SDN Galatasaray Kulübü

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Nesta [URL=http://forum.shiftdelete.net/usertag.php?do=list&action=hash&hash=13 dedi ki:
#13[/URL]2187203]Saol hocam :)

:) soruları dikkatlı okuyun hocam bildiğiniz soruyu kaçırmayın aman. hızla bi olumsuzluk ekini atlayabilirsiniz dikkat.

sınav esnasında aman bir soruya takılıp kalmayın, moral bozmayın.

--- Mesaj Güncellendi ---

Sağolusun üstat :) Yarın Cimbomum yenerse artık o moralle full çekerim :P :D

he he :) inşallah. inanarak yapın güvenin kendinize :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Nesta [URL=http://forum.shiftdelete.net/usertag.php?do=list&action=hash&hash=13 dedi ki:
#13[/URL]2187270]Saol destek için hocam :)

Sizde heyecan yarın tam gazlar başlar dostlar :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Biraz heyecan iyidir dostum ya zaten ilk on dakikadan sonra heyecan kalmaz artı ilk on dakikada heyecanlı olunduğu için soruları kaçırabiliriz onun için ben ilk sorulara dönüp bidaha bakmayı planlıyorum :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
#13[/URL]2187279]Kapılmamaya çalışıyorum hocam yarardan çok zarar :)

Ben sınava girmeden önce hep dershane hocam ile takılırdım.O bana hep şunu derdi;

"Sınavı kafanda büyütme çünkü büyüttüçe zorlaşır.Hata payı daha fazla artar".Bunu düşünerek fazla kafaya takmamıştım.Sonuçta 180 dk'lık bir şeydi.Tamam hayatımı etkileyecekti ama olmazsa da son değildi.Bir çok kardeşimiz böyle bakıyor olaya.Çevremdekiler ölüm kalım mücadelesi veriyor sanki :) Bu sadece bi sınav.Tabi girmiş çıkmış biri olarak rahat konuşuyor olabilirim.

Nesta #13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben sınava girmeden önce hep dershane hocam ile takılırdım.O bana hep şunu derdi;

"Sınavı kafanda büyütme çünkü büyüttüçe zorlaşır.Hata payı daha fazla artar".Bunu düşünerek fazla kafaya takmamıştım.Sonuçta 180 dk'lık bir şeydi.Tamam hayatımı etkileyecekti ama olmazsa da son değildi.Bir çok kardeşimiz böyle bakıyor olaya.Çevremdekiler ölüm kalım mücadelesi veriyor sanki :) Bu sadece bi sınav.Tabi girmiş çıkmış biri olarak rahat konuşuyor olabilirim.
Bende öyle düşünüyorum hocam ben elimden geleni yapmaya çalışacağım sadece :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Biraz heyecan iyidir dostum ya zaten ilk on dakikadan sonra heyecan kalmaz artı ilk on dakikada heyecanlı olunduğu için soruları kaçırabiliriz onun için ben ilk sorulara dönüp bidaha bakmayı planlıyorum :)

Evet ilk 5-10 dk heyecan olur.Ama o heyecanı çabuk yatıştırmak gerekir.Bunun en iyi yöntemi istediğin bölümden başlamaktır.Böyle sınavlarla ilk soruların önemi çoktur bence.Çünkü kişi ilk bir kaç soruda verdiği cevaptan emin olursa öz güveni artar ve sınav kendi adına olumlu geçer diye düşünüyorum.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Doğrudur hocam hatta ösym şöyle bir taktik deniyor üç tane zor soruyu arda arda veriyor o tuzağa düşmesek tamamdır Nesta #13 :)

Nesta #13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet hocam bende matematik çözemediğim için bol bol sürem olucak geri dönüp sınav bitene kadar kontrol edicem soruları sözelim iyi gibi zaten onlardanda gitmek istemiyorum bu sınava çalışmadım adam gibi pc başında oturmaktan artık ne yaparsam kardır diyorum lys için çalışmaya başlıcam bu sınav geçsin lys sözelden gireceğim tarih konu anlatımlı kitap ve yaprak test alıp tarihi bitirip ardından cografya ardından edebiyat sonada felsefeyi bırakacağım :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
#13[/URL]2187308]Evet hocam bende matematik çözemediğim için bol bol sürem olucak geri dönüp sınav bitene kadar kontrol edicem soruları sözelim iyi gibi zaten onlardanda gitmek istemiyorum bu sınava çalışmadım adam gibi pc başında oturmaktan artık ne yaparsam kardır diyorum lys için çalışmaya başlıcam bu sınav geçsin lys sözelden gireceğim tarih konu anlatımlı kitap ve yaprak test alıp tarihi bitirip ardından cografya ardından edebiyat sonada felsefeyi bırakacağım :)

Sayısalcıkara tarih bir puandan bile az gelıyor neti :) Halbuki tarihdede baya iyiyim :(

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
#13[/URL]2187322]Hocam çok olsa sözelciler napcak adalet böyle olması gerekiyor maalesef :)

Oda doru hocam :) Hayat Bir Sınav Zaten Ösym'nin sınavıda neymiş peh :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Başarılar hocam hayırlısı neyse o olsun :)

Nesta #13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanada hocam saolasın neyse kaderimiz çıksın falımız :)

B_13019_b.jpg

[h=1]Ülker İdman Raporu: 30 Mart 2012 Cuma[/h]
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ısınma ve açma-germe hareketleriyle başlayan antrenmanda üç gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi.Akşam antrenmanı, şut çalışmasıyla sona erdi.

Johan Elmander, antrenmanda takımla beraber çalışmalara katıldı.
Aydın Yılmaz, çalışmalarına takımdan ayrı salon ve sahada devam etti.
Antrenmanda sağ kasığında sertleşme oluşan Sercan Yıldırım, maç kadrosuna alınmadı.

Fenerbahçe ile oynanan Euroleague Sekizli Final maçının bitiminde rahatsızlık geçiren Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, tedavisinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek antrenmanı takip etti.

Futbolcular, Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Orduspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi. Ve maç saatini beklemeye başladı.

B_58c40f9dedeb14fbdf79a62d94159e97.jpg

B_3103954ddb0e22e26e43cc6a40472216.jpg

B_d5ddc72b8086365bfb05f166ed6b1ee6.jpg

Elmander antremanda son resimde görüldüğü gibi aman Ujfalusi dikkat et :D

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:) İyi görünüyor yarınki maçı sabırsızklıkla bekliyorum :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
#13[/URL]2187351]Katılıyorum hocam kazansınlarda bizede moral olsa :)

:) Sınav stres kalmaz valla :D

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar sizde zaten söylemişsiniz aman rahat olun siz össden korkcağınıza o sizden korksun 3 saat takılıp geleceksiniz tabi ki başarılı bir şekilde inşallah

Nesta #13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Takmıyorum çok hocam rahat olmak en iyisi her zaman .

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkese günaydın kardeşlerim keyifler nasıl
bugün moralim cok bozuk hem kuzenimin düğünü var hemde galatasarayımızın maçı var iki arada bir derede kaldım ya:(

[video=youtube;U5ronuXejko]http://www.youtube.com/watch?v=U5ronuXejko[/video]

Adamsın Melo.............

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aynen valla tam maca gitme havası var ama malesef gidemiyorum ya kuzenin düğünü var:S
düğüne gitmesem mi:D

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ua23ua Bence git görün kaç sonra abi :)

Nesta #13 Hocam valla bu güzel havada sizinle olmak çok güzel sınavı kim takar :D