SDN Galatasaray Kulübü

way_be

Dekan
Katılım
2 Mayıs 2010
Mesajlar
5,798
Reaksiyon puanı
12
Puanları
218
nası bi karardır bu ya hiç bişi olmamış gibi
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
fatihterim3_IAUKO.jpg


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı ekipteki yeni döneminde takımına 1996 ve 2000 yılları arasında oluşan Galatasaraylılık ruhunu getirmeye çalıştığını ifade etti.


Avusturya kampında Galatasaray TV'nin sorularını yanıtlayan Terim, kamp döneminin bir anlamda yeni transferlerin tanışma, dayanışma, paylaşma kampı şeklinde geçtiğini anlatarak, yavaş yavaş istedikleri şeylerin kıpırdanmaya başladığını vurguladı.

Paylaşımın, arkadaşlığın başarıdaki en önemli faktörlerden birkaçı olduğunu vurgulayan Fatih Terim, ''Bunlar olmazsa ekip olmaz.

Başarı çok zor gelir. Bir noktaya bir hedefe odaklanmış bunun etrafında sıralanmış birbirine bağlı bir ekip olması lazım. Birbiri için yaşayan birbiri için düşünen bir ekip olması lazım. Öbür türlüsü başarımızı geciktirir veya gelmez. Daha açıkçası bizim bir 1996-2000'de bir Galatasaray ruhumuz vardı veya daha önce hep bahsedilen bir Galatasaray ruhu vardı. Benim bütün derdim niyetim onu getirebilmek. O Galatasararay ruhunu getirebilen veya getirmeye çalışan bir tavır sergilemeye çalışıyorum. Onu getirdiğimiz an futbolcular sahanın içine sahanın dışından hazırlanır. Tüm paydaşların birbiri için düşünmesi, yaşaması ve fedakarlık yapması gereken bir ortamdır takım. Galatasaray ailesi her türlü sevgiyi başarıyı, başarısızlığı paylaşırsa sorun yok. İşin temeli orada yatıyor'' şeklinde konuştu.

''GÜVEN SORUNU ÇOK ÖNEMLİ''

Geçen sezonun ardından oyuncularında çok ciddi bir güven sorunu oluştuğunu gördüğünü ifade eden Terim, bunu düzeltmek için çalıştıklarını ifade etti.

Galatasaray Teknik Direktörü, ''Açıkçası eksiklerimiz var. Oyuncularımızın çok önemli bir güven sorunu var. Onu aşmaya çalışıyoruz. O kadar fazla yıpranmışlar ki bunu düzeltmek çok kolay olmayacak. Düzelteceğiz. Güven sorunu çok önemli. Yavaş yavaş da hallediyoruz. Ama bir zaman alacak. Galatasaraylılar bunu böyle bilmelidir'' ifadelerini kullandı.

''TAKIMIMIZIN MUTLAKA TRANSFER YAPMASI GEREKECEK''

Terim, yeni sezon için eksiklerin giderilmesi amacıyla mutlaka transfer yapmaları gerektiğini vurguladı.

Kampın sonunda vereceği raporla takımdan gönderilecek oyuncuların da olacağını bildiren Fatih Terim, ''Takımımızın mutlaka transfer yapması gerekecek. Başkanımız ve yönetimimiz de bunlarla ilgili gerekli çalışmaları yapıyor, yapmamız da gerekecek.

Değişime bir takım şeylerin de dahil olması gerekiyor. Bir takım arkadaşlarımızla yollarımızı ayırabiliriz. Bu işin doğasında var. Bunu da söylemiştim. Dönüşte yönetimimizle başkanımızla bunları paylaşacağım. 30 kişi devam edemeyeceğimize göre... İkinci kampa biraz daha az sayıda gideceğiz'' şeklinde ifadeler kullandı.

Sakatlıkların da geçen sezon çok büyük problemler oluşturduğu gözlemlediğini anlatan Terim, bu konuda çok hassas davrandıklarını ve takımın bütün unsurlarının koordinasyon içinde birlikte çalışmak zorunda olduğunu belirtti.

Yeni sezonda taraftarların desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını anlatan Fatih Terim, ''Galatasaray'daki bütün unsurlar taşın altına alını sokmalıdır. Bugün yeni bir stadımız var. Bu statta Ali Sami Yen'de olduğu gibi başarılar istiyoruz, onun özlemi içindeyiz'' dedi.

