• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Galatasaray Kulübü

Keşke Şakiri ve Ambarat gelseydi. Şakiri'nin geleceğini pek sanmıyorum. :/

Shaqiri gelecek sadece galiba arkadaşlar. İkisinin gelmesi mümkün gözükmüyor. Yabancı kontenjanını hesaba katmamız lazım.

Ya benim için en büyük transfer o aydın olacak herifin bizim kulüpten gitmesi olacak. Uyuntu herif :D

Abdurrahim baba az sabredin diyor. :)

1xwai.png

Abdurrahim baba az sabredin diyor. :)

1xwai.png

Aslında Abdürrahim Albayrak ile ilgili hayatını yayınlasam nasıl olur ?
Örnk: Sadece renkleri sarı kırmızı diye Shell Benzinliğin bayiliklerini aldı. Patronu olduğu Altur Turizm firmasının renkleri zaten sarı kırmızı :D

Transferler bir hallolsun da yayınlarız. :D

Böyle bir kulübün stadının nasıl alttan ısıtması olmaz anlamıyorum. Saha buz resmen.

yapılırken eklenmemişse sonradan eklenebilir. para da var. neden yapmamışlar acep?

Bu beraberliği hiç beklemiyordum.Şimdi uyandım direk özeti izledim.Hep Eskişehir oynamış.Doğru düzgün ataklarımız yok.
Yinede takımımla gurur duyuyorum.
#neredesinEboue!

Zemin çok kötüydü. Ayakta zor duruyordu futbolcular. Çok kasmadılar o yüzden haklı olarak. Kötüydük. Ama sakatlık falan olmadı ya ona seviniyorum ben.

[SDNTV]http://video.herseyspor.com/ALBAYRAK22ocak.mp4[/SDNTV]

Abdürrahim Albayrak yaa.Galatasaray'da en sevdiğim yönetici.Taraftarın sesi resmen adam.
Sempatikliği,tavırları her şeyiyle on numara bir adam.

Zemin çok kötüydü. Ayakta zor duruyordu futbolcular. Çok kasmadılar o yüzden haklı olarak. Kötüydük. Ama sakatlık falan olmadı ya ona seviniyorum ben.

aynen kardeşim allaha şükür sakatlık olmadı ilk yarı onların kaleye doğru sol korner köşesi resmen buz pisti gibiydi

tünaydın aslanlar :)

beraberlik bence iyi..
2 puan kaybetmedik 1 puan kazandık bence..
sakatlık olmaması en güzel şeydi..
ertelense sanki birşey olacak..

ölümsüzlüğün içimize işlemişken doğum gününü sensiz kutlamak acı veriyor bize Büyük Başkan...

Allah rahmet eylesin. Başkanlığında pek başarılı olamadı ama sağlam bir Galatasaraylıydı...

UGCJa.jpg

Allah rahmet eylesin, resmi siteden de bir jest yapılsa hoş olurdu.