SDN Galatasaray Kulübü

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ünal başkan güvenimizi boşa çıkarıyor gibi transfer konusunda , temmuzda transferler biticek deniliyordu 14 günü kaldı hadi bakalım .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Geç takımın başına koysunlar önünüze 328 milyon Dolar borç sonra siz yapın transferleri.

Adam bir yandan Adnan Polat batırdığı işleri temizlemeye çalışıyor bir yandan da sırf taraftarı için kaliteli isimlerle pazarlık yapıyor. Hem de Avrupa'da olmayan bir takım için.

Kusura bakmayın da yedirmem başkanımı ben.

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Olsun fatih hoca ile bu yıl çok başarılar koşacak GS Muslerada onlarda... Ufaluji, Reyes de olsaydı süper olcaktı... O TRANSFERDE sondurum ne

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Geç takımın başına koysunlar önünüze 328 milyon Dolar borç sonra siz yapın transferleri.

Adam bir yandan Adnan Polat batırdığı işleri temizlemeye çalışıyor bir yandan da sırf taraftarı için kaliteli isimlerle pazarlık yapıyor. Hem de Avrupa'da olmayan bir takım için.

Kusura bakmayın da yedirmem başkanımı ben.

Yalnız şöyle bişeyde var Adnan Polat'ın hakkı yenilmesin . O adam geldiğindede borç batağındaydı Galatasaray ve o adam bi nevi düzeltmeler yaptı , o adamında bu kadar hakkını yemiyelim haksızlık olur yakışmaz bize .

Ünal başkana şu yüzden sitem ediyorum , flaş isimler alınıcak dedi önümüzdeki günlerde hala bi faaliyet göremeyince insanın içi sıkılıyor , ama muslere güzel transfer oldu hakikaten , bi pürüz çıkmazsa eğer . Bakalım forvete flaş isim sözünü tutucak mı :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Borsaya o kadar adam bildirildi, görüşüldü olmadı. Ne yapsın adam? :)

Adnan Polat'a haksızlık ederim. Borç o gelmeden de vardı ama bu kadar değildi.

Ki borca karşılık borcun 3-4 katı da teminat göstermiş. Nerede görülmüş böyle bir şey? Önümüzde 2-3 yıllık gelirler de teminat kapsamında zaten. Kulübe girecek 1 kuruş bile yok.

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
muslera çoşmuş gece. penaltı bile kurtarmış

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Harry Kewell için yardırma operasyonu. :D

Resmi siteye atılacak e-posta:

Galatasarayımız'a futbolcu kişiliği ve karakteri ile büyük hizmetlerde bulunmuş olup, taraftarın gönlünde taht kurmuş olan Harry Kewell'ı 28 Haziran'da oynanması planlanan Liverpool maçında kulübümüzün davetlisi olarak son kez görmek ve kendisine teşekkür ederek uğurlamak istiyoruz.
Kulüp olarak bir teşekkür plaketinin verilmesini taraftar olarak uygun görüyor, gereğinin yapılmasını değerli kulüp yönetiminden rica ediyoruz.

Teşekkürler.

info[MENTION=19725]galatasaray[/MENTION].org

Twitter:

[MENTION=19725]galatasaray[/MENTION]SK Kewell'i Liverpool maçında son kez görüp veda etmek istiyoruz, bu konuda bizleri mutlu ederseniz çok seviniriz. #HarryKewell

Ayrıca Twitter'da bu etiketi de girelim. :)

#kewellavedaetmekistiyoruz

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sedat Doğan: Fabiano ve kulübüyle her konuda anlaşmıştık. Ama bu haberler basına düşünce Brezilya'da 3000 kadar taraftar Fabiano'nun evini bastı, arabasını parçaladı, antrenman sahasına girdi. Taraftar baskısı nedeniyle bu transfer yattı.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
transfer konusunda yönetimi eleştirmeye gerek yok. adnan polat başkan olsaydı hala kimseyi alamamıştık. "galatasarayda transfer bitmez, 12 ay sürer. acelemiz yok" masallarını dinliyor olurduk.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Serdar Eylik'i yine kiralamışlar. Tamam, ilk 11'e giremez, hatta bazı maçlarda 18'e bile. Ama Aydın kadar kazma olduğunu da sanmıyorum, en azından Aydın kadar şans bulmayı hakediyor. Aydın ise hala kadroda. Gönderin artık şu gereksiz adamları.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Furkan'a karşılık vermişlerdi. Karşıyaka da benim takım sayılır. :D

