SDN Galatasaray Kulübü

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Yarın Günlerden Galatasaray :D

B_13172_bigsyl_B.jpg

spacer.gif

Maça Doğru: Fenerbahçe - Galatasaray Medical Park

Galatasaray Medical Park, TKBL Play-Off Final serisi birinci maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. İstanbul Moda'da bulunan Caferağa Spor Salonu'ndaki mücadele 14 Nisan Cumartesi günü saat 18.00'de başlayacak ve GSTV'den canlı yayınlanacak.
Maç: Fenerbahçe - Galatasaray Medical Park
Salon: Caferağa Spor Salonu, İstanbul
Tarih: 14.04.2012 Saat: 18.00
Yayın: Galatasaray Televizyonu (Canlı)
İnternet: www.galatasaray.org (Canlı Yayın)

http://www.galatasaray.org/basketbol/bayan/haber/13172.php

B_13171_lucas_B.jpg

spacer.gif

Maça Doğru: Mersin BŞB. - Galatasaray Medical Park

Galatasaray Medical Park, Beko Basketbol Ligi 28. haftasında Mersin BŞB. ile karşılaşacak. Edip Buran Spor Salonu'ndaki mücadele 14 Nisan Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak ve LigTV3'ten canlı yayınlanacak.
Maç: Mersin BŞB. - Galatasaray Medical Park
Salon: Edip Buran Spor Salonu, Mersin
Tarih: 14.04.2012 Saat: 17.00
Yayın: LigTV3 (Canlı)
İnternet: www.galatasaray.org (Canlı Anlatım)

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/13171.php

B_13147_16B

spacer.gif

Maça Doğru: Beşiktaş – Galatasaray

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Final 1. hafta maçındaBeşiktaş ile karşılaşacak. Beşiktaş Fi-Yapı İnönü Stadı’ndaki mücadele, 14 Nisan 2012 Cumartesi akşamı, saat 19.00’dan itibaren Lig TV’den naklen yayınlanacak.

Maç: Beşiktaş – Galatasaray
Yer: Beşiktaş Fi-Yapı İnönü Stadı
Tarih: 14.04.2012 Saat: 19.00
Yayın: Lig TV (Canlı)
İnternet: www.galatasaray.org (Canlı Anlatım)

Süper Final Şampiyonluk Grubu: 12 Puan
Spor Toto Süper Lig’de normal sezonu birinci sırada tamamlayan Galatasaray, Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda yer alan Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş’a karşı bu sezon altı maç yaptı. Fenerbahçe’yi iç sahada 3-1 yenen takımımız, rakibiyle deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Trabzon’da 3-0’lık skorla mağlup ettiği Trabzonspor’a evinde 1-1 ile bir puan kaptıran Galatasaray, Beşiktaş’ı iç sahada 3-2 yenerken deplasmanda golsüz eşitliği bozamadı. Takımımız, bu altı maçtan 12 puan çıkararak rakiplerine karşı üstünlük kurdu. Dört takım arasında oynanan maçlara göre oluşan tabloda Fenerbahçe, toplam iki galibiyet, üç beraberlik ve bir yenilgiyle dokuz puan toplayarak ikinci sırada yer aldı. Beşiktaş ve Trabzonspor ise birer galibiyet ve ikişer beraberlikle beşer puan elde edebildi.

Sıra Takım O G B M A Y P
1. Galatasaray 6 3 3 0 12 6 12
2. Fenerbahçe 6 2 3 1 9 8 9
3. Beşiktaş 6 1 2 3 6 9 5
4. Trabzonspor 6 1 2 3 4 9 5

Normal sezonda oynadığı 34 maçta kazandığı 77 puanın yarıya bölünmesi, o puana yarım puan eklenmesiyle toplam 39 puana ulaşan Galatasaray, ikinci sırada 68 puanı bulunan Fenerbahçe’nin Şampiyonluk Grubu’na 34 puanla girecek olmasından dolayı rakibine karşı beş puanlık bir fark yaratmış oldu. Trabzonspor ve Beşiktaş’ın ise 28’er puanı bulunuyor.

http://www.galatasaray.org/futbol/superlig/haber/13147.php

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Adnan Öztürk : Beşiktaş'tan bize TT Arena'da oynamak için talep gelmedi. Talep gelmemesini ümit ediyorum.Benim şahsen oyum çok net olarak hayırdır eğer yönetim kuruluna gelirse konu. Biz 2 sene Olimpiyat'ta oynadık BJK'da gidebilir.

Reaksiyon puanı
10,315

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkese günaydın büyük takımın asil taraftarı bugün büyük gün formaları giydik floryaya doğru yola cıkacaz saat 1 gibi herkes bizi izlesin

Soran olursa ultrAslan yaptı dersiniz.......

florya_giris.jpg

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
bu olmadı arkadaşım,
hakaret yok...
bu yolu açarsanız,
gidişat karakolda biter sora ama demi?!

