SDN Galatasaray Kulübü

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

Furkan Güney'i Kaybettik

8 - 10 Temmuz 2011 tarihleri arasında Tekirdağ’da yapılan Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nın ikinci gününde talihsiz bir kaza geçiren genç sporcumuz Furkan Güney'in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhuma Tanrı'dan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Merhumun cenazesi ikindi namazına müteakip Anadolu Hisarı, Yeni Mahalle Akboyu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
B_10670_b.jpg

Felipe Melo İçin Görüşmelere Başlandı

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada profesyonel futbolcu Felipe Melo için transfer görüşmelerine başladığını bildirdi.

Açıklama şu şekilde:

Felipe Melo De Carvalho'nun Juventus Football Club S.A.'dan kiralanması ile ilgili oyuncu ve Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.

Galatasaray Spor Kulübü

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
belki daha iyi olur kiralama kötü oynarsa boşa almış olurduk

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Kiralanması şüphesiz daha iyi olur, tabii opsiyonunu almak koşuluyla. Bu sene iyi bir performans gösterir umarım. Hayırlı olsun.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Melo kampa katılacak!

Serie A ekiplerinden Juventus'un başarılı orta saha oyuncusu Delipe Melo ile anlaşma noktasına gelen sarı kırmızılılarda, yıldız oyuncu Almanya kampına katılacak.

NTV Spor'un haberine göre; Galatasaray'ın bir süredir transfer etmek istediği Juventus'un orta saha oyuncusu Felipe Melo'nun akşam saatlerinde sarı kırmızılı ekiple Almanya'daki kampa katılacağı iddia edildi.

Felipe Melo'nun şu an Torino'da bulunduğu ve evraklarının tamamlanması halinde G.Saray'ın akşam saatlerinde yapacağı antrenmana katılacağı belirtildi. Öte yandan bu gelişmeyle idmanın basına açılacağı söylendi.

Galatasaray Kulübü geçtiğimiz gün KAP'a Felipe Melo transferi için oyuncu ve Juventus ile görüşmelere başlandığını bildirmişti.

Sporx

[SDNTV]http://dss.sporx.com/flv/2011/07/19/42bf4ad02756dbe1cf0228de3a500d42.mp4[/SDNTV]

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8

B_10675_melo-b.jpg

spacer.gif

Felipe Melo Galatasaray’da

Galatasaray Sportif AŞ, geçtiğimiz sezon İtalya’nın Juventus takımında forma giyen Felipe Melo ve kulübü Juventus ile oyuncunun kiralık olarak Galatasaray transferi konusunda her konuda anlaşmaya varmıştır.

Galatasaray Sportif AŞ tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklamada bu transferle ilgili olarak şu ifadelere yer verildi.
Felipe Melo de Carvalho’nun Juventus Football Club S.A.’dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda anlaşma imzalanmıştır. Oyuncuya 2011-12 sezonu için net 3.300.000 EUR ve maç başına 30.000 EUR ücret ödenecektir. Juventus Football Club S.A.’ya kiralama bedeli olarak 1.500.000 EUR ödenecek olup, Galatasaray’ın 31.5.2012’ye kadar bildirilmek kaydıyla 13.000.000 EUR bedelle oyuncuyu satın alma hakkı vardır.

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/10675.php

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
defansa dönük ortasahamız tamamdır . Sıra ofansif bir ortasaha ve bir forvet almakta .

Ofansif ortasaha olarak cambiasso ismi varda , forvet olarak kimi alıcaz o muamma , sır gibi saklıyorlar yahu

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Eboue adı geçiyor ama :).

2005 den beri arsenaldeymiş ama kendini pek ispatlıyamamış sanırım . Ortasaha oyuncusu sanırım ayrca . Bu oyuncu alınırsa cambiasso alınmaz . Böyle forvete flaş ve çok golcü bir isim alırlar diye tahmin ediyorum . Kendini ispatlamış biri olmalı .