Aydın ve Sarp'ın acilen yollanması lazım. Özellikle Aydın'a acayip uyuz oluyorum.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Pino'nun da gönderileceği konuşuluyor. Bu durumda Arda ve Kazım sakatlandığında kanat yedekleri kim olacak? Saçma sapan işler yapıyoruz yine.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu aralar millet bir garip valla. Bırakın konuşulanları da millet yapsın transferleri, göndersin futbolcuları ondan sonra çemkirin. :)

Bu arada Galatasaray'dan gidecek birkaç oyuncu yarın belli olacak. Almanya'ya götürülmeyecek bunlar.

Kamp dönüşü de giden olacak.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Fatih Terim'i en çok savunanlardan biriyimdir, en iyi Türk teknik adamdır bana göre tartışmasız. Ama hadi transferleri geçelim, bu Sarp, Aydın, Batdal gibi adamları kampa götürmenin anlamı nedir, bu adamlara 1000 defa daha şans versek ne olacak, yeterince acı çekmedi mi bu taraftar? Bu adamları hazırlık maçında bile kadroda görmeye dayanamıyorum artık. Tabii bir de Balta ve Çağlar var. Ama onların yeri garanti gibi. Özellikle bu Balta takımda kalmak için ne yapıyor, çok merak ediyorum.

Tamam çemkirmeyelim de, biz basit bir Anadolu kulübü müyüz? Parçalı forma, Metin Oktay'ı simgeliyor demişler bir de. Ben bir taraftar olarak o formayı bu adamların üzerinde tanıtımda, antremanda hiçbir yerde görmek istemiyorum artık. Her gördüğümde sinirden deliye dönüyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Parçalı formadan ziyade adamlar Türk Milli takımının formalarını da giyiyorlar. Tamam beğenmeyin de abartmayın.

Yarını bekleyin işte. İstediğiniz olacak.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Gelenler gidenler bi belli olsun bakalım.
Bu arada Cambiasso geliyo sanırım iyice ciddiye bindi.
Volkan şen diyolar bir de . Biran önce bitse artık şu transfer dönemi:sneaky2:
Ayrıyeten Yekta kanatlarda oynayabiliyor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ünal Aysal der ki: Galatasaray'ın düşmanı Galatasaraylılar'dır...

Bu sözün altına imzamı atıyorum, önünde saygıyla eğiliyorum...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ortaya konuşuyorum ben. :)

Diğerleri gibi şike yapmak lazımdı aslında. Müstehak millete. :)

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
İkinci Etap Kamp Kadrosu Belli Oldu
Teknik heyetimiz ikinci etap kamp çalışmaları için kadro planlamasını tamamladı. Yapılan Avusturya kampı ve İstanbul'daki çalışmalardan sonra teknik heyetimizin hazırladığı kamp kadrosunda aşağıdaki oyuncularımız bulunuyor.
Aykut Erçetin
Çağlar Birinci
Gökhan Zan
Ceyhun Gülselam
Aydın Yılmaz
Selçuk İnan
Johan Elmander
Arda Turan
Milan Baros
Tomas Ujfalusi
Ayhan Akman
Hakan Balta
Semih Kaya
Juan Culio
Bogdan Stancu
Yekta Kurtuluş
Emre Çolak
Sabri Sarıoğlu
Anıl Dilaver
Eray İşcan
Servet Çetin
Kazım Kazım
Ufuk Ceylan

Futbol Teknik, İdari ve Sportif Direktörümüz Fatih Terim, kamp kadrosunda bulunmayacak futbolcularla özel bir toplantı yaparak, konu ile ilgili bilgiyi ve düşüncelerini kendileri ile direkt paylaştı.

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/10638.php

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Pino, Mustafa Sarp, Serkan, Musa, Okan Derici ve Mehmet Batdal yok kadroda

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Pino niye yok ya , iyi topçu... özelde mi sıkıntı var...

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bende severdim pino yu ama demek ki yeterli değilmiş performansı

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bence özel hayatından dolayı gönderilme kararına varılmıştır yoksa kıvrak topçu... Aynı kader a.k keita da olmuştu...