SDN Galatasaray Kulübü

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Drogbanın artık galatasaray a hangi parayla olursa olsun gelmesi lazım farz oldu oyuncuların kendine güveni artacak ve iddia ediyorum seneye feneri yeniyoruz
Adam öyle etki bıraktı ki abuk sabuk siirler yazılıyo

Dogru söyle bizi sevmiyormusun

Rahat ol takip ediliyorsun

Oyun oynama affetmez bu taraftar

Gel artık herkez pesinde isyankar

Baros ta krizde atamaz oldu gol

Alternatif yok geleceksin akıllı ol

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aysal: "Forlan'ı ve Reyes'i..."

unalaysal321.jpg

Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüpte özellikle Reyes, Ujfalusi ve Forlan isimleri gündemi ısıtırken; gözler artık başkan Ünal Aysal'a çevrildi.

Radyospor'un derlediği habere göre; Ünal Aysal, Reyes ve Forlan transferleri ile yakından ilgilenirken; bu iki transferin de gerçekleşmesi için sarı-kırmızılı taraftarlara 'bekleyin' mesajı verdi.

İspanyol basının da yakından takip ettiği Galatasaray, Reyes ve Forlan gelişmeleri konusunda AS Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, "Forlan'ı ve Reyes'i Galatasaray'a kazandırmak benim için şereftir" dedi.

Ujfalusi, Reyes ve Forlan transferleri hakkında AS'a konuşan Galasaray Başkanı Aysal, "Ujfalusi bitti. Reyes ve Forlan için görüşmelerimız devam ediyor. Forlan dünyaca ünlü bir yıldız ve tarafara söz verdim. Bu futbolcunun gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Reyes ve Forlan'ı Galatasaray'a kazandırmak benim için şereftir" açıklamasını yaptı.

Sporx

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
buyuk600_Q08NA.jpg

Galatasaray'da gözler, Jose Antonio Reyes, Diego Forlan ve Didier Drogba üçlüsüne çevrildi.

Jose Antonio Reyes'in kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi beklenirken, Diego Forlan'ın durumu ise belirsizliğini koruyor.

Uruguaylı yıldız, milli takım kampında yaptığı açıklamada, Madrid'de, 2 yıl daha kalmak istediğini ifade ederken, sarı kırmızılıların cephesinde ise pürüzlerin giderilmesi için yoğun çaba var. Dün Drogba cephesinden gelen haber, Galatasaray yönetiminin bir numaralı hamle planı olan Fildişi Sahilli yıldızın yeniden gündeme gelmesini sağladı.

Drogba'nın menajeri Thierno Seydi'nin, Bülent Tulun'u arayarak, Drogba'nın Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığını iletmesi, camiayı heyecanlandırdı. Yıldız golcünün Chelsea'den 3 yıllık kontrat istemesi, ancak Londra kulübünün 1 yıllık sözleşme önermesi, Drogba'yı Türkiye'ye yöneltti. Ayrıca Chelsea ile anlaştığı ve Drogba'yı kadrosunda tutmak istediği öne sürülen Hiddink için Londra defterinin kapanıyor olması ihtimali de, Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.

NTV Spor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İlk önceliğim Reyes. :D Sonra Drogba. En son Forlan. :D

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ali dürüst: resmi bir açıklama olsaydı haberimiz olurdu. biz görüşmelere devam ediyoruz

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
İhtimaller;

- Atletico fiyat yükseltmek için işi yokuşa sürüyor.
- Taraftardan gelen tepki geri adım attırdı.
- Ünal Başkan Atletico'nun sözlü anlaşmasına güvenmekte hata etti, Atletico sözünden döndü.
- Daha iyisiyle anlaştık ve vazgeçtik.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Öyle diyenler de var da girdim ben. 3 oyuncunun Galatasaray'la görüşmelerine izin verdik ama sonra yapılan toplantıdan Reyes'in bizde kalmasına karar verdik yazmışlar.

Buna göre Forlan'ı satacaklar ama Reyes'i daha çok isterdim.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Öyle diyenler de var da girdim ben. 3 oyuncunun Galatasaray'la görüşmelerine izin verdik ama sonra yapılan toplantıdan Reyes'in bizde kalmasına karar verdik yazmışlar.

Buna göre Forlan'ı satacaklar ama Reyes'i daha çok isterdim.

Reyesin yerine alternatif olarak düşünülen biri var mı abi? Bilgin var mıdır?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yok şimdilik.

Çakallar Arda'nın intikamını almaya çalışıyorlar anlaşılan.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Oyuncu bazında çok üzülmedim ama sağlam prestij kaybı oldu

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dün en çok buna uyuz oldum:

Basketbol şubesinde yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray Cafe Crown, bu sezon takıma final oynatan başantrenör Oktay Mahmuti'yi CEO sıfatıyla görevlendiriyor.

Mahmuti’nin, şubenin tek sorumlusu olması ve başta transfer olmak üzere tüm konularda tek yetkili kılınması amaçlanıyor. Mahmuti’nin yerine ise Sloven teknik adam Jure Zdovc görevlendirilecek. Sloven antrenör dün akşam İstanbul’a getirildi. Bugün resmi imzaların atılması, ardından ise yeni yapılanmayla ilgili kamuoyuna bilgi verilmesi bekleniyor.

Ne diyoruz? #mahmutiparkedekal

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Herşey iyi giderken bu saçmalık olmuş harbiden.
Bu arada bizimkilerden reyes ve forlan açıklaması gelmemesi tuhaf geldi bana biraz

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Forlan kesin gelmiş. Gerçi bu saatten sonra yatarsa da şaşırmam. İstemiyorum da zaten.

