SDN Galatasaray Kulübü

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
YCaGP.jpg

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
eski oyuncuların gelmesi çok iyi oldu inşallah onlarda galatasaray ruhunu oluşturmak için her şeyi yaparlar

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Şu Mustafa sarp'ın gitmesi Drogba'nın gelmesinden daha önemli benim için

:D

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hasan saç ile olmuyor yav biz kel Hasan'a alışmışız :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Eleonora Lo Bianco Galatasaray Medical Park'ta

3529__wpbianco290611.jpg

Galatasaray Medical Park, 2010-11 sezonunda Foppapedretti Volley Bergamo takımında forma giyen Eleonora Lo Bianco ile anlaştı. Dünyanın en önemli pasörlerinden olan 31 yaşındaki İtalyan sporcu, Galatasaray Medical Park ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza törenine katılan Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Selçuk İren şu açıklamalarda bulundu;

"Önümüzdeki sezon çalışmalarımız çerçevesinde bayan voleybol takımımıza çok önemli bir transferi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Lo Bianco dünya bayan voleybolunda çok iyi tanınan, çok iyi bilinen bir oyuncu. Özellikle geçen senenin sonlarından beri kendisini ısrarla takip ediyoruz ve bu transfer görüşmelerinin olumlu geçmesinden Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri olarak kendi şahsım adına çok mutluyum. Ayrıca da camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Sporcumuza sağlıklı ve mutlaka Galatasaray içerisinde huzurlu bir dönem ve de takımın şampiyonluğuna katkı sağlayacağından ötürü şimdiden teşekkür ediyorum."

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Bilgi: Eleonora Lo Bianco

22 Aralık 1979'da İtalya'nın kuzeyindeki Borgomanero'da doğan Eleonora Lo Bianco, voleybol kariyerine 1994-1995 sezonunda İtalya Serie C1 ligi takımlarından Omegna'da başlayıp kaldığı dört sene içerisinde takımının önce B2 sonra da B1 ligine çıkmasını sağladı. Bu başarılarıyla 1999'da A1'de oynayan Arsizio takımına transfer oldu.

Bir senenin ardından Ravenna'ya geçen Lo Bianco, burada iki sezon kaldıktan sonra Marche'nin yolunu tuttu, yeni takımında üç sezon geçirdi. 2005'te Bergamo'ya adım atıp birçok başarının kapısını ardına kadar araladı.

Son altı sezona sığdırdığı kulüp şampiyonlukları;

2005-2006'da İtalya Ligi ve Kupası,
2006-2007'de Dynamo Moscova'ya karşı CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi,
2007-2008'de İtalya Kupası,
2008-2009'da Dynamo Moskova'ya karşı CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi,
2009-2010'da Fenerbahçe Acıbadem'e karşı CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi,
2010-2011'de İtalya Ligi şeklindedir.

1.71 boyunda, 67 kg ağırlığında ve ayakkabı numarası 41 olan Leo lakaplı Bianco'nun İtalya Milli Takımı kariyeri, 21 Haziran 1988'de Montreux Masters turnuvasındaki Brezilya maçıyla başladı. Takım kaptanlığına yükselip halen bu görevi sürdüren Lo Bianco, 2002 Dünya Şampiyonası, 2007 Avrupa Şampiyonası, 2007 Dünya Kupası ve 2009 Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan İtalya'nın en önemli oyuncularından biriydi.

Lo Bianco'nun bireysel başarıları arasında 2005 ve 2009 Avrupa Şampiyonası, 2006-2007 ve 2009-2010 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi turnuvalarında "En İyi Pasör" ödülleri bulunuyor. Yaklaşık yedi ay önce göğsünden küçük bir kitle ameliyatla alınan Lo Bianco, kısa bir süre sonra takım arkadaşlarının arasına dönerek büyük bir spor hikayesinin de kahramanı oldu.

Galatasaray Spor Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yok artık LeBron James

BOMBA İDDİA: Galatasaray'a bir NBA yıldızı! T-Mac

Yeni sezonda Beko Basketbol Ligi ve Eurocup'da başarı hedefleyen sarı-kırmızılı ekibin geçen sezon Detroit Pistons'ta forma giyen NBA'in önemli yıldızlarından Amerikalı forvet Tracy McGrady ile ilgilendiği öğrenildi. Bu transferi gerçekleştirmek isteyen Galatasaray'ın 32 yaşındaki McGrady'e önümüzdeki günlerde iyi bir kontrat teklifi yapacağı belirtildi. Huzurlarınızda 2011 sezonunun en iyi 10 T-Mac hareketi.

