SDN Galatasaray Kulübü

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
E yeter artık sıkmadı mı şu Melo Fener e gidiyor haberleri yemiyoruz işte boşuna kulübü karıştırmaya uğraşmayın

image_normal.jpg

_FelipeMelo_ Felipe Melo

In the press some words which weren't told by me is written about my transfer, the truth is that I want to stay at galatasaray,be successful and win cups with galatasaray

https://twitter.com/#!/_FelipeMelo_

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de tam onu yazacaktım şimdi. :)

Melo o Melo aslan parçası. :)

_FelipeMelo_ Felipe Melo
Transferimle ilgili basinda cikan haberleri yalanlama geregi duyuyorum cunku galatasarayda kalip onemli basarilara imza atmak istiyorum

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ambarat konusunda Hurma ve onu destekleyenlere kapak:

GALATASARAY A.Ş. hakkında, mevcut kulübüyle sözleşmesi olan futbolcuyla kulübün yazılı iznini almadan transfer görüşmesi yapılmasından dolayı talimatlara aykırı hareket nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA, karar verilmiştir.

Ayrıca kupa maçında tırnak makasının törpüsüyle yapılan yaralama olayına da 60.000 TL ceza geldi.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=14308

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Daha bunu bilmeyenler var. Şunu da ekleyelim de anlasınlar:

Adnan Öztürk: Gözlemci ve temsilci raporlarını inceledik, yaşanan olayda kesici bir alet kullanılmamış. 14 ile 16 yaşlar arasında 5-6 kişilik bir grup arasında çıkan tartışmada tırnak makasının törpüsü ile yaralama olayı olmuş. Buna yaralamak da denemez sadece bir çizik oluşmuş. Maçın gözlemcilerinin raporu da bu şekilde. Bir ceza alabiliriz ama bunun saha kapatma olacağına inanmıyoruz.

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konum kilitlenmiş,ama sizin bölümünüzde yazılmış,kusura bakmayın da buradaki bilgilendirilmeler,forumun spor dizininde etkileniyor mu,biz de Fenerbahçe hakkında yazılar yazıyor paylaşımlar yapıyoruz,neredeyse aynı konular.Neyse,tırnak törpüsü bir bıçak değildir,doğru . Tamam göz çıkaralım o zaman,:D:D (Alia konuyu kilitleme şeklini şiddetle kınıyorum ) Bunu da silersin (ayrıca kendi sayfamızda seni tenzih ederek objektif olduğun yazımı da yanlış çıkardığın için sağol ) Sizin adaletiniz de bu, koaly gelsin iyi uyumalar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konuyu açma amacının konunun sonunda yazdığın mesajlarından belli. Ortamı germeye çalışmayın boş yere.

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konuyu açma amacının konunun sonunda yazdığın mesajlarından belli. Ortamı germeye çalışmayın boş yere.

sizin gibi tecrübeli ve online süresi çok olan bir süpermodun,özellikle spor bölümündeki etkinliği ortada.Fenerbahçe hakkında ileri geri herkes konuşabiliyor,çoğu konuya göz yumuluyor,neredeyse sabitlenecekken,bu konuyu spor bölümüne değil de sadece kendi bölümünüzde değerlendirmeniz de objektifliğinizi açık bir şekilde gösteriyor..

''Konuyu açma amacım haberi vermek ve bir yanlışa vurgu yapmak ''

Bazıları gibi konuyu açıp anket'e (düşMEli,kanun değişMEMELİ,yuh ŞİKECİLER e bak ) gibi düşüncelerini belli eden HİÇBİR art niyet taşımayan mesajlar yazmadığım için özür dilerim SDN Ailesinden.Yazık .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
artiss10 O konu artık futbol maçlarından bile en üst seviyede takip ediliyor herkesçe. Hakaret olmadığı sürece ve de ileriye gidilmediği sürece yorumlar yapılabilir. Mesajlar nasılsa takip ediliyor. Yönetici olarak bir ben yokum burada. Sakıncalı bir durum olduğunda bir sürü kişi müdahale edebilir.

Bu konu da bizi ilgilendiriyor ve bu sabit başlığa açılması da son derece doğaldır. Konunun önem değeri o kadar da fazla değil. Ama içinden neler geçtiğini çok iyi anlıyorum sen merak etme.