''HERKESİN YENİ GELEN EKİBE KENDİNİ GÖSTERMESİNİ BEKLERİM''

Beklentisinin, her futbolcunun yeni gelen teknik ekibe kendisini göstermeye çalışması olduğunu anlatan Terim, şu anda takımda bunların çoğunu göremediğini ifade ederek, ''Benim beklentilerim, özellikle herkesin yeni gelen ekibe... Birçok futbolcu benim talebem ama bir çoğu için de yeni gelen bir ekibiz. Kendilerini göstermesini beklerim. Özellikle gençlerden ben bunu çok bekliyorum. Şundan vazgeçeceğiz. Çok yetenekli bir çocuk, ama bir şey veremezse yollarımız ayrılabilir. O zaman herkes daha çok efor sarfedecek daha çok kendini gösterecek. Bu forma kolay alınmaz, aldığı zaman da bırakılmaz. Herkese eşit mesafede olduğumuza göre bunu bekliyorum açıkçası. Bunların çoğunu göremedim, net'' diye konuştu.

''Şansı kaçırırsanız tren ara istasyonda durmaz'' diyen Terim, ''Bize şu yerleşmişti, bunun tekrar yerleşmesi lazım. Burası Galatasaray takımı. Burada şanslar kaç dakika gelir, ne zaman gelir belli olmaz.

Bu şansı kaçırırsanız bu tren bu ara istasyonda durmaz. Büyük kulüplerde böyledir bu işler. Sabah 9'da gelirim akşam 5'de giderim zihniyetiyle bir şeyleri devam ettiremeyiz'' ifadelerini kullandı.

''ARDA'NIN GALATASARAY'A, GALATASARAY'IN ARDA'YA İHTİYACI VAR''

Arda'ya, büyüğü olmasına rağmen, bulunduğu yaklaşım nedeniyle bir teşekkür borçlu olduğunu anlatan Fatih Terim, büyük camiaların sembolleriyle ayakta durduğunu, Arda'nın bu yolda olmasını istediğini ifade etti.

Terim, Arda Turan ile ilgili şunları ise, ''Şu anda Galatasaray'da onun da elini taşın altına sokma zamanıdır. Nasıl Galatasaraylılar, büyük ağabeylerimiz bize telefon açıyor, biz de koşa koşa bu duruma müdahale etmek için geliyorsak Galatasaraylı olarak, Arda'nın beni de geçmesini isterim. Aslolan Galatasaraylılık ise Arda bu taşın altına elini sokmalıydı o da soktu. Bu da yetmez.

Sakatlıklardan arınacak. Arda çıkıp oynayacak. Hem de Arda gibi oynayacak. O zaman Galatasaray'ın zaten önünde çok az kimse durabilir'' şeklinde yanıtladı.

Galatasaray'da takım kaptanlarının çok önemli olduğunu anlatan Fatih Terim, kendisinin de küçük yaşta Galatasaray'da kaptan olduğunu hatırlatarak, ''Hala büyük ağabeylerim bana kaptan diye hitap eder. Arda'nın bunları da geçeceğine inanıyorum. Çok çabuk sahalara dönmesi lazım. Arda'nın Galatasaray'a, Galatasaray'ın da Arda'ya ihtiyacı var. Arda kaptandır, kaptan kalacaktır. Bizler de yanında olacağız, arkasında duracağız. Onun hayıflanması gereken şey sahaya çıkmadığı zamanlar olmalı. Onun dışında tabi ki genç çocuktur hata da yapacak, gezecek de kız arkadaşı da olacak.

Bunların hiçbiri sorun değil, Arda sahada oynadığı sürece. Arda oynayacaktır, ben bundan da eminim. Galatasaray'a çok daha şeyler vermelidir. O tarihe yazılan kaptanlar arasına kendisini koymalıdır'' şeklinde sözlerini sürdürdü.

Transferde takımdan gidenler ve takıma geleceklerin olacağını hatırlatan Terim, ''Türkiye'de transfer yapmak kolay değil. Türk oyuncular bizden giderken çok paraya gitmiyor ama alırken arzular istekler bayağı bir yüksek seviyede. Yabancı da istiyoruz.

Komitemizin temasta oldukları da var. Gelene göre gitmeyecek kimse. Giden gidecek'' ifadelerini kullandı.