[SDNTV3]http://cdn.sporx.com/flv/2011/06/29/c538fa39a9cbf6d1ae096c938f608afb.mp4[/SDNTV3]

Sporx

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hikmet Albayrak sabah vermişti şifreyi kaleci konusunda. Helal olsun. :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Taffarel, abim o Aykut'la fazla muhattap olma :D 10 senede çalıştırsan bir şey değişmeyecek :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fatih Terim sueña con fichar a Kaká para el Galatasaray

Kaka.jpg

El Galatasaray está siendo uno de los equipos más activos en un todavía algo desangelado mercado del fútbol europeo. El club pretende recuperar el terreno perdido en Turquía primero y en Europa después y está atento a los movimientos en torno a las principales figuras que pueden cambiar de aire. Ha 'tocado' a varias grandes figuras y ya intentó por ejemplo llevarse del Atlético a Forlán, Reyes y Ujfalusi, aunque sólo tuvo suerte con el defensa checo. Ahora el técnico Fatih Terim ha asegurado que quiere un bloque potente y que no se puede luchar por lo máximo con un grupo demasiado joven. Su sueño para devolver la relevancia al Galatasaray es Kaká, cuya situación sigue sin quedar del todo definida en el Real Madrid.

El brasileño, que no ha podido demostrar su mejor nivel desde que llegó al Real Madrid, ha sonado para varios equipos en Italia e Inglaterra. El Nápoles ha sido uno de los últimos en interesarse si bien la operación era imposible ya que el equipo del sur de Italia quería una cesión en la que el Real Madrid asumiera también buena parte de la ficha del jugador. El Real Madrid sólo aceptaría una oferta económica lo suficientemente alta como para recuperar el máximo de la inversión realizada hace dos temporadas para conseguir que Kaká vistiera la camiseta del Real Madrid.

AS

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Brezilya basınının Galatasaray'ın Internacional'den Lauro ile anlaştığını yazmasına rağmen, sarı-kırmızılı yönetim taraftarın tepkisi nedeniyle Lauro transferini dondurdu. Sarı-kırmızılılar yeniden Lazio'nun kalecisi Fernando Muslera'ya döndü.

muslera3_V9EYB.jpg

Galatasaray'da Taffarel'in raporu doğrultusunda anlaşmaya varılan kaleci Lauro transferini askıya aldı.
Galatasaray'ın Lauro ile anlaştığı yönündeki haberlerin çıkmasının ardından taraftar Internacional'in 3. kalecisinin Galatasaray'a gelecek olmasına büyük tepki gösterdi. Dün Brezilya basınında Lauro ve Taffarel'in fotoğraflarının yayınlanması ve Brezilyalı kalecinin menajerinin katıldığı radyo programında "Galatasaray ile anlaştık" açıklamalarının ardından taraftar gün boyunca kulübe bu transfer nedeniyle çeşitli kanallarla tepkisini dile getirdi.

taffarel3.jpg

ALBAYRAK DA DOĞRULAMIŞTI

Türkiye Futbol Federasyonu seçimi için Ankara'da bulunan Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, "Lauro hayırlı olsun, az maliyetle büyük bir yıldız yaratacağız" sözlerini kullanmıştı. Yönetim taraftarın büyük tepkisi nedeniyle Lauro'dan vazgeçerek rotasını daha önce Lazio Kulübü'ne "Artık, ilgilenmiyoruz" dediği Fernando Muslera'ya çevirdi. Galatasaray, Roma Kulübü'ne teklifini yeniledi.

Ayrıca, Lazio'nun uzun süredir transfer listesinde olan Lorik Cana da takasta kullanılacak.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Haberin Türkçesi. :D

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS, internet sitesinde yayınladığı bir haberde G.Saray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in Kaka'yı istediğini yazdı.

kaka32423.jpg

Haberde Avrupa'nın transfer piyasasında en aktif takımı olarak bahsedilen G.Saray'da iyi bir kadro kurmak isteyen Fatih Terim'in yıldız oyuncuyu transfer etmek istediği belirtildi.

