SDN Galatasaray Kulübü

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_12517_B_12451_SLM_1077_B.jpg

spacer.gif

[h=1]Taraftarımıza Teşekkür[/h]
Galatasaray Medical Park'ın Anadolu Efes ile oynayacağı Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 5. hafta mücadelesinin taraftarımıza ayrılan bölümünün biletleri tamamen tükenmiştir.

Top 16'da üçüncü galibiyetimizi almak için mücadele edeceğimiz bu karşılaşmada bizleri yalnız bırakmayan, Euroleague'de beşinci kez % 100 doluluk oranına ulaşmamızı sağlayacak taraftarımıza teşekkür ederiz.

Galatasaray Medical Park Basketbol Şubesi

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/12517.php

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Şu Euroleague maçları öldürecek beni. Hele son periyotlar yok mu. Anadolu Efes' i geçtik mi asıl önemli maç geliyor.

Yense de yenilse de helal olsun bizimkilere. Ta elemelerden buraya kadar geldiler. Yetmedi CSKA' yı yendiler. Daha ne denilebilir ki...

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mersin maçı zorlu geçiçek gibi geçen günkü gibi hırslı oynarsak alırız maçı :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
sıkıntı yok kardeşim yemek yiyip gelecekmiş allahın izniyle mersin macında bizimle

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
2446_splash_twitter.jpg

Galatasaray, Avrupa'da ilk 10'a girdi

Galatasaray Kulübü'nün Twitter'daki takipçileri 900 bine ulaştı.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Türkiye'nin tek tescilli Twitter hesabına sahip spor kulübü olan sarı-kırmızılı kulübün buradaki takipçisinin 900 bine ulaştığı bildirildi.

İki yıl önce sosyal medyaya adım atarak Türkiye'nin ilk tescilli Twitter sayfasına sahip spor kulübü unvanını kazanan ve spor kulüpleri arasında dünya sıralamasında da ilk 10 arasında yer alan Galatasaray Kulübü'nün, 900 bin takipçi sayısıyla sosyal medyadaki gücünü bir kez daha kanıtladığı kaydedildi.

Galatasaray'ın Twitter'daki hesabı ile taraftarların meydana gelen tüm gelişmeleri anında takip etme fırsatı bulduğu; bunun yanında maçın oyuncusunu seçme imkanının yanı sıra yarışmalarla maç biletleri, GSStore indirim kuponu, imzalı formalar ve çeşitli sürpriz imkanları kazandıkları vurgulandı.

Sporx

B_12526_bb.jpg

Sevgilim Galatasaray!

Galatasaraylı futbolcular Ayhan Akman, Necati Ateş ve Sabri Sarıoğlu aileleriyle birlikte 14 Şubat Sevgilier Günü’nü Galatasaray TV’de kutluyor.

Nasıl tanıştılar ?
Birbirlerine nasıl evlenme teklifi yaptılar?
En özel anları ne ?

Futbolcuların özel hayatına dair merak edilen tüm yönleri ‘’Sevgilim Galatasaray’’ programında ekrana geliyor.

Galatasaray Store Ülker Fan Zone’da taraftarlarla futbolcuların ve ailelerin buluştuğu ‘’Sevgilim Galatasaray’’ bugün 19.00’da GSTV’de

Tekrarı bu gece 22.00’da

http://www.galatasaray.org/galatasaraytv/haber/12526.php

B_12519_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Sportif A.Ş.’nin Sermaye Arttırımı Gerekçeleri

Galatasaray Sportif A.Ş.’nin özkaynaklarını pozitif bir seviyeye çıkarmak ve sermaye yapısını güçlendirmek için ödenmiş sermayesinin arttırılması zaruri bir ihtiyaçtır.

Bilindiği gibi futbolla ilgili tüm faaliyetlerimiz Galatasaray Sportif A.Ş. bünyesinde yürütülmektedir. Yakın gelecekte uygulanmaya başlanacak UEFA mali kriterlerine uyum açısından da özkaynakların güçlendirilmesi gerekmektedir.