''BAROS'TAN BU SENE PATLAMA BEKLİYORUM''

Stancu'yu görmek istediğini, bu futbolcuyla ilgili kararını yakında açıklayacağını ifade eden Fatih Terim, Milan Baros'un da Galatasaray için önemli bir oyuncu olduğunu ifade etti.

Baros'u çok eskiden tanıdığını belirterek, ''Arda için söylediklerimin iki katını onun için de söyleyebilirim. Geçen sene, evvelki sene neredeyse yok. Yok derken az var. Önemli oyuncular takımına katkıda bulunacak. Bu tip oyunculara nokta transferi deniliyor, oynaması bekleniyor. Oynamadığında normal bir takım haline dönersiniz. Baros'tan da bu sene açıkçası bir patlama bekliyorum'' diye konuştu.

Fatih Terim, mümkünse orta alana iki oyuncu transferi istediğini, yöneticilerle de bunu konuştuğunu bildirdi.

''BİR BAŞKASININ MUTSUZLUĞU BENİM MUTLULUĞUM OLMAMALIDIR''

Terim son olarak futbolda şike iddialarına yönelik yürütülen soruşturma konusundaki soruya da, ''Buradan günbegün izliyoruz.

Hukuki süreç nedeniyle çok fazla söze de gerek yok. Yargı kararını vermediği sürece söylenecek yine bir şey yok. Benim özellikle üzerinde durmak istediğim şey, suçlar ispat olmayıncaya kadar kimse suçlu değildir. Bunlara çok dikkat edilmesi gerekir. Yargının, hukukun yanında olmalıyız. Kulüplerde yöneticiler, sporcular suç işleyebilirler. Bu kadar önemli kulüp olmak için yüz yılını vermiş kulüplerin bu işin içine katılmaması gerekir. Onların itibarları ve prestijleri önemlidir. Şahıslar bu suçları işleyebilirler ama kulüpler itibarlarını ve prestijlerini daima korumalıdır ve bunun dışında tutulmalıdırlar. Çünkü kulüpler buraya kolay gelmediler. Türk futbolu da buraya kolay gelmedi. Sakin ve aklı selim olmalıyız.

Hiçbir rakibimin saha dışındaki yaptığı herhangi bir şeyden dolayı saha içinde ceza çekmesini istemem. Bundan dolayı bir avantaj sağlamak istemem. Süreci hep beraber takip edeceğiz. Bir başkasının mutsuzluğu benim mutluluğum olmamalıdır.

Galatasaraylılara şunu söyleyebilirim. Galatasaraylı zor günlerde yardım eden insandır. Özellikle zor günler geçiren kulüplerimize destek olmalıdır, kim olursa olsun. Bu işin kazananı yok. Kazananı olmayan bir işte bir başka kurumu camiayı aşağılamak, acıtmak, incitmek bizim yolumuz değil. Bunlar yerine destek olmakta yarar var'' diye yanıtladı.

NTV Spor
 

acabuco4

Profesör
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
4,007
Reaksiyon puanı
23
Puanları
218
Alia , 11/12 sezonu transfer dönemi resmen ne zaman bitiyordu yahu ?
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
5 Eylül 2011 Pazartesi bitiyor. Akşam 5 gibi.
 

acabuco4

Profesör
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
4,007
Reaksiyon puanı
23
Puanları
218
Galatasaray umarım transfer olayını 5 ağustos sonrasına bırakıpta sonra işler niye kötü gidiyor diye kıvranıp durmaz . Ünal Başkan'a çok güvenimiz vardı ama transfer konusunda pasif kaldı . Fatih hocada takımda o kadar gereksiz oyuncuları tutuyorki , göndermemiz lazım artık bazı kişileri . Helede ayhan'ı vefa borcu yüzünden takımda tutuyoruz , rezillik. Aldığımız güne lanet ediyorum ya .
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Ayhan'a o kadar da yüklenmeyin. Barış gibi Mustafa gibi 2 senelik Galatasaraylı değil.

Kampı sadece bizimkiler izlemiyor. Diğer takımlar da takip ediyor. Transfer meselelerinde insan oyuncuları bir görmek ister yine. Ona göre oyuncuya talip olunur.