Galatasaray'ın Atletico Madrid'den Forlan ve Reyes ile de görüşme halinde olduğu belirtilirken, Fatih Terim'in güçlü bir kadro kurmak için Real Madrid'de gözden düşen Kaka'ya sarı kırmızılı formayı giydirmeyi düşlediği söylendi.

AS gazetesinin iddiasına göre Galatasaray Kaka için Real Madrid Kulübüne iyi bir teklifte bulunursa İspanyol kulübün bu transfere onay verebileceği ifade edildi.

kaka.jpg

Sporx

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Kaka gelsin Bilecik'te yaşadığım halde gider kombine alırım :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_10449_B_9057_GSKLOGO_B.jpg

Açıklama

Son dönemde yazılı ve görsel medyada Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın iç saha maçlarını oynadığı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da başka bir kulübün iç saha maçlarını oynayacağına dair birtakım haberler yer almıştır.

Kulübümüz konuyla ilgili olarak böyle bir taleple karşılaşmamış ve bu hususta hiçbir görüşmesi olmamıştır.

Kulübümüz, Gençlik Spor İl Genel Müdürlüğü ile yaptığı anlaşmaya göre sadece milli bayramlar, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık faaliyetlerinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’yı herhangi bir bedel alınmaksızın tahsis etmekle yükümlüdür.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın iç saha maçlarının yanı sıra Kulübümüzün onay verdiği organizasyonlara ev sahipliği yapacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü

B_10447_GSKLOGO_B.jpg

Medya Bilgilendirme: İmza Töreni

Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörümüz Fatih Terim’in imza töreni, 2. Başkan Ali Dürüst’ün de katılımı ile 1 Temmuz Cuma günü saat 15.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da düzenlenecektir.

İmza törenin ardından Galatasaray Profesyonel Futbol A Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, medya mensuplarının sorularını cevaplandıracaktır.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

B_10446_GSKLOGO_B.jpg

Zorunlu Açıklama: Tracy McGrady

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Ali Türsan, kamuoyunda konuşulan transfer konularına ilişkin olarak resmi sitemize bir açıklamada bulundu.

Son birkaç gündür iç ve dış basında Galatasaray ile adı geçen ABD’li basketbolcu Tracy McGrady için herhangi bir girişimde bulunmadıklarını belirten Ali Türsan, “Son günlerde çeşitli yayın organlarında Tracy McGrady ile ilişkilendirilen bazı asılsız transfer haberleri yapılmıştır. Bu haberlerin gerçek dışı olduğunun bilinmesini isterim” diye konuştu.

Ali Türsan, kamuoyunun bu tarzda haberlere itibar göstermemesini rica ederken, transfer konusundaki gelişmelerin Galatasaray Spor Kulübü resmî sitesinden takip edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Galatasaray Spor Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
terimhaber_63BDX.jpg

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim ile basın önünde 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen törende, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ile birlikte medya mensuplarının karşısına çıkan Fatih Terim, sözleşme imzalayarak sarı-kırmızılı ekipteki 3. dönemini resmen başlatmış oldu.

Ali Dürüst, yaptığı açıklamada, geride kalan sezonun kendileri için acı verici olduğunu aktarırken, ''Ama biz bundan ders çıkarmayı öngördük. Sportif, mali ve idari açılardan yapılanma gerekiyordu.

Öncelikle Florya'yı ve futbol takımımızı emin ellere teslim etmek hepimizin düşüncesiydi. Dolayısıyla ilk ve tek tercihimiz olan Fatih Terim'le görüştük. 'Teklif götürdük' demiyorum, görüştük. Sayın Terim de, 'Madem ihtiyacınız var' dedi ve görüşmelerimize durumu düzeltme yolunda devam edildi. Aramızdaki mutabakatı Seyrantepe kompleksimizde şereflendirmek, hem de hocamıza kendi başkanım ve kulübüm adına 'Hoşgeldin, hayırlı olsun' demek için buradayız. Gerçi 'Hoşgeldin' dememem gerekiyor, çünkü o buranın ev sahibi. İnşallah başarılı olacağız'' şeklinde konuştu.

Fatih Terim, resmi sözleşmeye imza koyarken, kullandığı kalemin yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak tarafından verildiğini belirtti.

Ali Dürüst ise bunun üzerine, ''Sonuçlarına da o katlanacak artık'' yönüne espri yaptı. Bu durum gülüşmelere neden olurken, imza törenini takip eden Albayrak ise kalemin uğurlu olduğunu dile getirerek, Dürüst'e karşılık verdi.