İyi de hocam ben fenerbahçe konusuna yazmadım bunu ortalığı karıştırmak için söylemedim yani.Kırıldıysanız kusura bakmayın :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Bugün ikinci yenilgiyi tadacaklar :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
saatler ilerledikçe heyecan artıyor bende yaw

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu maçı allahın izniyle alıp yarın ki maçın sonucunu bekleyeceğiz

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şu haberi başka gazete yapsa belki inanırdım da Milliyet olunca insan inanmıyor

Galatasaray'da hedef Keisuke Honda...

Sarı-kırmızılı takımın gelecek sezon kadrosunda bir Japon yıldız olacak. Nikon yetkilileri şimdiden görüşmeler başladı. İlk hedefte CSKA'dan Keisuke Honda var.

galatasaray-da-hedef-keisuke-honda--2190605.Jpeg

Galatasaray'ın, Japonya'nın dünyaca ünlü markası Nikon ile yaptığı 3 yıllık sponsorluk anlaşmasının kapalı kapılar ardında gerçekleşen görüşmelerinde büyük ses getirecek planlar için el sıkışıldığı ortaya çıktı. Nikon yöneticileri ile başta Metin Oktay Tesisleriolmak üzere birçok kez bir araya gelindiği ve imzalanan anlaşmanın sadece şortta reklamdan ibaret olmayacağı ifade edildi. Yapılan anlaşmaya göre; Nikon firması sarı-kırmızılı kulübe transfer konusunda da kapıyı açacak.

GÖRÜŞMELERE ŞİMDİDEN BAŞLANDI
İlk hedef, yeni sezonda G.Saray'a bir Japon futbolcu transfer edilmesini sağlamak. Nikon sponsorluğunda yapılacak transferde iki futbolcunun adı konuşuluyor; Bochum'da oynayan Takashi İnui ve CSKA Moskova'da forma giyen Keisuke Honda. İki oyuncu ile de temaslara başlayan Nikon'lu yetkililerin görüşmeleri belli bir seviyeye getirdikten sonra kararı G.Saraylı yöneticilere bırakacakları belirtildi.

GS TV JAPONYA'DA
Uzakdoğu'ya hızlı ve kalıcı bir giriş yapmak isteyen G.Saraylı yöneticiler sık sık hazırlık maçları ve kamplarla bölgeye gidecekler. Ayrıca Nikon'un katkılarıyla GS TV'nin Japoncaolarak Japonya'da ve Çince olarak Çin'de yayın yapması da sağlanacak.

AVRUPA'DA SES GETİRECEK
İkinci başkan Ali Dürüst, "Hedefimiz G.Saray'ın adını daha da çok yaymak" dedi. Dürüst, "Takımımızın gelecek sezon Avrupa arenasında yer alacağına ve daha çok ses getireceğine inanıyoruz" dedi.

TOKYO'YA DEV GS STORE
Galatasaray'ın Uzakdoğu'daki yüzü olmayı hedefleyen Nikon yöneticileriyle Japonya'da bir futbol okulu açma projesi için de el sıkışıldı. Tokyo'da da dev bir GS Store açılacak ve ürün satışında Uzakdoğu pazarına ilk adım, Japonya'da atılmış olacak.

http://spor.milliyet.com.tr/galatas...spor/spordetay/14.04.2012/1528200/default.htm

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
6.5 saat kaldı maça. Sabırsızlıkla bekliyorum :w00t:

Beşiktaş Maçında Parçalı Formayla Sahadayız

B_13180_B_12784_B.jpg

Galatasaray
, bu akşam saat 19.00'da Beşiktaş Fi-Yapı İnönü Stadı’nda Beşiktaş ile oynayacağı Spor Toto Süper Final 1. hafta maçında Parçalı Forma ile sahaya çıkacak.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Pufff maç oluırken ben işte olcam lanet olsun ! gitmesem mi acep ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Beyler

Once #SampiyonlukYakinFloryayaAkin
Sonra #SampiyonlukYakinMesaleyiYakin

twitleyelim

[video=youtube;Px8jqH8jy9I]http://www.youtube.com/watch?v=Px8jqH8jy9I[/video]

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herşey çok güzel olacak çokkkk

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
"İnönü'de bir bahar akşamında,
Cimbombomum şampiyonluk yolunda,
Hatırlayın ne oldu son dakikada,
Hasan kabze'yi unutma!"

Alacağız bu maçı. Haftaya ise şölen var :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İstanbulu seviyorsak içinde sen olduğun içindir GALATASARAY...

Aqci5FRCIAAIOtl.jpg

Süper Final başlasın ... Yine muhteşem bir uğurlama ...

Ümit Davalanın çekmiş olduğu foto

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Mersin BŞB 30 - 40 GALATASARAY Medical Park (2. Çeyrek Oynanıyor 02:56)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bjk maçı kesin iptal olacak saaha çok kötü

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Basketbol takımı ciddiye almıyor galiba alt sıralardaki takımları. Bir ara 12 - 13 sayıya çıkmıştı fark alırız diye kapatmıştım uzatmaya gitmiş maç. Bu konuda Oktay hocanın uyarması lazım artık takımı.