Fatih Terim 2 tane orta saha istediğine göre zaten Muıstafa Sarp gibi adamların işinin olmadığını gösteriyor takımda.
 

acabuco4

Profesör
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
4,007
Reaksiyon puanı
23
Puanları
218
Üstte paylaştığın Fatih Terim in açıklamalarına göz attımda şimdi , evet muhtemelen canımızı sıkan 3 4 oyuncudan en az 2si gidicek gibi görünüyor . Umarım Ayhanda gider , her ne kadar eski bi gs li olsada , artık takıma bi faydası kalmadı bana göre . Avrupaya gitmeyi düşünüyormuş seneye , görücez bakalım napıcak avrupada .

Kamptan bugün dönücez sanırım , gidicek oyuncularda çabucak belli olur umarım .

Muslera transferine kesin gözüyle bakılsada resmiyet kazansa artık
Reyes transferi hakkında bi gelişme olsa , reyes olmasa bile onun kadar yararlı bi ortasaha oyuncusu gelse
Forvete ünlü bir isim alsak
Defansada bir takviye daha yapsak

Artık biraz daha hızlandırmalıyız şu transfer işlerini bana göre , çok az kaldı çünkü yahu . Hadi bakalım herşeyin hayırlısı olsun Galatasaray'ımız için .
 

SeeYouInHell

Doçent
Katılım
30 Nisan 2011
Mesajlar
504
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz
Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.

Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.

Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10590.php
 

onursevim

Profesör
Katılım
1 Ocak 2007
Mesajlar
4,082
Reaksiyon puanı
62
Puanları
0
Twitter hesabı olan arkadaşlar #TFFistifa etiketini unutmayınız !
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Resmi siteye yardırın...

GALATASARAY TÜRKİYE'DİR!

B_10590_B_7326_B_6143_GSKLOGO_B.jpg


Sayın Galatasaray AŞ Yöneticileri, İlgili Makamlar ve Başkan Ünal Aysal

Biz Onurlu Galatasaray'ın taraftarları olarak, son açıklamalarınızı içtenlikle tebrik etmeyi, ve bu açıklamalara karşılık teşekkürü borç biliriz,

Türk Futbol Federasyonu ve bazı kulüplerin başkan(lar)ından gelen son açıklamalar, Galatasaray ve Taraftarları olarak bütünlüğümüzü göstermemizi, ağırlığımızı koymamızı gerektiğini belirtmiştir.

Biz Galatasaray taraftarı olarak desteğimizi sizden kesinlikle esirgemeyeceğimizi, sizlerin de bu konunun üzerine gitmenizi, TFF'nin ceza tehtidine rağmen adaleti savunmanızı talep ediyoruz.

info@galatasaray.org
 

y_ates

Dekan
Katılım
12 Nisan 2009
Mesajlar
5,165
Reaksiyon puanı
65
Puanları
0
Yolladım, sonuna kadar kulübün arkasındayım. Herkes birleşmiş, biz düzenden de şikeden de memnunuz diyor. Bu memlekette doğruyu savunacak tek biz kaldıysak onu da seve seve yaparız.
 

acabuco4

Profesör
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
4,007
Reaksiyon puanı
23
Puanları
218
Yolladım .

Bu arada bi transfer haberi alsak hiçte fena olmaz hani , artık yeni bi transfer istiyoruzz :)
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Ahanda transfer. :D

[SDNTV3]http://cdn.sporxtv.com/flv/2011/07/12/bfd1a1afedfbc5a4b166ae71f9ef56c6.mp4[/SDNTV3]
 

ilgicekici

Asistan
Katılım
20 Şubat 2006
Mesajlar
139
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Bende gönderdim. Bütün kulüplerin şike olayını ört bas edip başkanımızın harika açıklamasına "kınama" çekmesi tepki verilemeyecek gibi değil. Federasyonun kölesi olmuş hepsi.
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Buyur sana isim. :D

Yolcular belli oldu!

Galatasaray, Avusturya kampını tamamlayıp İstanbul'a dönerken, yeni transferler performanslarıyla göz doldurdu.

Sarı kırmızılıların, Trabzonspor'dan transferi Selçuk İnan antrenmanlarda ve 45 dakika forma giydigi Unterhachıng maçındaki futboluyla kampın yıldızı oldu.

Yeni transferlerden Ceyhun Gülselam ve Okan Derici gelecek için umut verirken, Elmander de kampa kısa süre önce katılmasına rağmen takıma çabuk uyum sağladı. İsveçli oyuncu sıcak ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

Atletico Madrid'ten transfer edilen Tomas Ujfalusi de savunmada güven verirken, Çek futbolcu teknik heyetten olumlu not aldı.

