SDN Galatasaray Kulübü

YellowRed

Rektör
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
bizimkiler Şakir için teklifi yüklestmeye karar vermişler. :)

 

Rapchy

Rektör
Emektar
Katılım
3 Ağustos 2008
Mesajlar
10,758
Reaksiyon puanı
119
Puanları
243
Yalan olmaz umarım şakir
 

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
B_12294_b.jpg

spacer.gif


Marina Miletic Galatasaray'da


Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Sarıyer Belediyesi’nde forma giyen Hırvat smaçör Marina Miletic ile anlaşmaya vardı.

Sezon başında Rabita Bakü takımından Sarıyer Belediyesi'ne transfer olan Hırvatistan doğumlu 28 yaşındaki smaçör Miletic, 180 boyunda. Miletic smaç yüksekliğinde 295'e yükselirken blok tehditinde 287'e yükselebiliyor.

Marina Miletic’e Galatasaray forması ile başarılar dileriz.

http://www.galatasaray.org/voleybol/bayan/haber/12294.php
 

nevuser

Profesör
Katılım
29 Mart 2010
Mesajlar
1,665
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Gelsin gelsin oynar bu takımda boşa çıkmıyacağına eminim
 

uA23uA

Profesör
Katılım
19 Ağustos 2011
Mesajlar
3,448
Reaksiyon puanı
5
Puanları
218
Yaş
36
gelmedi namıssız şakir artık bakalım sırada kim var
 

Jacoub

Doçent
Katılım
22 Nisan 2011
Mesajlar
662
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Benim hatırladığım kadarıyla, bir zamanlar KAP'ın bir önemi bir anlamı bir ağırlığı vardı.

son zamanlarda bu furya Galatasaray adına bu; reyes, forlan ve ufjalusi ile başladı. aradan ufjalusiyi çıkardık. geri kalanlar bir sonbahar rüzgarı misali uçuştular.

hayırlısı olmasını diliyorum. sadece bir frank ribery faciası daha yaşamak istemiyorum, istemiyoruz. bizden ücretsiz ayrılıpta 20-25 milyon dolar ya da euro ya gitmesi büyük bir trajedi idi.

hiç bir zaman isyanımız olmaz kulube karşı, her zaman destekler her daim onurlu bir şekilde dik duruşumuzu sergileriz.
 

TheJoker

Doçent
Katılım
26 Kasım 2011
Mesajlar
579
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Yarınki Ankaragücü maçına gelecek varmı? Protestolar, pankart'lar açılacakmış.Işi olmayanlar kaçırmasın derim dostlarım.
 

acabuco4

Profesör
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
4,007
Reaksiyon puanı
23
Puanları
218
Bugünü saymazsak kaldı 6 gün , bakalım transfer yapılcak mı
 

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
KAMUOYUNA DUYURU !


3 Temmuz tarihinden itibaren yaşanan süreci; ahlaklı olmak, vicdan sahibi olmak, zor durumda olana bir tekme daha vurmamak, fırsatçı olmamak ve sahip olduğumuz GALATASARAYLILIK duruşu ve kültürü adına sessizlikle takip ettik. Ancak, yavuz hırsızın ev sahibini bastırmaya çalıştığı bu noktada, oynanan bu orta oyunu; trajikomik ve sonuçları Türk sporuna ahlak ve etik değerler açısından çok ciddi zararlar vereceği ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ; ”Ben sporcunun zeki ,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” deyişiyle tam zıt bir hale dönüşmesi endişesiyle; bu açıklamayı yapmamız kaçınılmaz bir zorunluluk haline gelmiştir.

Kökleri yüz yılı aşan büyük camiaların, bugüne kadar getirdikleri bu tatlı rekabet ve daha başarılı olabilme çabaları muhakkaktır ki; Türk sporuna çok büyük bir vizyon ve ivme kazandırmıştır.