Bütün bu yasal ve teknik zorunlulukların ötesinde, Galatasaray’ın geçmişten bugüne gelen vizyonu ve misyonu, uluslararası platformda başarılara imza atarak ülke sporumuz için övünç kaynağı olmaya devam etmektir. Günümüzde futbol ekonomisinin eriştiği boyutlar ve rekabetçi şartlar göz önüne alındığında, güçlü bir sermaye yapısı, bu tarihsel misyonumuzu yerine getirmek için olmazsa olmaz bir koşul olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yapılacak sermaye artışı, bir yandan Galatasaray Sportif A.Ş.’ye taze nakit girişi ve Galatasaray Sportif A.Ş.’nin UEFA kriterleri ile uyumunu sağlayacak, diğer yandan da dünyanın önde gelen kulüpleri arasında bulunan Galatasaray’a yakışan bir sermaye yapısına kavuşmasına olanak tanıyacaktır.

Konu ile ilgili Galatasaray Sportif A.Ş.’nin Yönetim Kurulu kararı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformunda açıklanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Tebrikler Aydın Yılmaz

Futbolcumuz Aydın Yılmaz, baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Aydın Yılmaz ve Ekin Yılmaz çiftinin bir kız çocukları oldu. Aydın ve Ekin Yılmaz çiftini tebrik ediyor; hayata gözlerini yeni açan Mila Yılmaz’a ailesiyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz.

B_2d03140320e03b84e0948b68465e183c.jpg

B_8b8056f6853a030e29f48bf392c07176.jpg

Galatasaray Spor Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yakışıyorlar birbirlerine. :) Allah analı babalı büyütsün. Genç yetenek Aydın baba oldu. :D

2012 Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahili Milli Takımı'nda bulunan Emmanuel Eboue yarın öğle saatlerinde İstanbul'da olması bekleniyor.

http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/12533.php

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530

B_12536_B_10992_riera_B.jpg

Albert Riera: "Şampiyonluğa Ulaşmak İstiyoruz"

Galatasaray’ın İspanyol yıldızı Albert Riera, GSTV’de yayınlanan “Son Pas” programına konuk oldu.

Dilerseniz son karşılaşmayla başlayalım. Kayserispor gibi önemli bir rakibe karşı Galatasaray tek gollü bir galibiyet elde ederek liderliğini sürdürdü. Bu mücadeleyi nasıl değerlendirirsin?

Mutlaka çok zor bir maç oldu, böyle olacağını da biliyorduk. Kayserispor’un çok zorlu bir rakip olduğunu biliyorduk, hatta lig tablosuna bakıldığında bence daha üst sıralarda olmayı hak eden bir takım. Gol bulana kadar iyi oynayan, kalesinde çok fazla pozisyon vermeyen bir Galatasaray vardı. Golü bulduktan sonra rakibimiz biraz daha fazla risk alıp, öne çıkmaya başladı. O dakikadan sonra daha fazla karşılıklı pozisyon oldu. Tabi ki burada önemli olan takımımızın gol bulup, bu tip zorlu rakiplere karşı çözümler üretebilmesi. İyi oynamak ya da kötü oynamak ayrı bir şey ama bu tip çözümler üretip golü bulmak çok önemli diye düşünüyorum.

Kariyerinde belki de ilk kez eksikler sebebiyle sol bekte oynadın. İyi bir performans sergiledin, bir de asist yaptın. Kendi performansını nasıl değerlendirirsin?

Sizin de belirttiğiniz gibi kariyerimde ilk defa o bölgede oynadım. Ama yaşıma da bakarsanız futbol anlamında birçok tecrübe yaşadım. Saha içindeki her pozisyonla ilgili bilgim var. Sol bek olarak oynamamış olabilirim, ama sol bekin oyun içinde neler yapması gerektiğini biliyorum. Ön tarafta oynadığınız zaman önce atağı düşünüyorsun, sonra savunma geliyor ama gerideyken önceliği defansa vermek gerekiyor. Bu görevlerinizi yerine getirdikten sonra, ileri çıkabiliyorsanız atağa destek vermeniz gerekiyor. Ben de o pozisyonun sorumluluğunu ve gereksinimlerini bildiğim için çok çok fazla zorlandığımı söyleyemem. Ama tabi ki burada ne olursa olsun önemli olan Galatasaray’ın başarısı. Herkes gelip geçici, sonunda en önemli olan Galatasaray. Bir kişinin iyi oynaması, kötü oynaması, bir şeyler yapması çok önemli değil. Önemli olan başarıya ulaşabilmek, biz de iyi bir oyunla 3 puanı aldık.

Sarı kart cezalısı olduğun için Mersin İdman Yurdu maçında forma giyemeyeceksin ama bu maçla ilgili görüşlerini de almak istiyorum. Ligin ilk maçında Galatasaray rakibini mağlup edememişti, o mücadelede golsüz beraberlik vardı. Bu maçla ilgili neler söylemek istersin?

