ve bunun gibi olacak bütün eylemlere göz yumarak destek vermesi Galatasaray taraftarının sabrını sınamasından başka bir şey değildir!

Ve herkes bilmelidir ki;
Bundan sonra Galatasaray Armasının olduğu her yerde, her zaman olduğu gibi, Galatasaray'ın hakları ebediyete kadar tarafımızdan savunulacaktır...

Oğuz Altay
ultrAslan Başkan