Fatih Terim, Galatasaray takımıyla 1996-2000 yılları arasında 4 yıl üst üste lig şampiyonluğu yaşanan ve UEFA Kupası'nın kazanıldığı dönemde önemli başarılara imza atarken, 2002-2003 sezonunda başlayıp 2003-2004 sezonunun son 8 haftasına kadar süren ikinci döneminde ise hayal kırıklıkları yaşamıştı.

Bu arada, imza töreni sonrasında Fatih Terim'e nazar boncuğu takıldı. Ardından, Terim'in basın mensuplarıyla soru-cevap bölümüne geçildi.

"BİR TELAŞIMIZ YOK AMA ACELEMİZ VAR"

Terim, "Hepimizin hedefi aynı, tüm Galatasaraylıların olduğu gibi bizim de hedefimiz başarı. Başarı için bir çok yöntem var. Bu yöntemlerden bazıları da bizim arkadaşlarımızla beraber nasıl halledebiliriz dediğimiz yöntemler olacak. Eksikleri görüp süratli üzerine gitmeye çalışacağız. Bir telaşımız yok ama acelimiz var, onu da biliyoruz. Galatasaraylı Fatih yuvasına dönmüştür" şeklinde konuştu.

Terim, "Florya'yı Aslan yuvası haline getirmeyi düşünüyoruz. Florya'nın anahtarı yoktur, Florya Galatasaray'ındır. Hepimizi sevince boğacak yeni başarılar elde etmeliyiz, onun için buradayız" dedi.

"CAMBIASSO'YU İSTEDİĞİM DOĞRUDUR"

Cambiasso haberlerini doğrulayan Terim, "Onu çok istediğim doğrudur" ifadelerini kullanırken, bir kaleci bir de forvet için girişimlerinin sürdüğünü söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Arda ile ilgili merak edilenleri sorular hakkında, yıldız oyuncunun sözleşmesinin devam ettiğini haıtrlatarak "Hiç bir saniye onu satmayı düşünmedik. İyi bir takım yaratmak isteyen ekip, en iyi oyuncularından birini göndermek ister mi? Dolayısıyla bu tür haberlerin artık bitmesini istiyorum.

Arda'dan bana gelmiş herhangi bir istek yok. Arda bir gün gelip 'Ben G.Saray'da oynamak istemiyorum' derse o zaman düşünürüz" diye konuştu.

Fatih Terim, Brezilyalı golcü Fabiano için ise, "Fabiano'dan bir haber gelmedi, arkadaşlarımız şu anda bu transfer için uğraşıyor" dedi.

"POLAT'IN TEKLİFİNİ SAMİMİ BULMADIM"

Tecrübeli teknik adam, Rijkaard görevinden ayrıldıktan sonra Adnan Polat'ın teklifini niye kabul etmediği konusuna da açıklık getirdi. Terim, "Sayın başkanla çok uzun zamandır dostluğumuz var. Polat'la bir sorunumuz olmadı. Ben Polat'a akşam da hayır dedim, sabah da. Ben o gün de söyledim, teklifi samimi bulmadım. Mecburen yapılmış bir teklif gibi geldi bana ve 'bana ihtiyacınız yok' dedim" dedi.

"BUGÜNKÜ YÖNETİMİ DAHA SAMİMİ BULUYORUM"

Polat 'ben Terim'in ayağına gitmedim' demişti ve doğruduru. Galatasaray başkanı beni ne zaman ararsa, saat kaç olursa olsun giderim. Durum bundan ibarettir. Bugünkü yönetimin ortamını daha sağlıklı ve daha samimi buluyorum" şeklinde konuştu.

NTV Spor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_10481_4cifte5_B.jpg

Hafif Kilo Büyük A Erkekler'de Şampiyon Galatasaray

Spor Toto Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası'nda ikinci gün yarışları tamamlandı.

Galatasaraylı kürekçilerimiz, Hafif Kilo Büyük A Erkekler kategorisinde şampiyonluğa ulaştı.

Hafif kilolardan oluşan büyük takımımız, bugün yapılan tüm yarışlarda üstün performanslar sergileyerek tüm kategorilerde birincilik ipini göğüslediler.