Deplasmanda oynanan maçlar, ne olursa olsun, kimle oynarsanız oynayın çok zor geçiyor. Kendi sahamızda çok iyi futbol oynuyoruz. Çok pozisyona giriyoruz. Deplasmanda da aynı şekilde oynamamız ve bunun haricinde daha iyi mücadele etmek gerekiyor. Özellikle deplasmanda küçük detaylar sonuca etki edebiliyor. Kimse kendi sahasında puan kaybetmek istemiyor. Nasıl biz istemezsek, hiçbir takım bunu istemez. Takımlar kendi saha ve taraftar avantajlarını kullanarak, daha fazla mücadele ediyorlar. O yüzden mutlaka zor bir maç bizi beklese de, tekrardan iyi bir seri yakalamaya adayız. Güzel galibiyetler alıyoruz. Biliyorsunuz bu sene play off oynanacak, puan farklarını hiç kafamıza takmadan her maça aynı ciddiyetle çıkıp, 3 puan alarak, play off’a kadar alabileceğimiz maksimum puanı toplamak istiyoruz. Mersin İdman Yurdu’da kendi sahasında oynayacak ve muhakkak her takım gibi zorluk çıkartacaklardır.

Senin de belirttiğin gibi bu sezon oynanacak bir play off sistemi ve Galatasaray şu an Fenerbahçe’nin 6, Beşiktaş’ın ise 11 puan önünde yoluna devam ediyor. Şampiyonluk yarışını nasıl değerlendiriyorsun?

Dediğiniz gibi rakiplerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş ile aramızda önemli puan farkları var ama sonuçta sezon sonunda bir play off oynanacak. Şu an lider olduğumuz için play off oynanmaması daha iyi olabilirdi çünkü bu puan farkıyla şampiyonluğa gidebilirdik. Ancak ikinci sırada bulunsaydık play off’un iyi bir sistem olduğunu düşünecektik. Ne olursa olsun pozitif olmak gerekiyor. Galatasaray futbolcusu olarak, Galatasaray camiasına hizmet eden biri olarak devamlı pozitif düşünmek zorundasınız. Play offlar da çok zevkli geçecek diye tahmin ediyorum. Sonuçta Türkiye’nin en önemli 4 tane takımı play off’ta mücadele edecek bizim de Galatasaray olarak tekrardan Türkiye’nin en iyi takımı olduğumuzu göstermemiz için bir şans olacak. O yüzden her zaman için pozitif olmak gerekiyor.

Bir sonraki haftada Galatasaray kendi evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Ligin ilk yarısında sarı kırmızılı formayla derbi heyecanlarını yaşadın. Beşiktaş maçı hakkındaki görüşlerini alabilir miyiz?

Derbiler tüm futbolcuların oynamaktan büyük zevk aldığı maçlardır. Derbi havasına sadece maçın oynandığı 90 dakikada değil çok önceden girersiniz. Günler önceden girersiniz. O yüzden mutlaka çok güzel bir maç bizi bekleyecektir. Sizin de dediğiniz gibi Türkiye’de derbi atmosferi yaşama fırsatı buldum ve çok etkileyiciydi. Şimdi de Beşiktaş’a karşı kendi sahamızda oynayacağız. Kendi taraftarımız önünde oynayacağız. Takım üzerinde çok önemli bir etki bırakan, takımını sürekli destekleyen bir taraftar grubuna sahibiz. Takımımız da şu an iyi futbol oynuyor diye düşünüyorum. Şu çok önemli; iyi futbol oynamadığımız maçlarda bile golü bulabiliyoruz, çözümler üretebiliyoruz. Onun haricinde sadece ofansif anlamda değil, defansif anlamda da iyi işler yapan bir Galatasaray görebiliyoruz. Az gol yiyoruz tabi ki bu da çok önemli. Beşiktaş maçı da bizim için önemli bir maç olacak. Alınacak üç puan güvenimizin daha da artmasını sağlayacaktır. Kendi sahamızda her zaman olduğu gibi taraftarımızla beraber üç puanı isteyeceğimiz bir maç olacaktır.

Bunun paralelinde şunu da sormak istiyorum. Çok önemli liglerde ve çok önemli takımlarda forma giydin. Avrupa’daki ve Türkiye’deki derbileri kıyaslayabilir mi? Örneğin bir Fenerbahçe derbisi yaşandı ve çok muhteşem bir atmosfer, muhteşem bir futbol vardı.

Sonuçta her ülkenin, her derbinin mutlaka kendine göre özellikleri var, artıları var. Belki kıyaslamak çok doğru olmaz ama oynadığım ülkelerde mesela Yunanistan’da derbi atmosferinin çok üst düzeyde ve tutkulu bir şekilde yaşandığını gördüm. İspanya’da Barcelona – Real Madrid önemli bir derbi, tüm dünyanın seyrettiği bir derbi. Ama ne olursa olsun diğer ülkelerde gördüğüm kadarıyla o ülkelerdeki derbilerin buradakiler kadar coşkulu olduğunu söyleyemem. Liverpool – Everton derbisi İngiletere’de oynadığım derbilerden bir tanesiydi. O da mutlaka çok tutkulu derbilerden bir tanesiydi ama illaki birini sıralamada en üst sıralara koymam gerekiyorsa Galatasaray – Fenerbahçe derbisini en üst sıraya koyabilirim. Taraftarın coşkusu, günler önce bu maçın havasına girilmesi ve gerçekten çok tutkulu bir ortamın olması. O yüzden bu maçı ilk sıraya koyabilirim.

Fatih Terim gibi tecrübeli bir hocayla çalışmak senin için ne anlam ifade ediyor ?

Çok çok önemli bir isimle çalıştığımın farkındayım, biliyorsunuz daha önce de kendisine karşı milli takımlar bazında rakip olarak mücadele ettim. Böyle bir isimle çalışmak benim için büyük bir şans diye düşünüyorum. Kendisi sadece İspanya değil, dünya çapında tanınan bir teknik direktör. Türkiye’de kendisi için zaten herhangi bir yorum yapılmasına gerek yok, kendisini kanıtlamış bir isim. Türk milli takımına en iyi zamanlarını yaşatan, Galatasaray’a en iyi zamanlarını yaşatan bir isim. Çok karizmatik bir kişilik ve futbolcularından ne istediğini bilen, futbolcularına hem saha içinde hem saha dışında inanılmaz destekleyen bir teknik direktör. O yüzden büyük bir şans olarak nitelendiriyorum Fatih Terim’le çalışmayı. Ondan çok şey öğreniyoruz. Disiplinli, programlarını her zaman iyi yapan, antrenmanları iyi programlayan, bizden ne istediğini bize iyi aktarabilen bir teknik adam. Gerçekten çok önemli bir isim.

Kazım devre arasında senin eski takımın Olympiakos’a transfer oldu. Galatasaray’da da birlikte forma giydiniz onunla, sence Yunanistan Ligi’nde başarılı olur mu? Neler düşünüyorsun bu konuda?

Colin benim için önemli bir arkadaş, çünkü kendisi İngilizce bildiği için, buraya ilk geldiğim zamanlarda bana çok yardımcı oldu. Mutlaka çok başarılı olacaktır Yunanistan Ligi’nde. Kendisini Türkiye’de de ispatlamış bir isim. Genç yaşına rağmen çok kaliteli bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Tabi ki bu transfer bizim için biraz sürpriz oldu, çok çabuk gelişti. Ancak gelen bir teklif vardı ve herkes özgür iradesine göre belli bir karar alabilir. Kendisi de bu şekilde bir karar verdi, bu yüzden mutlaka saygı duyuyoruz. Bunun haricinde Yunanistan Ligi’ni bildiğim için de orada mutlaka başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü kaliteli futbolcu nereye giderse gitsin başarılı olur. Kendisine buradan bol şans diliyorum.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena gibi muhteşem bir atmosferde forma giyiyorsun, sahaya çıktığında neler hissettiğini açıklayabilir misin? Bir de taraftarlara ne söylemek istersin ?

Öncelikle statla başlamak istiyorum. Mükemmel bir stada sahibiz, çok güzel bir stat. Çok güzel şartlar var ama onun haricinde Galatasaray taraftarı gibi önemli bir unsur var. Bu yüzden şampiyon olmamız için bütün şartların mevcut olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle hiçbir bahanemizin olmadığını düşünüyorum. Mutlaka bunun sözü verilemez ama herkes şundan emin olsun ki bütün futbolcular, teknik heyet ve herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve bu şartlarda mutlaka şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Galatasaray taraftarına gelecek olursak, taraftarımız gerçekten mükemmel ve kendi evimizde oynadığımız maçlarda sürekli yanımızdalar, daha önemlisi ise deplasmanlarda da bizleri yalnız bırakmıyorlar. Nereye gidersek gidelim, hangi şehre gidersek gidelim sürekli bizim yanımızda olup bizleri motive ediyorlar. İyi oynadığımızda da kötü oynadığımızda da bizi destekleyen bir taraftarımız var. Yanımızda olmaya devam ettikleri sürece güzel başarılar mutlaka gelecektir.

