SDN Galatasaray Kulübü

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

B_10842_GSKLOGO_B.jpg

TFF nin 15 Ağustos 2011 tarihli bildirisi ile, kamuoyunun TFF tarafından atılması beklenen adımları yargı sürecinin bazı aşamalarına endekslemesi ve ortaya çıkan yeni belirsizlik önümüzdeki günlerde telafisi daha ağır ve önemli uygulama zorluklarına yol açabilecek olup 12 Temmuz 2011 de web sitemizden yapmış olduğumuz açıklamada belirttiğimiz kaygılarımızı teyid eder niteliktedir.

Umarız bu gelişme kulüplerimizi taşıyamayacağı yeni yükler altına sokmaz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10842.php

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
yerinde açıklama olmuş gerçi artık açıklama yapmaya bile gerek yok her şeyi kendilerine göre oynuyorlar zaten. biz sadece izliyoruz

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Ben de açıklamayı çok yerinde buldum.

"Biz diyeceğimizi zaten dedik, gözümüz üstünüzde, ayık olun!" der gibi bir açıklama olmuş. :D

alsec_

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Lig Tv'ye göre Baros ve Stancu'nun gönderileceği söyleniyor...Bu arada için Drogba için tekrar görüşmelere başlanmış...İlk yıl için 10 ikinci yıl için 4m € alacağı söyleniyor...

Edit: İmza bedeli, menajer ücreti ve oyuncuya ödenecek para toplam 10m € imiş..

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu takımın golcüye ihtiyacı var üstüne baros satılacak diyorlar, ne saçma sapan haberler bunlar..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
SİNEM KOBAL İSPANYOL BASININDA

zkhc8p.png

Sinem Kobal İspanya'nın en çok konuşulan spor gazetesinin internet sitesine haber oldu.

Sevgilisi Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transfer olmasının ardından adından söz ettiren Sinem Kobal İspanya'nın en çok okunan internet sitesi marca.com'a biyografisi, fotoğrafları ve Küçük Sırlar dizisinden bir bölümle yer aldı.

Sinem Kobal haberi günün en çok okunan konusu oldu.

Kaynak

http://www.marca.com/blogs/fuera-de-juego/2011/08/16/el-atletico-ficha-en-turquia-a-su-nueva.html

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Maçı izleyen var mı bilmiyorum ama , Arda'nın gidişiyle açılan boşluk çok önemli derecede hissediliyor , sol kanada sağlam bi oyuncu almamız lazım . Ünal Aysal'ın bize dünyaca ünlü bir forvet getireceğine dair sözü var , hadi forveti getiremiyor , bari Arda'nın yerine birini getirsin , 2 transfer daha şart bu takıma .

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Arda'nın boşluğu maalesef hissediliyor. Daha doğrusu yaratıcı oyuncu boşluğu var bence. Selçuk da bir noktadan sonra tıkanıyor. Defans yine evlere şenlik. Hakan Balta denen adamın bu takımda yeri yok. Muslera'nın performansı ise göz dolduruyor.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hakem dalga geçiyo şu an maçta , Rezil kepaze karaktersiz ya .

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
maçın ilk 60 dakikasını izleyemedim ama şu dakikaya kadar takım çok kötü sanırım.

özellikle sabri çok pas hatası yapıyor

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

spiker dediğin böyle olacak doğruları söylüyor adam

---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:51 ----------

kalecinin kendi takım arkadaşına çarpmasına faul çalan bir hakem var sahada

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
maçı izlemedim. youtube'dan golü görmem yetti. daha ilk dakikadan gol mü yenir?

[video=youtube;pUG-SbEEsmQ]http://www.youtube.com/watch?v=pUG-SbEEsmQ[/video]

Plaka1907

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yani? amacın ortalık karıştırmak mı?

sen onu benden önce ortalığı karıştıranlara sor tamam ;) ne gereği var sen kalk aydınlar ile ilgilli 3 konuya bu fotoğrafı yapıştır, bende demezmiyim amacın ne ortalığı karıştırmakmı ? siz böyle devam ederseniz, bizden yana size karşı cevap gelecek.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
sen onu benden önce ortalığı karıştıranlara sor tamamı yeğenim ;) ne gereği var sen kalk aydınlar ile ilgilli 3 konuya bu fotoğrafı yapıştır, bende demezmiyim amacın ne ortalığı karıştırmakmı ? siz böyle devam ederseniz, bizden yana size karşı cevap gelecek.

Eylemlerimiz sürecek mi diyorsun :)

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
sen onu benden önce ortalığı karıştıranlara sor tamamı yeğenim ;) ne gereği var sen kalk aydınlar ile ilgilli 3 konuya bu fotoğrafı yapıştır, bende demezmiyim amacın ne ortalığı karıştırmakmı ? siz böyle devam ederseniz, bizden yana size karşı cevap gelecek.

düzgün konuş benimle yeğenim filan sakın deme bidaha. ben paylaşmadım bana söyleme bunları. uğraşmıcam seninle