Genç kürekçilerimizle katıldığımız Büyük B Erkekler kategorisinde de oldukça başarılı yarışlar çeken sporcularımız, yeniden yapılanan kürek altyapımız adına geleceğe dair güven verdiler. Bu kategoride ipi göğüsleyen takım ise Fenerbahçe oldu.

Altın madalya kazandığımız yarışlar:

09.50 HKBAE 1X : Cem Yılmaz
10.00 HKBAE 2X : Barbaros Gözütok - Bayram Sönmez
10.10 HKBAE 2- : Sezgin Günalp - Burak Yıldırım
10.20 HKBAE 4- : Erdem Öztürk - Doğancan Gür - Murat Türker - Hakan Özcan
11.10 HKBAE 4X : Ahmet Yumrukaya - Nadir Şahin - Barbaros Gözütok - Bayram Sönmez
11.25 HKBAE 8+ : Burak Yıldırım - Sezgin Günalp - Batuhan Çakıcı - Eren Topal - Erdem Öztürk - Doğancan Gür - Murat Türker - Hakan Özcan - Kaan Şahin (Dümenci)

Kürekçilerimizi, gösterdikleri büyük başarıdan ötürü tebrik eder, yarın yapılacak Büyük A Erkekler ve Hafif Kilo Büyük B Erkekler yarışlarında sporcularımıza üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
news_manset_resim_id_Ceyhun02.jpg

Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Arjantinli futbolcu Culio ile yeni transferlerden Ceyhun Gülselam, yeni sezon için iddialı konuştular.

Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Juan Culio ile Ceyhun Gülselam, iyi bir hava yakalayarak şampiyon olmak istediklerini belirttiler.

Trabzonspor'dan transfer edilen Ceyhun Gülselam, futbol kariyerinde Fatih Terim'in önemli bir yer tuttuğunu ifade ederken, hocasını mahcup etmek istemediğini söyledi. Almanya'da 3. ligde oynarken Fatih Terim'in kendisini milli takıma seçtiğini hatırlatan Ceyhun, ''Daha önce zaten Ümit Davala, Ümit Milli Takım'dan hocamdı. Ben Fatih hocama çok şey borçluyum. Her seferinde bana inandı. Oynamadığım halde de beni (A) Milli Takım'a çağırmıştı. Fatih hocamı mahcup etmemek için ben de burada kendimi geliştirip, elimden geleni her seferinde verip, başarılı olacağımı düşünüyorum'' diye konuştu.

Türk Telekom Arena'daki ilk maçı heyecanla beklediğini dile getiren genç futbolcu, ''Açıkçası Trabzonspor'da oynarken seyircisiz oynayacağımız için çok üzülmüştüm. Çoğu kişi bu durumun avantaj olacağını düşünüyordu. Ama benim için fark eden bir şey yok. Ben taraftarın önünde oynamayı seven bir futbolcuyum. O yüzden bu duruma çok üzülmüştüm. Çok heyecanlıyım ve ilk maçı dört gözle bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

İyi bir takım olduklarını ve olası takviyelerle daha da iyi duruma gelebileceklerini anlatan Ceyhun, ''Ama şu anda bile çok iyi bir takımız. Hedefimize ulaşacağımıza eminim, umarım da öyle olur'' diyerek sözlerini tamamladı.

Artık takım olarak yeni bir sayfa açtıklarını söyleyen Culio ise, ''Yeni oyuncularımızla, yeni teknik direktörümüzle, yeni bir sayfa açıldı. Galatasaray'ın amacı her zamanki gibi şampiyon olmaktır. Bu sene, bu kadroyla beraber, en iyi şekilde hazırlanıp, çalışarak hedefe doğru yürümek istiyoruz'' dedi.
Günümüz futbolunda konsantrasyonun önemine değinen Arjantinli futbolcu, geride kalan sezonda konsantrasyon sorunları yaşamaları nedeniyle önemli puan kayıplarıyla karşılaştıklarının altını çizerken, ''Konsantrasyon seviyenizi devamlı yüzde 100'de tutmanız gerekiyor. Geçtiğimiz sezona baktığımızda birçok maçı hep bu nedenle kaybettik. Son 5-10 dakikada çok sayıda maç kaybettik. Geçen sene iyi bir kadromuz vardı ve her şey iyiydi ama şans faktörü ve konsantrasyon üst seviyede değildi'' ifadelerini kullandı.