http://www.galatasaray.org/galatasaraytv/roportaj/haber/12536.php

Yukarıda yazıyor ya. Hem de resmi siteden verdim linki.
001_smile.gif

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Galatasaray MP - Antalya BŞB
Türkiye Kupası Maçı

Bugün Saat 20.15 - SPORTS TV

Turksat Uydusu 2A
11958 - V - Dikey - Batı - 27500 - 5/6

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Efes Fener'i resmen ezdi kupada. Bakalım biz Euroleague'de ne yapacağız?

Seyirciyle birlikte biz de onları ezeriz gerçi ama Olympiacos maçı tamam ya da devam maçı olacak.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
CSKA' tüm Avrupa'yı ezip geçmişti ama bir farkı unuttu oda GALATASARAY. Anadolu Efes kesmez artık bizi. Ezer geçeriz onu da :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
inşallah kardeşim onuda yener olimpiakos macına daha güçlü daha moralli çıkarız ve o macıda alıp yine her zaman olduğu tarih yazarız

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hıı ok hatlar karıstı ikisinide alırız inşallah

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_12538_B_12395_B.jpg

Galatasaray Yarı Finalde

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Teledünya Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında, Burhan Felek Spor Salonu'nda MKE Ankaragücü ile karşılaştı.

İlk maçı deplasmanda 3-1 kaybeden takımımız Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan bu müsabakayı 3-0 kazandı ve turu geçecek takımı belirlemek için altın set oynandı. Altın seti de 15-7 kazanan Galatasaray Teledünya Türkiye Kupası'nda yarı finale çıktı.

Takımımızın yarı finaldeki rakibi IBA Kimya TED Kolejliler'i eleyen Fenerbahçe Universal oldu.

Setler: 25-11, 25-8, 25-18 Altın Set: 15-7

Süre: 71 dakika

Galatasaray: Marina, Funda (L), Derya (L), Natalia, Nilay, Deniz, Aslı, Gamze, Calderon, Selime, Lo Bianco, Gökçen

MKE Ankaragücü: Asuman, Gizem, Seval (L), Ayşegül, Kübra, Morova, Ceren

http://www.galatasaray.org/voleybol/bayan/haber/12538.php

--- Mesaj Güncellendi ---

B_12545_B.jpg

Egle Sulciute Galatasaray Medical Park'ta

Galatasaray Medical Park, 2011-2012 sezonuna Fransa'nın USO Mondeville Basket takımında başlayan Litvanyalı Egle Sulciute ile sezon sonuna kadar kesin anlaşmaya varmıştır.

31 Ağustos 1985'te Litvanya'nın Mariampoje şehrinde dünyaya gelen oyuncunun basketbol kariyeri 1998'de ülkesinin TEO Vilnius takımında başladı. 2007'ye kadar Litvanya'da basketbol yaşantısını sürdüren Sulciute yurtdışına çıkma kararı aldı ve İtalya'nın yolunu tuttu. İlk sezon Lavezzini Parma ve sonraki sezon da Club Atletico Faenza formaları giyen oyuncu 2009'da İspanya'nın Real Club Celta Vigo takımına transfer oldu. Bu yaz USO Mondeville takımına geçen forvet Fransa Ligi'nde 6 maça çıktı ve 15,5 sayı, 4,5 ribaund ortalamaları yakaladı.

Polonya'da düzenlenen EuroBasket 2011'de Litvanya Milli Takımı'nda yer alan Sulciute yaklaşık 22 dakika süre buldu ve 8,9 sayı, 3,9 ribaund ile oynadı. Elge Sulciute 1,90 metre boyunda ve dört numaralı pozisyonda görev alıyor.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

http://www.galatasaray.org/basketbol/bayan/haber/12545.php

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
tebrikler

--- Mesaj Güncellendi ---

ilk periyot 22 12 Galatasaray önde

Absolut Milk

Profesör
Reaksiyon puanı
46
aslanlara başarılar diliyorum..
baskette de şu anda iyi gidiyoruz :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
94-57 yendik. yarın 20.15'te yarı finaldeki rakibimiz Beşiktaş Milangaz. :)