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bakalım güzel bi transfer daha yapsak ihtiyaç olduğumuz noktaya.

bu arada haberturkte tartışma var baransu-ışık

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2005 den beri arsenaldeymiş ama kendini pek ispatlıyamamış sanırım . Ortasaha oyuncusu sanırım ayrca . Bu oyuncu alınırsa cambiasso alınmaz . Böyle forvete flaş ve çok golcü bir isim alırlar diye tahmin ediyorum . Kendini ispatlamış biri olmalı .

Yanlışım varmış , sağ bek oynuyormuş fildişili bu oyuncu , alınması güzel olur açıkçası .

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Öncelik şu an defans olmalı, ne orta saha ne de forvet. Stoper ve sol bek alınması gerekiyor bence. Forvet bölgesi, bu sene sadece Süper Lig'de oynayacağımızı hesaba katarsak, yeterli. Ofansif orta saha olarak Diego alınırsa tadından yenmez. Ayrıca Ebou'dan vazgeçilmiş sanırım, Arsenal yüksek bir bonservis talep etmiş.

Faik Işık - Mehmet Baransu:

http://s1.directupload.net/images/110722/xaeqwh4j.swf

:D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Öncelik şu an defans olmalı, ne orta saha ne de forvet. Stoper ve sol bek alınması gerekiyor bence. Forvet bölgesi, bu sene sadece Süper Lig'de oynayacağımızı hesaba katarsak, yeterli. Ofansif orta saha olarak Diego alınırsa tadından yenmez. Ayrıca Ebou'dan vazgeçilmiş sanırım, Arsenal yüksek bir bonservis talep etmiş.

Faik ortalığı karıştırmış kudurmuş :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2veya3 transfer daha yapılıcak sanırım ağustos ayı bitimine kadar . forvet , ofansif ortasaha ve defansa bir oyuncu alıp bitirelim artık şu transfer dönemini . Sonrada lige dönelim artık . Fenerbahçe zaten büyük ihtimalle küme düşücek , kurduğumuz takım ve motivasyon bakımından Galatasarayda çok şanslı bu seneyi şampiyon olarak bitirip seneye avrupa için elimizdeki kadroyu koruyup 2 veya 3 flaş isim alırsak , şampiyonlar ligini bile kazanabiliriz , 2000 de hayal denileni yaptık , zor ama yapabiliriz . Seneye en çok ayhanın jübilesinin yapılacağına seviniyorum :) Aydın ve sarpda büyük oranda bu sezon gidicek , sarp kesin ama aydında gidicek sanırım , galatasaray için herşey güzel şu an ve dahada güzel olucak eminim .

Seneye stadın çatısıda kapanıyor arkadaşlar .

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Hocam Şampiyonlar Ligi'ne önce bir gidelim de kazanma işi sonraya kalsın. :D

Adebayor söylentileri var şu an. Bizi yine hareketli günler bekliyor sanırım. :)

Stadın çatısını da bu kadar dert etmeyin ayrıca. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

rasim ozan kütahyalı bile bu kadar bağırmıyor. :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sağ bek , ofansif ortasaha ve forvet istiyoruz ünal başkaaan , duy sesimizii :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
"G.Saray taraftarı rahat olsun"

Galatasaray'ın yeni transferi kaleci Fernando Muslera, DHA'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, DHA'ya konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın Uruguay'ın milli kalecisi Fernando Muslera'yı transfer etmesi, Copa America gündemine bomba gibi düştü. Copa America'da göz dolduran oyunuyla futbolseverlerin ilgi odağı haline gelen Muslera, turnuvada Uruguay'ın finale yükselmesi ve aynı gün açıklanan Galatasaray transferiyle birlikte tüm spor basınının da gözdesi haline geldi. Muslera'yla konuşmak isteyen yüzlerce basın mensubu Uruguay Milli Takımı'nın kaldığı otelin önünde ve antrenman yaptığı Ezeiza'da kamp kurdu ama tüm milli takım oyuncuları gibi, Muslera da Uruguay basını dışında kimseye konuşmayacak yanıtıyla karşılaştı. Muslera milli takım oyuncularının Uruguay basını dışında konuşmama kararını Doğan Haber Ajansı muhabiri Canan Kaya için bozdu.

Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten, Türkiye'de oynanan futbolun zor ve tutkulu olduğunu söyleyen Muslera, kendisinin İtalya'da Türkiye'ye benzer bir ortamda futbol oynandığı için Türk futboluna uyum sağlamakta zorlanmayacağını düşünüyor.

Muslera'nın röportajı şöyle;

*Transfer süreci neden bu kadar uzadı? Dört aydır Türk spor kamuoyu senin transferinden bahsediyor..

-Uzun süredir Copa Amerika maçlarından dolayı buradayım. Avrupa'da olmadığım için, belgelerin gitmesi gelmesi, imzalanması baya bir zaman aldı.

*Türkiye'ye gitmek ya da Galatasaray'da oynamak konusunda endişelerin mı vardı?

- Hayır, herhangi bir endişem yok. Tabii ki farklı bir kültürü olan, farklı bir dil konuşan bir ülkeden teklif alınca biraz düşünürsün. Ama ben hayatımda gördüğüm en güzel şehirlerden biri olan İstanbul gibi bir kenti gidecek olmaktan dolayı çok mutluyum.

*Galatasaray, önümüzdeki sezon hiçbir Avrupa Ligi'nde oynayamayacak. Bu durum senin kariyerini nasıl etkiler?

-Galatasaray her zaman UEFA olsun Şampiyonlar Ligi'nde olsun her zaman yer almıştır ve iyi oynamıştır. Sadece bu sene Avrupa liglerinde oynama şansı elde edemedi. Futbol biraz da böyle bir şey ama ben Galatasaray'ı her zaman iyi oynayan bir ekip olarak tanıyorum. İnanıyorum ki Galatasaray yeniden avrupa yarışında yerini alacak ve her zaman kendini daha üst mevkilere taşıyacak kapasitede.

*Galatasaraylı oyunculardan kimi tanıyorsun? Tanıdığın oyuncularla Galatasaray hakkında konuştun mu?

-Galatasaray hakkında araştırmalarımı internetten yaptım. Bu yüzden tanıyorum derken tırnak içinde söyleyebilirim. Milli takımdan arkadaşım Alvaro Pereira'nın arkadaşı Emanuel Culio'yu tanıyorum. Onunla Galatasaray hakkında epey sohbet ettim. İtalya'da Fiorentina takımında oynarken rakibimiz olan Ujfalusi'yi tanıyorum.

*Lugano'yla konuştun mu? Sana Türkiye'deki futbol ortamı ile ilgili tavsiyelerde bulundu mu?

-Evet konuştum. Bana 'İstanbul çok güzel bir şehir, eminim çok beğenirsin ama İtalya'da alışık olduğumdan daha değişik bir futbol oynanıyor' dedi. Galatasaray'ın Beşiktaş ve Fenerbahçe ile birlikte ülkenin en iyi ekiplerinden biri olduğunu orada kendimi geliştirme imkanı bulabileceğimi söyledi. Yani hem İstanbul hem de Türk futbolu için çok güzel şeyler söylerek beni cesaretlendirdi.

*Fatih Terim'i tanıyor musun? Hakkında neler biliyorsun?

-Bence çok büyük bir teknik adam. İtalya'da Milan'ı çalıştırdı. Gerçekten kapasite sahibi çok büyük bir teknik direktör. Milan gibi bir ekibi çalıştırmak için de zaten belli bir kapasiteye sahip olmak gerekir. Fatih terim iyi bir antrenör. Kendi açımdan da de böyle bir hoca ile çalışacak olmaktan mutluyum.