Kamp sonunda teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezonda kadrosunda düşünmediği isimler de netleşmeye başladı. Geçen sezonun ikinci yarısında Konyaspor'da kiralık olarak forma giyen iki genç oyuncu Mehmet Batdal ve Musa Çağıran'ın tecrübeli teknik adamdan geçer not alamadığı ifade edildi.

Bu iki ismin yanı sıra Mustafa Sarp da, Fatih Terim'in gözüne girmeyi başaramadı. Mustafa Sarp ile de yolların ayrılacağı belirtilirken, genç Serdar'ın da kiralanacağı öğrenildi.

Galatasaray'da bekleneni veremeyen bir başka isim de Pino oldu. Kolombiyalı futbolcunun da takımdan gönderileceği ifade edildi.

Öte yandan Galatasaray'ın yeni sezonda çok şey beklediği Selçuk İnan'ın performans uzmanı Adam Rochstein'la ayrı olarak çalıştığı belirtildi. Rochstein'ın, Selçuk'u özel olarak fitness çalışmalarına tabii tuttuğu ifade edildi.

Galatasaray, İstanbul'da 2 gün izin yaptıktan sonra ikinci etap yurt dışı kamp çalışmaları için 18 Temmuz'da Almanya'ya gidecek. Sarı kırmızılılar, Almanya'da Twente ve Inter ile hazırlık maçı yapacak.

Lig TV - Video
 

0ReiS0

Dekan
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
5,666
Reaksiyon puanı
91
Puanları
228
Daha Fazla BilgiArkadaşlar Bılındıgı Üzere fenerbahce taraftarı Tff'yi Mail Yagmuruna Tutmaya Başlamıs.. Tff Başkanınında Ne Oldugunu Bılıyoruz ! Bizde Uefa'ya Maıl Atıyoruz

Mail Adresi : info@uefa.com

Mail olarak bunu yazin ;
...
I am sure you are aware of the match fixing scandal that is currently surrounding the headlines in Turkey. As you know the Turkish Police Force has gathered some crucial evidence against Fenerbahce, the allegations are that Fenerbahce fixed 5 matches in the road to their championship, and according ...to the media the evidence gathered in the case is very strong. 200 taped phone calls, and 7 video footages are in custody of the Turkish Police. I as a Galatasaray Supporter urge UEFA to send a delegate to examine the evidence, the Turkish Football Federation will give the decision regarding Fenerbahce’s championship before 15th of July.

The reason I’m asking UEFA to send a delegate is because I’m very concerned about the Turkish Football Federation, the current Football Federation president is Mr M.Ali Aydınlar. He was in the Fenerbahce board of directiors while the “so called” match fixing was taking place. Now he will give the crucial decision regarding Fenerbahce’s faith. I dont think anyone believes that the Turkish Football Federation can give an objective decision.

According to the disciplinary code, the punishment of match fixing is relegation to a lower league. This is very clearly stated in the disciplinary code. If the UEFA sends a delegate, and oversees the investigation, I think it will be in the best interest of the Turkish Football.

Might I add, there is also a huge conflict of interest, the head of TFF is also the owner of the Acibadem Hospital, which is a sponsor of Fenerbahce, most of the Turkish Football pundits have underlined this as well, no one trully believes, Mr. Ali Aydınlar can remain neutral in this situation.

Best Regards
 

serkanbb06

Profesör
Emektar
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
2,006
Reaksiyon puanı
31
Puanları
228
aysal_aciklama3443.jpg


Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, dün kulüp resmi internet sitesinde yaptığı açıklamaya gelen tepkilerle ilgili olarak değerlendirmede bulunurken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) da farklı bir yöntem izlemesini beklediklerini yineledi.
Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısında üyelere hitap eden Ünal Aysal, dün yaptıkları açıklamanın arkasındaki tezi açıklamak istediğini söyledi.
Geride kalan haftada TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın, futboldaki şike operasyonuyla ilgili olarak yetkili mercilerle yaptığı görüşmenin ardından, adaleti beklemeyeceklerini, kendi tedbirlerini alacaklarını kaydettiğini anlatan Aysal, şunları söyledi:

''Bu çok açık ve net bir mesajdı. Bu beklentiyle Ali Dürüst arkadaşımızı yetkili olarak Kulüpler Birliği ile TFF arasında yapılan toplantıya gönderdik. Yapılan görüşmede, TFF'nin atacağı her adımın arkasında olacağımız ifade ettik. Kulüpler Birliği'nde alınan kararda da TFF'nin atacağı adımlara destek verilmiştir. Ancak TFF Başkanı'nın kamuya yaptığı açıklamayla uyuşmayan, beklentinin aksine, iddianame gelinceye kadar herhangi bir tasarrufta bulunmayacaklarını söylemesi, bizim için büyük sürpriz olmuştur.''
''SORUNLARI ŞİMDİDEN GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN...''