Drogba'nın menajerine önceliğimiz Forlan denmiş.

Atletico Madrid de kesin olarak Forlan'ı satacağız demiş.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bende istemiyorum en başından beri ama işte alacaklar gibi duruyor. Reyes olayından sonra almamaları lazım.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ali Dürüst Reyes konusunda biten bir şey yok, takipteyiz demiş yine.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sakin olun Reyes Galatasaray'da diyenler var. :D

Bu arada Marca, Real Madrid'inher sezon öncesinde oynadığı Bernabeu Turnuvası'nda Galatasaray'la oynayacağını yazmış. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hakan Üstünberk, Oktay Mahmuti'nin CEO olacağı konusunu yalanladı.

B_10373_3.jpg

spacer.gif

Hakan Üstünberk'ten Açıklama

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Hakan Üstünberk, son günlerde bazı medya organları ve sosyal paylaşım sitelerinde gündeme gelen haberler üzerine Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Hakan Üstünberk’in açıklaması şu şekilde:

Geçen sezon itibariyle başlattığımız basketbol hamlesinin üstüne koyarak devam etme hedefindeyiz. Amacımız, Galatasaray Erkek Basketbol şubesini şu anda bulunduğu konumdan daha ileri götürmektir. Ekibimiz ile birlikte bu doğrultuda beyin fırtınası toplantıları yapmakta, değişik fikirleri paylaşmaktayız.

2010-11 sezonunda Erkek Basketbol Takımımızın yakaladığı sportif başarının desteklenmesi için yapısal değişikliklerin şart olduğunun farkındayız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürmekteyiz. Son günlerde bazı medya organları ve sosyal paylaşım sitelerinde gündeme gelen haberler bu toplantıların nihai sonucunu yansıtmamaktadır. Bu vesileyle verdiğimiz nihai kararların yalnızca Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesi kanalıyla açıklanacağını belirtmek isterim.

Hakan Üstünberk Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu

B_10374_Andric%20-%20B.jpg

spacer.gif

Luksa Andric Galatasaray’da Kaldı

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010-11 sezonunda kadrosunda bulunan Luksa Andric ile sözleşme yeniledi. Beko Basketbol Ligi’nde finale çıkan Galatasaray’ın en önemli oyuncularından olan Hırvat sporcumuzun kontratı 2012-13 sezonu sonuna kadar uzatıldı.

Luksa Andric’e Galatasaray’daki yeni kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

---------- Post added at 13:09 ---------- Previous post was at 12:46 ----------

B_10375_7.jpg

spacer.gif

Oktay Mahmuti Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Hakan Üstünberk'in gündemdeki konulara ilişkin açıklaması üzerine Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Oktay Mahmuti, Galatasaray medyasına açıklamalarda bulundu.

Oktay Mahmuti’nin açıklamaları şu şekilde oldu:

"Göreve başlarken tek hedefimiz Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi’ne bir kimlik ve gelenek kazandırmaktı. Başarılı bir sezonun ardından duygulara kapılıp, her şeyin çok mükemmel olduğunu iddia etmek yanlış olur. Sportif başarıyı kalıcı kılmak için doğru şube yapılanmasının ne kadar önemli olduğu son derece aşikârdır. Biz de bu konuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yalnız şunu özellikle öylemek isterim ki; yazılanlar gerçeği tam anlamıyla yansıtmamaktadır ve nihai karar verilmemiştir. Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi için benim ve başkalarının konumu değil, düzen ve düzene nasıl hizmet ettiğimiz önemlidir.

Bir kez daha hatırlatmak isterim ki; tek önemli olan Galatasaray Basketbol Takımı’dır."

Oktay Mahmuti Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Coşkun Özarı'yı kaybettik

d709f04f876d4a48a97a533ee7fb0424.jpg

A Milli Takımımızın eski teknik direktörlerinden, eski milli futbolcu Coşkun Özarı'yı kaybettik. Özarı bir süredir tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde yaşama gözlerini yumdu. Coşkun Özarı'nın cenazesi, 24 Haziran Cuma günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek.

1931 yılında İstanbul'da doğan Coşkun Özarı, Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1953 yılında Galatasaray'da futbol oynamaya başladı. Milli formayı ilk kez 1955 yılında Portekiz'e karşı giydi. 5 kez A, 1 kez de B Milli olan Özarı, 1960 yılında aktif futbol yaşantısını tamamladı.

Daha sonra antrenörlüğe başlayan Coşkun Özarı, İngiltere'de eğitim aldıktan sonra Galatasaray'da yardımcı teknik direktör oldu. Galatasaray, Şekerspor ve Adana Demirspor'da teknik direktörlük yapan Özarı, 1972 yılında A Milli Takım teknik direktörü oldu. 12 Nisan 1972'den 31 Ekim 1976'ya kadar Ay Yıldızlıların teknik adamlığını yapan Coşkun Özarı'nın yönetiminde Milli Takım 29 maç oynadı.

Özarı, Eylül 1982 ile Nisan 1984 arasında bir kez daha A Milli Takım teknik direktörlüğünü üstlendi. Bu dönemde Milliler 17 karşılaşmaya çıktı. Coşkun Özarı, 11 Eylül 1985'te 3. ve son kez yaptığı A Milli Takım teknik direktörlüğünü 12 Kasım 1986'ya kadar sürdürdü.

Toplamda 7 yıl 3 ay 2 gün A Milli Takım teknik direktörlüğü yapan Coşkun Özarı, ay yıldızlıların başında 54 karşılaşmaya çıktı.

Ünlü spor adamı teknik adamlık kariyerini noktaladıktan sonra köşe yazarlığı yaptı.

Türk futboluna büyük hizmetleri bulunan Özarı'ya Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz.

TFF