Bana objektiflikten bahsetmeyin. Kendi sabit konunuzda neler neler yazdığınızı daha geçen gün fark ettim. Bizim bu konuda hiçbir kulübe ne ezik diyebilirler ne de bukalemun ne de vb. Ayrıca hiçbirinize de uyarı ya da ceza vermedim.

O yüzden dikkat edin mesajlarınıza.

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sercan gol atıyor Melo'ya koşuyor.. Semih Ujfa abisine sarılıyor. Muslera ile Baros kucaklaşıyorlar.. Fatih Terim ile Selçuk yıllardır görüşmeyen baba-oğul gibi sımsıkı sarılıyorlar birbirlerine.. Sabri'nin hatasından sonra Semih ''Abi olur, sıkma canını'' deyip teselli ediyor, Yedek kalecilerimiz Ufuk ve Aykut hiç kıskanmıyor Muslera'yı mutlu oluyorlar oynamadıkları her maç sonrası.. Abdülrahim Albayrak takımın neşesi, Hasan ve Ümit birer hırs küpü. Efendi adam taş gibi adam Başkanımız Ünal Aysal zaten hallediyor işleri. Çılgın atan bir sağ bekimiz, Eboue'miz var, sol bekte ise Hakan, iyi oynuyorlar. Engin ve Kazım artık psikopatlıktan çıktılar, topçu oldular. Elmander dursa Baros atıyor, Baros dursa Elmander. Gol olunca tüm takım koşuyor golü atana.. Herkes hırs küpü, herkes inançlı. Artık başlarında devre arasında takımı disiplininden dizgine getiren bir hocaları var. Herkes mutlu artık, herkes. Bizde şeref var, onur var bizde mutluluk var. Biz Galatasaray'lıyız, Galatasaray'lı ! ♥
...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
TFF - G.Saray krizinin perde arkası

Türk futbolu hemen hemen her gün yeni bir kriz ve yeni bir kaosla karşı karşıya kalıyor. Tıpkı bugün olduğu gibi... "Aziz Yıldırım'ın şok mektubu" derken bu kez ortaya "G.Saray'ın şok ultimatomu" çıktı.

Düne kadar TFF – F.Bahçe hattında hareketli ve gergin saater yaşanırken son iki gündür bu kez TFF - G.Saray hattında ilginç gelişmeler ve gerginlikler yaşanıyor. İşte bir kez daha Sporx.com farkıyla ve perde arkasıyla TFF – G.Saray hattında yaşananlar:

1) İHTARNAME DEĞİL MEKTUP

TFF'nin pazartesi günkü toplantısına on dakika kala İstinye'ye gönderilen ve kamuoyuna Şok ihtarname" olarak yansıtılan yazı aslında ihtarname değil bir mektup. Çünkü ihtarname olması için bunun noter kanalıyla gelmesi şart. Ve bu "ihtarname"de herhangi bir noter tasdiği bulunmuyor. Ve yine kamoyuna yansıdığı gibi bu yazının altında imzası bulunan kişi G.Saray avukatı Mahinur Cengiz değil; bu ihtarname veya diğer adıyla mektup kulüp avukatlarından Celal Erkut tarafından yazılmış ve imzalanmış.

2) DERNEK OLAYININ İLGİNÇ SIRRI

Bugünün en önemli konusu G.Saray'ın gönderdiği bu ihtarnamenin (!) altında TFF kayıtlarına göre "G.Saray Sportif A.Ş'nin" imzası olması gerekirken, neden bu yazı G.Saray Spor Kulübü Derneği tarafından gönderildiği... Birilerine ve çoğunluğu göre bunun adı skandal. Çünkü TFF'nin tek muhatabı G.Saray Sportif A.Ş. Peki G.Saray'ın bu tercihi gerçekten skandal mı? Bize göre değil. Hatta tarihi bir karar. Yazıda G.Saray ne diyor ? “Alacağınız kararlardan, uğrayacağımız muhtemel maddi zarardan ve ayrıca görevinizi kötüye kullanmaktan dolayı mahkemeye gideriz" diyor.

Ankaraspor örneği...