Ünal Aysal, ileride yaşanacak sorunları şimdiden gördükleri için bu açıklamayı yaptıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

''Yaptığımız, ileride olacak sorunların çözümüne yönelik atılmış bir adımdır. Niyetimiz hiçbir kulübün cezalandırılması değildir, bize de düşmez. Tüm kulüpler zaten aynı menfaatleri paylaşıyoruz. Fırsatçılık yapıp, kimsenin peşinden gitmiyor, kötü günde kimsenin sırtına da binmiyoruz. Beklentimiz sadece, sorumluların yetkilerini zamanında ve etkin kullanıp, tansiyonun düşürülmesine yöneliktir. Takdir hakkı zaten federasyondadır. Tatmin edilmemiş kamu vicdanı, statlarımızda yankı bulacak ve bedelini biz kulüpler maddi ve manevi olarak ödeyeceğiz. Amacımız, kulübümüzü ilerde doğacak sorunların dışında tutmaktır. Türk futbolunun yurt içinde ve yurt dışındaki itibarının korunması için hepimizin çabası gereklidir. Kulüplerin müşterek menfaatleri için, bir an önce sonuçlandırılması hepimizin beklentisidir.''
Ünal Aysal, tüm kulüplerle işbirliği içinde olmaya devam edeceklerini kaydederken, ''Ancak inanç ve prensiplerimize uygun olması şartını her zaman arayacağız. Hiçbir şekilde kimsenin karşısında değiliz ama doğrunun yanındayız. Doğrunun tecelli etmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. TFF'ye güvenimiz tamdır ve devam etmektedir. Aramızda güven sorunu yaşanmamaktadır'' ifadelerini kullandı.

Bu arada, başkan Ünal Aysal, gecikmeli olarak katıldığı Divan Kurulu toplantısından konuşmasının ardından tekrar ayrıldı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, dün kulüp resmi internet sitesinde yaptığı açıklamaya gelen tepkilerle ilgili olarak değerlendirmede bulunurken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) da farklı bir yöntem izlemesini beklediklerini yineledi.


kaynak
 

champion

Asistan
Katılım
1 Aralık 2008
Mesajlar
151
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Delikanlı adam başkanımız vesselam

İşin ucu kendilerine dokunacağını anlayanlar işin örtbas edilmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

Sonunda Galatasaray'ımında bir kusuru varsa çeksin cezasını kardeşim, hiç farketmez. yeter ki neredeyse tek heyecan ve stres atma olanağımız olan futboldan bu kan emiciler temizlensin.
 

Persona Grata

Profesör
Emektar
Katılım
21 Aralık 2009
Mesajlar
3,516
Reaksiyon puanı
53
Puanları
228
Başkanımızı alkışlıyorum buradan. En güzel şekilde ifade etmiş yine söylemek istediklerini.
 

y_ates

Dekan
Katılım
12 Nisan 2009
Mesajlar
5,165
Reaksiyon puanı
65
Puanları
0
Başkan, ligimize göre fazla beyefendi maalesef. O çakallar bu dilden anlamaz. Bir havuzdan çekiliyoruz desek, bütün kulüpler biz aslında öyle demek istememiştik deyip bize yaranmaya çalışır. İğrenç bir futbol dünyamız var.
 

serkanbb06

Profesör
Emektar
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
2,006
Reaksiyon puanı
31
Puanları
228
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, futboldaki şike soruşturması konusuyla ilgili bir açıklama yaptı.


zvzw92.jpg


Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, futboldaki şike soruşturması konusuyla ilgili, kulüp başkanı Ünal Aysal'ın internet sitesi üzerinden yayınladığı mesaj ve gelen tepkilere değinerek, yaşanan durumun Türk futbolu için bir fırsat olabileceğini söyledi.
Galatasaray Adası'nda yapılan Divan Kurulu toplantısında konuşan Adnan Öztürk, kulüp olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) dahil herkese eşit mesafede olduklarını anlatarak, şöyle devam etti:
''Biz, futbolun yükselen değer olduğu ülkemizde herkese eşit mesafede, adaletli ve şeffaf bir politika izleyerek, TFF için Mehmet Ali Aydınlar yönetimine destek verdik. TFF yönetimi, yürürlüğe giren Sporda Şiddeti ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde başlatılan, Türk spor tarihinin en önemli dosyasıyla karşı karşıya kaldı. Bu yasa çok önemli bir mihenk taşıdır. Gayet net hazırlanan yasanın uygulamasının hayata geçirilmesi ve tarihimizin en önemli dosyasının gündeme gelmesi, ortaya konulacak kararlılık açısından fırsattır.''
Tarafsız bir duruş sergiledikleri bu dönemde, TFF'nin ortaya koyduğu tavra karşı başkan Ünal Aysal adına bir açıklama yapmak durumunda kaldıklarını bildiren Öztürk, ''Bu ateş üfleyerek sönmez, çözüm zamana yayılamaz'' başlıklı açıklamayı üyelere tekrar okudu.
''TFF'Yİ GEREKLİ RESMİ GİRİŞİMLERE...''
TFF yönetiminin Galatasaray'ı ve başkanını fırsatçılıkla suçlayan bir açıklama yayınladığını dile getiren Öztürk, kulüp ikinci başkanı Ali Dürüst'ün TFF ile Kulüpler Birliği arasında yapılan görüşmede çok net bir tavır ortaya koyduğunu aktararak, şu ifadeleri kullandı:
''Atılacak adımların arkasında olduğumuzu ilettik ancak toplantı sorası bizzat TFF Başkanı tarafından adım atılmayacağı, hukuki sürecin bekleneceği söylenmiştir. Ligler başlamadan TFF gereğini yaparak, adımları süratle atarak, tüm takımların pırıl pırıl ve şaibesiz olacağı bir lig için tüm delilleri temin edebilir. Adım atmamak ve gereğini yapmamak, kamuoyu vicdanı tarafından kabul edilemez. Adli mercilerin TFF'ye iletmesi gereken delillerdir, iddianame değildir. Delillere ulaşma talebi de bir lütuf değil, yargılama yetkisinin engellenmemesi ve geciktirilmemesidir. TFF'yi gerekli resmi girişimlere davet ediyoruz. Biz 530 yıldır varız. Bizim için adalet ve hakkaniyet olgusu yıpratılamayacak, esnetilemeyecek, göz ardı edilemeyecek konuların başında gelir. Adaletin gözü bağlıdır, forma rengi seçemez. Galatasaray camiası olarak bu çerçevede gereğinin yapılmasını beklemek ve talep etmek en doğal hakkımızdır. Galatasaray olarak bizim beklediğimiz, şaibesiz ve fair-play içinde yarışma ortamıdır.''


Kaynak
 

acabuco4

Profesör
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
4,007
Reaksiyon puanı
23
Puanları
218
Ya Galatasaray duruşuyla iyi bir tavır sergiliyor şu an , ve hiç bir ikilemde kalma görmüyorum gayet mantıklı açıklamalar yapıyorlar şu an . Belkide bu biz taraftarların tepkisi yüzünden oldu tabi . Ama şöyle bir durum var , anlaşıldığı kadarıyla bu şaibeye büyük kulüplerden katılmayan bi biz varız ve Trabzonspor yapmamış gibi gözüküyor , hepsi serbest bırakıldı çünkü . Federasyonun tavrı ortada , fenerbahçeyi düşürmüycekleri kesinleşti gibi , yaptıkları konuşmalardan . Bizim organize olup , hatta duyarlı beşiktaş taraftaları ile birlikte bişeyler yapmamız lazım . Gerekli yerlere toplu ve ortak bir metin ile email göndermeliyiz . Yoksa bu olaya bulaşanlar tff tarafından hiç bir ceza almıycak , tabiiki Türk yargısı gereken cezayı vericek bu şahıslara , ama bu şaibelerle şampiyon olan bir kulüp var ortada , ve şaibe ile Türkiye kupası alan bir kulüp . Bu kupalar haksız yere onların müzelerinde durmamalı .
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Bizimkiler veriyor ayarı valla. :D
 
Üst