SDN Galatasaray Kulübü

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ayrıntıları da verelim.

Galatasaray ile Nikon Arasında Dev İşbirliği

B_13166_GSKLOGO_B.jpg

İlklerin ve enlerin takımı Galatasaray, dünyanın önde gelen fotoğraf makinesi markalarından Nikon ile gerçekleştirdiği dev sponsorluk anlaşmasıyla “Nikon’un Türkiye’de Sponsor Olduğu İlk Futbol Takımı” oldu.

Galatasaray Sportif A.Ş, 12 Nisan 2012 Perşembe günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim ve Nikon Orta Doğu Bölge Yöneticisi Takashi Yoshida'nın katılımıyla düzenlenen imza töreniyle dünyanın önde gelen fotoğraf makinesi markası Nikon ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde Nikon, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın “Optik Ekipmanlar ve Görüntüleme Cihazları Sponsoru” oldu.

Global düzeyde pek çok yeniliğe öncülük eden Galatasaray ile dünyaca tanınmış çokuluslu bir şirket olan Nikon arasında gerçekleşen bu dev işbirliği, Nikon’un Türkiye’de ilk kez bir futbol takımına sponsor olması açısından büyük önem taşıyor.

Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, “Alanının lider firmalarından biri olan seçkin ve global marka Nikon’un sponsorumuz olması mutluluk verici. Nikon’un uluslararası gücünü, Türkiye ve Avrupa’daki başarıları tartışılmaz olan Galatasaray ile birleştirmesinden dolayı memnunuz. Tarihi ve kökenleri uzun yıllar öncesine dayanan iki büyük marka olarak Galatasaray ve Nikon’un gerçekleştirdiği işbirliği, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek çok önemli işler ve yenilikler konusunda bizleri heyecanlandırıyor. Bu ortaklık ve dostluk ile Galatasaray’ın marka değeri ve bilinirliğinin Japonya başta olmak üzere diğer Asya ülkelerinde de artacağına inanıyoruz” dedi.

Nikon Orta Doğu Bölge Yöneticisi Takashi Yoshida da Galatasaray ile yapılan sponsorluk anlaşmasının dünya çapında önemine vurgu yaparak, “Her geçen gün büyüyen taraftar kitlesi ile gerek Türkiye’de gerekse Avrupa ve Orta Doğu Ülkeleri’nde en başarılı ve en çok tanınan futbol kulüplerinden biri olan Galatasaray’a sponsor olmaktan gurur duyuyoruz. Genç ve çalışkan popülasyonuyla Türkiye Nikon için çok stratejik ve önem taşıyan bir pazar. Bizler de Nikon ailesi olarak marka değerinden emin olduğumuz Galatasaray’ı seçtik ve karşılıklı dostluk, anlayış ve hassasiyet çerçevesinde güzel işlere imza atacağımızdan eminiz. Galatasaray bizleri, bizler de Galatasaray’ı seçtik. ‘Ben Galatasaray’ım diyor ve takımımızı destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13166.php

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
kulübümüze hayırlı olsun. ama ben bu reklam işinin artık çığırından çıktığını düşünüyorum. formalar forma olmaktan çıktı, ralli tulumuna döndü. heryer reklam...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hayırlı olsun, formanın neresine koyacakları önemli ama.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Formaya değil şortun sağ bacak alt kısmına konacak sadece

AqSDI0eCQAA72Tf.jpg

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yakında şortun arkasına da sponsor alırız. sponsorsuz yer kalmaz.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yıllık 600 bin euro çok büyük bir meblağ değil. "boşta duracağına para getirsin" mantığı ile alınmış bir reklam.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Nikon yazısı küçük olsa bile çok kötü duruyor.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sonuçta para alıyoruz arkadaşlar böyle düşünmek lazım :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Eh idare eder işte ama harbiden formanın ayrını bozmuş gibi :D

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
olsun para geliyo arkadaşlar sponsor iyidir

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Nikon yazısı çok büyük.

herkese günaydın Aslan kardeşlerim.Herkese hayırlı cumalar.Yarın herkes giyiyormu formaları:D

bu arada dediğin gibi kardeşim nikon yazısı ne öyle ya biraz daha büyük yapsalarmış bari:D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Nikon Fotoğraf Makinası Almamız Şart Oldu Artık :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Hayırlı Cumalar arkadaşlar. Biraz geç girdim nete sesim soluğum yoktu. :P

İş görüşmesine gittim. Hayırlısıyla evrakları hazırlayıp önümüzdeki hafta içi başlayacağım sorun çıkmazsa :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hayırlı Cumalar arkadaşlar. Biraz geç girdim nete sesim soluğum yoktu. :P

İş görüşmesine gittim. Hayırlısıyla evrakları hazırlayıp önümüzdeki hafta içi başlayacağım sorun çıkmazsa :)

Hayırlısı olsun renkdaş :) Hayırlı cumalar.

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum,
hayırlı cumalar arkadaşlar, gününüz bereketli, neş'eli olsun.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hayırlı cumalar arkadaşlar. Biraz geç girdim nete sesim soluğum yoktu. :p

iş görüşmesine gittim. Hayırlısıyla evrakları hazırlayıp önümüzdeki hafta içi başlayacağım sorun çıkmazsa :)

haydi hayirlisi kardeşim şimdiden işinde başarilar

--- Mesaj Güncellendi ---

selamun aleykum,
hayırlı cumalar arkadaşlar, gününüz bereketli, neş'eli olsun.

EYW müdür sanada hayırlı cumalar dua et bize yarın maçımız var:D bizde size ederiz pazara kardeşim:D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yarın Sınava Formayla Gitmeyi Düşünüyorum :)