*Fatih Terim, 'dünyanın en iyi kalecilerinden biriyle anlaşmaya vardık, bu yüzden hepimiz Uruguay taraftarıyız' açıklamasında bulundu. Terim'in bu sözleri hakkında ne düşünüyorsun?

-Terim'in sözleri beni çok mutlu etti. Ben her zaman milli takımın başarılı olması için elimden geleni yapıyorum. Küçüklüğümden beri hep dünyanın en iyi kalecilerinden biri olmayı hayal ederdim. 2010 Dünya Kupası'ndan sonra dünyanın en iyi 7. kalecisi seçildim.

*Copa America performansından sonra sanıyorum sıralamada yükseleceksin.

-Umarım öyle olur, yükselirim. Böyle bir şey bir profesyonel olarak beni çok mutlu eder. Bunlar kişisel başarılar ama tabi ki mutluluk verici Galatasaray'ın da bana bu denli önem vermesi de ayrıca beni çok memnun ediyor.

*Türkiye gündeminden haberdar mısın? Mesela şike operasyonu, Fenerbahçe Başkanı'nın hapiste olması vb. Takip ediyor musun gündemi?

-İnternetten şike iddiaları ile ilgili haberleri takip ediyorum. Tabii ki bu tür iddialar futbol için olumlu şeyler değil. Futbol bir eğlenceli bir oyundur ve onu her zaman böyle görmek gerekir. Bu yüzden böyle aşırılıklara gitmek limitleri zorlamak özellikle Türk futbolu gibi büyük gelişmeler kaydeden bir camiaya haksızlıktır.

*Şike soruşturmaları yüzünden Türkiye'de ligler ertelenebilir ya da en iyi ihtimalle geç başlayabilir. Sen böyle kaotik bir ortama girmeye hazırlıklı mısın?

-Evet evet, Aslında futbol her zaman kaotik bir ortamda oynanır. İtalyan futbolu da tutku ve güçle yoğrulmuştur. Bana Türk futbol ortamının da hemen hemen aynı olduğunu söylediler. Yani böyle ortamlarda oynamaya alışkınım. Burada Arjantin gibi futbolla yatıp kalkan bir ülkede Copa America maçlarını oynuyoruz. Finale kadar gelmeyi başardık. Böyle ortamlarda oynayınca Galatasaray'da da oynamaya kendimi hazır hissediyorum. Umarım Galatasaray'ın bana gösterdiği özeni ve güveni boşa çıkarmam. Galatasaray için elimden geleni yapacağım. Çünkü hem taraftar hem ekip olarak bunu hak ediyor.

*Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında ne düşünüyorsun. Eğer Fenerbahçe ikinci lige düşürülmezse arkadaşın Lugano karşısında oynama şansı yakalayacaksın.

-Çok tutku ve heyecanla yaşanan kıran kırana geçen bir derbi olduğunu biliyorum. Türkiye futbolda fiziksel temasın yoğun olduğu, zorlu mücadelelerin yaşandığı ülkelerden biri. Böyle bir ülkede bir derbide oynamak ve kazanmak hem oyuncular hem de seyirci açısından çok güzel olmalı.

*Galatasaray taraftarına göndermek istediğin bir mesajın var mı?

Galatasaray seyircisi rahat olsun. Kendimi yüzde yüz oyuna vereceğimden şüpheleri olmasın. Oyuna girdiğim her an onların da desteğiyle tüm hevesimle oynayıp, Galatasaray'da oynama ayrıcalığından yararlanacağım.

[SDNTV]http://dss.sporx.com/flv/2011/07/24/7f3bd973db6b031412b8e38bb470cd8d.mp4[/SDNTV]

Sporx

alsec_

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Fatih Terim bu geceki Telegol programında Eboue ilgili bir soruya alıyoruz dedi sonradan da düzelterek almak istiyoruz dedi...Ayrıca Lass Diarra ile görüşmeler devam ediyor dedi ve bir tane de forvet istediğini söyledi.Bakalım heyecanla bekliyoruz.. :)