''TERİM'İN FUTBOL ANLAYIŞI BENİ MUTLU EDİYOR''
Culio, kendisinin hücumu düşünen, hücuma yönelik bir futbol anlayışı olduğunu aktarırken, ''Teknik direktörümüz Fatih Terim'in de bu şekilde bir anlayışa sahip olması beni çok mutlu ediyor. Zaten Galatasaray gibi büyük bir takımın da devamlı hücumu düşünmesi gerekiyor. Ama artık günümüz futbolunda sadece hücum yok, kaybettiğiniz topun arkasına geçmeniz, o topu geri kazanmanız gerekiyor. O yüzden bunları yaptığımız zaman hocamızın da dediklerine uyduktan sonra bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İyi maçlar çıkaracağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

Bu sezon Avrupa kupalarında yer alamayacak olmalarını avantaja çevirmek istediklerini anlatan Culio, ''Rakiplerimize baktığımızda Avrupa'da oynayacaklar, Türkiye ligi ve bunun haricinde bir de Türkiye Kupası mücadelesi var. Bizim sadece kupamız ve ligimiz var. Bu yüzden de maç aralarında biraz daha dinlenme şansı bulacağız. Bu sene, her sene olduğu gibi şampiyonluğa en iyi şekilde konsantre olmamız, ligi zirvede bitirmemiz gerekiyor'' şeklinde görüş belirtti

kaynak : ligtv.com.tr

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_10484_b.jpg

Galatasaray Avusturya’da

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takım kafilesi 2011-12 sezonu öncesindeki ilk kamp çalışmaları için bugün Avusturya’ya gitti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Yurt dışı hazırlık kamplarımızın birinci etabı için Avusturya'ya gidiyoruz. İkinci etabı Almanya'da olacak. Kaynaşma, birbirimizi tanıma, fizik ve taktik çalışmalarımız olacak" dedi. Terim, 10 gün sürecek ilk etap çalışmalarından sonra futbolculara bir kaç gün izin verileceğini ve daha sonra ikinci etabın başlayacağını ifade etti.

Bu sabah saat 10.30’da, THY özel seferiyle Almanya’nın Münih kentine giden Galatasaray kafilesini Almanya’da çok sayıda taraftar karşıladı. Galatasaray kafilesi, daha sonra karayoluyla kamp çalışmalarını yapacağı Avusturya’nın Wörgl kentine hareket etti.

Galatasaray, Avusturya’daki kamp döneminde iki hazırlık maçı yapacak. Takımımız, 8 Temmuz Cuma günü Türkiyemspor ile, 10 Temmuz Pazar günü ise Unterhaching ile karşılaşacak.

Galatasaray Spor Kulübü

B_10485_b.jpg

Kamp Günlüğü: 2 Temmuz 2011 Cumartesi

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya’nın Wörgl kentinde başladığı kamp dönemindeki ilk idmanına bu akşam çıktı.

Teknik direktörümüz Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala ile Hasan Şaş ve kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde yerel saatle 19.15’te başlayan basına ve taraftara açık çalışma, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Antrenman, oyuncuların yaptığı ısınma hareketleriyle başladı. Ardından gruplar hâlinde 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştiren oyuncular, daha sonra topla çalışmalar yaptılar.

Kamp döneminin ilk gününde Münih’te takıma katılan Johan Elmander ise Tomas Ujfalusi ve Aykut Erçetin ile birlikte fizyoterapistler eşliğinde koşu ve saha egzersizleri yaptı.

İdman, futbolcuların soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıklarına yarın sabah yerel saatle 10.30’da basına açık olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.

B_64ce550674eb897cbad5a32d11e0855b.jpg

B_5e7362eda06cfa62429eb845bcb03c49.jpg

B_0c82672adc670d28b0d7f0a06e986c2e.jpg

B_6c6c7f462a7f140de10cc338276e4854.jpg

B_f07884f9fc2c54cc8ceff4799f307364.jpg

B_399cce59b63842d4f9231173448bdd31.jpg

B_4e27431fc229ce35f69fd021e8c48abe.jpg

Galatasaray Spor Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Resimlerde sorun yok. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kamuoyuna Duyuru
Galatasaray Spor Kulübü, Sao Paulo Spor Kulübü ile resmi temaslarda bulunmak üzere bir randevu talep etmiştir.

Luis Fabiano ile ilgili yapılacak ilk görüşme oyuncunun kulübü ile yarın gerçekleştirilecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü