SDN Galatasaray Kulübü

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
4sybn.jpg

Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Gönülden Kutluyorum..

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Günaydın Asil Takımın Asil Taraftarı !

--- Mesaj Güncellendi ---

Sen şampiyon olmasan da, kupaları almasan da, Fener'i yenmesen de, SEVİYORUM işte var mı diyeceğin?

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Tünaydın Renkdaş.

Hepimizin Mutlu, huzurlu bir hafta geçirmemiz dileğiyle... :flowers:

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
SELAMUN ALEYKUM arkadaşlar; dün çok iyi oynayan bir gs vardı sahada, gel görki yenildik ama bir gerçek varki artık fener mener farketmez çok iyi oynuyoruz fb ile oynanan üç maçı bir düşünün futbol resitali vardı helede ilk maçta. korkak oynamayalım iyi oynayalım bu bize yeter izlediyseniz geçen hafta chelsea-barcelona maçını anımsatan bir maç oldu. o kadar önemli değil.. bilmiyorum belki abartacağım ama şuan dünyada en iyi futbol oynayan takımlardan biriyiz....
uzatmadan "canın sağolsun be cimbom ve terim, sizler değilmisin avrupadan kupa almanın nasıl bir duygu olduğunu bize tattıran bugün yenildiniz diye kızacak değilim"....
dün maç ile ilgili konuya baktım geçtim msj bile yazmadım gerek yoktu çünkü yenilmiştik keşke sizlerde bir şey yazmasaydınız..
kalın sağlıcakla....

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Galatasaray-Fenerbahçe maçını stadyumda izlerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Fatih Çalışkan'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz. (SDN Fenerbahçe Kulübü)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Keşke böyle bir şey yapmasaydı

Akşam burada değildin sanırım.Forumda olanları görmeliydin.

Yok twitter mesajları, yok resimler falan.

Bir de biz iyi oynadık, onlar yendi.Ortam iyice gergin oldu tabi.

Bir ara kendimi tutmasam ben de ban yerdim.Ne kadar taraftar olursan ol, bu forumda sakin olmak pek mümkün değil.

Kendini bilmezin biri çıkıp bir şey diyor ve sinirler geriliyor.

Ama [MENTION=102225]nevuser[/MENTION] in durumu böyle değil.Tartışma yüzünden ban yemedi o.

Reaksiyon puanı
31
Akşam burada değildin sanırım.Forumda olanları görmeliydin.

Yok twitter mesajları, yok resimler falan.

Bir de biz iyi oynadık, onlar yendi.Ortam iyice gergin oldu tabi.

Bir ara kendimi tutmasam ben de ban yerdim.Ne kadar taraftar olursan ol, bu forumda sakin olmak pek mümkün değil.

Kendini bilmezin biri çıkıp bir şey diyor ve sinirler geriliyor.

Ama @nevuser in durumu böyle değil.Tartışma yüzünden ban yemedi o.

Akşam ben işteydim kardeşim gece 3 gibi felan geldim sinirlenmemek elde değil ben bile kafayı yiyecektim 2.gol haberi gelince.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Akşam ben işteydim kardeşim gece 3 gibi felan geldim sinirlenmemek elde değil ben bile kafayı yiyecektim 2.gol haberi gelince.

Sağlık olsun diyelim.Kader de yenilmek varmış ve yenildik.Öğrendik ki, futbol skor oyunu.Buldun mu atacaksın.

Bizim 30 gol pozisyonumuz var, adamların sadece 3.

Skor 2-1 onların lehine.

Futbol da adalet yok.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13279_2B.jpg

spacer.gif

[h=1]Maç Sonu: Fatih Terim[/h]
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Final’deki Fenerbahçe maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Konuşmasına Fenerbahçe’yi tebrik ederek başlayan Terim, “Üç puanı aldılar. Kendi oyuncularımı da kutluyorum, hiçbir zaman beraberlik düşünmeyip, oyunun her türlü altından kalkmaya çalıştılar, olağanüstü de oynadılar. Tek eksikleri çok yakın mesafeden topu içeri atamamaktı. Kaybettik diye böyle oynayan bir takıma kalkıp bir şey diyecek hâlim yok açıkçası. Son yıllardaki en tek taraflı derbi oldu herhâlde, ikinci yarı için söylüyorum özellikle. O yüzden onlara da kızamıyorum, kime kızacağım kendime kızayım bari” diye konuştu.

Puan farkının ikiye inmesine ilişkin, “Artık lig daha zevkli geçecek” ifadesini kullanan Fatih Terim, “Galatasaray, böyle oynadıktan sonra bu top her zaman böyle girmemezlik yapmaz. Her zaman da oyuncular böyle ısrarla atmamazlık edemez. Bazen bizim oyuncular vursa gol olur, birisine de çarparak gol olabilir. Neticede Fenerbahçe ile oynuyorsunuz, kaç tane pozisyon bulacaksınız ki? Futbol, bunun için güzel bir oyun herhâlde. İlk yarı sadece Necati'nin 3-4 tane pozisyonu var. Maçın ikinci yarısında yabancı biri gelse, oyuna baksa ve skoru böyle görse, herhâlde en büyük sürprizi o yaşar

Galatasaray’ın her takımı her yerde yenebileceğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Kadıköy’deki 2-2’lik maçı son dakikalarda kazanabilirdi. Galatasaray yenemez mi? Böyle oynarsa Galatasaray, Türkiye’nin her yerinde kazanır. Daha çok maç var. Hem sadece Galatasaray, Fenerbahçe de yok. Beşiktaş ve Trabzonspor da var. Ve o maçların hiçbiri kolay değil. Hiçbirimiz için” şeklinde konuştu.

Fatih Terim, maçtan sonra Fenerbahçeli futbolcuların saha ortasında yaptıkları sevinçle ilgili soru üzerine, “Böyle durumlarda içeride sevinmekte yarar var” yorumunu yaptı. Rakiplerini maçtan sonra soyunma odasına kadar götürdüklerini, tebrik ettiklerini anlatan Terim, “Tahrik etmemekte, düzgün davranmakta herkes için dikkatli davranmakta yarar var” dedi.

Terim, hakem Fırat Aydınus ile ilgili bir soru üzerine, yorum yapmayacağını ifade ederek, “Ben Cüneyt Çakır ve arkadaşlarına başarılar dileyeceğim, Barcelona-Chelsea maçı için. Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek, Bülent Yıldırım'a da başarılar diliyorum. Önemli bir maç yönetecekler, Türk futbolunu en iyi şekilde temsil edecekler” sözlerini kaydetti.

Hayatı boyunca ne bahane gösterdiğini, ne de bahane kabul ettiğini anlatan Terim, “Ne kendim gösterdim, ne de başkasının bahanesini kabul ettim. Futbol şansıymış, talihsizmişiz... Futbol şansı 15 pozisyondan birini atmamayı mı getiriyor? Bu pozisyonlarda kendimizi hiç mi eleştirmeyeceğiz? Onun yanından bile geçmiyorum. Atamazsanız, yiyeceksiniz, futbol şansı diye bir şeyi kabul etmiyorum. Bu yıllarca bizim ürettiğimiz savunma mekanizmalarımızdan birisi. Kaybettik, o kadar” şeklinde konuştu.

Galatasaray taraftarının maç önünde, maç sırasında ve maç sonunda sergilediği tavra da değinen Terim, “Maçın başından itibaren seyircimizin olağanüstü yaratıcı hazırlıkları, tezahüratları, takımlarının yanında olmaları, sahaya bir çöp dahi atmamaları, bir küfür dahi etmemeleri vardı ve teşekkürü hak ettiler. Onların hakkı bu oyun ama bu oyunun hakkı aynı zamanda galibiyet de olmalıydı. Bir ufak mesajım daha olacak, sadece bizim taraftarları tebrik ediyoruz. Gönlümüz istiyor ki her taraf olsun, sadece lafta da kalmasın eğer mümkünse” ifadesini kullandı.

Terim bir soru üzerine, Melo'nun moralinin bozuk olmadığını belirterek, “Şu bilinsin; Melo ile Riera'yı affetmedik biz, özürlerini kabul ettik. Bu çok farklı bir şey. Allah'a mahsus affetmek bize değil. Özrünü kabul etmek bizim işimiz, kimse karışamaz” dedi.

Semih Kaya’nın performansına ilişkin soruları da yanıtlayan Terim, “Gol bir hatalar zinciri, sonunda Semih'i gördüğünüz için hata onda diyebiliyorsunuz. O herkesten fazla mücadele ediyor. Gol öncesinde faul var mı, yok mu, bilmiyoruz. Zincir bu, tek başına bir olay değil. Ne birinci, ne ikinci gol” diye konuştu.