Peki TFF'nin bağlısı olan kim? G.Saray Sportif A.Ş. Peki herhangi bir sebeple TFF'nin alacağı bir karara karşılık mahkemeye gidebilir mi? Gidemez. Giderse ne olur? Tıpkı Ankaraspor AŞ gibi mahkemeye gittiği için üyeliği askıya alınır ligden çıkartılır. Bu nedenle mahkeme tehdidi dernek tarafından yapıldı. G.Saray mahkemeye giderse ancak "dernek" sıfatıyla gidebilir. Sportif A.Ş olarak gitmesi mümkün değil. Çünkü TFF statüsüne aykırı. Her kulüp sezon başında TFF'nin yargı organlarının dışında herhangi bir mahkemeye buşvurmayacağına ve vurduğu takdirde ihracını kabul edeceğine dair taahütname imzalıyor. Ankaraspor'da bu yanlışı yaparak üyeliği askıya alınmış ve ligden atılmıştı.

3) G.SARAY ETİK KURULU RAPORUNU İSTEDİ?

G.Saray avukatı Celal Erkut tarafından hazırlanan bu mektupta aksi yönde bir karar alınması yönünde iptal davasının yanı sıra tazminat ve ceza davası açaceği tehdidini gönderirken TFF'den de ilginç bir talepte bulundu. G.Saray Spor Kulübü Derneği olarak, TFF'den Etik Kurulu raporunun kısa bir süre içinde tamamının kendilerine gönderilmesini talep etti.

4) TFF DEĞİL "TFF'DEN BİR AVUKAT" CEVAP VERDİ!

Türkiye Futbol Federasyonu, G.Saray'dan gelen bu yazıya karşı ilginç bir tavır aldı. Federasyon yönetimi, sarı-kırmızılıların “G.Saray Spor Kulübü Derneği" adı altında gönderdiği yazıya bugün öğle saatlerinde cevap verdi. Cevabı verende ilginçti. TFF, G.Saray Spor Kulübü Derneğine bir nevi “Sen benim muhatabım değilsin ki sana ben cevap vereyim" diyerek TFF'nin bir avukatı imzalı olarak tek sayfalık bir yazı ile cevap verilmesi dikkat çekti. Yazı TFF Hukuk işlerinde görevli bir avukat tarafından imzalı olarak G.Saray Spor Kulübü Derneği avukatı Celal Erkut'a yazıldı. İçeriğindea “TFF'nin muhattabı ve ilgilisi olmadığınızdan dolayı taleplerinize herhangi bir karşılık vermemiz mümkün değildir" denildi.

Futbol federasyonunun bazı yetkilileri, muhatapları olan G.Saray Sportif A.Ş'nin de bu etik kurulu raporunu istemesi halinde bunu vermelerinin mümkün olmadığını söyledi. TFF yetkilileri, “Bizler ilgili kulüplerin adı geçen kulüp ve kişilere bu etik kurulu raporunu istediklerinde sadece kendileriyle ilgili bölümleri verdik. G.Saray'la ilgili bir bölüm olmadığı için kendilerine bir şey vermemiz mümkün değil" dediler.

ÖZEL HABER – Tahir KUM

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
artiss10 O konu artık futbol maçlarından bile en üst seviyede takip ediliyor herkesçe. Hakaret olmadığı sürece ve de ileriye gidilmediği sürece yorumlar yapılabilir. Mesajlar nasılsa takip ediliyor. Yönetici olarak bir ben yokum burada. Sakıncalı bir durum olduğunda bir sürü kişi müdahale edebilir.

Bu konu da bizi ilgilendiriyor ve bu sabit başlığa açılması da son derece doğaldır. Konunun önem değeri o kadar da fazla değil. Ama içinden neler geçtiğini çok iyi anlıyorum sen merak etme.

Bana objektiflikten bahsetmeyin. Kendi sabit konunuzda neler neler yazdığınızı daha geçen gün fark ettim. Bizim bu konuda hiçbir kulübe ne ezik diyebilirler ne de bukalemun ne de vb. Ayrıca hiçbirinize de uyarı ya da ceza vermedim.

O yüzden dikkat edin mesajlarınıza.