Unutulmamalıdır ki, son senelerde bireylerin şahsi çıkarları,hırsları ve egoları, ”Biz cumhuriyetiz, biz tek büyüğüz, biz ve diğerleri” gibi söylemleri bağlı oldukları kulüpleri sevilmeyen ve antipatik bir hale dönüştürdüğü gibi ; masum ve sadece renklere aşık olan taraftarları da bu psikolojiye sürüklemiş, kin ve nefret tohumları ekmiştir. Bu zihniyet, camiaların bu güzide dostluğuna zarar vermektedir. Ve ne yazık ki; bireylerin yaptığı hatalar ayyuka çıkmış ve sporun temel ilkeleriyle tezat davranışları tüm kamuoyunun gözleri önüne serilmiştir.


Üzülerek görüyoruz ki, sadece gündemi değiştirmek adına daha önceki senelerde de istifa ederek ve farklı yollarla yapıldığı gibi şimdi de amacı sadece spor yapmak ve sporda başarılı olmak olan kulüpler,anlam veremediğimiz bir şekilde borsa değerleriyle mukayese edilmek istenmektedir. Amaç spor yapmak olmasa, kulüp isimlerinin sonunda Spor Kulübü ibaresi yerine ” ………. Bankası …………Factoring Hizmetleri” olması daha makul olurdu. Kaldı ki; kulübümüzün sahip olduğu bir tek arazi ve dünyada emsali olmayan bir küçücük adanın varlığını sizlere hatırlatmanın yeterli olduğunu düşünmekteyiz. Ancak biz, müzemizde bulunan yerel ve uluslararası kupaları kendimize övünç kaynağı olarak görmekteyiz ve sizlerle bu kriterler üzerinden yarışmak niyetindeyiz.

3 Temmuz’dan bugüne kulübümüzün olaylar karşısındaki net duruşu hiç değişmemiştir. Ancak şimdi soruyoruz; çok değil daha 30 gün önce 58.madde değişmezse Türk futbolu batar diyenler, şimdi neden 58. madde değişmesin demektedirler? Eğer Türk futbolu, 20 milyon fenerbahçe taraftarı dekoder satın almadığı takdirde batıyorsa, 25 milyon GALATASARAY taraftarı dekoderlerini iade ettiği takdirde batmaktan kurtulur mu?

Yaşanan süreçte TFF özerk yapısıyla, krizi ivedi bir şekilde sonuçlandıramamış ,”geciken adalet, adalet değildir” deyişi ile ivedi karar alamamış ve bu krizi daha da içinden çıkılması imkansız hale dönüştürmüştür. Ortada bir suç var ise, bu suça ne ceza verileceğinin kararını yine bu suçu işleyen kulüplerin yöneticilerinin çoğunluğuyla oluşmuş bir heyete sormak ; ne kadar etik ve adaletlidir?

Oyun oynanırken kural değiştirmek, belki maddi yapıda oluşacak çöküşleri kurtaracak, ancak, sporu spor yapan ahlaki değerleri büyük bir çöküntüye uğratacaktır ve olaylarda adı geçen kulüpler bu lekeyi var oldukları sürece sırtlarında taşıyacaklardır.

Biz diyoruz ki;

Suçlu olanlar sonuçlarına katlansınlar ve cezalarını çeksinler. Yeniden, tertemiz ve“biz tek büyüğüz, cumhuriyetiz” zihniyetinden arınarak, yüzyılı aşan bu ezeli rekabet ve ebedi dostlukta ayrılmaz bir bütünün iki parçası olduğumuzu hiçbir zaman unutmayarak bu rekabete yeniden hayat versinler.

Daha önce de kamuoyuna sorduğumuz gibi ; şimdi de siz Türk sporunu yönetenlere soruyoruz…
ATATÜRK SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVİYOR; YA SİZ ?
ultrAslan

http://ultraslan.com/Oku.asp?okuID=2419
 

Rapchy

Rektör
Emektar
Katılım
3 Ağustos 2008
Mesajlar
10,758
Reaksiyon puanı
119
Puanları
243
Bizim yerimizede bağırın dostlar :D
 

way_be

Dekan
Katılım
2 Mayıs 2010
Mesajlar
5,798
Reaksiyon puanı
12
Puanları
218
az kaldı maça

--- Mesaj Güncellendi ---

stancu culio attı ordu çoştu
 
Üst