Fatih Terim, konuşmasını şu sözlerle noktaladı: “Galatasaray futbol takımı, bugün hiçbir şekilde oyunu berabere götürme niyetinde olmamıştır, müthiş bir anlayışla hareket etmiştir. 60-70'den sonra 1-1 bitse herkes razı olurdu, ama Galatasaray hiçbir zaman bunu kabul etmedi. Bu yüzden de oyuncularımı kutluyorum. Bir forvet alıp, bir orta saha koyup oyunu başka yöne çekebilirdik. Akın üstüne akın, atak üstüne atak yaptık. Futbolda anormal enteresanlıklar olabiliyor. İkinciyi bulmak isterken biz yedik.''

http://www.galatasaray.org/futbol/superlig/haber/13279.php

Arena'yı yasa boğan ölüm

TT Arena'da Galatasaray- Fenerbahçe maçını izleyen 25 yaşındaki Fatih Çalışkan, devre arasında aniden fenalaştı. Çalışkan'a stattaki sağlık görevlileri yardım etti.İlk müdahalenin ardından stattaki ambulansa alınan genç, hastane yolunda can verdi. Amatör olarak futbol da oynayan gencin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

arena-yi-yasa-bogan-olum-2214189.Jpeg

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi sahasında ağırladığı maçta Sarı Kırmızılı bir taraftar kalbine yenik düştü.

Çok çekişmeli geçen ve temponun yüksek olduğu maçta, 25 yaşındaki Galatasaraylı taraftar Fatih Çalışkan, bu heyecana daha fazla dayanamadı ve kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu.

Devre arasında fenalaştı

Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin devre arasında tribünde fenalaşan 25 yaşındaki Fatih Çalışkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti Edinilen bilgiye göre derbiyi izlemek için kardeşi Onur ile birlikte, Türk Telekom Arena Stadı’na giden Galatasaray taraftarı 25 yaşındaki Fatih Çalışkan maçın devre arasında fenalaştı.

Fatih Çalışkan, kardeşi Onur'un kucağına yığıldı. Galatasaraylı taraftarlar, fenalaşan Çalışkan için tribünlere ambulans çağırdı. Tribüne gelen sağlık ekipleri Fatih Çalışkan’a yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırıldığı sırada kalbi duran Çalışkan, yolda hayatını kaybetti. İlk belirlemeler göre kalp krizi geçirdiği öğrenilen gencin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Baba Ramiz Çalışkan, “Hiçbir sağlık problemi yoktu. Kalp krizi geçirmiş devre arasında. Maça kardeşiyle gitti. Fenalaşıp, kardeşinin kucağına yığılmış. 18 yaşına kadar da amatör futbol oynadı. Ambulansla hastaneye gidene kadar yolda hayatını kaybetmiş" dedi.

Fatih Çalışkan'ın cenazesi ikindi namazında Fikirtepe Bayraktar Camii'de kılınacak, cenazesi ise Hekimbaşı Mezarlığı'na defnedilecek.

Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları da üzüntülerini twitter'da yazdıkları yazılarla paylaştılar.

UltrAslan
'dan tepki var

Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu ultrAslan, konu hakkında bir bildiri yayınlayarak Türk Telekom Arena'da sağlık skandalı yaşandığın altı çizildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bu müessif olayda maalesef bazı eksikler ortaya çıkmıştır. Kardeşimiz rahatsızlandığı esnada yakın çevrede güvenlik görevlisi olmaması nedeniyle yardım istenememiş, ancak taraftarın toplu olarak bağırmasıyla ve bireysel çabalar sonucu sağlık ekiplerinin çağrılması sağlanmıştır.

Sağlık ekiplerinin müdahalesi esnasında ambulans çağrılmasından sonra ambulansın gelmesi yaklaşık 15-20 dakika sürmüştür, keza ambulans şoförünün yanlış yollara sapması nedeniyle hastaneye ulaşım 20-25 dakikayı bulmuştur. Özetle maçın devre arası rahatsızlanan kardeşimiz ancak maç sonrası hastaneye ulaşmış ve bu sürede hayatını kaybetmiştir

2012
Türkiyesin de dünya stadı olarak nitelendirdiğimiz TT Arena'da ve devamında yaşanan sağlık skandalının sorumlularının bulunup gerekli hukuki işlemin yapılmasını ve yetkililerden kamuoyunun bilgilendirilmesini istiyoruz."

http://spor.milliyet.com.tr/arena-yi-yasa-bogan-olum/spor/spordetay/23.04.2012/1531763/default.htm

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fatih Çalışkan İçin Birer Fatiha.. Lütfen.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Renkdaşımızın toprağı bol olsun.Allah rahmet eylesin.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
iste-stochun-tartisilan-hareketi-32559.jpg

Terbiyesizin yaptığına bak. bi daha forma vermesinler bunlara

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Acının rengi olmaz.Allah ölen kardeşimize rahmet etsin.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Allah rahmet etsin. Cennet ona inşaAllah yeşil değil, Sarı Kırmızı gözükecek...

O kareografide kadıköy'ü görünce, Aslan kadıköyü fethetmeye gelecek diye düşündüm. Son maçı kalbi olan izlemesin..

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Allah Rahmet eylesin, ailesine de sabırlar versin :(