Konunun önemi Fenerbahçe ile ilgili olmasından sanırım,ama spor bölümüne yazmak kabahat.Fenerbahçe hakkında 7 aydır denmeyen kalmadı,kasitli yaptınız demiyorum , ama bukalemun ve eziğe takılmanız saçma.Onlara gelmeden önce takılacağınız bir sürü şey var.Odak noktanız yanlış,iyi biz de bizimle ilgili olan bütün konuları sabit konumuzdan yayınlayalım,kendimiz tartışalım.Spor bölümünde de adımız geçmesin,nasıl rahatsızlık veriyorsa,bize de veriyor.Şartların eşit olmadığı bir ortamdayız,benim niyetimi anladığınızı ve ''ceza almadığımızı '' söylüyorsunuz.Ceza almayı gerektirecek tek bir hareketimiz varsa gıkımız çıkmaz.Birazcık objektiflik bekledim ama olmayacağına şimdi kesinlikle kanaat getirdim.İnsanların görüşüne göre bir konunun önem kazandığını da duymuş oldum ya neyse.Cevaplar için teşekkürler.

Ayrıca diğer arkadaşlar muhatabım değildir,polemik için değil eleştiri için yazdım..Verilemeyecek cevabımız yok çok şükür,isteyen herkes pmden ulaşıp dilediğini söyleyebilir,elimizden geldiğince cevaplarız.Karalama kampanyalarından vazgeçiniz.Saygılarımla.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben gördüğümü uyguluyorum, bundan sonra da uygularım.

Bizimkilerden ortamı geren, ileri gidenler yok mu? Elbette var ve de gereğini yapıyorum onlara.

Kimse art niyetli olmadığı sürece sorun yok.

Bizden de saygılar, sevgiler, bol rekabetler...

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Ünal başkan fena kapaklar yaptı dün

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
günaydın herkese

--- Mesaj Güncellendi ---

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına devam etti.Antrenman dar alanda 3 gruba ayrılarak yapılan pas çalışması ile başladı.Kaleciler Fernando Muslera, Aykut Erçetin ve Ufuk Ceylan, kaleci antrenörü Claudio Taffarel nezaretinde çalıştı.Ardından 2 gruba ayrılan sarı kırmızılı futbolcular top kapma çalışması gerçekleştirdi ve antrenman fizik çalışmayla son buldu.Karabükspor maçında sakatlanan Milan Baros'un tedavisine devam edildi. Fildişi Sahili milli takım kampında bulunan Emmanuel Eboue'nin yer almadığı antrenmanda Yekta Kurtuluş salon ve saha çalışması yaptı.Galatasaray, Eskişehirspor maçının hazırlıklarına yarın saat 12.00'de basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.

B_12241_b.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gökmen Özdemir'den transfer açıklamaları...

[video=dailymotion;xnrq94]http://www.dailymotion.com/video/xnrq94_gokmen-ozdemir-in-gs-transferiyle-ilgili-soyledikleri_sport?start=101#from=embed[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Basel Shaqiri ile görüşmemizi kabul etmiş. Sanırım bonservis sorunu çözüldü. Futbolcu da evet derse iş biter.

Absolut Milk

Profesör
Reaksiyon puanı
46
inşallah hayırlısı olur :)

terim işini bilir,ben takım uyumu bozulursa diye endişe ediyorum ama by endişem inşallah yersiz olur..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Takımdaki uyum sağ ve sol kanat dışında süper. Emre yavaş yavaş sola ısınıyor. Shaqiri sağın ilacı olcak işte. Uyumu ondan sonra gör sen. :)

Absolut Milk

Profesör
Reaksiyon puanı
46
oy oy [MENTION=19025]AliA[/MENTION] inşallah :)

artık avrupa'da ses getirilsin istiyorum..
uefa sıralamayı açıklamış,ilk 100 de sadece bjk var o da 71. sırada...
11. sırayı gördük be biz.. :/

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ntvaporun verdiği en son haberde şakir abide sıkıntı yok onursal baskanları soğuk bakıyormuş ama 31 ocağa kadar ne olur onuda bilemem demiş acık kapı bırakmış

--- Mesaj Güncellendi ---

oy oy @AliA inşallah :)

artık avrupa'da ses getirilsin istiyorum..
uefa sıralamayı açıklamış,ilk 100 de sadece bjk var o da 71. sırada...
11. sırayı gördük be biz.. :/

onlar zaten en fazla bir basamaka daha yükselir 70 olurlar:D:D:D daha ileri gidemezler

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
NTV Spor'u sallayın. :)

Ayrıca PIKPIK 11 değil 1. olduk. :)